Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Az tény, hogy kihaltak a Magyar játékosok.Részben.Giborral ma találkoztam de mivel melóból írok ezért nem tudtam vele maradni gémelni.
Én nem nagyon értem mi lehet az oka.Paff ez van.Én azért még szeretem a játékot és a GT-t.Gyûjtöm is a KM-et bele szépen.
Asszem, hogy jönnék a találkozóra.Keresek valami új oldtimert.He he "új" "old"timert.<#vigyor5>#vigyor5>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Úgy néz ki, újra vagyok a játékban. Ugyan nem értem az okát, de majdnem 2 napja megy a net. (szerelõt nem láttam) Hol kopogjam le? Tegye fel a kezét akinek fából van a feje! -Úgy, alulról felfelé, 3x. köszi haver...
Szóval. Ma este 7. Hun Kamehameha klub, oldtimer verdákkal. Típus mellékes, de minimum 30 éves típus legyen! HC, nem HC mindegy, Cél nincs, max 200, -220 körüli laza krúz, váltott vezetõvel.
A sávszél legyen veletek addig is!
http://www.freetvmaci.info/
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
nincs valamelyik clubba tagfelvétel? mert már nyomom egy ideje csak jó lenne már valami társaság is 😊
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Amúgy a játékban nehezen bizonyítható mivel ez a része nincs teljesen kidolgozva ráadásul a nap is össze-vissza megy.
De lehet hogy nem Waikiki mert az asszem inkább déli tájolású a kép pedig kétség kívül nyugatra néz. Persze lehet olyan partszakasz 😄 Sztem az! 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Neem, igazából ha tényleg tudná valaki bizonyítani, akkor beájulnék, bár most perpillanat azt sem tudom, hogy a játékban egyáltalán vannak-e különbözõ pálmafák. 😛
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amúgy meg de letámadtátok miki13-at, de jogosan. Viszont minden helyzetet intelligensen, higgadtan kell kezelni, vegyetek példát Dante hsz-áról, nekem tetszett. 😊
1.nyisd ki a dobozt (nincs?)
2.menny a spam topicba ^^
3.menny el a boltba és vedd meg😊
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Persze, sõt elküldöm neked postán az eredit CD-t dobozzal együtt, emailben meg a full Megapcakot, kóddal, exe-vel meg minden, jah és még küldök neked egy kis pénzt is sose lehet tudni mikor fog kelleni...
szarkazmus OFF
Ne nézz már hülyének minket...
Elöre kösz!4
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU,ETS2 Nick: holecsko
mert boltban mág nem láttam
Errõl ennyit szerintem.
Kérdezted a net problémám. Tényleg vicces.
Bizonyos weboldalakat, webhelyeket megnyit, másokat nem. Logika nélkül. Viszont, pár perc múlva már nem hajlandó megnyitni azt az oldalt, amit az elöbb igen. Viszont amit eddig nem nyitott meg, azt most megnyitja. Semmi logoka a dologban, teljes az öszeviszaság. Kipróbáltam a gépbe épitett mindkét hálókarit, ujraraktam a rendszert, elöbb XP, majd vissza Vista, semmi változás. Kipróbáltam másik géppel. Ugyanaz. Közben volt szervízben a gép... Nálam nincsen hiba, ügyfélszolgálat felveszi a hibalapot, szerelõ nem jön, távolról megnézi, és azt mondja rendben van.... (Anyád) Ezt egyébként fejálomás csere óta csinálja, elötte más volt a hiba. Hétfõn Fogyasztóvédelem, addig ellenreklám, ahogy a net bírja....
Márpedig az autók tudnak repülni!(lsd. Knight Rider) =😊 Szerintem a játék hangulatát nagyon eltalálták, több autó (ingyen!!) még elférne benne. De nincs is annál jobb, mikor hazaérek és lazulásképp megyek egy kört a szigeten, kötetlenül.
www.tdu.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Így is túllépem a sebességhatárt hát még repûljek is?Na nee.
HC módban egy szimpla padkázástól messzebre szállsz.
Nesze de ezek "halálbiztos" verdák:
puff
puff 2
Akkor neked is még egyszer külön: Az életben van gravitáció, légellenállás, leszorító erõ,súrlódás, ja és aki vezet az félti rongyos életét.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
de lehet :p