Webháború: az arabok már a spájzban vannak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. kõ keményen kiállni Dánia mellett.

Emlékszem még mikor a 2001. szept. 11-i eseményeket a palesztinok-arabok NYILTAN günneplték az utcán. HÁT NEM HISZEM, HOGY BÁRMILYEN TOLERANCIÁT KELLENE NEKÜNK MUTATNI.
Beszlánban le is mészároltak...

Nincs kegyelem a terroristáknak. És ki a terrorista? Nem tudni, ezért hívják annak. Rejtõzködik. Tehát, meg kell elõzni a bajt. Ki kell takarítani, még mielõtt gond lenne.
Tök mindegy ki áll mögötte. Az iszlám harcos vallás és mások megsemmisítésére torekszik. Mi akkor itt a gond? Nem legyetek ilyen beszarik. A szaros életmódotokat féltitek a háborútól, pedig az már igy is veszélyben van azzal, hogy az arabok elárasztanak minket és ránk kényszerítik a szokásaikat.

Európa nagy városaiba ott vannak a mecsetek. Folyamatosan építik õket. Mutass nekem egy olyan arab országot, ahol új keresztény templomot (bármilyet) engedtek felépíteni az utóbbi idõben (Libanonon kívûl).
Egyetértek.
m1c1mack0
na latjatok milyen jo hogy mi ezt itt meg beszelhetjuk es mindenki meg irhatja a velemenyet retorzio nelkul, ketlem ugyanezt meg tehetnenk iranban,pakisztanban vagy kinaban...
az unionak szerintem is egysegesebben es erosebben kene fellepni az ilyen provokaciok ellen

Oké ekkor ezt megbeszéltük 😊

Egyébként ha kicsit megnöveljük a spektrumot akkor azt is észre fogjuk venni hogy európának meg az amcsiknak kell az arab olaj.Ha nem kéne akkor lehetne hagyni õket magukra csináljanak amit akarnak.De mivel kell az olaj igy nem lehet.Újabb paradoxon.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

azert van pelda h ejtenek

Pharaoh
Ja, de az arabok azonnal robbantanak, foglyokat nem ejtenek.

csecsen terroristak akik hidd el voltak epp olyan elszantak mint az arab teroristak, hideg verrel lemeszaroltak volna mindenkit

Pharaoh
Mondjuk Orosz-ban nem öngyilkos arab terroristák voltak, henem túszejtõkm ahol van mód ellentámadást indítani.

emlékeztek az oroszországi túszdrámára? színház ,és az iskola.Furcsán ,de megoldották.ugytûnik csend van.Kínában vanannak ilyesmik?? nincs...
ahol látják hogy nincs diplomácia oda nem mennek,mert minek...?

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

te lehet h megvarod mig a te hazatok kerul celpontba en nm

Pharaoh
Ja, Szaddam is egy világi vezetõ volt, aki nem hagyta ,hogy szélsõséges iszlám csoportok, meg terroristák legyenek az országban. Odamentek az amcsik és mind a kettõ lett.

"Tennünk kell valamit."

Ha rommá lövünk még 1-2 országot csak a radikalizmus erõsödik. A nyugati demokráciát nem lehet ott elterjeszteni, olyan mintha 500 éve próbáltad volna Európában. Az egyetlen alternatíva az iráni típusú demokrácia, nem kéne lerombolni mert abból csak káosz lenne mint Afganisztánban vagy Irakban.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Pharaoh
Eddig cool TV logókat se égettek a Hungarikum miatt, a fehér emberek értik a viccet.

