Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu
Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepítés után a játék amikor elindítom kiír egy hiba üzit és fehér ablak jelenik meg,amire sokan azt mondják,hogy gép hiba, kártya csere,stb.De szerintem ez nem így van mivel nekem megvan az SW:Republic Commando és ez tökéletesen ment.de most amikor nem olyan rég feltettem újra,teljesen ugyan ezt a hiba üzit írta ki,mint a lego-nál.Már próbáltam ezt a win2 megoldást,de így se ment.😞((Theát akkor most mia gond?Valaki tudna nekem segíteni???Szerintem naon faja ez a game és ki szeretném próbálni,de sajna nem tom! 😞(
Szoal,ha tudtok,akkor segítsetek!!!
Elõre is Kösz!
1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
3. Feltelepíti
4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
5. Játszá!! 😄
Itt hogyan kell crack-elni azt a winexe fájlt???
Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepítés után a játék amikor elindítom kiír egy hiba üzit,amire sokan azt mondják,hogy gép hiba, kártya csere,stb.De szerintem ez nem így van mivel nekem megvan az SW:Republic Commando és ez tökéletesen ment.de most amikor nem olyan rég feltettem újra,teljesen ugyan ezt a hiba üzit írta ki,mint a lego-nál.Theát akkor most mia gond?Valaki tudna nekem segíteni???Szerintem naon faja ez a game és ki szeretném próbálni,de sajna nem tom! 😞(
Szoal,ha tudtok,akkor segítsetek!!!
Elõre is Kösz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Az e-mail címem: [email protected]
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
freeplay modban meg nem megy
szal nem tudom hogy miket irtal
le tudnad irni reszeletesen
vagy vegyél fel MSN-re:[email protected]
Én a V. részben ott akadtam el ahol Han Solo-val + Leila-val kell elindulni!(JEGES PÁLYA)
elmegyek mindenfele de nem tudom mit kell csinalni, mert van 2 oan hely is ahol 4 gomb van a földön és csak 3 emebrem van!
vki segitsen !
MSN-em:[email protected]
vagy aki tud adjon mar magyar nyelvû végigjátszást hozzá vagy linket ahonnan le tudom tölteni!
Vannak pályák ahol az istennek sem találunk meg egy-egy minikitet, még a detectorral sem... ( pl.: hoth Battle, Dagobah, Falcon Flight, Moth Eisley Spaceport ) Végigmentünk rajtuk storyban is a detektorral, meg freeben is, de valahogy nem sikerül. a Mos Eisleynél még a detektor sem jelez semmit, a többinél legalább igen, bár azokat sem tudjuk felvenni...
valaki tud segíteni? képeket küldeni a minikitek lelõhelyeirõl, vagy valami jó leírás róluk, hogy hol vannak? ( nem a mycheat.comosat)
köszi
!-rejtett mappa!!!
mappástul mindenestül ide kell másolni. ha elsõ mentés volt, ezt kell: lsw_0
az V./5. pályán van, az X-szárnyú mögött szorosan a kérdéses kocka