Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk41
gagyenkov elvtársról semmi hir még mindig?:'(

majd lehet rákeresek itt sg fórumon(remélem szokta még a fórumot látogatni)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

HUNMemphis
Jaja hiányoztok mindannyian!
Agyam eldobom a VGA miatt.Szegény a szemem elött hunyt el.Sõõõt "júj ne nézz oda nyitva maradt a szeme"
Hiányozni fog.Kérdésem ha anno 75ezer-ért vettem és ma már asszem nem gyártják ergo nincs ragtáron akkor kaphatok egy MAI 75ezer forintnak megfelelõ karit?Nem vagyok tisztába az árakkal csak annyit tudok hogy mi jó mi nem.
Tényleg csak ez érdekelne hogyha anno 75ezer-ért vettél egy karit van graranciád de már nincs ez a széria raktáron (ASUS 7600GT 256MB DDR3) akkor 75ezer forint értékben egy új mittom én 8000-es vagy 9000-es karit adnak-e?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

jofer
Szevasz Memphis!

Épp ma emlegettünk Somdavval! Várunk vissza, aztán csapatunk egy jó kis krúzt!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

HUNMemphis
He he de ismerõs ez a Klub.
Hát srácok csurog a nyálam a TDU és a Veletek tõltött idõ után.Sajnos 2 hét is lehet mire szereznek nekem rendes videókarit.Hiába garanciális még valami zûr van a behozatallal.Ezt sem értem mivel nem olyan régi. 1 év 2hónapos.
Szerencsés vagyok mert a jövõhéten beûlhetek egy Porsche Carrera-ba. 4 éves a kicsike és 360 pacis.Beûlni mindenki be tud de (NEM VEZETNI) anyósûlésben élvezni a kocsit 0-200km/h-ig azt lehet.
Köszi apának és a "régi" barátnak.
Legalább ez vígasztal egy picit.De esküszöm a Nickemre hogyha meglesz a VGA akkor elõszedem a RUF R turbómat.Addig is élvezzétek a TDU-t nélkülem xD

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

WalkBen
Itt a klub! Innen indulunk!

Mégegyszer a térkép:

Falkon
Sziasztok!
Ha nem lesz vihar akkor én is szeretnék jönni a krúzra!
Már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot,de csak most lett jó gépem és már nagyon szeretnék jönni
<#vigyor2>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mert bull is jön

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Lime jösz az aston kruzra?

LeWyTy
Ott holvan clubb?
Ott csak egy ház van

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ez normáis?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cicai
köszi😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

holecsko10
Itt egy videó hátha segít hogy a víz alá menyetek. sajna nincs szöveg hozzá. Annyi kell hogy oda mész a makupu becach szigetre és az E betü elöt meg nyomod az M betût és becsúszol az E betûbe és ilyen kor fekete lesz a térkép ezért elõtte készíteni kell ott egy bookmars mentést hogy vissza találjatok.
Kb ennyi.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
"pindur sziget" 78 64410.59 9.29 45321.21 0.097 -0.012 0.995 434922622
"mini sziget" 79 64646.32 0.73 45123.50 0.824 -0.002 -0.567 434922622
"Makapu u Beach2." 80 64433.53 2.43 44657.75 -0.936 -0.004 0.352 434922622

Jó szórakozást

TDU,ETS2 Nick: holecsko

WalkBen
lol gyerekek nyomom a gázt épp megyek egy Pagani Zonda nyomába erre nagy reccsenés és eltört a pedálom xD

WalkBen
Na ujra:
- gyülekezõ 8.40 és 9.00 között
- Aston Martin
- Szerintem közepes tempóval, és pirosnál-stoppnál megállva lenne jó
- Egymás bevárása a leállósávra húzódva

Hova tüntél?

LeWyTy
akk nemenyé el tese 😄

Dante73
Ez egyszerû HC mód, és ütközés kombó, ahogy atti12 és Cicai írta;-) És itt már lefelé jövök....
Sosem használok semmilyen csítet vagy trénert. (Na jó, SA-ban kipróbáltam a hátirakétát....)

http://www.freetvmaci.info/

ja de mosmá ott vok

Bocsi hogy nem tudtam menni de nem tudtam netezni mer a pám torrentezett

LeWyTy
ittvagyok a cadilacknél 20perce

LeWyTy
nekem8

az auto kategoriát mond te

ok lehetne mondjuk a cadillac szalonál?

LeWyTy
ford island 17:30?
Innen vett fel MSN-re valaki?

LeWyTy
énis mennék
Ne kezdjünk most valamit ?

Na akkor lesz aston martin kruz vagy nem?

cicai
sztem az alatta lévö civlnek ment neki és felpattant😄
nekem is volt már ilyen😛

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Atti12
sztem ez egyszerü HC mod

én is

bevizzoli125
Én mennék a krúzra.