Emögött az USA áll. Neki jön csak jól az egész balhé (pláne ha még 1x Európában is robbantanak): látod EU együtt kell Iránba mennünk mert az összes terrorista.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Idézet a cikkbõl:
"nem túl valószínû, hogy egy gúnyos Jézus-karikatúra láttán felkerekednénk szomszédainkkal, hogy felgyújtsuk a szír nagykövetséget."
Hát ez biztos így van, a magyarok(és az európaiak) többsége nem igazán vallásosak, és nem érzi úgy magáénak Jézust mint az arabok Mohamed prófétát.
Viszont mi lenne akkor ha ezek a Szírek például Petõfi Sándorról vagy Dózsa Györgyrõl készítenénak karikatúrát???? Szerintem nagy lenne itt is a felháborodás és lennének emberek akik gyülekeznének hogy szír zászlót égessenek
Na mindegy ezzel csak azt akartam mondani hogy a Jézus rossz példa volt erre

szopjátok ki a cerkám

mondjuk a házatok<#ejnye1><#vigyor><#vigyor>

szopjátok ki a cerkám

afganisztan, irak megvolt johet a tobbi 😉

ja és abban egyetértek, h nem a tökünket vakarva kell várni...

jó is lenne, ha a vezetõk tennék meg! nem sok idõ kellene, hogy összeomoljon a szervezet! 😊

akkor sorry, félreértettem, de itt majdnem mindenki háborúpárti és így adta magát a példa.

"Egyébként meg nem senkise tudja megoldani a helyzetet,mivel ez a nép még éretlen a demokráciára.Innentõl kezdve nekik mindig kell egy vezetõ akik jól seggberugdossa õket, és igy lesz náluk diktatúra."

Ebben kell nekik megadni a segítséget, hogy erõs kormányzás legyen és egy ideig jó a diktatúra is amíg stabilizálódik a helyzet, de aztán persze biztosítani kell a demokratikus rendszert. (ez a nagyon nehéz része!) és persze lehet, h nem jön be, de ez is egy lehetõség.
így értettem lényegében a dolgot

igen de bin laden kezdetben amerikai parti volt csak kozben "megutalta" oket.meg nm hiszem h bin laden bombaval feloltozve be fog rohani mondjuk 1 plazaba azt ordibalva h "halal a poganyokra", inkabb szol az 1ik "alkalmazotjanak", hogy Allah azt mondta te vagy a kivalasztott neked kell eme becses tettet veghezvined

Én irtam és sztem félreértetted.Az hogy nem kell széles sprektum nem háborút jelent, csak azt hogy a tetteseket meg kell bünteni és nem elsunnyogni hogy jó' van az hagy gyujtogassan csak mer' azt nekik szabad...

