Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83
régen se ment a játék + felvétel egyidejûleg , különben már rég elárasztottam volna a fórumot TDU találkozók videóival 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

tdu Toyota
xD jah sajnálom hogy nem megy neked de régen ment nem??

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Lunatic83
a boltba megveszed a játékot, és neten a car pack-ot, együtt sajnos nem fog menni...

Lunatic83
bár most látom h a videó végén leírtad a címeket... így is OK
de biztos lesz sok hasonló aki elõbb kérdez... utána néz ,)

Peck
Nekem az lenne a kérdésem hogy most gondolkozok hogy megveszem a játékot,és carpackal eggyütt hol lehet megvenni a játékot? Mert nem tudom hogy ha a csak a simát veszem meg tudok e ugy online játszani hpgy benn va a skyline meg a többi uj verda stb,vagy látom e õket.. Köszi a helpet!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Lunatic83
nem rossz - bár még egy kis motorhangot elbírt volna...
/a zenék címét érdemes leírni, mert ált. ezt kérdezik meg elsõre..../
sajnos nekem nem müxik a játék+ felvétel, azt már nem bírja el a gép, így csak trailer-t vágtam össze vissza..

tdu Toyota
hát ez van de amúgy jó vagy uncsi és sz.. ?

Lunatic83
bár kicsit lassú a felfogása a YouTube-nak, nem engedi az ész nélküli csillag hullást.... 😞

tdu Toyota
köszi 😛<#wink>

Lunatic83
unatkozok, így gyorsan kiszórok pár csillagot a videóidra 😉

Lunatic83
van valaki a térképen? érdemes felmenni?

tdu Toyota
hoppá bocsi

tdu Toyota
http://www.youtube.com/watch?v=gQY0GD4Sepo

tdu Toyota
csináltam még egy videót 😊 videó comment

ChuckyHUN
Rocco (Fazer) Könyxörgöm gyere fel XFIREre....
Dumáljunk

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Fitti83
Ma volt egy király krúz a srácokkal! Csináltam képet. Holecsko és Drom lecsúszott róla de a többiek rajta vannak.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

rexaly
köszönöm Memp a dicséretet és a club tagságot 😊 de van még mit finomitani, lehet utorrentet kikellet volna kapcsolnom és akkor esetleg elõbb érzékeltem volna hogy mikor akarsz elkanyarodni 😄 bár hcben még a féktávot kellene megszoknom 😊 egyelõre még csak veled hcztam de így sokal jobb a játék, elmentél utána singleztem és szörnyü volt hc után megint simával nyomni 😊 na de lassan indulok meloba! úgy hogy jó játékot srácok <#vigyor2>

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

milk41
megtelt a layer,más layerben vagy/vannak,még nemtöltött be mindent

tipp:csináld ezt addig amig nem kerültök össze:

menj ki térképre/players/katt rá a tagra/vársz 1percet,ha nincs semmi akkor,térkép/players/katt rá a tagra/vársz 1percet.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

tiburon26
hogy lehet hogy a map-on látom hogy a triumph-nál vagytok de az uton meg senki sincs!?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

milk41
ááá,megõrülök!!!vki küldjön egy rendes gépet+dfp-t!!!!!!elvonási tüneteim vannak már!!!

Tinky
Bocsi srácok hogy ma csak ugy eltüntem kruz közben.
Elment a netem hüsölni és erröl nem szolt nekem 😛
És most jött csak vissza.

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

HUNMemphis
<#nyes>Igen valóban jó volt a krúz!Elsõ benyomásom rólad, hogy egész jól vezetsz.Ritka dolog ilyen ügyes jó sofört találni.Hidd el nem mondanám ha nem lenne igaz.
Ehhh vettem még anno egy S7-et.Hát mit is mondjak.Bõven elég rá a 2-es tuning.Kicsit még érzem a rakéta stílust de egyre jobban bejön.Anno Dani komálta nagyon most lehet áttérek a GT után az S7-re.Ami gáz az az hogy a GT-be már van 3000km míg az S7-be csak 300.1 nullát hozácsapnék szívesen.<#hehe>

Jah és Rexaly hívj csak Memphisnek vagy Mempnek ahogy jólesik.<#vigyor2>
Ügyesen felvételiztél és ezáltal be is kerültél.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tiburon26
a triumph-nál vagyok én is!gyertek

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

jofer
Szívesen! <#integet2>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

milk41
sztem valamelyik jól mûködõ autókölcsönzõ vette meg

rexaly
már meg is vették <#nyes> akinek meg ilyenre telik annak meg: <#mf2>

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

orszagtom
este valami cruise?

