208
-
Kannibal #72 jó is lenne, ha a vezetők tennék meg! nem sok idő kellene, hogy összeomoljon a szervezet! :) -
Kannibal #71 akkor sorry, félreértettem, de itt majdnem mindenki háborúpárti és így adta magát a példa.
"Egyébként meg nem senkise tudja megoldani a helyzetet,mivel ez a nép még éretlen a demokráciára.Innentől kezdve nekik mindig kell egy vezető akik jól seggberugdossa őket, és igy lesz náluk diktatúra."
Ebben kell nekik megadni a segítséget, hogy erős kormányzás legyen és egy ideig jó a diktatúra is amíg stabilizálódik a helyzet, de aztán persze biztosítani kell a demokratikus rendszert. (ez a nagyon nehéz része!) és persze lehet, h nem jön be, de ez is egy lehetőség.
így értettem lényegében a dolgot -
kristiaan #70 igen de bin laden kezdetben amerikai parti volt csak kozben "megutalta" oket.meg nm hiszem h bin laden bombaval feloltozve be fog rohani mondjuk 1 plazaba azt ordibalva h "halal a poganyokra", inkabb szol az 1ik "alkalmazotjanak", hogy Allah azt mondta te vagy a kivalasztott neked kell eme becses tettet veghezvined -
assdf #69 Én irtam és sztem félreértetted.Az hogy nem kell széles sprektum nem háborút jelent, csak azt hogy a tetteseket meg kell bünteni és nem elsunnyogni hogy jó' van az hagy gyujtogassan csak mer' azt nekik szabad...
Egyébként meg nem senkise tudja megoldani a helyzetet,mivel ez a nép még éretlen a demokráciára.Innentől kezdve nekik mindig kell egy vezető akik jól seggberugdossa őket, és igy lesz náluk diktatúra.Viszont az is tény hogy én még olyan diktátorról nem nagyon hallottam aki egyben demokratikus is lett volna.Szóval patthelyzet, a megoldáshoz demokrácia kéne,viszont éretlenek a demokráciára.Innentől kezdve nem tudsz velük mit csinálni vagy hagyod őket a francba hagy robbantgassanak, vagy megszállod az országot.Eddig senki tudott vmi köztes jobb variácoval előállni sajnos. -
#68 Szerintem ti látjátok rosszul a dolgot,mindig összeesküvésekre gondoltok,valaki irányít mindent a háttérből,érdekek irányítanak mindent,írányítják a médiát.....
A arabok nagy része mélyen vallásos,ergo nem gondolkodik racionálisan,azt teszik amit beleneveltek gyerekkora óta,azokat a baromságokat.Ezek az emberek nagyon veszélyesek,ésszerű indok nélkül felrobbantanak egy iskolát,pályaudvart.Senkinek nem esne jól ha legközelebb valami hozzátartozója lenne az áldozatok közt.Ez ellen nem lehet mit tenni,az ottani kormányok tagjai is ugyanúgy vallásosak,szerintetek mért döntenek úgy hogy megszakítják a kereskedelmi kapcsolataikat(pl gyógyszerszállítmány dániából)?Értelme az nulla.MEG AKI MÉGIS ÉRTELMES AZON MEG AKKORA NYOMÁS VAN HOGY NEM TEHET SEMMIT.A terroristák az ottani emberek szemében nemzeti hősök.Sokan kiabálnak éljen Bin-ladent,értelmesnek tűnő családos emberek felrobbantják a buszokat,egész gyerek kora óta erre nevelték,mert akkor a menyországba jut ha magával visz pár hitetlent.Nem minden arab országban ugyanolyan a helyzet,de sokban nagyon rossz.Az igazság az hogy az ottani kormányok nem tesznek semmit,sőt inkább támogatják a terroristákat.Miaz hogy megengednek nyilvános zászlóégetést,hagyják hogy megtámadjanak nyugati állampolgárokat,miért nem tesznek semmit az ottani rendőrök?Menjetek csak el oda,meglátnának hogy fehér bőrű vagy meg is lincselnének a "melegebb zónákban".Ki kell állnunk az érintett országok mellett.Vannak ott is normális emberek,de túl nagy hatása van vallásnak,és ez csak növekszik.Tennünk kell valamit.
Nem akartam itt megsérteni senkit,csak kicsit felkaptam a vizet. -
Kannibal #67 1.az a baj, hogy a hatalom nem tudja/akarja megfékezni azokat akik az utcán lövöldölznek, zászlót égetnek,szidják az EU-t USA-t, stb. és emellett a propagandagépezet meg vígan éli világát.
