107666
-
én jókat röhögök azon hogy így felbassza magát mindenen :D gyorsabban tellik a munkaidő is :D -
Alapból nem értelek titeket :) Ez egy forum, bárki bármit írhat, az én szememben nincs túl sok jelentősége :D. Ezért is nem lehet engem felidegesíteni itt :) Ha valaki ugat max átnézek rajta, előbb utóbb úgy is abbahagyja. Nektek is ezt kéne csinálni, vagy nyissatok magatoknak egy saját topikot, mert itt engem is beleértve senki se kíváncsi a vitátokra :) -
USAMEN POWER #83461 Itt csak arra megy ki a játék hogy ki tud nagyobbakat beszólni a másiknak, és ha igazad van, ha nem, kussoljál nem ismeri el senki a másik igazát inkább egy erőteljesebb káromkodással, vagy visszapofázással rázendít...
Itt van ez a pixel is egy kibaszott nagy provokátor, nem vallja be de akk örül a legjobban ha belhé van, és ez meglátszik a hozzászólásain is ! Ladics se vallja be hogy nincs igaza, és erre Norby bizonyítékokat is felhozott tegnap, de ha mersz neki szolni h figyelj haver qrwára nincs igazad, csak provokáló módon alaptalan, és szemétben gazdag hsz-ek jönnek rá válasznak ami csak olaj a tűzre, utána meg van sértődve hogy merik le vérpistikézni. xD Nevetséges !
Látom grabovszki is beszállt a sorba, multkor vele azért volt balhé mert azthitte hogy az egyik hsz ben lekockázom, xD mikor qrwára félreértette amit írtam, és elkezdett rá pattogni. Úgyhogy lehet itt játszani a "ki vagyok én embert" de qrwa nagy tévedésben vagytok, és magatokat produkáljátok fölöslegesen ! (Sry a vége nem neked szólt) -
csomagot visszaküldöm, pénzt visszakapom, onnan nekem jó -
reklamálj, és kérd a másik vga-t amit rendeltél, ingeyn kiszállítással, mert ők bszták el!! ne hagyd magad lehúzni mégegyszer!!! -
Ó régi szép idők amikor jóérzéssel néztem rá erre a topikra..
-
megrendelek egy videókártyát, erre ideküldenek egy teljesen másikat, és akkor most én buktam 1500 FT-t... -
ezt a 2 arcot! :D nagyon kemény mindenki 
tényleg jó 5let lemenni a balcsira és ott lerendezhetnék :D utána meg pancsizunk 
-
Nagyon nagy!!! Köszi, hogy megosztottad!
-
Szabi1991 #83454 oké -
USAMEN POWER #83453 AKI ÍRNA MÉG HOZZÁM PÁR SORT AZ MOST TEGYE MEG, MERT KÉSÖBB MÁR NEM LESZ ÉRVÉNYES ! 
-
Szabi1991 #83452 -.-
-
De tudnám feszíteni a helyzetet még. Szerintem csináljunk valami össznépi TDU verekedést a Blacsi parton! Így legalább le tudod mosni a kicsi nózidról a vért, ha a csúnya Ladics bácsi átrendezné az arcod. Vagy valaki más. Persze előtte egy egyhetes konferenciát tartunk veled, mert hát ugye mindenkinek hozzád kell alkalmazkodnia. Ja, és KISFRÖCCS POWAAAA! 

-
USAMEN POWER #83450 State of Hawaii klubtagok 10-re jöjjenek a klubházhoz ! (Persze aki ráér !) Versenyeznék egy jót, ha meg a sima Intra race nem jön össze, akk go az Oahu Raceway. -
USAMEN POWER #83449 Köszönjük emese ! Szerintem húzzál a szobád egyik sarkába és mondogasd magadban hogy "nemvagyokvérpistike nemvagyokvérpistike nemvagyokvérpistike" talán egy nap több leszel ! Ejts néhány könnyet, és fogadd el hogy qrwára nincs igazad, csak a süket rizsát pumpálod ! Erre lehetőleg már nem kérek namegmondéménamagamét alias mocskosszájú paraszt kommenteket, és ne feszítsd tovább a helyzetet ! -
G kategóriás plakátot kinek küldjem?...és mi legyen a szöveg? -

Mi megy itt!
