Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs hari
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a másik fekete, gyönyörûség, egy Countach <#szeret>#szeret>
Xbox Live: Lunatic HUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Mit ajánlotok? nem tudok dönteni
Jaguar XKR Coupe ( a régebbi )
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Még nem tusdom mi lesz öszintén megmondva... De ugye hát Italy car lover miatt lehet h valami Mááázerátyó lesz😄
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Én egy Aston Martinnal jövök majd szerintem.
TDU nick: Trimo92
Az Usa - Italy Cars Fan Club hétfõként este 9 órai kezdettel tartja a találkozókat! A klub vezetõje Raga! Én a klubnak csak egyik tagja vagyok! Azt tudom tanácsolni neked, hogy gyere el egy-két találkozóra! Ismerkedj meg a klubtagokkal, aztán, ha "összemelegedtél" velünk, tuti nem utasít vissza Raga! Bár ezt õ dönti el, ebbe nekem nincs beleszólásom! Hétfõn egy nagyon szuper olasz verdás tali volt! Lambokkal, Ferkákkal, meg én egy kis Alfa Brebával.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ti mivel jöttök??
így nem veszek el helyet attól aki esetleg csak egy kicsit tudna lenni, épp h ráér 22:00 körül...
egye fenne, ma õrült leszek, s szabályosan megyek, majd utánanézek hogy e csoportokban van e normális autó 😉
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
offline játéknál nem adja meg azt a lehetõséget h felrakd a piacra, csak mond egy számot s annyit ad a kocsiért...ált. nevetségesen kevés összeget....
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Helyszín: Ford Island
Verda mindegy csak a kategóriákon belül legyen. Én vagy egy Lexus IS350-nel vagy egy CLK55AMGvel megyek. HC/NON-HC is lehet, én NONHCben jövök, HCt lusta vagyok megtanulni😄
http://goo.gl/gd6Zi5
lehetõleg HC-s, és szabályos 😉
TDU nick: Trimo92
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU nick:ThomaszHun Fav.Car: Alfa Brera
Sry a reklámért 😉))
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy