107666
-
Tibiajax #54177 Miért ennyire pocsék a graf?..:( -
Najó, azért nem végig, mert meguntam, és budapesthez ugrottam. :D -
Elmentem egészen Magyarországig, persze mindenen át, árkon bokron. xD -
Én mondjuk akkor mondtam neki, hogy anyád, amikor útkereszteződéshez értem, és álltak előttem a lámpánál: és persze fénykép, itt sose fog zöldre váltani, nem fognak megindulni előttem az autók, így akár várhatok a végtelenségig is -> ÉRTELMETLENSÉG :) -
mostanában sajnos nem nagyon érek rá, de esetleg péntek vagy szombat késő este lehetne szervezni egy kis száguldást a sziget körül... autó mind1 csak hosszabb távon is bírja a 300-330at :) -
Értelmet nem és megúntam a 3. saroknál amikor véletlen ráfordultam a házra mondtam hogy áá és szépen mendtem tovább :D és akkor olyan szuperhősös érzés volt háznask a teteén kamionnal xD -
Nah beraktam a HD2600XT-t. Hát először volt para rendesen, semmi nem volt gyorsabb mint előtte, TDU ugyanúgy swappolt a városban mint az állat. Jelentem a car pack nem javította a radialt, 1 mega volt a radial fájlom igaz vagy 1 hónapja nem volt törölve. Újrahúztam a Wint, most Vistat tettem fel és teljesen jó végre nem szaggat és még HDR is van bár azon még gondolkodom hogy kikapcsoljam e mert nem annyira tetszik:D -
kit érdekel, valószínű nem az év játéka akart lenni hanem egy neten játszható kis szösszenet. arra pont jó -
és a házakon átlehet menni... -
unaloműzőnek teljesen jó. és van benne index, TDU-ban nincs :D pláne hogy index automatikusan visszaugrik, a kormány miatt. :D -
sztem eléggé ócska egy game:D -
Majd azért szólj, ha találsz benne értelmet. :) -
Sztem zsír el lehet szórakozni vele :) -
pedig van :) -
Pedig logikus, hihető. Legfeljebb csak nem tűnik fel annyira, mert ugye ők lassabban mennek. -
raga #54162 TDU(2) klón a japánoktól! :) -
Forgalomban szereplő autótól eddig még nem nagyon vettem észre szélárnyékot... -
raga #54160 Egy régi kruz új videója ... -
nem kell semmi te k*rsz el valamit ha nem jó... sz*r vagy kész mindenkinek sikerült elsőre csak neked nem... -
hi az internetes játékhoz kell valami progi külön eredeti a játékom
-
eredeti
-
dehogynem :D amúgy csalóka mert ha az ai mögött mész az is szélárnyékot ad :D -
Hmm tesztelgettem pár gép végsebességét, csak úgy szórakozásból, mindenféle szélárnyék nélkül...370-et mentem motorral...ez rohadtul nem egészséges:D -
De várjál, mert az új NFS-be állítólag valamilyen szinten visszatérnek a gyökerekhez, ami nem kevés embernek tartozik a vágyai közé. Ha pedig elkészül majd egy kiváló remake, akkor annyira azért nem kell majd szívnia az EA-nek (bár az eladásokat tekintve eddig sem kellett nagyon) a TDU folytatás miatt. Főleg, hogy mert akárhogy is nézzük, a Need for Speed még mindíg "nagyobb" név, mint a "Test Drive", ugyanis NFS cím alatt több kiválló játék szerepel, míg a TD esetén azért kiadtak egy pár kritikán aluli részt is. -
Memóból az egyik 333as csak, de az visszafogja a többit is, csere be van tervezve. VGA ma lett cserélve:D -
Nagyon köszönöm! -
Külön kell venni, mert a pack csak digitális formában létezik legalábbis tudtommal, ott a link, ott meglátod az árakat is, kb 8000k az egéssz. -
OFF
Emléxem még mikor még kicsi voltam és még nem értem fel az autónk tetejét, de szomorú voltam, nem láthattam sose a tetejét. De közbe megnőttem.
ON -
Nah nekem lenne egy kérdésem lehet hogy már OFF téma de komolyan kérdezem TDU + car back-ot boltban így együtt lehet kapni vagy külön kell megvenni és kb menyiből jönne ki? -
noss ezeket össze kéne gyüjteni egy csokorba és elküldeni a cybergenrációs versenyre! Hátha valami lesz.
Meg még lehetne olyan hogy az autókból lennének előző generációsak. remélem értitek
-
Bejentették? Juppi! -
Vah nagyon jó lett ez a hsz betét, de sajnos a "nekem nincs pénzem eredetire, nagyon szegény balfasz vérpistike vagyok kérlek segítsetek egy CD-kóddal" típusra ez se fog hatni:( -
Jah az tény, hidd el én is szívesen vezetnék egy 205-öst vagy egy régi Bogarat is, de nem a TDU világában, valahogy nem illene, mondjuk talán akkor ha kiadnának valami pack szerűséget, letünt korok nagy autói vagy hasonló:D -
Rosszul írtam, A történelmet, mint történelmi-t értettem. Tehát a maga nemében, megjelenésekor páratlan! Ha belegondolsz, a Golf forradalmi autó volt. Mára sokat vesztett a fényéből, és tényleg csak fanatikusok istenítik, de az érdemeiből, történelmiségéből, forradalmiságából ez nem von le. De ezen az alapon bekerülhetne a CV2, Mini, Bogár, stb is.... -
MIvel ez nem a GTA, így korlátozottan jó ötlet a gyalogos. Jól nézne ki az tény, viszont sokan vadászni járnának a játékba, és a hülye ruszkikból így is elegem van... Viszont, ha úgy oldanák meg, mint a madarakat most, tehát átrobogsz rajtuk, és csak mint látványelem müködne, talán jó lenne.