-
besúgó tégla! -
:D:D:DD erre vered? hogy embereket linkelgetsz a moderátor topikba?
láma -
USAMEN POWER #83444 25-ért ? Na ez érdekelne hogyan...? :D -
USAMEN POWER #83443 Nézzenek már oda. Kicsit billeg a hozzászólásod hülyegyerek !!!
És igen egy gyépés fa.znyalogató vérpistike vagy ! Asszed hogy mocskos a szád megilyed bárki is tőled ? Ez csak arra utal hogy rég nem mostál fogat te féregnyúlvány ! Hozzál fel bizonyítékot az igazadra, utána pofázzál B+
Megcsinálod mindenhol a balhét, majd utána fényezed magad te aljadék, ma is linkeltelek, meg amúgy is eleget a qrwa moderátori topikba hogy nem bírsz magaddal de mi van lefizetted őked ? Mert a kibaszott bant sose kapod meg... Jahogy a csótányok mindent túlélnek, bocs ! Álltál volna keresztebe és fulladtál volna meg anyád seggében mikor világraszart egy ilyen nyomorékot mint te ! (lehet linkelni a mod topikba elhiheted h leszarom) -
BÓNUSZ AUTÓKAT VENNÉK:D 10 millától xD -
és még én vagyok a szánalmas...le vérpistikéz érted le vérpistikéz hát ez röhely..
norbi te meg asse tudod mi történt inkább akkor kussoljá oké? kösz
vérpistike pf.
én rendeztem a balhét én mert csak úgy hetszből baszogatok mindenkit ja ez vagyok én széép... -
#83418 először is ki vagy te hogy belepofázzá az egészbe?
püföllek én anyád apád helyett szívesen közöd nincs hozzá szargyerek...
De a legjobb ez: #83424 te haver oké hogy véded mint a kőfal a ****kat
de ez nem így kezdődött áh elvagy te tévedve.. és hol érdekel ki szál rá arra a fostalicskára én kiállok magam mellet egy ilyen szarember nekem ne ugasson be ki ő hallod? dagatt pojáca 1 szájberhős így én is ez vagyok de mondom " hozok én láncot acél rudat baseball ütöt" nekem is van öcsém és? ettől vagy ember? jó hogy nem szúrsz nyakon mint 1 cigány te revdás olyan vagy mint ők nagymenő nyakonszúros szaremberek, megse érdemled az életedet nézzé má magadra, bebúvadsz a szobádba kijelented hogy van ilyen meg olyan illegális XDXDXD cuccod ami szép geci jó és ? kiütöd vele a monitort? ennyi vagy 1 szánalmas ember:D
erről ennyit szájhős! -
Van ilyen szar WV bónusz autó (igen ronda), azt 25 Misiért passzoltam el. Vannak ilyen hülyék, akik megveszik. -
USAMEN POWER #83438 Egyálltalán van pénzed a gameben, vagy sokat versenyzel ? :D Ha én nem ügyeskednék Traden, még mindig csóró lennék a gameben :P Pl. Bónusz autót 9 milkánál olcsóbban nem adtam el :P -
XÐÐÐ :D mindent 1k ért teszek fel bármit amikor meg unom eladom :D -
Szabi1991 #83436 eddig nem tudtam ki az a nub aki 1000$-ért pakolta fel őket XD -
Már miért lenne hülye ötlet? :D Szerintem jó ötlet mert így akiknek kevesebb pénze van de szeretnének mondjuk egy kocsit azok így könnyebben hozzájutnak. (jó tudom, miért nem versenyeznek) Mindegy a lényeg az, hogy szereintem jó elgondolás úgyhogy valósítsd meg. -
nem én pl enzokat szoktam 1k dollárért adni :D -
wandrew26 #83433 Szerintetek nagyon elvetemülten h.lye 5let tdu-s használtautós kereskedést nyitnom??
