107666
-
mert akkor lehet hogy kirakom Bannerba majd a közvetítést -
lehet ,hogy gyári hibás -
én nézem hajrá toyota és trulli :) -
ugye itt sokan nézik az F1et? -
akiajtony #56820 Első ránézésre úgy tűnik minden rendben: szép, egyenletes kép, nem akad. Aztán elindulsz a kocsival, és kb 5 másodpercenként szaggat egy nagyot. Mintha nem bírna el a tájjal a kari. FPS-sel nincs baj, csak be-beszaggat elég sűrűn és nagyon zavaró azok után, hogy a 7600gt-vel totál jó volt.
Konfigom: MSI K9N, Athlon 64 x2 4400+, 2G RAM, Gainward 8800GT.
A Radial nem segít! -
hááát akkor radial?:D -
Pontosabban! Mit csinál? Néha megakad? Kevesebb az FPS? Milyen procid van? -
akiajtony #56817 Windows reinstall is volt. -
Windows reinstall? -
akiajtony #56815 Sziasztok!
Cseréltem videókártyát, 7600gt-t 8800gt-re, teljesen rendben is lenne, de a TDU-m teljesítménye rosszabb lett, mint volt. Eddig tökéletesen futott, nem szaggatott, de az új 8800gt-vel nem az igazi. Próbáltam új drivert, régi drivert, van valakinek ötlete a problémámra? Más játékkal nincs bajom, még a Krízissel sem, ez meg ááá...
Köszike, hali, AA. -
Sziasztok!
Valaki????#56704 -
Engem is érdekelne ez a tali. Majd sűrűn olvasom a fórumot, hátha lesz vmi infó még. -
Ha dél körül elkezdjük akkor egy darabon benne vagyok, bár nem tudom hogy érek rá mert hétfőn utazom németbe, és holnap már bent alszom pesten barátnőmnél. :) -
pár nappal ezelőtt felrepült itt egy szó "1000 km-es tali" - esetleg holnap ki lenne benne?!
közepesen gyors autókkal(B vagy C), h azért legyen valami utazósebesség is,
mert F-es autóval maga lenne az öngyilkosság...
csatlakozás és kilépés bármikor, a tali vége után majd kell csinálni egy képet a házban, ahol a statisztikát írja ki, ha jól tudom ott van egy olyan rész h egyszerre megtett leghosszabb vezetés......
de ez még csak egy 5let, egy felvetés... érdeklődéstől és kedvtől függ majd...
uticél nincs, csak körbe körbe.... :P -
Persze oda akarsz érni de azt hiszem egyet érthetünk azzal hogy nem darabokban! Mint egyesek! Persz meg van az a lehetőség hogy nem a te hibádból csak roszkor voltál rosz helyen szembe áthúz a kamion és te meghalsz soffőr meg felébred hogy mi volt ez a hirtelen G változás és kész! szal :D -
nekem most nagyon a favorit kocsim lett a Koenigsegg... szerintem holnap se nagyon cserélem le ;) -
Rendben luna!
A lambo talin ferrarival.))
kösz mindenkinek
(aztán kontács:)) -
Bazz, valaki segÍtsen már! MItől lehetett ez, hogy nemtaláltalak titeket a játékban?
Lehet valami kereső, vagy valami lock ot csinálni, hogy lássalak titeket? -
Lambo taliról pár kép, többnyire magamat fotóztam
[ego] :D
-
Pernus mester, holnap délután (de nagy valószínűséggel már de.-t is) megtalálható leszek a szigeten...
addig is üdv ;)
-
csoli31 #56804 Szevasztok!! 
Mai Lambo tali
-
Láttalak már a szigeten...
Nem oltani akartalak, de EGÉSZEN MÁS, mikor a segged alatt vannak a pacik, nem a szgépben... De a hozzászólásaid alapján ezt Te is tudod. Ugyhogy sok sikert a jogsihoz, verdához, és minden máshoz is!
-
Na én ott vagyok Ford Islandon egy murcival. Várom a többi lambot :) -
Miköszönjük Pernus !
-
Nah igen a TDU és az ész párosítása érdekes eredményeket okoz.
