Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull!sztem a cd rossz.

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

adios!megtudnad mondani, hogy pontosan hol van a 2-nek a mentese?mer en nem talalom <#vigyor2>

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Streetlife
hy! én leszedtem a netrõl a LegoStarWarsII-t és amikor a játékotok feltelepitettem hiba nélkül, addig amíg eljutattotam oda ahol van az a rész ahol egy kis töltõsáv töbször végigmegy... és annál a résznél Kb az 5-ödik végigmenetnél a számítógép lefagyott valami hiba miatt... ezért amikor ujra akartam tenni.. akkor mindig úgy telepitette fel hogy nem volt hang a demókban... és + most már azt sem tudom megváltoztatni hogy ne a C:\ be rakja hanem a D:\ be mert a C:\ már megtelt... valaki tudna segíteni??? elõre is köszi!

kösz<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
vixo
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepítés után a játék amikor elindítom kiír egy hiba üzit és fehér ablak jelenik meg,amire sokan azt mondják,hogy gép hiba, kártya csere,stb.De szerintem ez nem így van mivel nekem megvan az SW:Republic Commando és ez tökéletesen ment.de most amikor nem olyan rég feltettem újra,teljesen ugyan ezt a hiba üzit írta ki,mint a lego-nál.Már próbáltam ezt a win2 megoldást,de így se ment.😞((Theát akkor most mia gond?Valaki tudna nekem segíteni???Szerintem naon faja ez a game és ki szeretném próbálni,de sajna nem tom! 😞(
Szoal,ha tudtok,akkor segítsetek!!!
Elõre is Kösz!

adios
Az elsõ rész mentését, az "lsw0" mappát be kell másolni a kettes mentése mellé tehát a #583as postban szereplõ helyre! Aztán megvenni az extráknál a use old save-t.És persze aktivizálni is kell.

ha nekem meg van az 1 akkor automatikus az old save vagy kell vmit. csinálni?<#conf>
nekema legelsõ páylán, mikor berakja r2be leia a lemezt, és amikor bemegyek a köv. terembe, ott lépett ki, fehér háttér, stb... de nekem csak a win2k fájl kellett

vixo
Nah akko megoldás:
1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
3. Feltelepíti
4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
5. Játszá!! 😄

Itt hogyan kell crack-elni azt a winexe fájlt???

vixo
C7:neked is ilyen problémád volt és neked ez a módszer mûködött?

azt nemtom, de lehet, hogy neked is az, ami pálya közbe van, a LegoStarWarsIIWin2k.exe fájlt indítsd le

vixo
Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepítés után a játék amikor elindítom kiír egy hiba üzit,amire sokan azt mondják,hogy gép hiba, kártya csere,stb.De szerintem ez nem így van mivel nekem megvan az SW:Republic Commando és ez tökéletesen ment.de most amikor nem olyan rég feltettem újra,teljesen ugyan ezt a hiba üzit írta ki,mint a lego-nál.Theát akkor most mia gond?Valaki tudna nekem segíteni???Szerintem naon faja ez a game és ki szeretném próbálni,de sajna nem tom! 😞(
Szoal,ha tudtok,akkor segítsetek!!!
Elõre is Kösz!

red bull
Mind 1 azért kössz...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

sztem gépgond, átlagos hiba. az egybe elmosódó sárga háttér volt, semmit se lehetett látni, ebbe meg ez van, gondolom

red bull
Óh! :@ ne már..

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

nemtom

red bull
Nem válaszolna senki?? PLS!

red bull
Error 1330.A file that is required canonnt because the cabinet file H:/Default~1.cab has an invaild digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error 3 was returned by WinVerifyTust......Nah enkem ezt irná ki telepitéskor a játék...Mit tegyek...HELP PLS

red bull
Syasztok....Tudnátok nekem segiteni???..Telepitéskor a játék ( A tesómnak kell ) kiir valamien hibaüzenetet...mindjárt irom hogy mit...

adios
Az elsõ rész mentéseit hívják old save-nak, tehát régi mentésnek.

