Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+
olyan küldetés, mikor a Luke, meg a Leila.. szóval velük mész, az
endoron, nah, az uttán következõ az, mikor Han Solo, Ledila, Csuvakka😊,
meg egy kis macival kell menned, nah ott van az, mikor lemész, hogy
átmész, egy másik részre, és ott a nagy faliftel leereszkedsz, és
utánna, a nagy kapukán(melyek fagrenedákból vannak) ráálsz kettõre,
kinyílik, és utánna az egyik oldal, 4 a másikon meg csak 2-õre kell
ráálli, és ha rááálok, akkor semmi sem törtnénik, és ez idegesítõ!
Itt kéne ssegítség nekem
Köszi a gyors reakciót Vlala! (általában 1 napig eltart míg valaki észrevesz 1 kérést -már ha észreveszi-)
Cickány1: én meg a mákostésztát nem szeretem, és mégis sokan szeretik.. De nem értem, hogy bírják megenni..
Pontosan hol van ez?
2. Nekem is. Biztos megfagyott a szerncsétlen...
Több fórumon kerestem, de nemtaláltam semmilyen segítséget (kivéve újrakezdés) arra vonatkozóan, hogy mi a teendõ, ha a minikit detektor már csak a "hült helyét" mutatja a minikitnek? Bár csak 1 hibádzik, azért beszeretném azt is zsebelni. 5lete valakinek?
2. érdekes megmagyarázhatatlan dolog: a mikulás gúnyája kék szinû, hiába állítom pirosra.. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
vagy ezt csak úgy beírtad?
mert ha nem mondod hol akkor nem tunk segíteni, ha meg nem akarod hogy segítsünk akkor minek írtad be? ^^
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Én sajna elakadtam a játékban 😞
Padig jó játék!
azt én megszereztem ^^
de az 1/1-es pályán még mindig hiányzik 1 amit nem tudok hogy hol van, de lehet hogy ugyanott van ahol a vörös kocka, mert azt se találtam meg :-/
ha tudsz angolul, és tudod mi a vörös téglák angol neve, akkor írd be gúgliba, és ott levanank írva hogy hol találod õket
1. A4/6-OS PÁLYÁN HOL TALÁLOM MEG A VÖRÖS TÉGLÁT
a VÁLASZOKAT ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
furcsa, nekem nem ment, lehet hogy csak rosszul próbálkoztam
nem kell kihasználni semmilyen tereptárgyat?
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Az 5/4es pályán (Dagobah), hogy lehet megszerezni a pálya legelején van felettem, hiába rakom össze a 3 ládát akkor se tudom felvenni. A második kérdés 1/1 pályán annál a résznél amikor egy katona engedi le a hidat a detektor ott mutat 1 alakatrészt, azt hogy lehet felvenni?
A válaszotokat alõre is köszönöm/
hol van mikulás? 😄
Nekem miért lett kék a Mikulás? Piros ruhát állítok be neki, és a pályán bekékül.
-muszáj-
elõre is köszi
nos, végigvittem! nagyon jó volt, minden rendben vele, hangulatos, poénos, nagyon jól visszaadja az SW környezetet, egyetlen egy a baja! rövid! :| a bonusokba nem kezdtem még bele! ez az 1 óra alatt vigyem végig a különbözõ epizódokat, eléggé hardcorenak tûnik! <#idiota>#idiota>
Van egy gondom ami elõ szokott jönni. Elõfordúl hogy a kamera a játékban lehetetlen szöget vesz és onnantól nem lehet nagyon mit csinálni a visszalépésen kívül.Kérdésem az lenne hogy találkozott-e más is ezzel a problémával? Ha igen akkor tud valaki valami megoldást mondani? Ha már volt errõl szó akkor bocsánat hogy nem olvastam vissza.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Hogyan lehet 99 aranytéglát összesszedni? Ha a 3 pályasorozaton 27-27-27 lehet és a boltban +8. 27+27+27+8=89
Hol van még tíz? Már minden ajtó mügül kitarítottam mindent, a statisztika maxon van , de még kell a gyárhoz 10 tégla, és a 100% is messze van még. A város is megvan , bár ott nem adott téglát. De ott limit sincs (idõ).
Tanácstalan vagyok. Mág a Jabba ajtó mögött nem voltam, de oda be lehet menni?, Hogyan?
Segítene nekem valaki? A meteoros pályán nem találom a tizedik minikitet. A jelzõ egy nagy szikla mögött (alatt, fölött, benne) mutatja, de nem találom. <#shakehead>#shakehead> Nem sokkal az után van, ahol balra be lehet menni birodalmi géppel, és golyót húzkodni, és az aszteroida elõtt, ahol a féreg szájába lehet bemenni.<#worship>#worship>