és akkor mi teszi pl. az EU-t különbbé?
mondjuk, ha megsérti vki az egyik eu-s népet akármivel itt nem ragadnak fegyvert és vonulnak ki az utcára, hogy halál a barmokra, mert megsértettek
, meg sem tehetnék, mert lekapcsolná őket a rendőrség, katonaság, külföldi segítség és életük végéig a sitten kártyáznának.
2.vki írta, hogy nem kéne széles spektrumon figyelni a dolgokat. ez egy qrva nagy baromság!!!gondoltál pl. a gazdasági, kultúrális, stb következményekre egy háború esetén? véletlenül se segígsünk nekik megoldani a helyzetet? mert akkor, ha rendeződik a helyzet akkor nem kell háborúzgatni ami sok pénz, nem kell félni, h felrobbanhat sokkal több reptér, állomás,mint manapság és emellett nekünk is csurranna egy kis zs, mert mehetünk befektetni meg ilyenek. azért sincs sok értelme a háborúnak, mert ez nem az egész lakosságot érinti, de a robbangatók közöttük rejtőznek, nemhiszem, h jó 5let lenne lebombázni a civil lakosságot, mert ártana egy "picit" a "népszerűségünknek" az arab világban és persze nem csak ott hanem az egész világon. de ha félelemben akartok élni...
és még ehhez kapcsolódóan egy lehetőség:frontális harcban esélyük sem lenne éppen ezért csak merényleteket tudnak elkövetni és mivel emiatt kezdődött a háború...
szóval lényeg a lényeg: erős kormányzás kell oda amelyik gatyába rázza a népet és kihúzza a sz*rból.
lehet, h nem érthető amit írtam, de próbáljátok meg kihámozni a lényeget. -
#66 Mondjuk Bin laden se egy csóró arab. A szegény araboknak ninsc pénzük bombára meg internetre, hogy hackeljenek. -
kristiaan #65 nm pont a gazdagabb arab orszagokra ertem.de sztem nm is a szaudi arabok robbantgatnak "vilagszerte" -
yajirobe #64 Nyugati segélyekből éldegélnek?
LOL
A gazdagabb arab országokban,például Szaúd Arábiában már azt se tudják hova költség azt a rengeteg pénzüket, pillanatok alatt felhúznak egy egész várost a sivatag közepén, felhőkarcolókkal stb. -
Cat #63 Nem spontán módon robbantak ki a muzulmán tüntetések
A radikális muzulmánok tüntetései Mohamed próféta karikatúrái ellen egyáltalán nem spontán módon robbantak ki, hanem hideg fejjel, jól elő voltak készítve – állítja Cyril Svoboda cseh külügyminiszter.
A tömegtüntetések látszólagos spontaneitásuk ellenére is hideg fejjel jól elő voltak készítve, és meg voltak szervezve – véli Svoboda abban az írásában, amely a Mladá Fronta Dnes című prágai lapban jelent meg csütörtökön.
Megítélése szerint szó sincs a kultúrák valamiféle konfliktusáról. A cseh diplomácia vezetője szerint a Mohamed prófétáról készült karikatúrák, amelyek először egy dán lapban jelentek meg, csupán ürügyet szolgáltattak a Nyugat-ellenes tüntetésekhez.
Európának ezért nem szabad meghátrálnia, hanem ki kell állnia a dánok mellett, és szorosra kell zárnia sorait – vélekedett. „Felszólítom ezért az Európai Uniót: adjon ki jól érthető jelzést a külföld számára, hogy nem fogja tétlenül nézni nagykövetségei felgyújtását és nemzetei fenyegetését" – írta a cseh külügyminiszter. -
kristiaan #62 bocsi, ide is adhatunk 1 nagy PONTot -
kristiaan #61 nm tom, de mintha a mi orszagunk hatarait is atirtak volna megse robbantgatunk bukarestben pozsonyban stb.az a baj hogy az arabok nem nezik jo szemmel hogy a nyugati mindent megkap o meg csak nyugati segelyekbol eldegel.1 regebbi frei-dosszieban pont az arab vilagrol volt szo erdemes megnezni ujra -
#60 Végre valaki, bár amíg világ a világ addig az emberek nagy része birka marad és megy a csorda után, ez sajnos szociológiai tény, és agyilag nem tudnak külön választani pár embertelen terroristát a normális életet élő arab embertől akik ugyanolyanok mint mi
Ha holnaptól a média és az egész környezetük azt mondaná az embereknek hogy aki a vanília fagylaltot szereti azt agyon kell verni, biztos lehetsz benne hogy akik itt atomot kiálltnak azok lesznek az elsők akik a legjobb barátjukat is agyon verik majd mert szereti a vaníliát
-
yajirobe #59 MacrosTheBlack ,Te nagyon LOL vagy amúgy látszik ,hogy annyit tudsz az arab országokról amit a szar híradóba látsz, úgy beszélsz mintha minden arab köcsög terrorista lenne -
stukov #58 Elég vadak ezek az arabok... -
sonicXX #57 Belegondoltunk valaha is, hogy mit csinálunk mi kurvára civilizált fehér népek a világban? Hogy az USA mit csinál? Az ő néőpontjukból nézve USA és EU egyremegy, fehér a bőreszíne, tehát ellenség. Mi ugyanígy látjuk: nem fehér a bőreszíne, tehát ellenség. Mennyivel vagyunk akkor jobbak, kérdem én?