TDUnick: bevizzoliHUN

WalkBen
Tegnap nem tudtam jönni kruzolni mert akkor festival volt itt baján mint annak a rendjeee! 😛PP 😄D Áááá
Tudniillik halászléfõzõ volt ugyhogy ennyi. sör-bor-pálinka 😄
Nahát akkor ma lehetne nyomulni Aston martinokkal? Meg majd teszek egy útvonaltervet

bevizzoli125
Megmondanátok hogy mien trainer ez és honnan lehet letölteni?

TDUnick: bevizzoliHUN

CopyKing92
Te Dante látom használod a trainert 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

LeWyTy
Van hely valameik klubbban a számomra?
HUN_Lemon

cicai
tom😛

cicai
LOL

Dante73
Nem célzok én senkire.....<#violent><#gun>
viccel!!!

Dante73
O'ahu torony! Felszállási engedélyt kér a Dante-001-es, a 2-es kifutóra!

Mayday! Mayday! A szárnyaim motorostúl ellopta az InfoGrames! Mentõket kérek a .... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

cicai
ha rámcélzól, akkor nem tehetek róla h laggolsz, én nem szoktalak kilökni😄
am a kocsi miatt nem leszek mert utálom azt a koporsókocsit😄
de a nyereményt nekem adhatod😛

cicai
egy kicsi jumpstyle!!!😄
Én, Hole és Tattix

Dante73
Gonosz leszek....
Nem leszel ott, nem lesz annyi pörgés, nem megy bele senki a másikba hátulról.....<#ravasz1>
Egyébként azért pörgök vele, mert próbálom csúsztatni. És rohadt könnyû a hátulja, másrészt valaki (nem tudom, ismered-e a tagot) állandóan belém jön hátulról, ezt pedig megfogni mûvészet, stb...
Viszont, ha versenyzünk, akkor nem próbálgatom, hanem tolom neki....

cicai
akkor mé nem az a lényeg h a 20kmen belül ki csinál több pörgést?XD
am én nem tok majd menni:S

Dante73
Jó reggelt!

Elég sok Alfa Romeo -t kapni manapság a trade-en, be is vásároltam belõlük. Majd ha ismét felmegy az ára, keresek vagy 50 milkát a bolton.... ;-) De addig is, kellene kezdeni vele valamit, ezért arra gondoltam, hogy egy verseny fõdíjaként felajánlom az egyiket.
Verseny; szigetkör! De az eleje krúz lessz, csak az utolsó 20 Km-en csapunk a lovak közé.
Szabályok;
HC on.
DA off
Kocsi; Caterham
Forgalom, ütközés, stb még nem tudom, majd eldõl.
Csak akkor indulunk neki, ha megvan a 8 fõ. Idõpont Jövõ hét végén, péntek, szombat, vagy vasárnap, délután 4-6 órai kezdettel, majd eldöntjük, ha van jelentkezõ.
A bGabor által felajánlott TS szoba használata KÖTELEZÕ. Címet idõben megosztom a jelentkezõkkel.
Nyeremény átvétele; Megveszem a nyertes gépet egy elõre megbeszélt áron, majd ugyanennyiért felrakom az alfát a trade-re. A dolog nem alku tárgya, csak az ár. Olyan ár lesz a befutó, amiért épp nem árulnak alfát.
Röviden, ennyi lenne az ötletem. Ki van benne?

LeWyTy
Beszéltek még TS-en?
Akkor kérhetnék ip-t meg key-t

Hello all
Ti hol szoktatok autokázni?Mármint a sziget közepén vagy hol?

töltstd le a reegseker-t és töröld a registry fáljokat vele nekem igy volt fenn a warez és utána müködött

Néhány évvel ezelõtt az Autó-Motorban volt egy cikk egy magyar replikagyártó mûhelyrõl, és ott konkrétan egy épülõ Diablót mutattak be ami Pontiac Fiero alapokra épült.
Az autó megszólalásig úgy nézett ki, mint az eredeti Lambo, csak a menetteljesítményei voltak jóval szerényebbek annál, de akkor is nagyon jól nézett ki. A Belsõ akkor még nem volt kész, így arról nem mutattak képet, de azt írták, hogy ha a megrendelõ szeretné, azt is teljesen élethûre megcsinálják.
Gondolom, csak a vevõ pénztárcája szab határt az elképzeléseknek.
Késõbb a használtautó.hu-n láttam egy Ferrari F355 replikát szintén Pontiac Fiero alapokra építve, és ha jól emlékszem 5millió küröli áron adták.
Nagyon szép volt!

hangacsi.blog.hu

Lunatic83
kívülrõl az autó szép, bár illene az ebay-rõl rendelni egy Diablo emblémát a kocsi hátuljára...
attól h csak egy klón, még lehet jó, csak normális motor legyen benne....
viszont a belsõ, gusztustalan, undorító, ocsmány, szörnyû...
kormány? szõnyeg? mûszerfal? az a kapcsoló sor? ez nem lada vfts...

de összességében, embert is ölnék érte, csak legyen egy ilyenem 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

szabod
A gyér belsõ engem is elgondolkoztatott, de amikor elment az utcánk elõtt azt nem láttam<#idiota>
Meg nekem ígyis tetszik.

Mente et Malleo