N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Hát ha már a 2-ről van szó akkor csatlakoznék pár gondolattal én is.
    Fontos lenne példúl az, hogy valamivel életthűbbé tenni a játékot.Én még mindig kitartok amellett hogy mint a Middov Mádnesz 2-ben járkáljanak emberek a járdálon és ha valaki felhajt akkor a házhoz tapadnak.
    A tuning.Szerintem kéne egy picit fejleszteni.Nem NFS!Nem nem azt hagyjuk meg az EA-nak.De pölö felniket lehessen már venni.Vagy egy kicsit egyedibbé tenni kocsit.Persze nem a felismerhetetlenségig egy picit.Dizájnos csíkos matricák vagy valami iciripiciri egyediség.
    Az utakat nagyon hozzák rendbe mert ez gyászos ami van.Esetleg lehetnének a kisebb utakon balesetek rendőrökkel meg minden.Az utakon kátyúk lezárások.A motortuning komolyabb szempont lehetne.Nem az lenne hogy áhh van pénzem belebaszok egy 3-as tuningot azt csáó.Nem!
    Lenne egy "Normál" úgymond néptuning üzletek amik olcsók és lehetne a komolyabb "Verseny" ami bizony súlyos összegekbe kerűlnének.Dollármilliókra gondolok.Kicsit feldobná a küzdésvágyat hogy a Ford GT-be ne egy 600 lóerős motor doromboljon hanem egy 760 TT üvőltsön amikor a 360-al tólja az orrát.
    Közösség.Hmm arra nagyon hajaznék hogy kilehessen mászni a kocsiból.Krúzokon nagyon zorall lenne.Megállunk egy Drive Innél és mindenki kiszál a kocsijából.40 méternél távolabb visszadob hozzá.
    Időjárás az egyértelnű hogy változzon.Sőt esőben nehogymár 250-el vegyem a kanyart az autópályán!

Tudom komoly elvárások ezek de sztem ha ezt megvalósítanák akkor az EA akkorát koppanna hogy 4 évig csak szívna a TDU 2 miatt.
    Plusz érvként fogadjátok el azt is hogy ez lenne a Kettő.Egy új rész csupa újdonsággal.Nos jómunkát Atari