Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Én meg strandolós idõszakom élem, és azért nem játszom .. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

milk41
én a szar gép miatt és kormány hiány miatt nem játszok

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Shongi
Hát pl egyik ok a vizsgaidõszak, legalábbis én ezért nem nagyon játszok már egy hónapja...

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

HUNMemphis
Hello hello!

Az tény, hogy kihaltak a Magyar játékosok.Részben.Giborral ma találkoztam de mivel melóból írok ezért nem tudtam vele maradni gémelni.
Én nem nagyon értem mi lehet az oka.Paff ez van.Én azért még szeretem a játékot és a GT-t.Gyûjtöm is a KM-et bele szépen.
Asszem, hogy jönnék a találkozóra.Keresek valami új oldtimert.He he "új" "old"timert.<#vigyor5>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sziasztok újra! úgy látom megjavult a gépem és játszható lett a game... szóval innentõl lehetséges hogy rámis lehet számítani 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
HI!
Úgy néz ki, újra vagyok a játékban. Ugyan nem értem az okát, de majdnem 2 napja megy a net. (szerelõt nem láttam) Hol kopogjam le? Tegye fel a kezét akinek fából van a feje! -Úgy, alulról felfelé, 3x. köszi haver...
Szóval. Ma este 7. Hun Kamehameha klub, oldtimer verdákkal. Típus mellékes, de minimum 30 éves típus legyen! HC, nem HC mindegy, Cél nincs, max 200, -220 körüli laza krúz, váltott vezetõvel.

A sávszél legyen veletek addig is!

http://www.freetvmaci.info/

Szevasztok!! Kihaltak a Magyarok a játékból ami nem voltam ithon? Edig égen földön egy földivel találkoztam, aki a barát listámon van.Újra ithon

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

rexaly
sziasztok

nincs valamelyik clubba tagfelvétel? mert már nyomom egy ideje csak jó lenne már valami társaság is 😊

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

fery02
😮 Jó tudni. .)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

[HUN]FaTaL
Yasura nincs szükség, csak all options on a daemonban😊 Nekem sincs yasum.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
+ YASU, abból pl az 1.3.7070-es verzió megteszi.

[HUN]FaTaL
Mini Image a gamecopyworld.com-ról + Daemon Tools én is azt használom😊

tiburon26
arra van valami jó megoldása valakinek hogyan tudnám kímélni az eredeti lemezt?mert már elég karcos szegény

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Synit HUN
Vannak pálmafák!

Amúgy a játékban nehezen bizonyítható mivel ez a része nincs teljesen kidolgozva ráadásul a nap is össze-vissza megy.
De lehet hogy nem Waikiki mert az asszem inkább déli tájolású a kép pedig kétség kívül nyugatra néz. Persze lehet olyan partszakasz 😄 Sztem az! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

fery02
Bizonyítsd egy játékban készített képpel! <#eplus2>
Neem, igazából ha tényleg tudná valaki bizonyítani, akkor beájulnék, bár most perpillanat azt sem tudom, hogy a játékban egyáltalán vannak-e különbözõ pálmafák. 😛

Synit HUN
Ez a Waikiki strand lesz. Mivel Honolulu és strand és amúgy is a világ egyik leghíresebb és legszebb strandja. 😉

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

fery02
Na kíváncsi vagyok melyik elvetemült mondja meg, hogy ez a helyszín hol található meg a játékban. <#idiota>

Amúgy meg de letámadtátok miki13-at, de jogosan. Viszont minden helyzetet intelligensen, higgadtan kell kezelni, vegyetek példát Dante hsz-áról, nekem tetszett. 😊

somdav95
Mégis vagyok, mert szerencsére hoztam kábelt a laptophoz, és van net a hotelba, tdu-zni nemfogok de a fórumon jelen leszek. Amúgy én eltudtam adni az Audi RS4-et 3 milláért, szóval nem értem hogy nektek mi lehet a probléma.

Gaben17
segítek:
1.nyisd ki a dobozt (nincs?)
2.menny a spam topicba ^^
3.menny el a boltba és vedd meg😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

milk41
OMG!nem tudsz olvasni vagy mi a f..z van???ITT VAN EBBEN A KI..SZOTT SZÖVEGDOBOZBAN HOGY HA NEM ERDETI AZ A REDVÁS JÁTÉK AKKOR TAKARODJ A SPAM TOPIKBA!!!paztmeg

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

HUNMemphis
Ejnye benye! Azért ilyet kérni.<#sniffles>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Shongi
Ez nem valaki miatt van, ez egyszerûen így lett kitalálva.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

holecsko10
akkor az atari miatt van ez?

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Shongi
szarkazmus ON:
Persze, sõt elküldöm neked postán az eredit CD-t dobozzal együtt, emailben meg a full Megapcakot, kóddal, exe-vel meg minden, jah és még küldök neked egy kis pénzt is sose lehet tudni mikor fog kelleni...
szarkazmus OFF

Ne nézz már hülyének minket...

Dante73
Felesleges megadnunk, ott van a dobozában. Ha elveszett, vidd vissza, oda, ahol vetted, és kérj másikat.

A test drive Unlimited hez megtudnátok adni a kodot amit be kel ütni a játék elején?

