USAMEN POWER#83461
Itt csak arra megy ki a játék hogy ki tud nagyobbakat beszólni a másiknak, és ha igazad van, ha nem, kussoljál nem ismeri el senki a másik igazát inkább egy erőteljesebb káromkodással, vagy visszapofázással rázendít...
Itt van ez a pixel is egy kibaszott nagy provokátor, nem vallja be de akk örül a legjobban ha belhé van, és ez meglátszik a hozzászólásain is ! Ladics se vallja be hogy nincs igaza, és erre Norby bizonyítékokat is felhozott tegnap, de ha mersz neki szolni h figyelj haver qrwára nincs igazad, csak provokáló módon alaptalan, és szemétben gazdag hsz-ek jönnek rá válasznak ami csak olaj a tűzre, utána meg van sértődve hogy merik le vérpistikézni. xD Nevetséges !
Látom grabovszki is beszállt a sorba, multkor vele azért volt balhé mert azthitte hogy az egyik hsz ben lekockázom, xD mikor qrwára félreértette amit írtam, és elkezdett rá pattogni. Úgyhogy lehet itt játszani a "ki vagyok én embert" de qrwa nagy tévedésben vagytok, és magatokat produkáljátok fölöslegesen ! (Sry a vége nem neked szólt)