N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    MIvel ez nem a GTA, így korlátozottan jó ötlet a gyalogos. Jól nézne ki az tény, viszont sokan vadászni járnának a játékba, és a hülye ruszkikból így is elegem van... Viszont, ha úgy oldanák meg, mint a madarakat most, tehát átrobogsz rajtuk, és csak mint látványelem müködne, talán jó lenne.
    Tuning... Hát ja. Megmondom őszintén, én egy továbbfejlesztett NFS UG2 tuningot is elfogadnék akár. Miért ne aggathassam tele a gépet spoilerekkel, neonokkal, bólogató kutyával a hátsó ablakban? Sokkal egyedibbé lehetne tenni a járgányokat, és sokat elárulna eleve mindenkiről a kocsija! (persze, ha nem lenne kötelező, amitől isten ments! Hogy utáltam ott is, hogy megcsináltam szépre a verdát, aztán el kelett rontanom, a játékmenet miatt)
    A Motorikus tuning is lehetne komplikáltabb, persze úgy, hogy azért ne vesszen el egy magamfajta amatőr sem. (760 TT rulez)
    Kiszálás; lekorlátozva nem volna rossz. Lakásodban, kertedben, drive-in ekben, klubokban, (Beüllni a szivarterembe, beszélgetni a klubban, 2 verseny közt...) autómosókban, bezinkútnál, stb. Jó ötlet!
    Csörrr! - Csörrrrr!!!! Basszus, ébresztő, a kezem a biliben...
    Igazán ütős autós játékot lehetne összehozni, és most idejük is van rá, csak az infogrames bírja pénzzel a fejlesztést!
    Gyerekek, nem hozzuk össze mi? Megvesszük a motort, (egy ezressel beszállok) és megcsináljuk mi, magunknak, mert álmodozni ugyan lehet, de....