Egyébként meg nem senkise tudja megoldani a helyzetet,mivel ez a nép még éretlen a demokráciára.Innentõl kezdve nekik mindig kell egy vezetõ akik jól seggberugdossa õket, és igy lesz náluk diktatúra.Viszont az is tény hogy én még olyan diktátorról nem nagyon hallottam aki egyben demokratikus is lett volna.Szóval patthelyzet, a megoldáshoz demokrácia kéne,viszont éretlenek a demokráciára.Innentõl kezdve nem tudsz velük mit csinálni vagy hagyod õket a francba hagy robbantgassanak, vagy megszállod az országot.Eddig senki tudott vmi köztes jobb variácoval elõállni sajnos.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Kornan
Szerintem ti látjátok rosszul a dolgot,mindig összeesküvésekre gondoltok,valaki irányít mindent a háttérbõl,érdekek irányítanak mindent,írányítják a médiát.....
A arabok nagy része mélyen vallásos,ergo nem gondolkodik racionálisan,azt teszik amit beleneveltek gyerekkora óta,azokat a baromságokat.Ezek az emberek nagyon veszélyesek,ésszerû indok nélkül felrobbantanak egy iskolát,pályaudvart.Senkinek nem esne jól ha legközelebb valami hozzátartozója lenne az áldozatok közt.Ez ellen nem lehet mit tenni,az ottani kormányok tagjai is ugyanúgy vallásosak,szerintetek mért döntenek úgy hogy megszakítják a kereskedelmi kapcsolataikat(pl gyógyszerszállítmány dániából)?Értelme az nulla.MEG AKI MÉGIS ÉRTELMES AZON MEG AKKORA NYOMÁS VAN HOGY NEM TEHET SEMMIT.A terroristák az ottani emberek szemében nemzeti hõsök.Sokan kiabálnak éljen Bin-ladent,értelmesnek tûnõ családos emberek felrobbantják a buszokat,egész gyerek kora óta erre nevelték,mert akkor a menyországba jut ha magával visz pár hitetlent.Nem minden arab országban ugyanolyan a helyzet,de sokban nagyon rossz.Az igazság az hogy az ottani kormányok nem tesznek semmit,sõt inkább támogatják a terroristákat.Miaz hogy megengednek nyilvános zászlóégetést,hagyják hogy megtámadjanak nyugati állampolgárokat,miért nem tesznek semmit az ottani rendõrök?Menjetek csak el oda,meglátnának hogy fehér bõrû vagy meg is lincselnének a "melegebb zónákban".Ki kell állnunk az érintett országok mellett.Vannak ott is normális emberek,de túl nagy hatása van vallásnak,és ez csak növekszik.Tennünk kell valamit.<#shakehead>
Nem akartam itt megsérteni senkit,csak kicsit felkaptam a vizet.<#duhos2>
1.az a baj, hogy a hatalom nem tudja/akarja megfékezni azokat akik az utcán lövöldölznek, zászlót égetnek,szidják az EU-t USA-t, stb. és emellett a propagandagépezet meg vígan éli világát.
és akkor mi teszi pl. az EU-t különbbé?
mondjuk, ha megsérti vki az egyik eu-s népet akármivel itt nem ragadnak fegyvert és vonulnak ki az utcára, hogy halál a barmokra, mert megsértettek
, meg sem tehetnék, mert lekapcsolná õket a rendõrség, katonaság, külföldi segítség és életük végéig a sitten kártyáznának.
2.vki írta, hogy nem kéne széles spektrumon figyelni a dolgokat. ez egy qrva nagy baromság!!!gondoltál pl. a gazdasági, kultúrális, stb következményekre egy háború esetén? véletlenül se segígsünk nekik megoldani a helyzetet? mert akkor, ha rendezõdik a helyzet akkor nem kell háborúzgatni ami sok pénz, nem kell félni, h felrobbanhat sokkal több reptér, állomás,mint manapság és emellett nekünk is csurranna egy kis zs, mert mehetünk befektetni meg ilyenek. azért sincs sok értelme a háborúnak, mert ez nem az egész lakosságot érinti, de a robbangatók közöttük rejtõznek, nemhiszem, h jó 5let lenne lebombázni a civil lakosságot, mert ártana egy "picit" a "népszerûségünknek" az arab világban és persze nem csak ott hanem az egész világon. de ha félelemben akartok élni...
és még ehhez kapcsolódóan egy lehetõség:frontális harcban esélyük sem lenne éppen ezért csak merényleteket tudnak elkövetni és mivel emiatt kezdõdött a háború...
szóval lényeg a lényeg: erõs kormányzás kell oda amelyik gatyába rázza a népet és kihúzza a sz*rból.

lehet, h nem érthetõ amit írtam, de próbáljátok meg kihámozni a lényeget.

Pharaoh
Mondjuk Bin laden se egy csóró arab. A szegény araboknak ninsc pénzük bombára meg internetre, hogy hackeljenek.

nm pont a gazdagabb arab orszagokra ertem.de sztem nm is a szaudi arabok robbantgatnak "vilagszerte"

Nyugati segélyekbõl éldegélnek?
LOL
A gazdagabb arab országokban,például Szaúd Arábiában már azt se tudják hova költség azt a rengeteg pénzüket, pillanatok alatt felhúznak egy egész várost a sivatag közepén, felhõkarcolókkal stb.

szopjátok ki a cerkám

Nem spontán módon robbantak ki a muzulmán tüntetések

A radikális muzulmánok tüntetései Mohamed próféta karikatúrái ellen egyáltalán nem spontán módon robbantak ki, hanem hideg fejjel, jól elõ voltak készítve – állítja Cyril Svoboda cseh külügyminiszter.

