Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vixo
lehet,hogy nagyon láma kérdés,de hogyan lehet menteni a játékban?
Eddig nem sikerült 😞

adios
nem kell mentés.Egyszerûen a sima .exe helyett a Win2k exe.-t indítod el.

Sziasztok! Az IV/1 pályán miért van az hogy kilép amikor Leia lelép és a csávessze átmegyek az ajtón, Plz Help... ha valaki tud küldeni egy mentést akkor megköszönöm..e-mailom: [email protected]

Koon JM
Kösz a segítséget, remélme mûködni fog 😊!

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

Mûködött a dolog. Köszi! A rohamosztagos pehhére 😊
Köszi szépen! Megprószálom!
Sziasztok. Hátha tudok segíteni. Az V/5 pályán miután mgehúztad a kart, a daruval be kell dobni a gödörbe egy rohamosztagost, és akkor jön elõ a minikit. A macis résznél pedig ha jól emlékszem akkor az van, hogyha ráállsz egy gombra, akkor a többiek is megpróbálnak ráállni, de a robotok nem mindegyikre tudnak ráállni, szerintem. (de megnézem mégegyszer, ha nem megy)
Koon JM
Nekem pntosan ott van, hogy tudod, mikor a 6. részt elkezded, van egy

olyan küldetés, mikor a Luke, meg a Leila.. szóval velük mész, az

endoron, nah, az uttán következõ az, mikor Han Solo, Ledila, Csuvakka😊,

meg egy kis macival kell menned, nah ott van az, mikor lemész, hogy

átmész, egy másik részre, és ott a nagy faliftel leereszkedsz, és

utánna, a nagy kapukán(melyek fagrenedákból vannak) ráálsz kettõre,

kinyílik, és utánna az egyik oldal, 4 a másikon meg csak 2-õre kell

ráálli, és ha rááálok, akkor semmi sem törtnénik, és ez idegesítõ!

Itt kéne ssegítség nekem

Ok! THX! <#vigyor3>
Ezen a két dolgon nõttem fel, a Legón és a Csillagok Háborúján. Most 2in1 megkapom az egészet 😊

Otthon megnézem.

Még az elõbbi irományomhoz szeretném hozzáfûzni, hogy bár sorra begyûjtögettem a kiteket, néha mintha tévesztett volna a számláló (elõfordult, hogy 2-nek vett 1 felkutatott kitet 😊, de az említett pályán már felszedtem, és elvileg megkaptam érte a strigulát, égis ezt hiányolja a detektor. (leírás alapján már vagy 4 szer végigböngésztem a pályát, de semmi)
Köszi a gyors reakciót Vlala! (általában 1 napig eltart míg valaki észrevesz 1 kérést -már ha észreveszi-)
Pontosan V/5 Cloud City pályán, amikor Dart V-t kell meggyepálni párszor, de persze mindíg meglóg 😊 Na itt van 1 talán "hûtõkamrás" (így olvastam valahol) rész (itt is Dartal küzdünk, csak 3PO-val rá kell segíteni) ahol elvileg csak 1 sötét karakterrel tudunk meghúzni 1 kart, ami után középen feljön 1 platform, amin ott van a minikit (normális esetben).. Azaz a minikit detektor is ezt mutatja.. De nincs. Nemhinném, hogy téved a detektor..

Cickány1: én meg a mákostésztát nem szeretem, és mégis sokan szeretik.. De nem értem, hogy bírják megenni..
Nem értem, hogy lehet ilyen játékkal játszani.<#conf><#conf><#conf>
Néhány minikit csak akkor jön elõ, ha bizonyos feladatot (verj szét tíz ládát, húzz ki három répát a földbõl, stb.)

Pontosan hol van ez?

2. Nekem is. Biztos megfagyott a szerncsétlen...

Hali all!
Több fórumon kerestem, de nemtaláltam semmilyen segítséget (kivéve újrakezdés) arra vonatkozóan, hogy mi a teendõ, ha a minikit detektor már csak a "hült helyét" mutatja a minikitnek? Bár csak 1 hibádzik, azért beszeretném azt is zsebelni. 5lete valakinek?

2. érdekes megmagyarázhatatlan dolog: a mikulás gúnyája kék szinû, hiába állítom pirosra.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Koon JM
Nekem most az a Problémám, hogy mikor a 6. részben a KIS macikák városában vagyok fnent, akkor ott nem tudom, hogy, mikor már lennt vagyok a nagy oszlopos(gerendákból kirakott kapunál a fölön lennt), hogyan kell kinyitni a másodikat, és, hogy a Tracktor, mire való 😊 Kéne egy kis segítség nekem!

Koon JM
Én csak majdnem elakadtam! De már sínem vagyok

Broafka
és hol?
vagy ezt csak úgy beírtad?
mert ha nem mondod hol akkor nem tunk segíteni, ha meg nem akarod hogy segítsünk akkor minek írtad be? ^^

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!
Én sajna elakadtam a játékban 😞
Padig jó játék!

Broafka
ehh, ezt miért nekem írtad? 😊
azt én megszereztem ^^
de az 1/1-es pályán még mindig hiányzik 1 amit nem tudok hogy hol van, de lehet hogy ugyanott van ahol a vörös kocka, mert azt se találtam meg :-/

az 5-ös pályán szabad játék módban double jump jedivel.
Az 1/1 esnél a minikitet szabad játék módbnan tudod megszerezni. Kocsival menj fel a rámpára.
Serpa
így emléxem.

