359
Nightwish
-
#159 Ahhoz nincs elég anyaguk az új énekesnővel. Tuti, hogy elő fognak venni jópár régi számot is amit Tarja hangjához írtak. -
#158 hat attol enis felek :D remelem csak uj albummal koncerteznek és meg se probaljak az angels fall first / wanderlust / deepsilentcomplete meg hasonlo szamokat :C -
Nyarlathotep #157 Már végighallgatam párszor ezt az új albumot, nagyon furcsa! Ez az új énekes egyáltalán nem olyan "erős" mint Tarja volt! Olyan mint egy tini popénekes! De bizzunk benne, hogy bölcsen válaszották ki! El nem tudom képzeli, miként fogja énekelni a régi dalokat... egy biztos, csak egy koncert alkalmával fogjuk ezt megtudni! -
#156 * most jott ki flac formatumba is az album <3 -
#155 kicsit pontosítanék...
az amaranthba nagyon beleszerettem. :D:D loopba megy a winampban kb egész délután. :D
Ha ezen a vonalon mennek tovább az új énekessel (kicsit fiatalosabb vadabb tüzesebb dallam meg ének.) és nem olyan számokkal mint a rákövetkező cadence of her last breath v mi... akkor nem lesz itt gond :D
Mikor is jönnenk hozzánk legközelebb? :)))) -
#154 jah ez a jo verzio, enis azt szedtem le a napokban. -
Thanatos #153 thx, már szedem a retail cd-t ha az nem jó meglesen a no voiceoverest is hátha :) -
#152 ez biztos az, tegnap találtam:nightwish dark passion play (no voiceover) -
Thanatos #151 ez már belepofázás mentes?
-
Nyarlathotep #150 Nightwish_Dark_Passion_Play-CD-Retail-2007-WSH -
Nuki #149 Még 10-15-ször végighallgatod, és azt se fogod tudni ki az a Tarja (Turunen?) -
#148 Hmm most hallgatom az uj nightwish albumot (Dark Passion Play 2007)
Nemtudom, akármennyire is próbálom úgy hallgatni hogy ez már nem az a nightwish, egyszerűen úgy belémrögzült Tarja hangja, hogy ezt az uj nőt nem tudom megemészteni benne...
Nincs rossz hangja szegénynek, (csak szar a kiejtése) de szerintem hozzám hasonlóan mindenki Tarja hangját fogja keresni benne (legalábbis aki az első albumuk óta hallgatja őket).
A hangszerelés/ stílus viszont legalább megmaradt a jó öreg 100% nightwish.
Az amaranth c. szám viszont az új hanggal is ütős,... sőt! ^^
Master passion, greed meg jo zuzosra sikeredett +Fav. -
#147 A DPP-t valahol meg lehet kapni már nem promo változatban, hanem tisztán? -
#146 szerintem a BBB helyett lehetne a következő kislemez a Sahara, az egyik legjobb szám az albumon -
Nuki #145 Tényleg! Ez annyira jó! :) -
#144 Az kisfiú. Ezt énekli:
The end
The songwriter’s dead
The blade fell upon him
Taking him to the white land of empathica, of innocence
The poet ??? meadows of heaven -
Nuki #143 Köszi :) -
Az áriázás Anette érdeme sztem, a kisfiú néha csak szöveget mond, nem?
Anette meg anno az Alyson Avenue banda énekesnője volt. -
Nuki #141 Akkor mit keres még ez a csaj a Nightwishben?
Ez a kisfiú elénekel mindent, nincs semmi probléma ezután!!4 :D -
#140 Dede. :D Valami egyházi suli növendéke, de nem tudok nevet. :D -
Nuki #139 NE! nemáá :D [ety világ dőlt össze benne]
Akkor a kisfiú nevét, és munkásságát kérem!!4
...btw, az nekem nagyon tetszik, legyen az fiú vagy lány :)
-
#138 Valami kis rokkbandában énekelt talán. az az ária meg egy kisfiú. Amúgy. -
Nuki #137 Ez a jelenlegi, ez az új énekes nem tudjátok hol-mit csininált a Nightwish előtt? Mert ahogy hallgatgatom a The Poet and The Pendulum-ot, a körülbelül 1:19-ig tartó 'kis' áriázás, nekem nagyon-nagyon tetszik! :)
Nincs ilyen száma vagy valami szösszenet ami ugyanilyen élményt nyújt mint az a dalolászás? :)
(oké hallani még ebben a számban 'áriázást', de olyan kéne amiben jó sok és hosszú van, és olyan mint ami az elején hallható;)
(mivel nincs meg az album 100%-ig, és van olyan szám ami csak ilyen, akkor nyugodtan kövezzetek meg, mert én nem hallottam akkor:) -
#136 pff... -
#135 miért ? mert neki nem tetszik Tarja hangja ?
nekem sem tetszik pár számuk (főleg az eleinte megjelentek közül) mert olyan magas hangon énekelt, hogy az már irritál..
-
Nyarlathotep #134 Idióta! -
Nuki #133 Természetesen jó volt, de el kell fogadnunk a banda döntését. Akinek nem tetszik hallgatja a régieket, szabad ország, azt csinál mindenki amit akar ^^ -
Thanatos #132 nem is a teljesitménye miatt lett kivágva :) -
#131 Pedig Tarja nagyon jó volt, ez tény és nem lehet vitatkozni ezzel... -
Nuki #130 Én is így voltam ezzel...
Szerintem a Century Child például, az az elejétől a végéig élvezhető ^^ -
#129 Nem csalódtunk, nagyon jó lett az új album, elejétől a végéig élvezhető, nem mint a korábbiak.
Tarja hangja sajnos soha nem engedte, hogy egy NW albumot végig is hallgassak, csak részletekbe fedezgettem fel a számokat. -
Nuki #128 Nekem tetszik, az énekesnő hangja, Tarja után más, de élvezhető ^^
Az első szám nagyon nagyon jó, első halgatásra eszméletlen hosszúnak tűnik.. aztán lestem hogy 'csak' 13 perc :P
A többi szám elmegy, jók, hallgathatók végülis nem csalódtunk a zenekarban, ugye? -
Nyarlathotep #127 Nekem sem tetszik annyira, de majd beérik! Amúgy, jobb mint a Amaranth CDS-en lévő demo verzióban hallható "énekesnél" :D -
asdasdasd #126 Ennek az új csajszinak elég gyengus a hangja. Ezt bírták csak összeszedni egy év alatt... -
#125 annak is szántam
Őt viszont nem lehet utálni!
-
Nyarlathotep #124 -
#123 De ez ilyen Tarja utáló poszt lett, sajnos. -
#122 Kit akarsz becsapni? Ismeretlenül belémkötsz, mert a Verse1 - Bridge - Chorus - Verse 2 - Bridge - Chorus - nnevétnemtudom - Chorus felépítésre, ami a popszámok 95%-ában jelen van, azt mondom, hogy béna. És ez kicsit degradálja a Nightwisht, főleg egy Poet and the Pendulum eposz után. Gobdolkozzál már kicsit, mielőtt bugyog a szádból az ész. -
Nyarlathotep #121 "Kurvaszáni" mi van, roma is vagy? Mit keresel itt egyáltalán? -
#120 Kurvaszáni vagy, ha azt hiszed pestipaneles vagyok. De oké, higgy, amit akarsz.