107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Ennek örülök!Jó kocsikázást.:D
  • akiajtony
    A "herc-visszavétel" úgy néz ki segít.
    Köszi a segítséget!
    AA.
  • Misi az ezredes
    http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf nem húzza a netem :)
  • ChuckyHUN
    hamilton massa koviubi trulli alonso kubi raikonnen vettel webber glock ez a sorrend
  • ChuckyHUN
    nincs rajtbaleset
  • ChuckyHUN
    ŰLOtt már felvezetőkör van, ugyhogy ez szar ami itt van:D
  • ChuckyHUN
    Miért nem az RTLen nézitek? :/ ?:D így csak lehúzza a netet
  • Csabimomo
    bejött nekem is :D mikor lesz az 1000es?
  • Neoncsoves
    ja ezek a hirtelen eltűnő AI-k zavaróak nagyon...
  • Neoncsoves
    looool de durva ez az élő közvetités... :D
  • jofer
    A kanyarokkal nem is volt gond, mert a gps-en láttam, hogy mikor mi következik! Inkább a hirtelen előtűnő AI-k zavartak!
  • tdu Toyota
    köszi :D pepsi :)
  • tdu Toyota
    köszi szépen :):) :D
  • csoli31
    Szevasztok!
    Lambo műszerfal
    Szerintem ti is szívesen ülnétek egy ilyenben (igaziban)? Repeszteszni egy versenypályán vele (NEM az utakon).
    Én is mennék de lesz a F1, és ritkán látom, mert nem vagyok ithon, és ott nincs tévé.
  • HUNMemphis
    Boldog szülinapot Gabó!!!!

Dante:Nem tom hogy lehet esetleg enyhíteni a teniszkönyök fájdalmait.Esetleg borogasd kenegesd Flektorral hátha segít csillapítani.
  • Lunatic83
    16:30 - Ruf & Wiesmann HQ -nál leszek, akinek van kedve az jöjjön, mert ezer alatt nem állunk meg :)
    Autó mind1 - Enzotól a TT-ig bármi lehet, a lényeg h jól tud vezetni, szóval nem faltól falig, egyenes úttól kanyarig...stb...

Előbb is lehetne, sőt már most is a szigeten vagyok, de most még szerintem sokan az ebéd utáni sziesztájukat töltik, F1 is lesz...

• Dante73
    Tippem szerint, este 8 körül végzünk... 200Km/h átlagseb, + szociális szükségletek... Hosszú lesz! Remélem, könyököm bírni fogja... Kijött a teniszkönyököm ugyanis a bal oldalon. Érdekes, mert a jobbat használom.... Mindegy. Amíg nem sírok, nem hagyom ott a csapatot!
  • HUNMemphis
    Seggrakétás!
  • HUNMemphis
    Hát jah képzelem milyen izgis lehetett ha jött egy kanyar.:D
    Ha megelsz a kari elmegyek bemelegíteni ztán jövök ide egyeztetni veletek hogy ki jön ki nem kire számíthatok.Emlékszem egy Orosz sráccal koradélután találkoztam.Elöször elborult az agyam "Bazz egy Orosz" de nem!Olyan rendesen nyugodtan vezetett.Mentünk lazán 160 220 környékén.Ford Mustang GT-R-el volt a csávesz és nagyon ügyesen vezette hiába volt Orosz.Nah az ilyen alkalmakat szeretem.
  • Pepsi Twist
    370 a vége a mangusztának tiltással amúgy én már buggal mentem vele 520al :D
  • jofer
    Nagggyon keményen gyúrok az 1000 km-re! Ma egy kínai sráccal kora reggel közel 300 km-et csavartunk le! Utána Csabimomo-val, meg pár magyar sráccal (Moodovin, Tattix, Skylaca) még rátettünk pár km-et!
    Különösen az jött be, hogy 10-12 méterre voltam Csabi hátsójától, belsőnézetben, alig láttam valamit! Hatalmas adrenalin pumpa!
  • ChuckyHUN
    Nagyon bejönnek az MV Augusták, jobbak mint a Kawasaki meg a Ducati.
    A Tamburinivel nagyon lehet tekerni, bevallom kipróbáltam s 370 körül van a vége o.O de tudjátok, hogy én nem erre használom.. a Brutale pedig csodálatos Túragép:) Ha kell az is megy 300att szélárnyékban, de nem kell.... Mind2 nagyon jó, megfogtam az isten lábát!!! (és nem büdös)
  • Pepsi Twist
    amúgy HBD
  • HUNMemphis
    Hello hello!

