Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
HUSZONKETTÕ NULLANULLA FORD ÁJLEND:
nincs hari

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
mikor lesz ez a lájtos krúz?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
nem vitázunk 😄 a saját topikodba majd tékelsz 😄

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
az a fekete "fosgomboc" egy Saleen <#bee1>

a másik fekete, gyönyörûség, egy Countach <#szeret>

én akartam.. <#szomoru1>

Pepsi Twist
XD LOL

nah mikor lesz a krúz?

Norbi1990
Jah már értem a 55555. hozzászólás 😊))
ChuckyHUN
Mit írt pepsi?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Norbi1990
Ez mire volt jó? XD
Pepsi Twist
Mikor lesz ez a krúz?

Pepsi Twist
TÉK

Pepsi Twist
KOMOLYAN??? <#ijedt>

ChuckyHUN
Kié az a fekete fosgombóc ott melletted???😄DD

Nathan66

mai crouse du-n 😊

Norbi1990
Jobbkéz szabály?<#hehe>
[HUN]FaTaL
A sebességkorlátozásokat nem tartjuk be csak piros lámpa és stop tábla.

http://goo.gl/gd6Zi5

milk41
sajnos ma nem birok a fejemmel,aludtam 4órát...kemény meló az online póker😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Audi TT <#gonosz1>

ChuckyHUN
Túl gyors ahhoz h betartsa a szabályokat :SS
Mit ajánlotok? nem tudok dönteni

ChuckyHUN
Az én választottam:
Jaguar XKR Coupe ( a régebbi )

ChuckyHUN
Brera nekem is bejön, csak ugye hát packos :S

jofer
Rád épül az egész ház! <#nyes> De nem úgy, mint Kõmûves Kelemennére... <#zavart1><#zavart2><#zavart1>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Hát én biztos,hogy a szép kis Alfa Breram viszem majd<#vigyor2>

TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera

Pepsi Twist
itt én is alap ember vagyok? 😄

ChuckyHUN
Ok Ferke kössz a tanácsot, Én valami A6ra v valami hodály Mercire gondoltam.
Még nem tusdom mi lesz öszintén megmondva... De ugye hát Italy car lover miatt lehet h valami Mááázerátyó lesz😄

jofer
Dehogy köcsögözhet! De te itt alapember vagy, neked kell példát mutatni az újoncoknak! <#integet2> <#papakacsint>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

És kinek legyen több esze? 😉

Én egy Aston Martinnal jövök majd szerintem.

TDU nick: Trimo92

jofer
Szia Chucky!

Az Usa - Italy Cars Fan Club hétfõként este 9 órai kezdettel tartja a találkozókat! A klub vezetõje Raga! Én a klubnak csak egyik tagja vagyok! Azt tudom tanácsolni neked, hogy gyere el egy-két találkozóra! Ismerkedj meg a klubtagokkal, aztán, ha "összemelegedtél" velünk, tuti nem utasít vissza Raga! Bár ezt õ dönti el, ebbe nekem nincs beleszólásom! Hétfõn egy nagyon szuper olasz verdás tali volt! Lambokkal, Ferkákkal, meg én egy kis Alfa Brebával.

Roger6
Hát én most estem gondolkodóba, hogy mégsem Maserati lesz hanem egy mezei Audi TT, 3-as tuningal, így nem kell olyan óvatosnak lenni a gázpedállal sem - asszem mondjuk hogy ezzel én leszek a sereghajtó, de nincs is jobb és szebb látvány az elôtted összeütközô verdáknál! <#hehe><#ravasz1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ChuckyHUN
Mondjuk ha szabályos akkor inkább valami bálna kéne :S
Ti mivel jöttök??

ChuckyHUN
Alfával megyek (kicsit sok a 350LE de nehogmáyn lemaraGGyak)

ChuckyHUN
Megyek autóval, csak még nem tudom melyikkl :S

ChuckyHUN
Ha én motorral megyek, de közlekedek veltek szabályosan az probléma??

Lunatic83
csatlakoznék, de csak késõbb - mivel ma sokáig ráérek, én tudok menni késõbb is
így nem veszek el helyet attól aki esetleg csak egy kicsit tudna lenni, épp h ráér 22:00 körül...

egye fenne, ma õrült leszek, s szabályosan megyek, majd utánanézek hogy e csoportokban van e normális autó 😉

Roger6
Hát a HC-t még nem tudom bekapcsolni, mert nem vagyok champion (4 nap alatt nem volt még ennyi idôm, hogy ezt elérjem...), de szerintem én is ott leszek - csakis a Maserati! :-)) Elôtte azért nyomok egy fél órás csapatást az autópályán bemelegítésképpen, szívesen venném, ha valaki velem tartana... <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

késõbb nem lehetne ? <#idiota>

Lunatic83
egy helyen lehet eladni az autót, vagy eladod azonnal /offline/ , de kevesebbért, vagy felrakod a "piacra" /online/ amennyiért gondolod....

offline játéknál nem adja meg azt a lehetõséget h felrakd a piacra, csak mond egy számot s annyit ad a kocsiért...ált. nevetségesen kevés összeget....

No látszik, hogy vége az EB-nek.<#wink> Mindenki ráér krúzolni

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

[HUN]FaTaL
Szabályos D,E,F tali 22:00.

Helyszín: Ford Island

Verda mindegy csak a kategóriákon belül legyen. Én vagy egy Lexus IS350-nel vagy egy CLK55AMGvel megyek. HC/NON-HC is lehet, én NONHCben jövök, HCt lusta vagyok megtanulni😄

http://goo.gl/gd6Zi5

akkor mikor, hol, mivel lesz tali ? 😄

lehetõleg HC-s, és szabályos 😉

Roger6
Szerintem lassan már két layer-re sem fogunk ráférni! <#vigyor3>

Jönnék én is.

TDU nick: Trimo92

milk41
magyarul a gépnek akarod eladni?tanulj már meg beszélni mielött beszólsz az "öregeknek"

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Roger6
Nekem van kedvem, "D" kategória, Maserati GrandSport-al! <#nevetes1> Csak legyen jó hosszú a krúz! <#nyes>

ChuckyHUN
Légszi az USA-ITALY CARS club vezetõje vegynebe! Már több friendnek is küldtem joinra requestet

Ohhh nekem van kedvem mivel fõleg E,F kategóriável szeretek a legjobban krúzolni,ugyhogy,ha lesz én megyek!!!!

TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera

Sleepy Bone
Nekem lenne, de pls 9 fél 10 környékén kezdjük, mert nem leszek itthon. JUteszembe akinek van kedve hallgathatná a sulim rádióját az fm 107,3-on vagy a coolfm.puskas.hu-n 7-tpl 8-ig leszünk elvileg adásba 😉
Sry a reklámért 😉))

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Pepsi Twist
Wilkommein

rikimen
Üdvözletem(egy új tag)!