359
Nightwish
  • Frozen Whispers
    Ahhoz nincs elég anyaguk az új énekesnővel. Tuti, hogy elő fognak venni jópár régi számot is amit Tarja hangjához írtak.
  • The Garrett
    hat attol enis felek :D remelem csak uj albummal koncerteznek és meg se probaljak az angels fall first / wanderlust / deepsilentcomplete meg hasonlo szamokat :C
  • Nyarlathotep
    Már végighallgatam párszor ezt az új albumot, nagyon furcsa! Ez az új énekes egyáltalán nem olyan "erős" mint Tarja volt! Olyan mint egy tini popénekes! De bizzunk benne, hogy bölcsen válaszották ki! El nem tudom képzeli, miként fogja énekelni a régi dalokat... egy biztos, csak egy koncert alkalmával fogjuk ezt megtudni!
  • The Garrett
    * most jott ki flac formatumba is az album <3
  • The Garrett
    kicsit pontosítanék...

az amaranthba nagyon beleszerettem. :D:D loopba megy a winampban kb egész délután. :D

Ha ezen a vonalon mennek tovább az új énekessel (kicsit fiatalosabb vadabb tüzesebb dallam meg ének.) és nem olyan számokkal mint a rákövetkező cadence of her last breath v mi... akkor nem lesz itt gond :D

Mikor is jönnenk hozzánk legközelebb? :))))
  • The Garrett
    jah ez a jo verzio, enis azt szedtem le a napokban.
  • Thanatos
    thx, már szedem a retail cd-t ha az nem jó meglesen a no voiceoverest is hátha :)
  • Qwerty4
    ez biztos az, tegnap találtam:nightwish dark passion play (no voiceover)
  • Thanatos
    ez már belepofázás mentes?
  • Nyarlathotep
    Nightwish_Dark_Passion_Play-CD-Retail-2007-WSH
  • Nuki
    Még 10-15-ször végighallgatod, és azt se fogod tudni ki az a Tarja (Turunen?)
  • The Garrett
    Hmm most hallgatom az uj nightwish albumot (Dark Passion Play 2007)

Nemtudom, akármennyire is próbálom úgy hallgatni hogy ez már nem az a nightwish, egyszerűen úgy belémrögzült Tarja hangja, hogy ezt az uj nőt nem tudom megemészteni benne...
    Nincs rossz hangja szegénynek, (csak szar a kiejtése) de szerintem hozzám hasonlóan mindenki Tarja hangját fogja keresni benne (legalábbis aki az első albumuk óta hallgatja őket).
    A hangszerelés/ stílus viszont legalább megmaradt a jó öreg 100% nightwish.

Az amaranth c. szám viszont az új hanggal is ütős,... sőt! ^^
    Master passion, greed meg jo zuzosra sikeredett +Fav.
  • Qwerty4
    A DPP-t valahol meg lehet kapni már nem promo változatban, hanem tisztán?
  • Qwerty4
    szerintem a BBB helyett lehetne a következő kislemez a Sahara, az egyik legjobb szám az albumon
  • Nuki
    Tényleg! Ez annyira jó! :)
  • Dying Soul
    Az kisfiú. Ezt énekli:

The end
    The songwriter’s dead
    The blade fell upon him
    Taking him to the white land of empathica, of innocence
    The poet ??? meadows of heaven
  • Nuki
    Köszi :)
  • Qwerty4

Az áriázás Anette érdeme sztem, a kisfiú néha csak szöveget mond, nem?
    Anette meg anno az Alyson Avenue banda énekesnője volt.
  • Nuki
    Akkor mit keres még ez a csaj a Nightwishben?
    Ez a kisfiú elénekel mindent, nincs semmi probléma ezután!!4 :D
  • Dying Soul
    Dede. :D Valami egyházi suli növendéke, de nem tudok nevet. :D
  • Nuki
    NE! nemáá :D [ety világ dőlt össze benne]
    Akkor a kisfiú nevét, és munkásságát kérem!!4