A tömegtüntetések látszólagos spontaneitásuk ellenére is hideg fejjel jól elõ voltak készítve, és meg voltak szervezve – véli Svoboda abban az írásában, amely a Mladá Fronta Dnes címû prágai lapban jelent meg csütörtökön.

Megítélése szerint szó sincs a kultúrák valamiféle konfliktusáról. A cseh diplomácia vezetõje szerint a Mohamed prófétáról készült karikatúrák, amelyek elõször egy dán lapban jelentek meg, csupán ürügyet szolgáltattak a Nyugat-ellenes tüntetésekhez.

Európának ezért nem szabad meghátrálnia, hanem ki kell állnia a dánok mellett, és szorosra kell zárnia sorait – vélekedett. „Felszólítom ezért az Európai Uniót: adjon ki jól érthetõ jelzést a külföld számára, hogy nem fogja tétlenül nézni nagykövetségei felgyújtását és nemzetei fenyegetését" – írta a cseh külügyminiszter.

bocsi, ide is adhatunk 1 nagy PONTot

nm tom, de mintha a mi orszagunk hatarait is atirtak volna megse robbantgatunk bukarestben pozsonyban stb.az a baj hogy az arabok nem nezik jo szemmel hogy a nyugati mindent megkap o meg csak nyugati segelyekbol eldegel.1 regebbi frei-dosszieban pont az arab vilagrol volt szo erdemes megnezni ujra

Enkil
Végre valaki, bár amíg világ a világ addig az emberek nagy része birka marad és megy a csorda után, ez sajnos szociológiai tény, és agyilag nem tudnak külön választani pár embertelen terroristát a normális életet élõ arab embertõl akik ugyanolyanok mint mi
Ha holnaptól a média és az egész környezetük azt mondaná az embereknek hogy aki a vanília fagylaltot szereti azt agyon kell verni, biztos lehetsz benne hogy akik itt atomot kiálltnak azok lesznek az elsõk akik a legjobb barátjukat is agyon verik majd mert szereti a vaníliát

MacrosTheBlack ,Te nagyon LOL vagy amúgy látszik ,hogy annyit tudsz az arab országokról amit a szar híradóba látsz, úgy beszélsz mintha minden arab köcsög terrorista lenne

szopjátok ki a cerkám

Elég vadak ezek az arabok...
Belegondoltunk valaha is, hogy mit csinálunk mi kurvára civilizált fehér népek a világban? Hogy az USA mit csinál? Az õ néõpontjukból nézve USA és EU egyremegy, fehér a bõreszíne, tehát ellenség. Mi ugyanígy látjuk: nem fehér a bõreszíne, tehát ellenség. Mennyivel vagyunk akkor jobbak, kérdem én?

Annyival, hogy mindig van, aki elkezd valamilyen mûbalhét. Utána tesszük az olajat a tûzre, a média jön a gyujtogatós képsorokkal és hírekkel, stb. Utána jön a felháborodott kimûvelt übermensch a fórumra óbégatni, atomot kiáltani, és azt hiszi, hogy a kibaszott génkészlete azár 0.1%-nál többel is eltér attól a másikétól akire az atomot akarja dobni. Hirdeti a kispöcs komplexusával a felsõbbrendûségi maszlagot és azt hiszi hogy tényleg megmondja a frankót. Feljön ide flémelni meg szítani a népet és szerinte õ különb mint akik más országokban az utcákra vonulva teszik ezt internet hiányában. Szánalom.

Aki atomot emleget, na az álljon is alá amikor ledobják majd!

