Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Nagyon jó krúz volt!! Hétvége, jövõhét fele jövök, addig is mindenkinek jó TDU-zást.

Falkon
Nem drágább!
Én 3.990 ft ért vettem.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

trogerzsiger
Tescoban drágább. Megapackot csak interneten tudod megvenni a fent látható linken.

Falkon
Hello!
A TESCO-ban lehet kapni a TDU-t!!
Én is ott szereztem<#vigyor2><#vigyor2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

rexaly
már sokszor elmondták ha vissza olvasol hogy a carpacket csak letudod tölteni, kifizeted atarti webshopjába és letöltöd, boltban nem lehet kapni! írtam mi elõtt valami öregroka kiakad 😛 és bunkoban fogalmaz mint én😊

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

WalkBen
Helo! Nyomtunk ma itthon egy kis singlet aztán észrevettünk valami érdekeset.: Motorral vagy, elkezded nyomni a gázt. Ezután beindítod rögtön egyesbe rakod, és rögtön megnyomod megint az indító gombot. Ha elég gyorsan csinálod, és szerencséd van a motor magától felmegy 180ig kb úgy hogy akár eggyesben is van és túlpörög mint atom 😄 Nemtudom mitõl van de érdekes.

Valaki tudja hogy a TESCO-kban lehet e kapni TDU-t és Megapacket? Esetleg olyan oldalt ahonnan ingyenes a szállítás? 😄😄😄

belapeter
Szépek,és télleg jó lehetett.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

rexaly
köszönöm mindenkinek aki ott volt, nagyon jó volt szerintem 😊

T.D.U. Nick: rexaly T.D.U. Club: $-STREETKINGS-$ \"Mikor megszülettél, mindenki örült, csak te sírtál. Úgy élj, hogy amikor meghalsz, mindenki sírjon, csak te örülj!\"

Köszönöm, már sikerült elérnem <#mf1>

TDU2 nick: PM75

Ott voltam, senkit nem láttam.

trogerzsiger
be lehet, nem muszáj a versenyeket csinálni, vannak más célok is nézd meg a game progress fül alatt.

rexaly
na már 3an várunk

mind1, gyors kocsival is lehet lassan menni

rexaly
akkor én is össze szerelem, hát ford island esetleg? és mivel legyek? G?

Nekem van. Összeszerelem a kormányt és megyek. Merre leszel?

Még nem vagyok champion, a versenypályára azért be tudok menni vhogy? Illetve még egy kérdés. Nincs kedven és idõm a küldetésekkel szórakozni, mik szükségesek a champion szint eléréséhez. (házak, pénz, küldetések) Csak a HC mód kipróbálása miatt kérdezem, egyébként nem hiányzik.

rexaly
nem akartok most egy kis ilyen lassu kocsikázást? sajnos este én nem tudok lenni mert éjszakás vagyok! 18ig tudok lenni! ha esetleg valakinek van kedve írjon

trogerzsiger
ja 21:30-kor INDULUNK! ha nem vagyunk nyolcan SESSIONBEN megyünk majd, szóval tessék majd elfogadni.

trogerzsiger
Ja lesz. Ford Island olyan kocsi ami max 250-270, ne adj isten 300-at megy. Cél az északi világítótorony, majd a hosszú egyenes melletti reptér és végül a csillagvizsgáló, azt ha még bírja a társulat a versenypálya :-)

Ennyi!

LOL, mégis megmaradt a Camaron a csík? Mert nálam így nézett ki:

Kár, hogy csak hárman voltunk. 😞

TDU Nick: Marcee15, [HUN]Mosquitoo

Roger6
Én is egy lassabb cirkálást szeretnék, Pupi már szervez elvileg valamit...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Esetefelé szervez valaki nem száguldozós talit?

milk41
nyámnyám😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Lunatic83
Holecsko P.I. és Lunatic P.I.

de a végén megjött a Magnum esze és váltott egy normális autóra....<#ravasz1>

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
én nem tudtam rátok csatlakozni... így "megtaláltam" holecsko-t...

Xbox Live: Lunatic HUN

tdu Toyota
kár hogy csak hárman voltunk 😞 de azért vannak képek

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Roger6
Szerintem ha bepötyögod a weboldal címét, találsz ott egy info telefonszámot, vagy e-mail címet, ott kérdezz rá.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

belapeter
És Slovákiába is kihoznák??

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Audi RS4-el megyek.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Roger6
Én a cdgalaxis.hu-ról rendeltem, másnapra hozta a futár.

milk41
pcdome.hu

belapeter
oké!!
Balassagyarmaton lehet szerinted valahol venni??

igen, igaz. szerintem a 4ezer forint nem pénz, itt van évvége után, kérd a bizidért mert hogy jól tanultál😊 vagy valami 😄

belapeter
Oké kössz az infót!!!
DE hallottam olyan pletykát,hogy csak az játszhat onlynen akinek eredeti DVD-je van.
Igaz ez??

csinálsz online profilt és go!!! hogy hol csinálhatsz online profilt? FAQ!

belapeter
Helló mindenki ! ! !
Holnap fogom elkezdeni ezt a játékot,és azt szeretném megkérdezni hogy kell interneten jáccani??

somdav95
Mármint a radialeng. Valami ötlet?

tdu Toyota
ma 13:00 kor a nissan szalonhoz aki akkar jöjön g kategóriás autóval lehet jönni aki meg teheti jöjön 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

somdav95
Sziasztok! Ma reggel mentem 100km-t aztán kifagyott a játék. Reset-elni, kellett majd egy óra múlva mentem 20km-t meguntam, kiléptem. Aztán megint egy két óra múlva vissza, kidobott mert hibát észlelt blablabla, milehet a probléma??? Radieling kivan törölve, nemértem <#szomoru1> Aki tud lécives segítsen!!

milk41

Roger6
Uhh... Az komoly! Na belehúzok otthon én is, aztán nyomok screenshot-ot! <#nevetes1>

Pepsi Twist
én 400at hoztam a 575 M-bõl 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

trogerzsiger
annyi a kikötés hogy 300-nál ne menjen többet<#wink>

trogerzsiger
én megyek majd a mustangommal<#eljen>

Az a tali engem is érdekel. D-s ugye?

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Roger6
Az tökéletes! Viszont akkor nem Maserati Spyderrel megyek, mert abból tegnap az oroszok szélárnyékában kihoztam 355 km/h-t! <#nezze> Eccerü TT, az jó lesz. Már nagyon várom! <#nyes>

trogerzsiger
akkor legyen 21.30? Nem hiszem hogy jön majd valaki kettõkor :-)

Roger6
Hé-hé! :-))) Nyugi, estére gondoltam! Én kb. 6-ig dolgozom. Persze ti csináljatok nyugodtan találkozót. Ford Island-re meg már simán be tudok menni, már Expert fokozaton nyomom! :-) Akkor jó kocsikázást délutánra, de estére is maradjon valami az erôtökbôl! 😄

trogerzsiger
naná, õõ ford islandra be tudsz menni? Uticél lesz a nyugati oldalon a csillagvizsgáló, olyan kocsival gyertek ami nem megy többet 300-nál. Kezdés 14.00!

Roger6
Elvállalod?