N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Nah igen a TDU és az ész párosítása érdekes eredményeket okoz.
    Anno amikor elkezdtem a játékot vettem egy Audi TT-t.Második kocsim a legendás Ford GT.Azzal mentem mindenhová.Vele fedeztem fel a szigetet és nem is volt rajta tuning.Akkor még lövésem se volt hogy 2km-t kellett volna jobbra mennem aztán balra hogy felpakoljam rá a plusz lovakat.A lényeg hogy úgy örültem mikor elértem vele a 300-at.Utána kitaláltam hogy húh nekem kell egy G25 nah akkor mentem melózni eléggé intenzíven és szerencsére kerestem annyit hogy egy igazán jó áron megtudjam venni hiba nélkül.Ha már G25 akkor HC-mód.Egy régi kedves barátom megígérte hogy megtanít vezetni HC-ben.Ez úgy történt hogy mentem hátul ő figyelt és vezetett.Mutatta az irányt és a sebességet.Számolta hányszor töröm össze magamat.Azt mondta hogyha 10x borulok leüvőlti a fejemet xD.3x zúztam meg könnyedén a kocsit.
    Nos amióta játszom nagyon ritka dolog volt az hogy A kategóriás autót választottam.Szinte mindig B vagy C volt a favorit.Nálam a tapadás rendkívül fontos ezért is választottam a Ford GT-t és most leteszem örökre asszem.Most egy komolyabb gépet veszek és gyülytöm bele a KM-et.RUF Rturbó.Ezzel a kocsival 860 km-t mentem nagyából ismerem de még korántsem annyira mint a GT-t.A lényeg hogy aki ismer és látott vezetni az tudja hogy ésszel nyomom neki.Van amikor eldurran az agyam és akkor anyád most lököm neki a nyomatékot de itt gaméban ezt megtehetem.Nyugodt ember vagyok MÉÉÉÉG xD
    Az a vicces hogy sok srác egyből Lambót,Enzót,SLR-t vesz, ahelyet hogy valamin jól megtanulna vezetni.Láttam olyan srácot aki SLR-el ügyesen bánt és be is vallota hogx G25-el játszik.Láttam olyat is akin ott szörnyűlködtem és magar volt. Jelzem VOLT!Hiába vett valami Logitech Force Ex-et vagy nem tom ennyire nem figyelem milyen cuccok vannak a lényeg hogy törte zúzta a kocsimat meg magát is.Elköszöntem tőle fel sem vettem barátnak.Mondtam magamban hagyon ez engem békén jézusom ezze legy krúzt csapni kész öngyilkosság.
    Lehet és lesz is 650 lovas kocsim 1 héten belül és ésszel fogom vezetni.De higgyétek el krúzon majd eldöntitek hogy milyen soför vagyok.