Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
am ezen nagyon látszik h replika,fõleg a belsején
Ez egy Replika, tehát nem igazi Diabló csak a kasztnia az!!!
On
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
A múltkor (kb egy hónapja) írtam, hogy egy Lamborhini Diablo ment el az utcánk elõtt. Na sikerült róla képeket is csinálnom:
Mente et Malleo
hangacsi.blog.hu
Játszottam má de elveszett a mentésem az a neten nem tárolódik valahol?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A névvel volt a gond.
HUN_Lemon<#buck>#buck>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hangacsi.blog.hu
Nekem mobil netem van, sajnos még 3G nélkül, így 236,8kbps a letöltési sebességem, de gond nélkül fut a játék.
Csak a krúzokat kell kihagynom e miatt.
Pedig jó lenne, de hátha segít a hamarosan eljövendõ 3G!
Egyébként van valakinek közöttetek nete 3G-vel?
Mik a tapasztalatai?
Nem laggol krúz közben?
hangacsi.blog.hu
Regeltem itt de nemfogadja el a játékban.
Nicknam mindegy mi?Mer olyant is írt hogy nemjo a nick vagy a kód.De a kód jóvolt az bisztos.
Vagy lehet az baly hogy lassú a netem a csatlakozáshoz?
A megapack nélkül mûködnie kééne nem?Vagyis elkéne indulnia.?
hangacsi.blog.hu
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
eredeti TDU tört carpack kal megy online-ba??
C:\Users\Fitti\Documents\Test Drive Unlimited\ ------ itt vannak a mentések
C:\ProgramData\Test Drive Unlimited\ ----------- itt a cd key
Ez a két könyvtár a lényeg szerintem. Én ezeket töröltem. De a mentésedet azért mentsd ki, ha offline is akarsz menni és akkor tudod folytatni.
Patch-et én nem tettem, mert a carpack tartalmazza. Nem vettem meg csak azért van fent, hogy ne default car-t lássak. A játék kódját megadod telepítéskor és utána a cdkey mellett lesz egy addon.txt. Azt töröld ki és akkor menni fog. FONTOS!!! Nem vehetsz packos autót mert ledob a szerver. Csak ha más azzal van látni fogod.
Ha netán nem megy akkor szólj. De én csak este leszek.
Bye
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Elõbb kruz utána be a garázsba gyönyörködni a kocsik körül 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
12.30 körül megyek TDU-ra akkor meghívlak. 😊
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
TDU nick: Trimo92
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt