Nightwish
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vhol olvastam én is a Toum által Tarjának írt levél fordítását...hát, vhogy megértem, hogy kidobták, nagyon Lszállt a csaj... én mondjuk annyira nem féltem a bandát, lehet más lesz, de sztem tudnak majd még maradandót alkotni...
a #4-es beszóláshoz meg csak ennyit : <#conf>#conf><#banplz>#banplz>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
csak egyet felejtett el : eznem az õ zenekara és az éneklésen kívül semmit nem csinált csak azt hogy mit igen és mit nem énekel el.
a zenét-szöveget-dallam futamokat mimd-mind Toumas írta és Taraj a banda nélkül most egy benzinkúton lenne shoppos csajszi!
ha nem rúgják ki akkor feloszlott volna a Nightwish
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Szerintem kár, hogy Tuomas kirúgta Tarját, hisz szép hangja volt, de az oka is megvolt rá. Bár ezek után azon se csodálkoznék, ha feloszlanának. DE! Lehet h folytatják, és jobb énekesnõt találnak mint Tarja, majd meglátjuk. Viszont abban nagyon reménykedem, hogy nem olyasmi albumot csinálnak mint a Once, mert az nagyon nem tetszik( Kivéve a Kuolema Tekee Taiteilijan és a Ghost Love Score). Legjobb az Oceanborn és a Whismaster szerintem.
#7: 2005-ös Sleeping Sunban Tarja énekelt ahogy tudom 😄DD
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
szerintem nagyon nem szûnt meg...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Vééégeeee :'( nagy kár nagyon szerettem a zenéjüket... és az a csaj... háát öszintén hiányozni fog
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
De csak pozitívan, majd lesz jobb is! <#vigyor5>#vigyor5>
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
A The Gatheringrõl meg annyit, hogy az elsõ 2 lemezük sokkal jobb volt zeneileg és egyéniességben mint mióta Anneke, vagyis mióta nõi énekes van. És valóban szét lehet nézni a Dismal Euphony vagy a Therion házatáján is, ha szép hangú és szép nõket keres valaki.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nem tetszik a hangja tarajnak
madder morten énekesnõ
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Másról szólnak - szerintem
Annake-Gathering
Liv-ex Theater of Tragedy
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Nekem is meg van az összes album [:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
2.Tarja eredetileg opera énekesnõ, így került a bandába és mikor a sikeresek lettek akkor kérték fel más irányú szerepekre, amitõl kicsit elszállt és azt hitte Õ a Nightwish , de ez nem így van mert a zenét és a szövegeket és minden a szintistõl Toumastol származik
3.nem oszlottak fel
4.a zenéjükkel való ismerkedést az 1. albumnál kezdeném a helyetekbe
A többi az másabb kicsit és azok sem elhanyagolandók(;