Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live: Lunatic HUN
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Hallom hogy lesz második rész ez jó hír bár nekem még az elsõ is csak egy hete van meg és nagyon tetszik csak annit kérek a fejlesztõktõl hogy ne csináljanak semmit a játékkal ezeken kívül:autók számát megduplázni az egyhez képest valódi ai carok valosághû töréssel saját autónk is törjön és javítani kelljen pénzért mindez grafika és törés szintjén úgy a race driver grid környékén legyen és akkor itt van a világ legjobb autósjátéka
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Ne szórjad már te is az okosságot, fizikához jobban értõ emberkét megkérdezel simán kiszámolja neked, hogy mi történik. Ekkora marhaságokat nyomni, gyerekek csalódom bennetek.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
OFF
Minek cipelgeted te szervizbe a gépedet?
" netproblémám öltött vicces méreteket" ezt igazán részletezhetnéd. 😊
HC mód inkább nehezítés, bár az tény, hogy a valóság felé tolja el a fizikát. (sokan a repkedést hozzák fel ellene, pedig ember nem tudja, ekkora sebességnél mi is történne egy-egy ilyen "rámpára" ráhajtva, mint amik a játékban vannak. Senki nem volt elég életunt ahhoz, hogy kipróbálja)
Az persze tény marad, hogy az utóbbi pár év messze legjobb autós játéka. Vezetés terén is sikerült megtalálni az arany középutat, (hál isten nem fékez a kocsi magától, és nem kanyarodik, mint egyes magukat autósnak nevezõ játékokban, nevet nem mondok; NfS...) nem túl árkád, de nem is túl szimulátoros, a kettõ jófajta keveréke.Remélem nem rontják el a 2-õt, márha atari csõdje nem viszi magával az infogrames-t.
Más.
pár napig nem voltam, szervízbe volt a gépem, ugyanis azthittem, rossz. De nem, csak a netproblémám öltött vicces méreteket. Most vagy megnyit egy-egy oldalt vagy nem. Mikor milyen kedve van. Hivatalosan is 4 hónapja nem hajlandó rendesen megcsinálni a DIGI a net-em.
ÓVAKODJATOK TÕLÜK!
http://www.freetvmaci.info/
és én kicsit többet várok el a szimulátortól , pl.: ~GTR2 és társai
szóval marad az arcade, bár az se igazából, mert nem zárt pályán megyünk mint egy vonat...
szóval bármi is legyen, nagyon jó, végre egy kis újdonság az autós játékokban...
//kár h nincs befejezve...//
szerintem.....
Ti hová sorolnátok a TDU-t, szimulátor vagy arcade kategóriába?
Hivatalosan micsoda õ?
Csak mert eléggé szimulátoros íze van HC-ben!
Üdv
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Los Angeles, California
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
töröld le az addon.txt-t s probléma mentes lesz a TDU
jobban jársz, mert így meg is van az autó és nincs is...
látod, de nem vezetheted....
faxxom, rég TDU-ztam már, elfelejtettem már az ilyen warez dolgokat... nem mintha már szükségem lenne rá...
(x:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\addon.txt)