Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd lehet rákeresek itt sg fórumon(remélem szokta még a fórumot látogatni)
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Agyam eldobom a VGA miatt.Szegény a szemem elött hunyt el.Sõõõt "júj ne nézz oda nyitva maradt a szeme"
Hiányozni fog.Kérdésem ha anno 75ezer-ért vettem és ma már asszem nem gyártják ergo nincs ragtáron akkor kaphatok egy MAI 75ezer forintnak megfelelõ karit?Nem vagyok tisztába az árakkal csak annyit tudok hogy mi jó mi nem.
Tényleg csak ez érdekelne hogyha anno 75ezer-ért vettél egy karit van graranciád de már nincs ez a széria raktáron (ASUS 7600GT 256MB DDR3) akkor 75ezer forint értékben egy új mittom én 8000-es vagy 9000-es karit adnak-e?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Épp ma emlegettünk Somdavval! Várunk vissza, aztán csapatunk egy jó kis krúzt!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Hát srácok csurog a nyálam a TDU és a Veletek tõltött idõ után.Sajnos 2 hét is lehet mire szereznek nekem rendes videókarit.Hiába garanciális még valami zûr van a behozatallal.Ezt sem értem mivel nem olyan régi. 1 év 2hónapos.
Szerencsés vagyok mert a jövõhéten beûlhetek egy Porsche Carrera-ba. 4 éves a kicsike és 360 pacis.Beûlni mindenki be tud de (NEM VEZETNI) anyósûlésben élvezni a kocsit 0-200km/h-ig azt lehet.
Köszi apának és a "régi" barátnak.
Legalább ez vígasztal egy picit.De esküszöm a Nickemre hogyha meglesz a VGA akkor elõszedem a RUF R turbómat.Addig is élvezzétek a TDU-t nélkülem xD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha nem lesz vihar akkor én is szeretnék jönni a krúzra!
Már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot,de csak most lett jó gépem és már nagyon szeretnék jönni
<#vigyor2>#vigyor2>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Ott csak egy ház van
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kb ennyi.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
"mini sziget" 79 64646.32 0.73 45123.50 0.824 -0.002 -0.567 434922622
"Makapu u Beach2." 80 64433.53 2.43 44657.75 -0.936 -0.004 0.352 434922622
Jó szórakozást
TDU,ETS2 Nick: holecsko
- gyülekezõ 8.40 és 9.00 között
- Aston Martin
- Szerintem közepes tempóval, és pirosnál-stoppnál megállva lenne jó
- Egymás bevárása a leállósávra húzódva

Sosem használok semmilyen csítet vagy trénert. (Na jó, SA-ban kipróbáltam a hátirakétát....)
http://www.freetvmaci.info/
Innen vett fel MSN-re valaki?
Ne kezdjünk most valamit ?
nekem is volt már ilyen😛
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Tudniillik halászléfõzõ volt ugyhogy ennyi. sör-bor-pálinka 😄
Nahát akkor ma lehetne nyomulni Aston martinokkal? Meg majd teszek egy útvonaltervet
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
HUN_Lemon
Mayday! Mayday! A szárnyaim motorostúl ellopta az InfoGrames! Mentõket kérek a .... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

am a kocsi miatt nem leszek mert utálom azt a koporsókocsit😄
de a nyereményt nekem adhatod😛
Én, Hole és Tattix
Nem leszel ott, nem lesz annyi pörgés, nem megy bele senki a másikba hátulról.....<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként azért pörgök vele, mert próbálom csúsztatni. És rohadt könnyû a hátulja, másrészt valaki (nem tudom, ismered-e a tagot) állandóan belém jön hátulról, ezt pedig megfogni mûvészet, stb...
Viszont, ha versenyzünk, akkor nem próbálgatom, hanem tolom neki....
am én nem tok majd menni:S
Elég sok Alfa Romeo -t kapni manapság a trade-en, be is vásároltam belõlük. Majd ha ismét felmegy az ára, keresek vagy 50 milkát a bolton.... ;-) De addig is, kellene kezdeni vele valamit, ezért arra gondoltam, hogy egy verseny fõdíjaként felajánlom az egyiket.
Verseny; szigetkör! De az eleje krúz lessz, csak az utolsó 20 Km-en csapunk a lovak közé.
Szabályok;
HC on.
DA off
Kocsi; Caterham
Forgalom, ütközés, stb még nem tudom, majd eldõl.
Csak akkor indulunk neki, ha megvan a 8 fõ. Idõpont Jövõ hét végén, péntek, szombat, vagy vasárnap, délután 4-6 órai kezdettel, majd eldöntjük, ha van jelentkezõ.
A bGabor által felajánlott TS szoba használata KÖTELEZÕ. Címet idõben megosztom a jelentkezõkkel.
Nyeremény átvétele; Megveszem a nyertes gépet egy elõre megbeszélt áron, majd ugyanennyiért felrakom az alfát a trade-re. A dolog nem alku tárgya, csak az ár. Olyan ár lesz a befutó, amiért épp nem árulnak alfát.
Röviden, ennyi lenne az ötletem. Ki van benne?
Akkor kérhetnék ip-t meg key-t
Ti hol szoktatok autokázni?Mármint a sziget közepén vagy hol?
Az autó megszólalásig úgy nézett ki, mint az eredeti Lambo, csak a menetteljesítményei voltak jóval szerényebbek annál, de akkor is nagyon jól nézett ki. A Belsõ akkor még nem volt kész, így arról nem mutattak képet, de azt írták, hogy ha a megrendelõ szeretné, azt is teljesen élethûre megcsinálják.
Gondolom, csak a vevõ pénztárcája szab határt az elképzeléseknek.
Késõbb a használtautó.hu-n láttam egy Ferrari F355 replikát szintén Pontiac Fiero alapokra építve, és ha jól emlékszem 5millió küröli áron adták.
Nagyon szép volt!
hangacsi.blog.hu
attól h csak egy klón, még lehet jó, csak normális motor legyen benne....
viszont a belsõ, gusztustalan, undorító, ocsmány, szörnyû...
kormány? szõnyeg? mûszerfal? az a kapcsoló sor? ez nem lada vfts...
de összességében, embert is ölnék érte, csak legyen egy ilyenem 😊
Xbox Live: Lunatic HUN