...btw, az nekem nagyon tetszik, legyen az fiú vagy lány :)

• Dying Soul
    Valami kis rokkbandában énekelt talán. az az ária meg egy kisfiú. Amúgy.
  • Nuki
    Ez a jelenlegi, ez az új énekes nem tudjátok hol-mit csininált a Nightwish előtt? Mert ahogy hallgatgatom a The Poet and The Pendulum-ot, a körülbelül 1:19-ig tartó 'kis' áriázás, nekem nagyon-nagyon tetszik! :)
    Nincs ilyen száma vagy valami szösszenet ami ugyanilyen élményt nyújt mint az a dalolászás? :)
    (oké hallani még ebben a számban 'áriázást', de olyan kéne amiben jó sok és hosszú van, és olyan mint ami az elején hallható;)
    (mivel nincs meg az album 100%-ig, és van olyan szám ami csak ilyen, akkor nyugodtan kövezzetek meg, mert én nem hallottam akkor:)
  • Qwerty4
    pff...
  • Shiwo
    miért ? mert neki nem tetszik Tarja hangja ?

nekem sem tetszik pár számuk (főleg az eleinte megjelentek közül) mert olyan magas hangon énekelt, hogy az már irritál..
  • Nyarlathotep
    Idióta!
  • Nuki
    Természetesen jó volt, de el kell fogadnunk a banda döntését. Akinek nem tetszik hallgatja a régieket, szabad ország, azt csinál mindenki amit akar ^^
  • Thanatos
    nem is a teljesitménye miatt lett kivágva :)
  • Dying Soul
    Pedig Tarja nagyon jó volt, ez tény és nem lehet vitatkozni ezzel...
  • Nuki
    Én is így voltam ezzel...
    Szerintem a Century Child például, az az elejétől a végéig élvezhető ^^
  • Qwerty4
    Nem csalódtunk, nagyon jó lett az új album, elejétől a végéig élvezhető, nem mint a korábbiak.
    Tarja hangja sajnos soha nem engedte, hogy egy NW albumot végig is hallgassak, csak részletekbe fedezgettem fel a számokat.
  • Nuki
    Nekem tetszik, az énekesnő hangja, Tarja után más, de élvezhető ^^
    Az első szám nagyon nagyon jó, első halgatásra eszméletlen hosszúnak tűnik.. aztán lestem hogy 'csak' 13 perc :P
    A többi szám elmegy, jók, hallgathatók végülis nem csalódtunk a zenekarban, ugye?
  • Nyarlathotep
    Nekem sem tetszik annyira, de majd beérik! Amúgy, jobb mint a Amaranth CDS-en lévő demo verzióban hallható "énekesnél" :D
  • asdasdasd
    Ennek az új csajszinak elég gyengus a hangja. Ezt bírták csak összeszedni egy év alatt...
  • Qwerty4
    annak is szántam

Őt viszont nem lehet utálni!

• Nyarlathotep
  • Dying Soul
    De ez ilyen Tarja utáló poszt lett, sajnos.
  • Dying Soul
    Kit akarsz becsapni? Ismeretlenül belémkötsz, mert a Verse1 - Bridge - Chorus - Verse 2 - Bridge - Chorus - nnevétnemtudom - Chorus felépítésre, ami a popszámok 95%-ában jelen van, azt mondom, hogy béna. És ez kicsit degradálja a Nightwisht, főleg egy Poet and the Pendulum eposz után. Gobdolkozzál már kicsit, mielőtt bugyog a szádból az ész.
  • Nyarlathotep
    "Kurvaszáni" mi van, roma is vagy? Mit keresel itt egyáltalán?
  • Dying Soul
    Kurvaszáni vagy, ha azt hiszed pestipaneles vagyok. De oké, higgy, amit akarsz.