off: Na tisztázzuk! A balesetek topikból indult ez a veszekedés, ami azóta idáig húzódott.(Balasetek topik, továbbiakban bt)#4514 Tessék, ezt írta newlife július 7.-én 23:46-kor egy balesethez szólt hozzá, nem sokkal később 23:51-kor tették közzé hogy meghalt a kislány is. Erre (bt)#4518 ez volt Ladics válasza. Innentől kezdve azt hiszem világos, hogy ki kezdte miután alaptalanul szólt be bunkó stílusban newlife-nak. Ezek után newlife jogosan írt vissza és igaza is volt, amire Ladics be nem ismervén, hogy nincs igaza még durvábban szólt vissza newlifa-nak. Ez így folytatódott közbe azért még newlife-nak más is beszólt, akik szintén alaptalanul írtak neki. Csupán azt nem értem, hogy még ha igaza is lett volna Ladicsnak akkor miért csak newlife-nak szólt be, amikor máté94 is kb azt írta (bt)#4513.
Hát nem érdekes? DE ugyebár newlife a szemét meg az aki mindenkibe beleköt. Szerintem nem kéne annyira ugatni pláne nem ilyen stílusban! Elég szánalmas, amit itt és a bt-ben is lerendezett Ladics. Úgyhogy még mielőtt bárki mellett kiállnál és igazat adnál neki pixel előbb járj utána egy kicsit. NA OFF VÉGE!!!