Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
és akkor vehetsz majd egy új gépet ~félmilláért h normálisan elinduljon... 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

Azért ne keverjük a szezonokat. 😊 Ez egy nagyon pontosan kiszámított ugrás, ha ugyanezt produkálja a fickó megépített "érkezõ" rámpa nélkül akkor vagy halott, vagy a gerince van darabokban.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Hallom hogy lesz második rész ez jó hír bár nekem még az elsõ is csak egy hete van meg és nagyon tetszik csak annit kérek a fejlesztõktõl hogy ne csináljanak semmit a játékkal ezeken kívül:autók számát megduplázni az egyhez képest valódi ai carok valosághû töréssel saját autónk is törjön és javítani kelljen pénzért mindez grafika és törés szintjén úgy a race driver grid környékén legyen és akkor itt van a világ legjobb autósjátéka

Shongi
Az tény hogy igazad van HCban a gravitációs szánalmas, de hogy mire fel beszélsz így másokkal azt nem értem....

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

De, megdöglesz...
Ne szórjad már te is az okosságot, fizikához jobban értõ emberkét megkérdezel simán kiszámolja neked, hogy mi történik. Ekkora marhaságokat nyomni, gyerekek csalódom bennetek.

Pepsi Twist
350el felmész 1 "rámpára" senki nem tudja mi történik

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ne nagyon dobáld ezt a "fizika a HC-ben" dolgot. Semmi köze a valósághoz, anyi a difi csak hogy a gravitáció van gyalázatosan lecsökkentve. Ugye tudod mikor repülsz te bármilyen verdával akkorát mint a játékban...

OFF

Minek cipelgeted te szervizbe a gépedet?
" netproblémám öltött vicces méreteket" ezt igazán részletezhetnéd. 😊

rikimen
OFF Használ itt valaki ESET Smart Security-t?

Dante73
HIvatalosan is árkád.
HC mód inkább nehezítés, bár az tény, hogy a valóság felé tolja el a fizikát. (sokan a repkedést hozzák fel ellene, pedig ember nem tudja, ekkora sebességnél mi is történne egy-egy ilyen "rámpára" ráhajtva, mint amik a játékban vannak. Senki nem volt elég életunt ahhoz, hogy kipróbálja)
Az persze tény marad, hogy az utóbbi pár év messze legjobb autós játéka. Vezetés terén is sikerült megtalálni az arany középutat, (hál isten nem fékez a kocsi magától, és nem kanyarodik, mint egyes magukat autósnak nevezõ játékokban, nevet nem mondok; NfS...) nem túl árkád, de nem is túl szimulátoros, a kettõ jófajta keveréke.Remélem nem rontják el a 2-õt, márha atari csõdje nem viszi magával az infogrames-t.

Más.
pár napig nem voltam, szervízbe volt a gépem, ugyanis azthittem, rossz. De nem, csak a netproblémám öltött vicces méreteket. Most vagy megnyit egy-egy oldalt vagy nem. Mikor milyen kedve van. Hivatalosan is 4 hónapja nem hajlandó rendesen megcsinálni a DIGI a net-em.
ÓVAKODJATOK TÕLÜK!

http://www.freetvmaci.info/

Lunatic83
szimulátor alapból nem lehet mert a kocsik beállítása kimerül a szín beállításával
és én kicsit többet várok el a szimulátortól , pl.: ~GTR2 és társai

szóval marad az arcade, bár az se igazából, mert nem zárt pályán megyünk mint egy vonat...

szóval bármi is legyen, nagyon jó, végre egy kis újdonság az autós játékokban...

//kár h nincs befejezve...//

szerintem.....