Megaherzet nézted esetleg?Azt tom hogy tud ajadást is okozni ha 60-ról felhúzod 75-re vagy magasabbra.Próbát megér nálam belassúlt és akadt is.Másik lehetőség lemeztöredezettségmentesítés.A harmadik nálam is volt iylen lehet hogy a nettel szórakoznak.Ne feledjük ez egy Online gamma.

1000 kilóméteres tali!Nos hétfőn megyek a boltba rákérdezni hogy 2 hét után hól van a VGA-m?Bízok benne hogy két missio között tud találni egyet.
    Eddig az Én talim így nézne ki.:Ebéd után olyan 2 óra magasságába gyülekeznénk Délen egy motel parkolójában.Én B katos RUF-fal megyek mindeni más amivel szeretne..Piroslámpát betartjuk követési távolságot i.Ha 2 civil nyomoronc küzd egymással akkor a leállósávban is lehet előzni de majd úgy is látni fogjátok.A résztvevők időszakosan váltják egymást.Arra megyünk amerre jólesik hiszen 1000km az rengeteg út és idő szóval kicsit uncsi lenne mindig körbe körbe menni a szigeten.
    Lehet álatkodni de lehetőleg nyugisabb helyen egyenesben.Igyekszem olyan utakra terelni a csapatot ahol biztos van kajálda.Senki sem akarja egybe lehúzni az 1000km-t igaz?
    Fotózás kötelező jelleggel.
    Hát eddig ennyi.Úgy készüljetek hosszú út lesz.Természetesen bárki kiszálhat menet közben de azért mégis dicsőség aztmondani hogy "Levezettem 1000km-t az SG-s csapattal"
    Fotót fogok küldeni a pontos helyszínről
  • Pepsi Twist
    nemjó
  • Whiskys16
    na mostmár meek krúzolni mert rég nem tdu-ztam és nagyon hiányzik:)
  • Whiskys16
    van benne 2 olyan rész h width meg height. azok jelzik a vízszintes és a függőleges pixelszámot. az egyik az élő adás képére vonatkozik, a másik pedig ez a téglalap amibe bele akarod rakni:) valószínűleg a nagyobb a keretnek a pixelszáma, tehát a width="800" height="450". ezt írd át a másikéra, vagy hagyj rá egy nagyon picit ( width="600" height="300" erre )
  • Pepsi Twist
    (megcsnálod nekem? )
    most így néz ki:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="600" height="300">
    <param name="movie" value="video.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="450"></embed>
    </object>
  • Whiskys16
    ha a pixelmennyiségen is tudsz állítani nemcsak a képarányon akkor y - 30, x - 50 így sacc/kb:D
    egyébként meg még mindig jobb mint ami az előbb volt:P
  • Pepsi Twist
    én új colt és új merciről beszéltem :D
  • ChuckyHUN
    Nagy döntét hoztam:
    LEcseráéltem a motoros gépparkomat:
    Kawasaki ZX10R > MV-Augusta Tamburini
    Ducati S4R Monster > MV-Augusta 910 Brutale
    A 999R t pedig eladtam..
    Mind3 motor fent van traden nagyon jó árban, akinek kell vegye meg... Direct sale árak AATT tettem őket fel..
  • Tattix
    Neharaguggyámá de!Azonos korcsoportról és kategóriáról volt szó!
  • Pepsi Twist
    nem jó... ahogy láthatod...
  • Whiskys16
    Próbálj meg 16:9-es képarányt beállítani, hátha úgy jó lesz
  • Pepsi Twist
    Nyah, most aki megmondja mekkora méretbe rakjam be hogy ne legyen az a szar fekete az alján akkor adok neki 1 puszit!
  • gduck
    Ez nem a "TDU 8800"-as BUG? Azaz a néha-néha megakad a kép 8800-as karival? Nekem is csinálta anno, valamelyik driver verzióval, de a mostanában kijött driverekkel nem már nem csinálta... Szal én passzolok :(
  • ChuckyHUN
    P betű Photo részénél
  • Sordoran
    Ti hogy csináljátok ezeket a király képeket a kocsiról? Még nem próbáltam, de érdekelne engem is. Mármint hol jön be ilyen kameraállítás stb.
  • ChuckyHUN
    Mennyi FPSsel? Próbáld meg bekapcsolni a Vertical Syncet!!!
  • Sleepy Bone
    kinn van már? :))))) várjuk, de tényleg :D

akkor az 1000-es taliról van már valami? mennék szívesen :)