Az ilyen csökött agyú kretének miatt tudok sírógörcsöt kapni mikor rájövök hogy embernek kellett születnem és egy levegõt kell szívnom a sok beszûkült birkával.

Ez az bazmeg, menjen a csorda, menjen csak...
Pharaoh
Múltkor volt a híradóban:
Egy francia segélyszervezet francia hagyományos ételt osztott a hajléktalanoknak, amiben disznóhús volt. Erre feljelentették õket, hogy rasszisták, mert az arab hajléktalanok nem ehetnek disznót. LOL

Te nekem ne jelölgess ismeretlenül utakat jó majd én eldöntöm ha valahová menni akarok. Köszcsá.
Attól félek, hogy nem oly messze a jövõben vissza fogjuk mi sírni a nácikat...
Kiáltottak ezek kevesebbért is dzsihádot. Oda kell csapni erõsen, mert még megszokják ezt a hisztit.

Épp ez a baj a mai euval. Hogy mindent szélesebb spektrumban vizsgál.Mindenre lehet magyarázot találni csak elég széles spektrumot kell húzni. Egy tömeggyilkosságra is.Mert az elkövetõnek biztos sz@r gyerekkora volt...És akkor ez már mentség is rá?

najo látom nemsok értelme volt leírni amit leirtam akik nem hajlandok ezt az egészet egy kicsit szélesebb spektrumban vizsgálni ugysem fogják megéreni na mind1 ezvan egyszerübb felülni a propagandának és mindent elhinni....
Én személyesen ismertem ilyen (gyk: értelmes, békés, minden szempontból is TELJESEN normális) arab srácot.
Ezt mondták a szomszédai a Mohamed Attáról (szept. 11-i fõterrorista) is.

Moziba? Azoknál az is tilos. <#eplus2> Ez a "média" duma tipikus szélsõfasiszta propaganda.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

ReTeK
média ?
csak nem azt akarod mondani hogy az a .... irányítják ? <#zavart2>

Ki vezetett neki repülõt a WTC-nek? Teljesen normális módon élõ arabok/perzsák stb.

Ki ölt meg egy holland rendezõt , mert az az iszlámról készített egy filmet? (csak súgók: egy európában elõ arab fiatal)

Ki robbantott ki egy héten át tartó zavargásokat Franciaországban? (Erre nem is válaszolok).

Szóval a lényeg az, hogy teljesen mindegy mennyire gondolod, hogy ismered, mert egyik pillanatról a másikra egy rohadt szemét terrorista lesz a hit nevében és TE LESZEL AZ ELLENSÉGE (ha nem vagy iszlám hívõ).

<#eljen>

Azt kéne már tényleg, a cukornád ültetvényen robotolás közben nem maradna idejük bombát faragni. <#mf2>

Minket is rengeteg ideig kizsákmányoltak, többek közt az iszlám törökök is, mégse robbantottunk fel senkit. Vagy az indiánok, a majáknak is tökre joguk lenne Teheránt felrobbantani Kolumbuszért... Arab "ellenes" propaganda, mi? Biztos mi gyújtjuk fel a dán követségeket, nem azok... de pl palesztinával mit tettek az senkit nem érdekel? - arra a zsidó földre gondolsz, ami már a Bibliában is benne van hogy évezredek óta az övék? Mit keresnek ott egyáltalán ezek? Te meg Sodi, menjél Afganisztánba lakni, ha az annyira fasza!

Ez tény de nekem senki semmilyen ürüggyel nem tudja beadni azt hogy van arra magyarázat miért kell civileket robbantgatni???
Bajom van a spanyol hadsereggel? Megyek aztán jól odalövök nekik.De nem egy civilekkel teli vonatot robbantok fel.
Bajom van az angol hadsereggel? Megyek felrobbantok egy ellenörzõ pontot. De nem a londoni metrót ami köztudomásúlag nem katonai bázis...

<#eljen>