Annyival, hogy mindig van, aki elkezd valamilyen műbalhét. Utána tesszük az olajat a tűzre, a média jön a gyujtogatós képsorokkal és hírekkel, stb. Utána jön a felháborodott kiművelt übermensch a fórumra óbégatni, atomot kiáltani, és azt hiszi, hogy a kibaszott génkészlete azár 0.1%-nál többel is eltér attól a másikétól akire az atomot akarja dobni. Hirdeti a kispöcs komplexusával a felsőbbrendűségi maszlagot és azt hiszi hogy tényleg megmondja a frankót. Feljön ide flémelni meg szítani a népet és szerinte ő különb mint akik más országokban az utcákra vonulva teszik ezt internet hiányában. Szánalom.
Aki atomot emleget, na az álljon is alá amikor ledobják majd!
Az ilyen csökött agyú kretének miatt tudok sírógörcsöt kapni mikor rájövök hogy embernek kellett születnem és egy levegőt kell szívnom a sok beszűkült birkával.
Ez az bazmeg, menjen a csorda, menjen csak... -
#56 Múltkor volt a híradóban:
Egy francia segélyszervezet francia hagyományos ételt osztott a hajléktalanoknak, amiben disznóhús volt. Erre feljelentették őket, hogy rasszisták, mert az arab hajléktalanok nem ehetnek disznót. LOL -
sonicXX #55 Te nekem ne jelölgess ismeretlenül utakat jó majd én eldöntöm ha valahová menni akarok. Köszcsá. -
Picador #54 Attól félek, hogy nem oly messze a jövőben vissza fogjuk mi sírni a nácikat... -
entreri #53 Kiáltottak ezek kevesebbért is dzsihádot. Oda kell csapni erősen, mert még megszokják ezt a hisztit. -
assdf #52 Épp ez a baj a mai euval. Hogy mindent szélesebb spektrumban vizsgál.Mindenre lehet magyarázot találni csak elég széles spektrumot kell húzni. Egy tömeggyilkosságra is.Mert az elkövetőnek biztos sz@r gyerekkora volt...És akkor ez már mentség is rá? -
katarzis #51 najo látom nemsok értelme volt leírni amit leirtam akik nem hajlandok ezt az egészet egy kicsit szélesebb spektrumban vizsgálni ugysem fogják megéreni na mind1 ezvan egyszerübb felülni a propagandának és mindent elhinni.... -
MacrosTheBlack #50 Én személyesen ismertem ilyen (gyk: értelmes, békés, minden szempontból is TELJESEN normális) arab srácot.
Ezt mondták a szomszédai a Mohamed Attáról (szept. 11-i főterrorista) is.
Moziba? Azoknál az is tilos. Ez a "média" duma tipikus szélsőfasiszta propaganda. -
#49 média ?
csak nem azt akarod mondani hogy az a .... irányítják ? -
Picador #48 Ki vezetett neki repülőt a WTC-nek? Teljesen normális módon élő arabok/perzsák stb.
Ki ölt meg egy holland rendezőt , mert az az iszlámról készített egy filmet? (csak súgók: egy európában elő arab fiatal)
Ki robbantott ki egy héten át tartó zavargásokat Franciaországban? (Erre nem is válaszolok).
Szóval a lényeg az, hogy teljesen mindegy mennyire gondolod, hogy ismered, mert egyik pillanatról a másikra egy rohadt szemét terrorista lesz a hit nevében és TE LESZEL AZ ELLENSÉGE (ha nem vagy iszlám hívő).
-
MacrosTheBlack #47 -
MacrosTheBlack #46 Azt kéne már tényleg, a cukornád ültetvényen robotolás közben nem maradna idejük bombát faragni. -
MacrosTheBlack #45 Minket is rengeteg ideig kizsákmányoltak, többek közt az iszlám törökök is, mégse robbantottunk fel senkit. Vagy az indiánok, a majáknak is tökre joguk lenne Teheránt felrobbantani Kolumbuszért... Arab "ellenes" propaganda, mi? Biztos mi gyújtjuk fel a dán követségeket, nem azok... de pl palesztinával mit tettek az senkit nem érdekel? - arra a zsidó földre gondolsz, ami már a Bibliában is benne van hogy évezredek óta az övék? Mit keresnek ott egyáltalán ezek? Te meg Sodi, menjél Afganisztánba lakni, ha az annyira fasza! -
assdf #44 Ez tény de nekem senki semmilyen ürüggyel nem tudja beadni azt hogy van arra magyarázat miért kell civileket robbantgatni???
