Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
odáig nekem is megvan... (kinéztem a "téma karbantartása" menüpontba) de onnan hogy tom lementeni?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

link 😉

Pepsi Twist
kinek az oldalán van ez a banner? mert akinél van elküldhetné nekem a bannert 😄 (nem tom lementeni vagy én vagyok béna)

Pepsi Twist
én majd beteszem bannerba 😄 (mondasz új FAQ oldalt akkor én a linket beteszem)

milk41
lementettem minden infót,képet(elvileg).szóval törölheted az oldalat

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Sland
Rendicsek! 😉

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

milk41
vállalom!délután eliskezdem a munkát,ha még ma visszakapjuk a szervizbõl a pc-t

Sland
Srácok!

A FAQ hamarosan meg fog szûnni. Muszáj megszüntetnem...

Javaslom, hogy másolja ki valaki az összes szöveget, linket, térképet stb és készítsen az anyag segítségével egy új FAQ-t.
Legalább ki lehetne még bõvíteni is, mert ez már rég nem történt meg a mostanival.

Egy kis design sem ártana neki 😊

Aki vállalkozik egy új FAQ készítésére az szóljon, hogy minél hamarabb megszüntethessem a mostanit!

Kössz szépen!

üdv

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

LTomi
És mi ebben olyan szupi? Lehet, hogy csak azért nem értem a lényegét, mert nem tuok románul. XD

Los Angeles, California

proway
ezt nem tudtam.köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Shongi
Nem fogod elhinni, de az EU nem egy külön patch, az csak a lokalizáció, szal 1.66A kell, ber a játék ezt magától megmondja, már ha eredeti...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

proway
sziasztok, online-hoz melyik patch-et érdemes felrakni? az EU-t vagy az 1.66a??

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

milk41
akarom mondani:majd ha azon elfog futni...

sry,de reggel van még és 12óráig utaztunk

milk41
na gyerekek,megérkeztem belgiumba.most épp a fos laptopot próbálom helyrepofozni és majd délután megjön a szervizbõl a fos pc is,majd ahoz elfog futni a tdu akkor mjad mehetne egy krúz

Shongi
Azon kívül hogy szinte semmi "szupi" dolgot nem látok rajta, még azt se értem mi írnak, szal nem tudom mitõl lenne jó ez az oldal...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Martinez01
hy!találtam egy szupi weblapot tdu románia

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Pepsi Twist
most nézem 250eFT van, elnéztem 1 nullát 😄 nyugi nem fogja senki leszipkázni <#gonosz3>

V43 1105
Bátran vásárold meg, nem lesz semmi baj ;D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Shongi
Hát ennyi erõvel mindíg van félnivaló, de reális esély nincs rá, megnyugodhtasz!

trogerzsiger
ne aggódj.. nem teszik.

orszagtom
"kicsit" több van rajta...kis komolyságot és használható választ várnék

TDU Project Paradise nick: ToMeE

fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pepsi Twist
25eFT... nem túl sok -.-

orszagtom
aki megvette már a packot (pl otp juniorral) azt kérdezném, hogy nincs rizikó?
Oké, hogy titkosított az oldal meg minden....de mégis... ne fossak, h valaki leszipkázza a lóvét, mert azért elég sok van a számlán

kösz srácok hogy próbáltok segiteni... sajna nem megy egyik sem :'(

ezeket próbáltam, sajna nincs paypal :\

orszagtom
esetleg itt
https://buy.metaboli.com/vnt/panier.html?partenaire=15&id_titre=507&affilie=

Shongi
http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-TDU---MegaPack-507-15.html

http://eurogamer.gamesplanet.com/produit.html?product_id=507

Mindkettõt próbáltad?

most veszem a másik Saturn-t... Aztán a megapackot oldjuk meg vhogy plz :\

na megvan... egyiket már föl is raktam 😊

10 percet vártam, nem találtalak... jó8... 😄

Saturn? <#vigyor5> hol lehet venni? <#nemtudom><#help>

az a helyzet, h PayPal-t fel tudom tölteni... csak tudnám hol lehet megvenni :S

HUNMemphis
Tehát akkor most mi a helyzet?Szerintem hagyhatnád mára.Gyere megveszem a két Saturnt aztán veszel magadnak valami jó vasat.
Amm én most lépek fel akinek van kedve az jöjjön rám.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

naja de nekem niccs olyanom xd

[HUN]FaTaL
Electronnal simán ment (junior max)

http://goo.gl/gd6Zi5

az hogy nem fogadja el a kártyát. Visa Classic ...

Shongi
Nem tudom mi a bajotok a metaboli-s oldallal, nekem percek alatt kiküldték az e-mailt, de a weboldal amúgy is betöltött minden gond nélkül...

ugye nem eBay?

Misi az ezredes
Akkor hagyd a fenébe a honlapot 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

regelve vok de semmi...

HUNMemphis
Hmm csinos darab.Jó akkor mostmár tudom Shelby Mustang.
Neoncsöves:Ahj én meg a Paypal hivatalos oldalán keresem a saját keresõjével de basszus baszik segíteni.
Nah akkor az a helyzet, hogy most vacsi van de utána jövök vissza és akkor összehozzuk..<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Misi az ezredes
Regizni kell és a többi csak utánna fök elõjönni ! Gondolom!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Én ezt az oldalt találtam: Gamesplanet de itt nincs PayPal fizetési lehetõség. WTF?

Shelby Mustang GT500 😊

de egy GT-H jobb lenne 😄

HUNMemphis
Ácsi én úgytudtam hogy ez egy Shelby GT500.
Nah mind1 gyere azzal amivel jólérzed magadat.
Neoncsöves:Hát apám az a gáz hogy én sem tudom már kitõl kaptam a linket.De keresem neked.<#fejvakaras>

trogerzsiger
dejó neked, én majdnem a fos t-online miatt buktam a packom. Otthagytam az emailcímemen, mikor keresem jõ hol az a mail? huppsz nem volt meg😄 még jó hogy leírtam a kódot.

HUNMemphis
Én nem tudom hogy mi valójában a Paypal de azt tudom hogy ott a Megapack az E-Mailcímemen.Nekem ennyi elég is.<#vigyor5>

de amúgy ma már láttad xD

trogerzsiger
Fura én is steamen visaval vásárolok, electronnal és nem dombornyomttal 😄 a paypal egy virtuális bankszámla.