Megaherzet nézted esetleg?Azt tom hogy tud ajadást is okozni ha 60-ról felhúzod 75-re vagy magasabbra.Próbát megér nálam belassúlt és akadt is.Másik lehetőség lemeztöredezettségmentesítés.A harmadik nálam is volt iylen lehet hogy a nettel szórakoznak.Ne feledjük ez egy Online gamma.
1000 kilóméteres tali!Nos hétfőn megyek a boltba rákérdezni hogy 2 hét után hól van a VGA-m?Bízok benne hogy két missio között tud találni egyet.
Eddig az Én talim így nézne ki.:Ebéd után olyan 2 óra magasságába gyülekeznénk Délen egy motel parkolójában.Én B katos RUF-fal megyek mindeni más amivel szeretne..Piroslámpát betartjuk követési távolságot i.Ha 2 civil nyomoronc küzd egymással akkor a leállósávban is lehet előzni de majd úgy is látni fogjátok.A résztvevők időszakosan váltják egymást.Arra megyünk amerre jólesik hiszen 1000km az rengeteg út és idő szóval kicsit uncsi lenne mindig körbe körbe menni a szigeten.
Lehet álatkodni de lehetőleg nyugisabb helyen egyenesben.Igyekszem olyan utakra terelni a csapatot ahol biztos van kajálda.Senki sem akarja egybe lehúzni az 1000km-t igaz?
Fotózás kötelező jelleggel.
Hát eddig ennyi.Úgy készüljetek hosszú út lesz.Természetesen bárki kiszálhat menet közben de azért mégis dicsőség aztmondani hogy "Levezettem 1000km-t az SG-s csapattal"
Fotót fogok küldeni a pontos helyszínről