Ha jól emlékszem a Triumph szalonnál van egy szép nagy parkoló, én ott leszek 8 - fél9 körül, ha gondoljátok

TDU Project Paradise nick: ToMeE

orszagtom
mevolt bizony, ez pedig egy kép róla

TDU Project Paradise nick: ToMeE

zulufaka
JEE! Meg volt az elsõ krúzom. Köszönöm mindenkinek akir részt vett. <#vigyor2>

rexaly
na meg volt nekem is az elsõ közzös kocsikázásom 😊 köszönet érte (HUN)MEMPHISBOY-nak! még jobban bele szeretem ebbe a gamebe 😊 <#vigyor>

ChuckyHUN
Gyere fel légyszi xfirere

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Miért csak csütörtökööön?:S

V43 1105
Csütörtökön .. kezdheted (^_^')

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ChuckyHUN
(kisszlávpísz) 😄
Jól van köszi szépen^^

Pepsi Twist
jah mindenki befogad 😄 (szívembe zártalak XD^^)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
Lenne egypár kélrdésem az Onlinná válás kapujában:
-Ha nem vagyok valamilyen klubnak a tagja, veletek tarthatok, befogadtok-e?
-A TSes problémám megoldódni látszik mert a héten veszek egy olcsó fülest.
-Egyelõre ennyi, hogyha lesz még valami leírom.

ladics
szabi vagy lunatic nézzetek át pls a grid forumba😞((

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Dante73
Mivel automata, így az lenne a hiba, ha váltana. Elsõre nekem is furcsa volt, de aztán megnéztem a lapját a kocsinak. Hál isten, G25-el az automata kocsikban is kell váltani, (botváltó) ezért nem szeretem a pillangó váltós kocsikat. Ott (értelemszerüen) nem kell kuplungolni.... Azt azért megoldhatták volna, hogy te magad válaszd ki a váltó típusát, ha már beletették a G25 támogatását...

http://www.freetvmaci.info/

[HUN]FaTaL
Annak bugos a lámpája.

http://goo.gl/gd6Zi5

egyedül az Ls350 ami aránylag tûhetõ..
és 7 sebesség van a lexusokban. na meg nem is vált a kezével...
A carpackos verdák 90°%-nak baromságokat mutat a km órája is.
Stopposok vígan beszélgetnek a hátsó üléssel és még rengeteg bug.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

[HUN]FaTaL
LOL 😄

Az IS350nek meg a féklámpája szar, meg a tolató is el van csúszva sajnos. Nincs ehhez valami FIX?

Másik kérdés: Korábban mintha itt a topicban olvastam volna, hogy létezik valami MOD ami a táblákat kicseréli európaira. Merre lehet azt letölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Ubi miatt teszem fell!!Lexus bug

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ChuckyHUN
Srácok, ha megyek talira, de nem vagyok TSen az baj? mert amig nincs meg a fülesem, addig a G25 bezavar a hangkarinak és recsegteti :SSS

milk41
ez itt alattam eléggé egy idegesitõ gyerek de próbáljatok vele kedvesek lenni😉

neked meg annyit h gyere msnre

és kösz h elloptad a hsz-emet😊

zulufaka
mert én itt várok vagy egy órája

zulufaka
hol vagytok???

Utcsó kép ToMeE-val Nem jön senki más?!<#rinya>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

V43 1105
Vett egy Lambot.. XD hogyne.. lopta vagy bérelte inkább .. <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h