107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • drot

Na ezt csináljátok utánam XD
  • Roger6
    Hát te igen hülye vagy b+! Épp az előbb írtam, hogy nem rád mondtam a tizenéves köcsögöket. Nem tudom neked jobban elmagyarázni, ha nem fogod fel, akkor írj a tanárnéninek egy levelet, aztán levezeti neked kétismeretlenes egyenletben. De abból ugyanannyit fogsz érteni, mint ebből. Többször nem mondom el, nem rád értettem. Aki apuci/anyuci kocsikájával jampizik a városban este fullra feltolt napszemüvegben,na az ilyenekre értettem, meg a sok menő csávóra, akik miatt egy csomó baleset van az utakon. Ha egy ilyen kis köcsög bármiféle bajt okozna bármelyik családtagomnak, az tuti, hogy ráhajtogatnám a kibaszott autóját. Vili? Ezt felfogod? Vágod? Érted? Ezt sem tudom egyszerűbben elmagyarázni. És az írásjelek meg a nagybetűk azért vannak, hogy használd őket bazdmeg. PepsiTwist-nek ezt elnézem, mert feljutott a faszfejkirályság dobogójára.

Ha ezek után is megkérdezed, hogy: na akkó mivan-e, akkor nálad valami nem stimmel. Ha esetlegesen felfogtad volna azt, amit írtam, akkor jelezd vissza, hogy: ó tényleg, ne haragudj elolvastam, és rosszul értelmeztem (már ha van bőr a képeden).
  • Pepsi Twist
    nekem pl hátra (ismerőssel) nem tudtam elintézni a kristálylámpát... csak a sötétített lámpát... de azt is épphogy... az meg nem kóser hogy szériaként viszed műszakiztatni aztán otthon meg összerakod... mert akkor meg a rendőr basz meg...
  • Pepsi Twist
    ezeknél az autóknál nem azt kell nézni hogy hogy néz ki... hanem azt hogy hány éves mennyit ment és ki ment vele meg persze a szervizelést... ezeknek mindnek visszatérő hibái vannak... és igen... erre te sosem fox műszakit kapni ha nincs ismerősöd... mert már minden kis apró tuningra már műbizonylat kell... avagy kpm engedély
  • Pepsi Twist
    az a baj hogy így ezeket nem lehet megnézni rendesen... ezeket ki kell próbálni meghallgatni a motort benézni a kocsi álá hogy mi rohad és mi nem... haverom BWMje is full faszán néz ki de az egész kocsi alja rohad... és ő is teljesen rendesen vigyáz rá...
  • Bandey
    Mellesleg ha műszakiztatáshoz nincs protekciód, akkor felejtsd el. Ezt az autót nem engednék már át, hacsak nem tudsz feketén intézni... Nagyon rászálltak erre a témára, nemtom mér baj, hogy vki szépíti az autót
    Ja, haverék nem ismerik, nincsa a calibra klubban. de ez asszongya nagyon jó állapotban van, ezt ajánlják. És ismerik is. Bár ez már V6...
  • Szabi1991
    vidd vissza a bótba...
  • tsarffi
    Hello! Nem akarja esetleg vki eladni az eredeti serial-ját? Vagy nem tudja vki honnan tudok szerezni a bolton kívül? Megvettem a játékot de nem volt benne a kód:S
  • Bandey