Anno amikor elkezdtem a játékot vettem egy Audi TT-t.Második kocsim a legendás Ford GT.Azzal mentem mindenhová.Vele fedeztem fel a szigetet és nem is volt rajta tuning.Akkor még lövésem se volt hogy 2km-t kellett volna jobbra mennem aztán balra hogy felpakoljam rá a plusz lovakat.A lényeg hogy úgy örültem mikor elértem vele a 300-at.Utána kitaláltam hogy húh nekem kell egy G25 nah akkor mentem melózni eléggé intenzíven és szerencsére kerestem annyit hogy egy igazán jó áron megtudjam venni hiba nélkül.Ha már G25 akkor HC-mód.Egy régi kedves barátom megígérte hogy megtanít vezetni HC-ben.Ez úgy történt hogy mentem hátul ő figyelt és vezetett.Mutatta az irányt és a sebességet.Számolta hányszor töröm össze magamat.Azt mondta hogyha 10x borulok leüvőlti a fejemet xD.3x zúztam meg könnyedén a kocsit.
Nos amióta játszom nagyon ritka dolog volt az hogy A kategóriás autót választottam.Szinte mindig B vagy C volt a favorit.Nálam a tapadás rendkívül fontos ezért is választottam a Ford GT-t és most leteszem örökre asszem.Most egy komolyabb gépet veszek és gyülytöm bele a KM-et.RUF Rturbó.Ezzel a kocsival 860 km-t mentem nagyából ismerem de még korántsem annyira mint a GT-t.A lényeg hogy aki ismer és látott vezetni az tudja hogy ésszel nyomom neki.Van amikor eldurran az agyam és akkor anyád most lököm neki a nyomatékot de itt gaméban ezt megtehetem.Nyugodt ember vagyok MÉÉÉÉG xD
Az a vicces hogy sok srác egyből Lambót,Enzót,SLR-t vesz, ahelyet hogy valamin jól megtanulna vezetni.Láttam olyan srácot aki SLR-el ügyesen bánt és be is vallota hogx G25-el játszik.Láttam olyat is akin ott szörnyűlködtem és magar volt. Jelzem VOLT!Hiába vett valami Logitech Force Ex-et vagy nem tom ennyire nem figyelem milyen cuccok vannak a lényeg hogy törte zúzta a kocsimat meg magát is.Elköszöntem tőle fel sem vettem barátnak.Mondtam magamban hagyon ez engem békén jézusom ezze legy krúzt csapni kész öngyilkosság.
Lehet és lesz is 650 lovas kocsim 1 héten belül és ésszel fogom vezetni.De higgyétek el krúzon majd eldöntitek hogy milyen soför vagyok.
-
sziasztok!
gurulgatok!
Roccoéknak kösz! -
Erre a tsre mindig lehetz jönni ha valaki egy kis mókára vágyik!!! -
Bakker! Ez a szar TDU! Nemlátlak titeket sehol!
Mapon megnézem, kattintok a nevetekre! ÉS nem látlak titeket játékba: C
-
Szabi1991 #56796 plusz a szerver ip-t se tudom
-
Szabi1991 #56795 mondtam már hogy miért nem megyek... az egyik az hogy nem lenne fer :S -
Inkább jönnél HRC-re Bathurst versenyre... -
Szabi1991 #56793 szal így állítsátok be , csak a névnek mást írjatok be :P
-
Szabi1991 #56792 mymP.net room -
Szabi1991 #56791 7/24 es ? :D -
És melyik szoba? -
Gyere vissza a toronyhoz, mert kajoltam: C -
Hy!
Aki akar most jönni akk itt van ts : 195.56.55.99:9999
mymP.net room
pw: hoki -
Itt állok az északi világitotoronynál, lehet jönni motorozni!!! ( ami a képen van ott állok)
Itt a lenti autós képek helszínén:D -
Mostanság annyi szabályos krúzon veszek részt, hogy nagyon jól esett ez a kis tempós nyomulás! Király volt! Thx Csabimomo, Maxxx, Gaben17!
-
Van XFIREd?