Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Kinek lenne kedve egy lassú, D,E,F katos, szabályos krúzolgatásra este?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Oh kösz. =) Látom jól lemaradtam most nemfogok visszaolvasni sorry. =)

milk41
helló-belló!Welcome Back!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Nah megjöttem skacok! =D

Pepsi Twist
utóbbi

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
õõ srácok motorozni akarok ahhoz ugye fel kell fedeznem az összes autó szalont. Ehhez be is kell menjek vagy elég cska elzuzni mellette?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

holecsko10
Hova lett a képem? Nem rég raktam fel<#confused>

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Pepsi Twist
LOL <#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41
jófélekép😊

Gaben17
Chucky<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Roger6
Ezt te találtad ki? És miért kell szidni az oroszokat, románokat, vagy szlovákokat? Azért mert neked van bajod velük, én még bírhatom ôket, ugye? <#gunyos1> Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy édesapám szlovákiából származik, így bennem is van pár csepp szlovák vér. Esetleg ha gondod van velem, nyugodtan megbeszélhetjük. <#dumcsi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

milk41
én nem ismerem

szabod
Hé miért szidod a lengyeleket? Azok jó barátaink, attól hogy egy beszólt, akkor inkább az oroszokat, románokat vagy a szlovákokat szidjad!
Nem ismered a mondást?
Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Polak, Wêgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki

Mente et Malleo

ChuckyHUN
Van uj modemem, szal ujra rémisztgetek a szigetene háháááá😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

CopyKing92
Ja hüle polákok megszolaltunk magyarul erre irják fuk u u hungary as 😄 erre meg belénk jöttek én meg be kapocsltam a gyorsító cheatet 😄 és nekik mentemmint állat és elrepült az eggyik a pibe 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Moodovin
A tegnap esti D kat. krúz nagyon jóra sikerült, köszönet a tartós részvételért ToMeE, HUNathan66, és Grabowszki - nak. ToMeE-val Ford Islandon
pihenõ
madártávlatból

TDUnick: Moodovin[HUN]

Lunatic83

<#bohoc>

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83

Már már klubot kéne alapítani ezért... 😊

Lunatic83

Nem saját kép, csak úgy megtetszett.
Múltkor amúgy is elmaradt a 430as tali...

Ubi91
Izoláltatok? mert lefagyott a gépem és nem tudtam visszamenni rátok. de azért itt egy kép:

sebaj, mert összetalálkoztam pár magyarral, aztán pagani krúzzá fajult a dolog 😄

ezután a DK-i világítótoronyból szágoldottunk el az ÉNY-ihoz.....mostanáig nyomtuk 😄

TDU Nick: Ubi[HUN]

Lunatic83
igazad van, sorry, nem tudok fogalmazni, látod mit tesz velem egy TDU nélküli nap? <#buck>

Dante73
Tudom, nem (csak) nekem szól, de válaszolok.
Mi "öregek" sem a TUDÁSSAL jöttünk a világra. Kitapasztaltuk a dolgokat. Hogy ezt érdemes átadni, az biztos. És semmi kifogásom egy kibõvitett, szájbarágós FAQ ellen. De azért ne állíts már be úgy minket, mint gonosz manókat, légyszives! A játéknak igenis, fontos része a tapasztalat megszerzése, de sajnos mostanság sokan túl türelmetlenek hozzá. De oké, ezért van a fórum, ott utána lehet nézni. Csak nagyon sokan, arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább 1 oldalt visszaolvassanak. Mit egy oldalt, 2 hozzászólást. Na olyankor megy a lámázás. Joggal. Vagy ott a fellirat, ami a szövegmezõben olvasható, a patch, játék, megapack beszerzési infói, mégis, ezen az oldalon legalább 3-5 felesleges, eleve megválaszolt kérdés merült fel... Amihez csak olvasni kell(ene) tudni.
Jó ötletnek tartom a FAQ bõvítését, de ezután is ugyan az lesz mint eddig.

http://www.freetvmaci.info/

Lunatic83
oké, elõre is köszönöm

milk41
én csinálom,jól jönne a segitség😊
holnap(ma),majd beszélgetünk errõl.jelenleg kibax.t álmos vok

Roger6
Így lefekvés elõtt még bemutatnám ToMeE parkolási technikáját, amikor kevés a hely :-D

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lunatic83
ki csinálja az új FAQ-t? nem a kinézetet, mert az le***om(( az nem érdekes, fehér háttér+ fekete szöveg és csókolom....)))
a tartalmat?? mert ha engedi, akkor segítenék kicsit normálisabb információval feltölteni, nem úgy mint a jelenlegi FAq-t...(sorry, de ez az igazság- jóformán semmi nincs benne)

hál'istennek töretlen a játék sikere, egyre többen vagyunk, De ez sajnos magában hordozza azt a tényt h mindig van pár új játékos aki SEMMIT nem tud a játékról, mit h miért hogyan...stb...
és sajnos azt kell mondjam nem mindig "vagyunk" segítõkészek....
az "olvass faq-t bazzmeg".... "nézz már vissza 10.000 hsz-t" , én valahogy nem érzem megfelelõ segítségnek...