Mi az az old save??????? <#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
ott lét egymás melletti kar nyit egy ajtót, amit nem lácc abból a nézetbõl, a jobboldalon az utolsó pár kar nyitja Leia ajtaját

A halálcsillagon vagyok amikor ki kell szabadítani a hercegnöt.El is jutottam a börtöncelláig a 3 blaster karakterrel(Chuwi,Han,Luke),de nem tom hogy mit kel csinálni.Van ott egy csomó kar de hiába huzkodom öket,semmi sem történik.Elvileg az R2-es kell az ajók nyitásához,de a robotokat sehol sem találom.
Streetlife
Hali! nekem az a problémám hogy a lego starwars II-t nem tudom beállítani hogy melyik meghajtóra tegye , nekem két félre van osztva a vinyó... és a C:\ Teljesen megtelt ezért a D:\ be akarom rakni... és amikor ezt a telepítõbe beválasztom akkor ugyanúgy a C:\ be próbálja telepíteni... 😞 van valami ami ez blokkolja?

de még délután megpróbálom elküldeni neked gmailrõl

még mindig aszondom, kérd el vkitõl, biztos megvan vkinek

bocs, én így nemtom átküldeni, mer elindul 1200zal, aztán csak 5tel megy el. router van, apának is korlátozza a netét, nemtom holnap éjjelig tölteni neked, bocsi

crack a hoodlum mappában lesz hozzá

na, csinálom a képet, 5 perc múlva küldöm

vagy nincs neted? majd elõkaparom vhonnan, ha tudom

de mér nem töltöd le? simán lejön egy BitLorddal. mér nem jó neked a torrent?

aszhittem, mentés kell, bocs, nincs meg a cdje

elküldtem

nem nagy kérés, megszámolom neked, kb 5-10 embernek majdnem mr elküldtem, szóval fél perc múlva megkapod

C7 lehet, hogy nagyon nagy kérés, de légyzi küldd el nekem a lego star wars 1-et e-mailben citromailen keresztül.(akár képfájlban is jó).

Az e-mail címem: [email protected]
Már ha megvan neki. Nem mindenkinek van otthon net, és nem mindenki tud letölteni a munkahelyérõl, mert 80%-ban terheli a rendszert.
akkor is pihenek😄 ugyanaz számomra. na ha vki megunná, ezzel jáccon, egy kis ingyenreklám: Marvel: Ultimate Alliance!

Doom 4
nem halt ki csak mindenki boldogul

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

na mivvan, kihalt a topic? nem baj, legalább van egy kis pihenõm<#wink>

akkor te vettél fel

nem tudom mi az a minikit!
freeplay modban meg nem megy
szal nem tudom hogy miket irtal
le tudnad irni reszeletesen
vagy vegyél fel MSN-re:[email protected]
ott minikit van, vagy free play módban kirobbantod a csontvázakat, és ha mennek, egyszer rámennek, neked is akkor kell, vagy a végén Csubival visszajössz, a lövõt kell összerakni, és kilövöd az ajtó rácsát, aztán c-3poval kinyitod

HI!
Én a V. részben ott akadtam el ahol Han Solo-val + Leila-val kell elindulni!(JEGES PÁLYA)
elmegyek mindenfele de nem tudom mit kell csinalni, mert van 2 oan hely is ahol 4 gomb van a földön és csak 3 emebrem van!
vki segitsen !
MSN-em:[email protected]
vagy aki tud adjon mar magyar nyelvû végigjátszást hozzá vagy linket ahonnan le tudom tölteni!
Küldj képeket onnan, ahol a minikit detektor mutatja. Akkor tudok segíteni
sziasztok!
Vannak pályák ahol az istennek sem találunk meg egy-egy minikitet, még a detectorral sem... ( pl.: hoth Battle, Dagobah, Falcon Flight, Moth Eisley Spaceport ) Végigmentünk rajtuk storyban is a detektorral, meg freeben is, de valahogy nem sikerül. a Mos Eisleynél még a detektor sem jelez semmit, a többinél legalább igen, bár azokat sem tudjuk felvenni...
valaki tud segíteni? képeket küldeni a minikitek lelõhelyeirõl, vagy valami jó leírás róluk, hogy hol vannak? ( nem a mycheat.comosat)
köszi
már megvannak, mégegyszer thx!
meg egy kérdés: hol vannak az 1. rész mentései?
thx mindent
lõdd a lépegetõvel a házakat, mindet!. a legelején legbalrább van egy rét, ha arramész, kinõnek a virágok. régi mentés hely: C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II

!-rejtett mappa!!!
mappástul mindenestül ide kell másolni. ha elsõ mentés volt, ezt kell: lsw_0

az V./5. pályán van, az X-szárnyú mögött szorosan a kérdéses kocka

ja és melyik pálya piros kockája a minikitdetektor?