Broafka
csak egy tipp: ide már nagyon nem jár senki szerintem

ha tudsz angolul, és tudod mi a vörös téglák angol neve, akkor írd be gúgliba, és ott levanank írva hogy hol találod õket

sZIASZTOK KÉNE EGY KIS SEGITSÉG!

1. A4/6-OS PÁLYÁN HOL TALÁLOM MEG A VÖRÖS TÉGLÁT

a VÁLASZOKAT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

hogy lehet meg csinálni a 6 részben az 1 pályát mert nem tudom vagy egy 100% save filet nem tudtok küldeni?
Broafka
ennyi? :-/
furcsa, nekem nem ment, lehet hogy csak rosszul próbálkoztam
nem kell kihasználni semmilyen tereptárgyat?

Serpa
uralkodóval kell felugrani, double-jump.

Broafka
basszus, nekem segítsen már valaki végre! :-/

Basic
Köszi szépen, mûködik.

Basic
Ok, megpróbálom.

NE A LSW2 indítsd hanem a win2k-sat a játék mappáján belül

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Basic
Sziasztok! Valamiért kidob a játék a legelsõ pályán, amikor leia bedobja R2D2-be a cd-t, és bemegyek az ajtón. Esetleg valaki tud erre megoldást?

Hellosztok kéne 1 kis segitség!
Az 5/4es pályán (Dagobah), hogy lehet megszerezni a pálya legelején van felettem, hiába rakom össze a 3 ládát akkor se tudom felvenni. A második kérdés 1/1 pályán annál a résznél amikor egy katona engedi le a hidat a detektor ott mutat 1 alakatrészt, azt hogy lehet felvenni?

A válaszotokat alõre is köszönöm/

Broafka
köszi

hol van mikulás? 😄

utánanézek otthon.

Nekem miért lett kék a Mikulás? Piros ruhát állítok be neki, és a pályán bekékül.

Broafka
ha már egy kétszer feljön ide valaki, akkor már segítene nekem is valaki? :-/

Nagy poén!

Mr Spock
Aki még nem tette volna nézze meg a playware oldalát! :-) Van ott rajta egy kis mikulásos meglepi a játékhoz! :-)

-muszáj-

Broafka
episode 4 2. pályáján hogy lehet megszerezni azt a mini-kit-et ami ott néz le ránk egy sziklán (ahol fel lehet állítani háromszögben 3 ilyen pohár szerûségeket, meg valami csõbõl folyik ki víz és locsolja a virágokat, és folyamatosan csúszkálnak le a buckalakók egy kis dombról)

elõre is köszi

divan
Ja, a Jabba ajtó mögött vannak a fejvadász küldetések. Pontosan 10 aranytégla jár érte. <#vigyor2>Pont amennyi neked hiányzik. <#awink>

DJ Skyline
hi
nos, végigvittem! nagyon jó volt, minden rendben vele, hangulatos, poénos, nagyon jól visszaadja az SW környezetet, egyetlen egy a baja! rövid! :| a bonusokba nem kezdtem még bele! ez az 1 óra alatt vigyem végig a különbözõ epizódokat, eléggé hardcorenak tûnik! <#idiota>

bladex
Sziasztok!

Van egy gondom ami elõ szokott jönni. Elõfordúl hogy a kamera a játékban lehetetlen szöget vesz és onnantól nem lehet nagyon mit csinálni a visszalépésen kívül.Kérdésem az lenne hogy találkozott-e más is ezzel a problémával? Ha igen akkor tud valaki valami megoldást mondani? Ha már volt errõl szó akkor bocsánat hogy nem olvastam vissza.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Sziasztok. lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet 99 aranytéglát összesszedni? Ha a 3 pályasorozaton 27-27-27 lehet és a boltban +8. 27+27+27+8=89
Hol van még tíz? Már minden ajtó mügül kitarítottam mindent, a statisztika maxon van , de még kell a gyárhoz 10 tégla, és a 100% is messze van még. A város is megvan , bár ott nem adott téglát. De ott limit sincs (idõ).
Tanácstalan vagyok. Mág a Jabba ajtó mögött nem voltam, de oda be lehet menni?, Hogyan?
Koon JM
kösz a választ!

divan
Akkor majd csinálok. De már csak hétfõn. <#wave>

kép?? akkor talán tudom

divan
Helló!
Segítene nekem valaki? A meteoros pályán nem találom a tizedik minikitet. A jelzõ egy nagy szikla mögött (alatt, fölött, benne) mutatja, de nem találom. <#shakehead> Nem sokkal az után van, ahol balra be lehet menni birodalmi géppel, és golyót húzkodni, és az aszteroida elõtt, ahol a féreg szájába lehet bemenni.<#worship>

Koon JM
Császtok, király a lego star wars, szerintem is, és egy kérdés, ugye a legelsõ pályát az 5. észbõl úgy lehet megcsinálni, hogy a végénél van egy fogas alagút, aminek a bejáratát, ilyen fog szerû vackok takarják el, ugye annak kell nekivinni, egy bombát ????????😄😄😄😄😄