Tök jó móka a trade-en szórakozni.Válaszokat kérnék! :)
-
USAMEN POWER #83432 Persze gyere csak még találkozzunk mert nem vagy a barát listámban.
Holnap 10-kor amúgy is odagyűlünk a klubházhoz páran, ami Honoluluban van az Amerikai Autótuning műhelytől nem messze. -
A múltkor csináltam a pagani krúzról videót. Holnap feltöltöm youtubra elég jó lett csak egy kicsit akadozik XD. Amúgy nem szervezel valami krúzt mostanság? -
Helló Igaz rég játszottam már de lehet hogy majd nemsokára felnézek a szigetre...
USAMEN! Mehetek én is a klubodba? Te tudsz meghívót küldeni? vagy nekem kell rád keresnem?
Thx! -
valószínűleg egy mod amit egy nagyon hülye csinált szerintem nézd meg ott a képeket:D -
USAMEN POWER #83428 (#83387) Itt meg nem csak azért nevezgettem ! Ádámot hívtam egyet kocsikázni, ez a mocskosszájú paraszt is ott volt fogalmam sincs hogy miért... Szánalmas viselkedést produkált. A baleset topikban is jóba voltam mindenkivel, és nyugi volt amíg egy nap meg nem jelent ott provokálni. És még folytatnám a sort, de háth így is én leszek mindenki szemében a
úgyhogy befejeztem.
-
jo kussmá jövök figyelni mindíg hogy lesz e valami krúz erre mindeki mindenkit olt XDD meg oktat mindenkit gameről legyen szó de azért meg védhetitek a haverotokat is XD -
Csupán annyi, hogy páran rászáltak. Amúgy meg elég zavaró, hogy jövök nézni van-e valami krúz meg hogy mi újság? Erre folyton azt látom, hogy vki baszogatja a haveromat. Ez rohadtul nem fer hogy egyszerre 5-en 1 ellen írogatnak alaptalanul a stílusról meg nem is beszélve. És elég idegeítő hogy az olyanok mint Ladics vagy pixxel szétkúrják a topikot csak azért, hogy valaki igazat adjon nekik. -
És USAMENnek mindehhez mi köze van?:D -
off: Na tisztázzuk! A balesetek topikból indult ez a veszekedés, ami azóta idáig húzódott.(Balasetek topik, továbbiakban bt)#4514 Tessék, ezt írta newlife július 7.-én 23:46-kor egy balesethez szólt hozzá, nem sokkal később 23:51-kor tették közzé hogy meghalt a kislány is. Erre (bt)#4518 ez volt Ladics válasza. Innentől kezdve azt hiszem világos, hogy ki kezdte miután alaptalanul szólt be bunkó stílusban newlife-nak. Ezek után newlife jogosan írt vissza és igaza is volt, amire Ladics be nem ismervén, hogy nincs igaza még durvábban szólt vissza newlifa-nak. Ez így folytatódott közbe azért még newlife-nak más is beszólt, akik szintén alaptalanul írtak neki. Csupán azt nem értem, hogy még ha igaza is lett volna Ladicsnak akkor miért csak newlife-nak szólt be, amikor máté94 is kb azt írta (bt)#4513.
Hát nem érdekes? DE ugyebár newlife a szemét meg az aki mindenkibe beleköt. Szerintem nem kéne annyira ugatni pláne nem ilyen stílusban! Elég szánalmas, amit itt és a bt-ben is lerendezett Ladics. Úgyhogy még mielőtt bárki mellett kiállnál és igazat adnál neki pixel előbb járj utána egy kicsit. NA OFF VÉGE!!!