Elöre kösz!4
[HUN]FaTaL
Semmi köze a gamespyhoz õk csak a szervert üzemeltetik.

holecsko10
A gamespy miatt nem tudjuk eladni a pack kocsikat és a 100%-os mentést is végig vinni?

somdav95
Nemleszek hétvégén a betegségem miatt, meg megyek a szülõkkel hajduszoboszló, majd gyõrbe, addig is jó tdu-zást mindenkinek, jövõhét hétfõn jövök! Sziasztok.

[HUN]FaTaL
Régen se tudtad eladni, az addon kocsikat nem lehet tradere tenni.

holecsko10
Én nem értem hogy miért nem lehet eladni az 1.66a pach kocsikat. Hiszen csak kettõ kocsit tartalmaz és régen eltudtam adni most meg olyan mint a mega pac-kos kocsik kék el van ki írva a kocsik neve és csak a gépem veszi meg nem adhatom el. Ez miért van?

Lunatic83
csak neten....
nem is fogod....

Xbox Live: Lunatic HUN

A mega pack-ot meglehet boltban is venni vagy csak neten?
mert boltban mág nem láttam

nekem nincs gond a Diginetemmel... eddig

trogerzsiger
Ez szopi :/ Nõvéremék is szídják a diginetet, nekik meg a munkájukhoz elengedhetetlen.

Dante73
Mint írtam, nem szim, csak eltolja abba az irányba a hc. Magyarul, közelebb kerül a valósághoz, nem lessz valóságos. Próbálgattam, 50-130 közt egész türhetõ a realizmus, a fölött valóságban többnyire egyenesen haladok, max enyhe íven, bukkanókat kerülöm, így fogalmam sincs, hogy viselkedne a verdám, ha raliznék vele, esetleg bepróbálnék egy hajtûkanyart 200-nál.... Itt is elszállsz, valóságban is. Ezzel ki is merül a hasonlóság, azt leszámítva, hogy csekély tapasztalattal, rááll az ember agya a dologra, és le tudja "számolni" mi is jön, ami pl a gridben már nem olyan egyszerü. Tehát van logikus fizika a TDU-ban.
Errõl ennyit szerintem.

Kérdezted a net problémám. Tényleg vicces.
Bizonyos weboldalakat, webhelyeket megnyit, másokat nem. Logika nélkül. Viszont, pár perc múlva már nem hajlandó megnyitni azt az oldalt, amit az elöbb igen. Viszont amit eddig nem nyitott meg, azt most megnyitja. Semmi logoka a dologban, teljes az öszeviszaság. Kipróbáltam a gépbe épitett mindkét hálókarit, ujraraktam a rendszert, elöbb XP, majd vissza Vista, semmi változás. Kipróbáltam másik géppel. Ugyanaz. Közben volt szervízben a gép... Nálam nincsen hiba, ügyfélszolgálat felveszi a hibalapot, szerelõ nem jön, távolról megnézi, és azt mondja rendben van.... (Anyád) Ezt egyébként fejálomás csere óta csinálja, elötte más volt a hiba. Hétfõn Fogyasztóvédelem, addig ellenreklám, ahogy a net bírja....

hunLeslieG
Én meg egy Subaru Imprezát (hátha én is tudok akkorát repülni vele! =😉

www.tdu.hu

Shongi
Hát jah én pl követelek egy 599 Fiorano-t meg egy Californi GT-t, nah meg persze egy F50-t is...és akkor még csak a mostani kedvenc gyártómtól szemezgettem😄

hunLeslieG
Komolyan azon vitatkoztok, hogy milyen sebességnél, milyen messzire repül egy autó?
Márpedig az autók tudnak repülni!(lsd. Knight Rider) =😊 Szerintem a játék hangulatát nagyon eltalálták, több autó (ingyen!!) még elférne benne. De nincs is annál jobb, mikor hazaérek és lazulásképp megyek egy kört a szigeten, kötetlenül.

www.tdu.hu

Pepsi Twist
most csak itt arról volt szó hogy lehet akkorát repülni...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
3850 volt a car pack amikor vettem, ha erre irányult a kérdésed😊

proway
értem...köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

RATCUSTOM
3750

proway
14,99 € ez mennyi HUF?? ha megkérdezhetem

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

HUNMemphis
Milyen igaz! Különben mostanság a GT-met is féltem xD Lehet bolondnak néztek de lefékezek az ugratók elött.A franc akar repûlni aztán meg becsapódni valami szerencsétlen civil orrába.
Így is túllépem a sebességhatárt hát még repûljek is?Na nee.

Shongi
Akármilyen reális legyen is egy szimulátor az életét sose félti senki, szal ezt felesleges ismételgetni...

Aham ez egy 53 méteres ugrás volt, ki van írva a film elején.
HC módban egy szimpla padkázástól messzebre szállsz.

Nesze de ezek "halálbiztos" verdák:
puff
puff 2

Akkor neked is még egyszer külön: Az életben van gravitáció, légellenállás, leszorító erõ,súrlódás, ja és aki vezet az félti rongyos életét.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Lunatic83
ok, akkor megnyugodtam....😊

Xbox Live: Lunatic HUN

azt írtad, hogy nem lehet akkorákat ugrani kocsival, mint a játékban...

de lehet :p

RATCUSTOM
nem kell már van XD