Lambo fan
Sziasztok
Ti hová sorolnátok a TDU-t, szimulátor vagy arcade kategóriába?
Hivatalosan micsoda õ?
Csak mert eléggé szimulátoros íze van HC-ben!
Üdv

proway
én mentem volna de már késõ...😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

tiburon26
valaki jön játszani?tennénk 1 kört a sziget körül.lotus-om van

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

trogerzsiger
jóez<#eljen>

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

proway
és azt honnan lehet beszerezni?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

HTS s3rg1nh00
és még tegyük hozzá,hogy eredeti carpack serial kell hozzá

LTomi
Szép, de szerintem a FAQ felirat lehetne a játék logója alatt. <#eljen>

Los Angeles, California

milk41
kész az elsõ sablon

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Gaben17
errõl van szó,VISTA<#eljen> 😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

trogerzsiger
Az europian indepentsnel(sztem nem írtam jól) rufként szerepel a játékban. Asszem a sziget keleti felének a közepén van a szalon.

tiburon26
láttam porschet a multiban.azt honnan lehet beszerezni?

Sland
OKés! Addig nem akarom törölni, amíg nincs másik

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tiburon26
na sikerült föltennem a carpack-ot elfogadta a játék serialját az online acc is megoldódott már csak idõ kéne és pár ember hogy összehozunk egy jó kis versenyt

milk41
tegnap este sikerült beszereznem a fotósoppot,nemsokára beüzemeltetem a digitalizálót és csinálok pár sablont amit majd kiteszek ide hogy lehessen választani

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Sland
Hogy áll az új FAQ?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

[HUN]FaTaL
3 perc míg betölt (a pw beírásától számítva), addig minden elindul csak épp a vezérlõpult nem jönbe, a wifi ikonja sem jön be (már rég netezek😄) és nem indul el az MSN sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Én tegnap felraktam az XP-t (tudom, az aláírásomban más van), de ez szarabbul fut mint Vistan. Össze-vissza swappol még városon kívül is, meg 10 másodperces meg akadások vannak. Vicc. Rakom vissza a Vistat😄

Pepsi Twist
mostanába nekem is szokott akadni ez a fos... de csak a szar vindóz miatt mert már 3 hónapja rajta van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
A-a. Városban akad a gyenge CPU miatt. Városon kívül igen.

tdu Toyota
áh bocs nem látam sorry és neked megy full grafon +HDRel akkadás nélkül??

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
tudsz olvasni? egy magos HT-s.

HTS s3rg1nh00
nem,ezt a windows készítõi féltik

Zabimaru
Nincs mit, s nem fog ha megveszed 😊

Lunatic83
akkor elindítod az addon.exe(??) fájlt a játékban, s megadod a serialt, s ez létrehozza ezt az addon.txt-t s tsá , mukodj! 😊

proway
áh jólett😄 köszönöm szépen srácok<#vigyor2> de ha beszerzek a pack-hoz 1 rendes serialt akkor nem fog megint sz*rakodni?

proway
bazzeg...ennyire féltik ezt a szar mappát a készítõk...

Zabimaru
Rejtett mappa.. Vagy engedélyezed a megjelenítésüket vezérlõpultban, vagy beirod a címsorba h Application data

proway
és ez az application data könyvtár hol van mer nekem nincs az all usera mappában...

Lunatic83
x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt

töröld le az addon.txt-t s probléma mentes lesz a TDU

proway
de nem látom mer kiírja h "Failed to connect TestDrive Server" mióta felment a pack

Lunatic83
az nem gond, csak vegyél hozzá serialt 😉

jobban jársz, mert így meg is van az autó és nincs is...
látod, de nem vezetheted....

Lunatic83
tényleg, ott a pont....

faxxom, rég TDU-ztam már, elfelejtettem már az ilyen warez dolgokat... nem mintha már szükségem lenne rá...

proway
hát nekem a gém eredeti a packot viszont töltöttem

Zabimaru
Akkor szokott ilyet csinálni, ha nem eredeti a pack és nincs törölve az addon.txt 😛
(x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt)

proway
hát délután levettem róla tûzfalat de akkor a pack bekavart volna? nem tudom...

Lunatic83
tûzfal? engedélyezve lett újra a játék h elérhesse az internetet?

rikimen
Találtam egy magyarosítást a játékhoz hogyha vki. már elõttem belinkelte akkor elnézést kérek, de aki még nem töltötte le az itt megteheti.

Lunatic83
sorry, én patch nélkül nem játszottam,
de azt tuti h a car pack is sokat segített....szóval megvenni, megvenni, megvenni! 😊