Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most komolyan nem lehet telõn SMS-be elkûldeni a zsetont?<#wow3>#wow3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nah mind1 várok türelemmel és bizalommal.Szívem szerint örülnék egy 8800GTS G92-nek.Kicsit tartok a 9000-es szériáktól.Bár hallotam jókat rosszakat ez használja a DX10-et az nem annyira.Igazából most nem a játék miatt lenne nagy szükségem VGA-ra hanem mert készûáltek képek Olszaról MyVipre pakolnám fel + MSN-re meg idén nyáron meg akarom tanulni a Virtuál Tuningot is.Szóval lenne meló.<#rolleyes>#rolleyes>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de egy klubban csak benne vagy, és semmi más lényege nincs? mire jó?
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Jóhely szerintem.Nemszoktak sokan lenni arra.
AZ "5.Gear
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Estére meglesz, ígérem. Addig nem teszem be a lábam a szigetre, amíg nincs fent valahol! :-) Este remélem összefutunk uram!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mi a helyzet a közös ferraris videoval, sikerült felraknod vhova?
TDUnick: Moodovin[HUN]
ö koptat majd téged mikor eldölsz a motoroddal😄
Ha lehetne én majd szertnék jönni a talira.
bye
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Egyenlõre jöhetnek nem clubtagok is, mert még nem vagyunk annyian. Lehet nálam jelentkezni!
Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Dobtam fel 1 versenyt!!! Neve: King of the Road Drive-In-ben tudjátok kipróbálni.
Várom az ötleteket helyszínre!
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU Nick: Bull26(HUN) TDU klub: HUN Easy Riders
Amúgy mentem volna.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(megjegyezném, hogy én 3-4 emberrel még nem lagzok, 6-tal már lehet h szidtatok volna... 😊 )
TDU Project Paradise nick: ToMeE
Végre végre megjöttem Balatonról, és az lenne a kérdésem, hogy lesz-e valami találkoz/krúz ma?
Felhívjuk a figyelmet hogy az autók színei nem voltak megbeszélve. A piros-fehér-zöld kombináció teljesen a véletlen mûve. Vagy nem uri zelleré 😄
nem láttunk titeket, vagy máshol voltatok? megteltetek , mi volt veletek? 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gigabyte GA-MA770-DS3 | AMD Athlon 64 X2 6000+ | 2x2GB GEIL Black Dragon DDR2-800 | Gainward 9600GT GS 512MB TDU nick: [HUN]UDVIL Windows Live Gamertag: udvil HUN
Nálam egyébként tuti kitart, a TDU2-ig, mert nem hinném, hogy lesz olyan autós játék addig, ami le tudna kötni 2 hétnél tovább. Ebben viszont akkora a szabadságérzet, annyi verda, annyi élmény van, hogy tényleg; megunhatatlan!
Én, mióta kijött, le sem szereltem a kormányt az asztalról. Nem volt olyan nap, hogy legalább egy fél órát ne lazítsak vele.... De inkább többet. Sokkal többet.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Pár kép 😊

TDU Project Paradise nick: ToMeE
amúgy remélem õszig tart még a TDU lendület, mert valószinüleg akkor lesz meg az új gépem és megyek én is veletek a szigetre 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
TDUnick: bevizzoliHUN
😄
(ne tudd meg, hogy imádkozom, hogy tönkremenjen javíthatatlanul a karim... nem azért mert nem jó, csak lassan 1 éves... 8800Gts 320-as. De sajnos nem asus, hanem Gainward, így nem valószinû, hogy tönkremenjen. Eddig ugyanis egy alaplap, és egy vidkari ment tönkre ami asus, viszont semmi, ami Gainward, nálam.)
http://www.freetvmaci.info/