    Ezzel azért vitatkoznék! Én úgymond benne vagyok a tuningban, 2ik autómat építem, és sok haverom is! Rengeteg találkozóra, kiállításokra járok, és azért aki épít 1 autót, az vigyáz is rá! És nem hajtja! Persze nem mindig rajtunk múlik sajnos, nyáron utol is ért engem álló helyzetben 1 mami minimum 60al... több mint másfél tonnás autóm van, és lejtőn tapostam a féket, de mégis akkora erővel jött nekem, hogy nekilökött a haveromnak. Épp autós találkozóra mentünk, haveromnak 2 napja lett kész az 1edi airbrush festés autóján, gondolhatjátok mennyire örültünk. Lényeg a lényeg, Memphis, van calibrás span, rákérdezek ismeri e, és tudja e az előéletét...
  • Szabi1991
    nekem meg egy bukólámpás hacsi, pedig tudom hogy nagyon-nagyon megszívatnám vele magam, de mégis annyira kéne :/
  • HUNMemphis
    Jó lehet hogy szét van hajtva de akkor is ki vannak benne cserélve a dolgok.
    Azért szart nem fog eladni 700 kilóért.
    Különben meg sokan fikázzák a Calibrát.Höööj az már nem autó. Egy frászt nem az.Aki odafigyel rá és óvja a káros dolgoktól annak hálás marad.
    Tök mind1 hogy 16 éves kocsi."Opel sosem kopik el".Rohad? Hát viszem lakatoshoz majd ő kijavítja a hibákat.
    Sportkocsiról van szó természetes hogy másképpen nézünk rá.Viszont ha az ember belezúg egy iylenbe akkor arra 100%-an odafigyel.Nem vagyok gazdag csóka és nem adják alám a BMW-t.Én dolgozom meg érte hétvégenként ahelyett hogy barátnőmmel tőlteném at időt.Még jó hogy megérti és melletem áll.
    Igazatok van de ha most miért ne válaljam be?A problémákkal meg kell küzdeni.
    Az egyediségről meg annyit hogyha meglesz és egybe lesz akkor majd jönnek a finom átalakítások.
    Nekem ez az autó az álmom...
  • LeWyTy
    1-2 eltérés de am full ugyanez :D
  • LeWyTy
    Énis pont ugyanígy állok :D
  • bigbigle
    de jó neked.hogy jutottál és mennyi idő alatt ilyen szintre?
  • Fr3nky21
    Háát benyeli a 12öt simán, pláne ha még felvan piszkálva akkor többet is. Meg ilyenkor nézni kell hogy mennyit fizetsz a kocsira is. (kötelező és társai)
  • ladics
    hallod ember kurvára oltasz [nagy betü sztár]nézzél már körbe nem mindegy hogy mien betü? hm?
    na meg a másik épp ez az tizenéves !!köcsögök!! na akkor mi is van?
  • Pepsi Twist
    hát az én 1.8-asom turbózott eszik 8-9-10 litert ha nagyon nyomom neki akkor eszik 10et
  • Roger6
    Egyébként szerintem sem véletlen rajta a sport kipuff, meg a tuning... Szóval volt ez hajtva rendesen, de te tudod. És ez mennyit eszik egyébként (2.000 ccm)?
  • Fr3nky21
    Énis ezen a véleményen vagyok. Nézegettem egy 2003as Octavia RS-t, kívül belül szép állapotban, csak az a gáz hogy szét van hajtva, "sportkocsit" sajnos nem azért vesznek az emberek hogy kíméletesen kocsikázzanak vele. Úgyhogy marad a Felicia még egy darabig
  • Pepsi Twist
    má bocs hogy ezt mondom de szerintem ez úgy szétvan hajtva mint a szar...
  • Pepsi Twist
    félsz 1dül? haha :D akkor a legjobb XD
  • HUNMemphis
    Valóban drága de amit írtak róla az biztató.
    Opel Calibra 2.0
    Meg a pénz itt most nem számít hiszen megkeresem rá mire eljön az ideje.
    Ami probléma az a jogsi...De az is meglesz.

