N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    Valóban drága de amit írtak róla az biztató.
    Opel Calibra 2.0
    Meg a pénz itt most nem számít hiszen megkeresem rá mire eljön az ideje.
    Ami probléma az a jogsi...De az is meglesz.

Valóban nem érdemes 150 Lovat kapnom...Hivatkoztatok a TDU-ra is.HC-ben vezetek igyekszem ésszel ha egyedül vagyok.Többen is állíthatják. (G25) Csak pályán lépek neki úgy oda ahogy nem kéne.Nah meg ha a krúzon sietünk valahova ahová nem kéne.
    Tudom ez csak egy játék de HC-ben azért már fékez az ember és max 50-el veszi be a kanyarokat.
    Szóval az ész az helyén van.Apa is mondogatja hogy mit nem mit hól és mikor lehet.
    Továbbá mikor odakerülök hogy jogsi és Calibra már tudni fogok vezetni egy szinten.
    Pont tegnap volt a Végső Állomás 2.Vizes úton mentek az emberek még az elején...Hát én fosnék az autópályán ilyen úton menni.
    Igazat megvalva ez szerelem.Megláttam megtetszett a forma és az erő is.Nem tudom mással magyarázni a dolgot.
    Ami még fontos hogy amikor meglesz (talán Calibra) akkor valaki mindig fog melletem űlni.Muszáj lesz mert egyedül még félek.
    Apát szoktam hazahozni az üdülősoron ahol aránylag van rendes út is meg nem is szóval ott nyugios körülmények uralkodnak.

Én más vagyok mint az átlag.Sokan mondták már nekem szal ez nem EGO.17 évesen egészen máshogy látom a jövőmet mint a korombeliek.Szüleim igen jól nevelnek a mai napig.
    Tudom hogy veszélyes dolog a vezetés és hiszek nektem mert tapasztalatból beszéltek.De mégis...hiszek magamban és hiszek a józan észben.Ha meg más álltal halok meg akkor találkozunk a túloldalon és elbeszélgetek vele.Esetleg Retour jegyet kérnék xD

Dante:Nekem jó így is.Majd akkor 2 hét múlva.