Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Aki szeretne csatlakozzon, ha lehet hasonló (G) osztályó autóval, de végülis a lényeg h kanyarodjunk egy jót 😊
TDU Project Paradise nick: ToMeE
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
már akkor kinyilt a bicska a zsebembe amikor vett egy Lambot... <#duma>#duma>
Xbox Live: Lunatic HUN
Majd én megveszem ha úgy kb. 100 év múlva meggazdagodva térek vissza Németbõl!<#buck>#buck>
Amúgy meg vannak emberek akik megtehetik, és meg is fogják venni, mert már nem tudják mire elkölteni azt a rengeteg lóvét!<#beka2>#beka2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
nemhiszem h ezt valaha elfogják adni😄
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Egy kis OFF, de be kell szúrnom 😊
Bugatti
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
http://www.freetvmaci.info/
havermegvette és pachetlte tüzfal engedéjezve és azt mondja hogy nem tud csatlakozni tdu szeróra mert "pls chechk your network and...." és nem tudjátok mia gond?
Dante:Hát amm kicsit (45 percet) elkéstem a talidról.Sorry my bad!Egyáltalán meg volt tartva?Akiket kérdeztem azok nem igen tudták.
Jah csak annyit hogy "Láttam egy GTO-t".
Nah akkor az Dante lehetett.<#hehe>#hehe>
Közvetlenül a táncoló Elvis mellett balra kell kanyarodni, és ott lesz, ilyen kis rózsaszín elefántok repdesnek körülötte, én mondom ennek neki kell menjek, de az ütközés elõtt kinyílt egy kapu és már csak arra emlékszem hogy fehér ruhás bácsik egy érdekes hátulgombolós felsõt adnak rám....
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Tudna valaki segíteni abban, hogy lehet-e letölteni autó és motorcsomagokat a játékba? Ha igen, honnan tudnám letölteni õket?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De jó újra látni, csoli31! 😊) Gyere játszani, ahogy tudsz! 😊
Tinky, téged láttalak a map-on, de egyszerûen nem tudok melléd teleportálni. A térképen látlak, de ha rádkattintok, akkor csak üres út AI kocsikkal. 😞(
Megpróbálhatnál te is rám kattintani, hátha neked sikerül.
TDU Nick: arvszab Chieftec DG-01BD-U/Asus M2N-E SLI/AMD Athlon64 X2 5200+/Kingmax DDR-II 2GB/Geforce 8600GTS Silent/ HDD 160GB/200GB/200GB/250GB/LG GSA-H20L/Pioneer DVR-215D
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Majd kicsit késõbb leszek fent, mert van egy kis doglom.Addig is egy kép a délelõtti kocsikázásról
Néhány kép pedig a Németben látott kocsikról:
Az egyik verdám XD A felnije A másik verdám Belülrõl Audi TT NfS Carbonból Audi R8 3 csodaszép verda Versenyre kiszuperált BMW Merci Merci hátúlról Nisan Nisan belülrõl Porse GT3 Porse GT3 hátúlról
Nekem mindegyik bejön. Remélem nektek is van legalább 1 amelyiket elfogadnátok. Nem valami jó felvételek mert csak a telefonommal csináltam.<#vigyor2>#vigyor2><#law>#law>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha vagy, kérhetnék a kormányod beálitásairól egy szkrínshátot? Enyém a nagy igyekezetben elveszett. Egyébként egy novellát megérdemelne a Digi-s vesszõfutásom, Mikszáth stílusban, hídkorlátostúl, mindenestül. Szerintem lepipálná....
http://www.freetvmaci.info/
Visszatértél közénk, ennek örülök<#zavart1>#zavart1>
Meg is nézlek hogy a pályán vagy e <#vigyor2>#vigyor2>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -