Hát te igen hülye vagy b+! Épp az előbb írtam, hogy nem rád mondtam a tizenéves köcsögöket. Nem tudom neked jobban elmagyarázni, ha nem fogod fel, akkor írj a tanárnéninek egy levelet, aztán levezeti neked kétismeretlenes egyenletben. De abból ugyanannyit fogsz érteni, mint ebből. Többször nem mondom el, nem rád értettem. Aki apuci/anyuci kocsikájával jampizik a városban este fullra feltolt napszemüvegben,na az ilyenekre értettem, meg a sok menő csávóra, akik miatt egy csomó baleset van az utakon. Ha egy ilyen kis köcsög bármiféle bajt okozna bármelyik családtagomnak, az tuti, hogy ráhajtogatnám a kibaszott autóját. Vili? Ezt felfogod? Vágod? Érted? Ezt sem tudom egyszerűbben elmagyarázni. És az írásjelek meg a nagybetűk azért vannak, hogy használd őket bazdmeg. PepsiTwist-nek ezt elnézem, mert feljutott a faszfejkirályság dobogójára.
Ha ezek után is megkérdezed, hogy: na akkó mivan-e, akkor nálad valami nem stimmel. Ha esetlegesen felfogtad volna azt, amit írtam, akkor jelezd vissza, hogy: ó tényleg, ne haragudj elolvastam, és rosszul értelmeztem (már ha van bőr a képeden).