nemtudják h kell nekikezdeni a játéknak, mire való a Lock, hol van a Ford island ( és még vagy 10.000 másik ismertebb hely) , a bookmark használata, mit kéne tenni ha leszakad/ kiesik a taliról...
miért van a kocsikon FÉKLÁMPA, mire való a GPs, hogy kell kijelölni célpontot... és még sorolhatnám...
melyik autó mire, melyik versenyre való...

tudom egy láma pöcs vagyok, de hát ez van...
de ha így megy tovább lesz egy réteg aki mindent tud és már 1000 éve játszik... és lesznek a lámák....
várom a koczka hozzászólásokat, fikázást és társait...

sorry, de ma nem tudtam a véretek szívni a szigeten, ilyenkor rám jön az 5 perc és ilyenekkel kezdek el agyalni...
de holnap már "hazaköltözök" , s megpróbálok valamit alkotni, ami nem "csigahajtás" , de nem is "csak" száguldás...

máltai szeretetszolgálat rulezz!!!! 😛

Roger6
Szóval este 21:00-kor kezdtem, éd most fél egykor hagytam abba a krúzolást. Hát nem volt gyenge, ennyit már régen röhögtem autós baleseteken! :-D Külön köszönet Moodovin (HUN)-nak, aki szintén egész este nyomta, sõt, õ még mindig ott van! Majd holnap folyt. köv (illetve ma)!

orszagtom
részvét <#szomoru1>

TDU Project Paradise nick: ToMeE

trogerzsiger
mi ott voltunk, volt ott két polák, belénk kötöttek.. utána már sejtitek mi volt :/

WalkBen
köszi a segítséget !!! én másra gondoltam 😊 😄

hát akkor lehet hogy összejön eredeti game + megapack 😛 bejó lenne o.O

orszagtom
Nagyon jó volt a ma esti krúz, elöször még 6an, aztán a végére 4en. Köszi mindenkinek!

rikimen
Már lassan végzek az összes versennyel van hátra még talán 8 (kivéve a szállítós dolgok), emellet van majdnem 8 millióm

rikimen
Nem akarom megpróbálni.

Lunatic83
Driver-In-ben keress rá a "Motor - sg.hu"-ra...<#ravasz1>

rikimen
Jó kis verseny ez az "MV Augusta Trophy"! Utálok motorral menni, de azért mindenkit leköröztem.<#idiota>

Lunatic83
bemész a házba és a kocsiknál keress olyan szöveget h Trade...

sziasztok!
hogyan lehet eladni a kocsikat a Singleplayerben és nem online hanem csak simán?
elõre is kösz!
<#confused><#help><#help>
trogerzsiger
Csak a hülye polákok nem hagynak minket :@

Roger6
Mi meg négyen, spawnoljatok.

Ketten már ott vagyunk a Ford szigeten.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Ubi91
Ott leszek a Saleennál egy fekete CLS mergával: Ubi

TDU Nick: Ubi[HUN]

orszagtom
a saleen-tõl megyünk a másik talira!!!

[HUN]FaTaL
bankkártya kell hozzá (visa electron vagy dombornyomott)

http://goo.gl/gd6Zi5

fekete0012
😄

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

jofer
Egyszerûen bankkártyával rendeltük meg! Ha van a hátoldalán 3 illetve 4 jegyû kód, akkor valószínûleg menni fog! Én sima OTP-s visa elektronnal rendeltem! De megy Juniorral is!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

GyZolee12
Jaja, én kedvencem is a D kategória...

trogerzsiger
Tesco válogatja.. Várlak majd titeket!

Roger6
Baszki, ez is jól hangzik, meg az is, ami 21:30 kor lesz. Hát így mondjuk ha nem férek be az egyikbe, ott lesz a másik! :-) Egyébként szerintem a D osztályú kocsik a legjobbak, olyan arany középúton vannak. Na jól van, inkább befogtam, mielõtt leugatnak a nagyok... :-)))

WalkBen
óóóóóóó hát és ezt ti hogy rendeltétek meg? ki az akinek vannak internetes számlái???

orszagtom
és is többért láttam TESCO-ba...

21 órakor - ha gondoljátok - megtaláltok a Saleen szalonnál, cél a Ford Island. Ergo: megyünk a talira 😊
Osztály D, sietni nem szeretek, 200-220 km/h