Tuning... Hát ja. Megmondom őszintén, én egy továbbfejlesztett NFS UG2 tuningot is elfogadnék akár. Miért ne aggathassam tele a gépet spoilerekkel, neonokkal, bólogató kutyával a hátsó ablakban? Sokkal egyedibbé lehetne tenni a járgányokat, és sokat elárulna eleve mindenkiről a kocsija! (persze, ha nem lenne kötelező, amitől isten ments! Hogy utáltam ott is, hogy megcsináltam szépre a verdát, aztán el kelett rontanom, a játékmenet miatt)
A Motorikus tuning is lehetne komplikáltabb, persze úgy, hogy azért ne vesszen el egy magamfajta amatőr sem. (760 TT rulez)
Kiszálás; lekorlátozva nem volna rossz. Lakásodban, kertedben, drive-in ekben, klubokban, (Beüllni a szivarterembe, beszélgetni a klubban, 2 verseny közt...) autómosókban, bezinkútnál, stb. Jó ötlet!
Csörrr! - Csörrrrr!!!! Basszus, ébresztő, a kezem a biliben...
Igazán ütős autós játékot lehetne összehozni, és most idejük is van rá, csak az infogrames bírja pénzzel a fejlesztést!
Gyerekek, nem hozzuk össze mi? Megvesszük a motort, (egy ezressel beszállok
) és megcsináljuk mi, magunknak, mert álmodozni ugyan lehet, de....
-
Hát ha már a 2-ről van szó akkor csatlakoznék pár gondolattal én is.
Fontos lenne példúl az, hogy valamivel életthűbbé tenni a játékot.Én még mindig kitartok amellett hogy mint a Middov Mádnesz 2-ben járkáljanak emberek a járdálon és ha valaki felhajt akkor a házhoz tapadnak.
A tuning.Szerintem kéne egy picit fejleszteni.Nem NFS!Nem nem azt hagyjuk meg az EA-nak.De pölö felniket lehessen már venni.Vagy egy kicsit egyedibbé tenni kocsit.Persze nem a felismerhetetlenségig egy picit.Dizájnos csíkos matricák vagy valami iciripiciri egyediség.
Az utakat nagyon hozzák rendbe mert ez gyászos ami van.Esetleg lehetnének a kisebb utakon balesetek rendőrökkel meg minden.Az utakon kátyúk lezárások.A motortuning komolyabb szempont lehetne.Nem az lenne hogy áhh van pénzem belebaszok egy 3-as tuningot azt csáó.Nem!
Lenne egy "Normál" úgymond néptuning üzletek amik olcsók és lehetne a komolyabb "Verseny" ami bizony súlyos összegekbe kerűlnének.Dollármilliókra gondolok.Kicsit feldobná a küzdésvágyat hogy a Ford GT-be ne egy 600 lóerős motor doromboljon hanem egy 760 TT üvőltsön amikor a 360-al tólja az orrát.
Közösség.Hmm arra nagyon hajaznék hogy kilehessen mászni a kocsiból.Krúzokon nagyon zorall lenne.Megállunk egy Drive Innél és mindenki kiszál a kocsijából.40 méternél távolabb visszadob hozzá.
Időjárás az egyértelnű hogy változzon.Sőt esőben nehogymár 250-el vegyem a kanyart az autópályán!
Tudom komoly elvárások ezek de sztem ha ezt megvalósítanák akkor az EA akkorát koppanna hogy 4 évig csak szívna a TDU 2 miatt.
Plusz érvként fogadjátok el azt is hogy ez lenne a Kettő.Egy új rész csupa újdonsággal.Nos jómunkát Atari
-
Persze hogy történelem, de itt most az a kérdés, hogy milyen történelem, a legtöbb mostani auto ami benne van a játékban státusz-szimbólum volt vagy most is az, kivéve pár F-es csodamasinát, és jól mondod egy quatro vagy delta is az volt. De egy golf akármennyire is jó kocsi volt akkoriban, és szép történelme van, sose volt elérhetlen a legtöbb ember számára, nem volt nagy presztízse, mostmár inkább csak a misztikuma miatt istenítik sokan, és nincs egyedül. Sok olyan régi kocsi van amit ma azok "imádnak" akiknek régen nagy nehezen, életük munkájából összejött egy, ettől még nem lesz rosszabb a kocsi, de jobb se semmivel. -
akkor már egyszerűbb ha azt mondjuk, hogy a komplett B csoport legyen benne :D Peugeot 205, Lancia 037, Metro 6R4, Ford RS200, stb -
Először T-Model helyett T-Mobilt olvastam
Azzal egy szigetkör csak egy napig tartana :)
De ha már a történelem, akkor a 2-ből a Lancia Deltát sem hagyhatják ki. -
Mert történelem.
Ugye a terepezés lessz a fő cucc a 2-ben. Ha kihagyják az Audi quatro-t, (80-ast), akkor eleve egy ruppót nem ér az egész. Történelem, és akkora lépés, hogy kihagyhatatlan. Igenis, egyes golfnak kellene lennie. Ezzel annyi a gond, hogyha nekiállok sorolni, estig irkálok.... (T-Model rlz...)