Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
legyen?

Roger6
Köszöntem, akkor marad a régi. Tegnap este 11-kor találkoztam egy orosz bandával, fevettek friends-be (gondolom a Grabowszki név miatt), és 2 órán keresztül száguldoztunk a szigeten. A Maserati Spyderemet vasárnap vettem meg, és tegnap, mikor kiléptem, 867 km volt már benne! Lassan vihetem az ezres olajcserére (bár a bejáratás ideje alatt nem forgott 5.000 alatt sohasem...)! <#eplus2> Ma nem akar valaki szervezni egy D kategóriás találkozót? Elôször lassú krúzolgatás, aztán autópályán padlógáz, fényképezés, valami ilyesmi. Ha tud valaki valami fasza útvonalat, az elvállalhatná a csapatvezetést... <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ahhoz új profilt kell létrehozni, a régit nem tudod megváltoztatni.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

holecsko10
Én úgy tudom hogy nem lehet megváltoztatni a profilod nevét. Legalábbis szerintem nem.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Roger6
Jó reggel!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a nevem meg tudom-e változtatni a játékban? Csak egy hun-t akarok mögé írni, mert azt lehagytam a legelején... <#kuss>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

trogerzsiger
Lehagytad a mustangom 😮 Meg bocs hogy a világítótorony elõtt eltüntem, lefagyott ez a szar.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Falconer
Nekem már az elején feltünt, hogy össze van vágva, és kamu az egész. A NewYorkTimes meg bekajolta, loool 😄😄D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Pepsi Twist
ATTENTION!

ÚJ TRÜKK MOTORRAL!!!

Tolatsz hátrafele és elkezded azt a gombot nyomni amivel 1 kerekezel na most nyomod a gombot elkezdesz fékezni és woala ott a trükk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

rikimen
Hát igen egyetértek

köszönöm én is mkinek a krúzt nagyon jó volt bár kicsit nehézkesen indult,de olyan jó lett<#vigyor2>
a képek jók lettek!!!!

TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera

rikimen
Nem tiszta fialás!!

mrmilan
Atom fasza krúz volt gyerekek a ma esti!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Roger6
Tudom, én mentem mögötted, elõtted meg húzta a szélárnyékot holecsko! Láttam mindent! :-))

Tessék, lehet F-es kocsival 300-zal menni! <#eplus2> Na jó, csak 298,18-cal.<#idiota>

TDU Nick: Marcee15, [HUN]Mosquitoo

tdu Toyota
ez még egy hülye xD kattt 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

OFF:
Ez a pasi beteg 😄
Viszont a pompomlányokat tuknám xP

Roger6
Ja, egyébként én is köszönök mindenkinek mindent, ez volt az elsõ igazi csapatásom több emberrel, most már beavatott vagyok. <#eplus2><#ravasz1>

sry nem tudtam kihagyni <#buck>

tdu Toyota
<#mf1> ez jó szám 😛

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Yoda001
aha, vicces..

http://9gag.com/gag/5135249

szia!

én is köszi mindenkinek tetszet aztán +fagytam

legkközelebb +probáljuk ismét <#taps>
ja azzal a piros ferrarival xD

rikimen
A "REPÜLÖK" képen azéer jön az üldözõboj. 😄

btw, PS jobb <#idiota>

ha nem sértõdsz meg most nem fogok szerkesztgetni képeket, de legközelebb átméretezem ^^

Pepsi Twist
PS jobb <#idiota><#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lunatic83
<#eljen>

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
szép képek, DE a képeket próbáljuk meg szerkesztve felrakni, vagyis, a lényeg kivágva, méretre igazítva(~600px)...
programajánló: IrfanView (nehogy valamelyik koczka megszólaljon h a PS jobb)
alap program, alap feladatokhoz, tökéletes...
kijelölöd a kivágandó részt, aztán nyomsz rá egy Shift+U-t h ne legyen ilyen gusztustalan sötét a kép aztán Ctrl+R és beállítod a 600 px-es szélességet, és csókolom, csókolom, kész is vagy....
a fórum is egybemarad és még meg is dicsérnek h milyen szép lett a kép.....

szívesen
Lunatic
<#vigyor3>

Xbox Live: Lunatic HUN

Roger6
Én csak egy képet csináltam, de ez nem ilyen elõre beállított kép. Csak úgy spontán leugrottunk Holecsko kollegával merülni egyet:

Autópályán #1

REPÜLÖK (sajna alacsonyan 😄)

A bícsen XD #1

Toronynál #2

Kösz mindenkinek a részvételt faja volt nagyon!!!

A mai krúz termés by: NeonSG (tõlem 😉 )
Toronynál #1

Indulás elõtt, kanyarodok a Lexus IS350emmel 😊

Az indulási ponthoz közeli "part" #1

orszagtom
A ma este (egy része) képekben, köszi aki ott volt!

TDU Project Paradise nick: ToMeE

mrmilan
Én ott leszek öccse, ez biztos!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Mert eddig én is csak azt tudtam, hogy lesz, és csak 1 órája tudtam meg, hogy lassú krúz lesz!

Jah és ne köss belém, köss bele a betonba!<#idiota><#mf1> (csak VICC!<#vigyor>)

[HUN]FaTaL
Nyomjál rájuk a térképen, ha nem adja be õket akkor másra. Próbálkozni kell, de lehet hogy tele a layer.

http://goo.gl/gd6Zi5

trogerzsiger
jajj most kezdõdõött?😄

Ma 21H kor klubtali a klub elõtt. Autó szabadonválasztott.
Roger6
Hát ez király! Ott vagyok a szalonnál, és a térképen is látom, hogy vannak ott magyarok, de hiába megek oda, nem látom õket? Most ilyenkor mi van? Már öt perce állok, elõre-hátra gurulgatok, hátha megjeleníti ez a szar, de semmi...

akkor nisszán is ér :p

Roger6
Ti mindig olyan autóval akartok menni, amivel én nem tudok? <#ravasz1> Jól van, jól van! Értettem! Carpack beszerez jövõ héten! <#eplus2>

akkor 20 perc múlva, Lexus tali a VW boltnál ? 😄

Roger6
Ezt most nem értem. Az elõbb azt írtad, hogy olyan kocsi legyen, ami szükség esetén megy 300-al, most meg az írod, legye E,F,G kategóriás autó. Hát azért nem mindegy, mert egyik F-es sem megy 300-al (csak kötözködöm <#vigyor3>). Ok, szerintem én ott leszek (végre <#pias><#wave>)

ja lehet énis jövök de elõtte beruházok akkor egy Lexusra!

trogerzsiger
hûûû én elmegyek egy lexussal

Szóval gagyibb D-sek és E,F,G, vagyis lassú krúz lesz. 😄

Roger6
Összeszedtem fél millió zsetont, ráadásul már be tudok menni a Ford Islandra is. Megkeresem azt a parkolót, ahol eddig szoktatok találkozni! Akkor várom, hogy milyen autóval menjünk! :-)

Amivel jólesik. :-) Nem tudom, hogy a többiek mivel jönnek, ezért javasolnék egy középkategóriás kocsit, ami azért szükség esetén megy 300-zal, de az se legyen baj, ha csak 200-zal kell menni. :-)

Fitti83
Most nem akar vki krúzolni 1-et?
Mindjárt belépek a TDU világba.
Mondjuk ott leszek kicsit a ford island-on. Aztán krúz vmerre.
30-ig várok. Aki akar jöjjön!
Bye

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27