Valóban nem érdemes 150 Lovat kapnom...Hivatkoztatok a TDU-ra is.HC-ben vezetek igyekszem ésszel ha egyedül vagyok.Többen is állíthatják. (G25) Csak pályán lépek neki úgy oda ahogy nem kéne.Nah meg ha a krúzon sietünk valahova ahová nem kéne.
    Tudom ez csak egy játék de HC-ben azért már fékez az ember és max 50-el veszi be a kanyarokat.
    Szóval az ész az helyén van.Apa is mondogatja hogy mit nem mit hól és mikor lehet.
    Továbbá mikor odakerülök hogy jogsi és Calibra már tudni fogok vezetni egy szinten.
    Pont tegnap volt a Végső Állomás 2.Vizes úton mentek az emberek még az elején...Hát én fosnék az autópályán ilyen úton menni.
    Igazat megvalva ez szerelem.Megláttam megtetszett a forma és az erő is.Nem tudom mással magyarázni a dolgot.
    Ami még fontos hogy amikor meglesz (talán Calibra) akkor valaki mindig fog melletem űlni.Muszáj lesz mert egyedül még félek.
    Apát szoktam hazahozni az üdülősoron ahol aránylag van rendes út is meg nem is szóval ott nyugios körülmények uralkodnak.

Én más vagyok mint az átlag.Sokan mondták már nekem szal ez nem EGO.17 évesen egészen máshogy látom a jövőmet mint a korombeliek.Szüleim igen jól nevelnek a mai napig.
    Tudom hogy veszélyes dolog a vezetés és hiszek nektem mert tapasztalatból beszéltek.De mégis...hiszek magamban és hiszek a józan észben.Ha meg más álltal halok meg akkor találkozunk a túloldalon és elbeszélgetek vele.Esetleg Retour jegyet kérnék xD

Dante:Nekem jó így is.Majd akkor 2 hét múlva.
  • Nathan66
  • Pepsi Twist
    jelen
  • [HUN]FaTaL
    Egy két korombeli balfasznak én is elvenném a jogsiját

[most 20 éves]
  • Roger6
    És véletlenül sem néztem le senki, nem tudom, ezt miből gondolod. Egyébként meg nem ismered a mondatok elején a nagybetűt?
  • Roger6
    Hát neked mi bajod van? Annyit mondtam, hogy egy-két tizenéves köcsög jogsiját elvenném. Nem a tiedét vaze. Nézd meg az adatlapomon mennyi vagyok, ha ennyire érdekel kiscsillag, és hidd el, nem csak én vagyok itt 25 felett...
  • mk452001
    Gratulálok Kexmesterhun !
  • Kexmesterhun
  • ladics
    sajnáljuk hogy te ilyen öreg róka vagy itt....
    nézzé le mást mert te megteheted nem?:)
    tizenéves pef..kiváncsi vok te mennyi vagy...
  • Roger6
    Pedig egy-két tizenéves köcsögnek örökre elvenném a jogsiját.
  • ladics
    ne is!!:D
  • Szabi1991
    sajnos nem :))

inenn lehet leszedni autókat, és csak simán felül kell írni az eredeti fájlokat (autókat) ;)
  • Pepsi Twist
    nem tolják fel nagyon sok indokom lenne rá :) (autós iskola vezetője az 1ik legjobb haverom)
  • ladics
    és kéne csinálni 1 alfát is amugy:/ me ütős tud az lenni:)
  • ladics
    srácok:]mostanába újra lehet ám látni az utakon...de nem biztos hogy sűrűn is:D
    amugy meg az 1.utókra kis megjegyzésem^^
    elviszem fater alfa romeoját (166-os 220LE) azt csók:)
    de amugy februárban leteszem a kreszt+elsősegélyt és várok még 1 évet de reménykedjünk nem tolják ki addigra a 21-éves kortól való autózgatást :/ :)
  • [HUN]FaTaL
    Gyerekek mi az a radialeng?:D Az radial.cdb. Az eng a program nyelvezetére utal, mivel előbb volt belőle német verzió :D
  • 0blueman
    szállíts autókat
  • Lancer EVO fan
    Hali mindenkinek
    A játékban Ph3t1{HUN} a nevem
    Még nagyon az elején vagyok valaki tudna egy versenyt ahol sokat tudnék nyerni?
  • somdav95
    Törli a radialeng-et xD