Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Azt szeretném megkérdezni, hogy a nevem meg tudom-e változtatni a játékban? Csak egy hun-t akarok mögé írni, mert azt lehagytam a legelején... <#kuss>#kuss>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ÚJ TRÜKK MOTORRAL!!!
Tolatsz hátrafele és elkezded azt a gombot nyomni amivel 1 kerekezel na most nyomod a gombot elkezdesz fékezni és woala ott a trükk 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a képek jók lettek!!!!
TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

TDU Nick: Marcee15, [HUN]Mosquitoo
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
én is köszi mindenkinek tetszet aztán +fagytam
legkközelebb +probáljuk ismét <#taps>#taps>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
programajánló: IrfanView (nehogy valamelyik koczka megszólaljon h a PS jobb)
alap program, alap feladatokhoz, tökéletes...
kijelölöd a kivágandó részt, aztán nyomsz rá egy Shift+U-t h ne legyen ilyen gusztustalan sötét a kép aztán Ctrl+R és beállítod a 600 px-es szélességet, és csókolom, csókolom, kész is vagy....
a fórum is egybemarad és még meg is dicsérnek h milyen szép lett a kép.....
szívesen
Lunatic
<#vigyor3>#vigyor3>
Xbox Live: Lunatic HUN

Autópályán #1
REPÜLÖK (sajna alacsonyan 😄)
A bícsen XD #1
Toronynál #2
Kösz mindenkinek a részvételt faja volt nagyon!!!
Toronynál #1
Indulás elõtt, kanyarodok a Lexus IS350emmel 😊
Az indulási ponthoz közeli "part" #1
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Jah és ne köss belém, köss bele a betonba!<#idiota>#idiota><#mf1>#mf1> (csak VICC!<#vigyor>#vigyor>)
http://goo.gl/gd6Zi5