Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live: Lunatic HUN
de biztos lesz sok hasonló aki elõbb kérdez... utána néz ,)
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
/a zenék címét érdemes leírni, mert ált. ezt kérdezik meg elsõre..../
sajnos nekem nem müxik a játék+ felvétel, azt már nem bírja el a gép, így csak trailer-t vágtam össze vissza..
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Dumáljunk
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
tipp:csináld ezt addig amig nem kerültök össze:
menj ki térképre/players/katt rá a tagra/vársz 1percet,ha nincs semmi akkor,térkép/players/katt rá a tagra/vársz 1percet.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Elment a netem hüsölni és erröl nem szolt nekem 😛
És most jött csak vissza.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Ehhh vettem még anno egy S7-et.Hát mit is mondjak.Bõven elég rá a 2-es tuning.Kicsit még érzem a rakéta stílust de egyre jobban bejön.Anno Dani komálta nagyon most lehet áttérek a GT után az S7-re.Ami gáz az az hogy a GT-be már van 3000km míg az S7-be csak 300.1 nullát hozácsapnék szívesen.<#hehe>#hehe>
Jah és Rexaly hívj csak Memphisnek vagy Mempnek ahogy jólesik.<#vigyor2>#vigyor2>
Ügyesen felvételiztél és ezáltal be is kerültél.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"
Ha jól emlékszem a Triumph szalonnál van egy szép nagy parkoló, én ott leszek 8 - fél9 körül, ha gondoljátok
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jól van köszi szépen^^
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
-Ha nem vagyok valamilyen klubnak a tagja, veletek tarthatok, befogadtok-e?
-A TSes problémám megoldódni látszik mert a héten veszek egy olcsó fülest.
-Egyelõre ennyi, hogyha lesz még valami leírom.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
http://www.freetvmaci.info/
Stopposok vígan beszélgetnek a hátsó üléssel és még rengeteg bug.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az IS350nek meg a féklámpája szar, meg a tolató is el van csúszva sajnos. Nincs ehhez valami FIX?
Másik kérdés: Korábban mintha itt a topicban olvastam volna, hogy létezik valami MOD ami a táblákat kicseréli európaira. Merre lehet azt letölteni?
http://goo.gl/gd6Zi5
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
neked meg annyit h gyere msnre
és kösz h elloptad a hsz-emet😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."