Bajom van a spanyol hadsereggel? Megyek aztán jól odalövök nekik.De nem egy civilekkel teli vonatot robbantok fel.
Bajom van az angol hadsereggel? Megyek felrobbantok egy ellenörző pontot. De nem a londoni metrót ami köztudomásúlag nem katonai bázis... -
sonicXX #43 -
katarzis #42 erröl beszélek. -
Picador #41 Igazad van. Teljesen felesleges oda demokrácia. ATOMOT NEKIK. -
katarzis #40 tehát a lényeg ,hogy semmi sem fehér meg fekete hogy arabok rosszak gonoszak terrorista(ma ez a közelennség mindig kell egy ellenség kép a nemzet szocializmusban a zsidók a kommunizmusban a tőke)mi meg a jok toleráns demokratikus rendszer,ennél minden sokkal összetettebb,ne üljetek fel a propagandára. -
sonicXX #39 Én személyesen ismertem ilyen (gyk: értelmes, békés, minden szempontból is TELJESEN normális) arab srácot.
Nem ők dugják el az értelmeseket, hanem a média. Azért azt látjuk, hogy zászló/bábu égető majmok, mert a médiának ezt éri meg leadni, ezt akarják láttatni velünk. Vagy Te megnéznél a TV híradóban olyan hírt, ami arról szól, hogy egy arab család békésen sétál egy utcán és mennek moziba mint bármilyen normális ember?
Ne légy ostoba, láss túl az orrodon. A médiának és a média mögött húzódó politikának kardinális érdeke fűződik ahhoz, hogy mi így lássunk csak arabot. -
assdf #38 Ez nem magyarázat semmire sem, minket meg a mohamedánok (törökök) 150 évig tartottak megszállva,mégsem megyünk most törökbe robbantgatni. -
katarzis #37 nekik nem kell zászlo égetés ürügy elég ha egy számukra nem szimpatikus rendszer áll egy ország élén mondva csinált indokkal meg meghoditják.ami most folyik ujra gyarmatositás a multban már épp eléggé kizsákmányolták ezeket az országokat,de az olaj nagy úr. -
assdf #36 Ja mondjuk az is tény hogyha ők egy karikatura után felgyujhatnak követségeket, akkor mit szolnának hozzá ha az amcsik minden amerikai zászlóégető országot porig bombáznának mondván hogy megsértették őket a hitükben. -
katarzis #35 na pont erröl beszélek ezt akarják elérni ,hogy igy gondolkozz kemény propaganda minden arab gonosz terrorista akiket el kell pusztitani vagy rabigába kell hajtani. -
katarzis #34 ezek a hozzászólások szerintem nagyon nem jól látjátok a dolgokat.az arabokat az europai civilizácio rengeteg ideig kizsákmányolta gyarmatok voltak átrajzolgatták a régi határokat stb a helyzetröl ami ott van mi is nagy részben tehetünk,de a hozzászolásokon is látszik ,hogy az emberek szépen felülnek az arab ellenes propagandának.a terrorozmus nem jo megoldás ,de pl palesztinával mit tettek az senkit nem érdekel?kiturták öket a földjükröl stb,igy probálnak meg védekezni ,mert nekik nincs a hátuk mögött egy olyan hatalom mint amerika.persze nem jo megoldás ez sem és nem az arabokat kéne hülyézni a vallásukat fikázni,valaki irta mit keres még egy ilyen barbár civilizálatlan nép itt jobb ha tudod az arabok a középkorban pl sokkal fejlettebbek voltak mint europa kulturálisan is.A történelem ugy hozta ,hogy nem ök kolonizáltak gyarmatositottak a kereskedelmi utvonalak amik rajtuk keresztül haladtak jelentöségüket vesztették és lemaradtak.a másik meg ,hogy ez a demokratikus demagogia nevetséges,amerika meghoditja irakot felállit egy báb kormányt és rabigába hajtja,ez történik megint....nagy valoszinüséggel ezek a rajzok is "megrendelve" lettek szándékos uszitás hergeljék még a helyzetet feszitség a húrt. -
Caro #33 Ha egyenruhában meg gépfegyverrel a kezében megy ki az utcára, akkor lehet hogy nem. ;)
Bár náluk az szinte népviselet :D