1520
A folytatás
  • Broafka
    ehh, ezt miért nekem írtad? :)
    azt én megszereztem ^^
    de az 1/1-es pályán még mindig hiányzik 1 amit nem tudok hogy hol van, de lehet hogy ugyanott van ahol a vörös kocka, mert azt se találtam meg :-/
  • GTA
    az 5-ös pályán szabad játék módban double jump jedivel.
  • GTA
    Az 1/1 esnél a minikitet szabad játék módbnan tudod megszerezni. Kocsival menj fel a rámpára.
  • Serpa
    így emléxem.
  • Broafka
    csak egy tipp: ide már nagyon nem jár senki szerintem

ha tudsz angolul, és tudod mi a vörös téglák angol neve, akkor írd be gúgliba, és ott levanank írva hogy hol találod őket
  • Laxxa
    sZIASZTOK KÉNE EGY KIS SEGITSÉG!

1. A4/6-OS PÁLYÁN HOL TALÁLOM MEG A VÖRÖS TÉGLÁT

a VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
  • bartaaa
    hogy lehet meg csinálni a 6 részben az 1 pályát mert nem tudom vagy egy 100% save filet nem tudtok küldeni?
  • Broafka
    ennyi? :-/
    furcsa, nekem nem ment, lehet hogy csak rosszul próbálkoztam
    nem kell kihasználni semmilyen tereptárgyat?
  • Serpa
    uralkodóval kell felugrani, double-jump.
  • Broafka
    basszus, nekem segítsen már valaki végre! :-/
  • Basic
    Köszi szépen, működik.
  • Basic
    Ok, megpróbálom.
  • Laxxa
    NE A LSW2 indítsd hanem a win2k-sat a játék mappáján belül
  • Basic
    Sziasztok! Valamiért kidob a játék a legelső pályán, amikor leia bedobja R2D2-be a cd-t, és bemegyek az ajtón. Esetleg valaki tud erre megoldást?
  • Laxxa
    Hellosztok kéne 1 kis segitség!
    Az 5/4es pályán (Dagobah), hogy lehet megszerezni a pálya legelején van felettem, hiába rakom össze a 3 ládát akkor se tudom felvenni. A második kérdés 1/1 pályán annál a résznél amikor egy katona engedi le a hidat a detektor ott mutat 1 alakatrészt, azt hogy lehet felvenni?

A válaszotokat alőre is köszönöm/
  • Broafka
    köszi

hol van mikulás? :D
  • Vlala #1184
    utánanézek otthon.

Nekem miért lett kék a Mikulás? Piros ruhát állítok be neki, és a pályán bekékül.
  • Broafka
    ha már egy kétszer feljön ide valaki, akkor már segítene nekem is valaki? :-/
  • Vlala #1182
    Nagy poén!
  • Mr Spock
    Aki még nem tette volna nézze meg a playware oldalát! :-) Van ott rajta egy kis mikulásos meglepi a játékhoz! :-)
  • Broafka
    episode 4 2. pályáján hogy lehet megszerezni azt a mini-kit-et ami ott néz le ránk egy sziklán (ahol fel lehet állítani háromszögben 3 ilyen pohár szerűségeket, meg valami csőből folyik ki víz és locsolja a virágokat, és folyamatosan csúszkálnak le a buckalakók egy kis dombról)

előre is köszi
  • divan
    Ja, a Jabba ajtó mögött vannak a fejvadász küldetések. Pontosan 10 aranytégla jár érte. Pont amennyi neked hiányzik.
  • DJ Skyline
    hi
    nos, végigvittem! nagyon jó volt, minden rendben vele, hangulatos, poénos, nagyon jól visszaadja az SW környezetet, egyetlen egy a baja! rövid! :| a bonusokba nem kezdtem még bele! ez az 1 óra alatt vigyem végig a különböző epizódokat, eléggé hardcorenak tűnik!
  • bladex
    Sziasztok!

Van egy gondom ami elő szokott jönni. Előfordúl hogy a kamera a játékban lehetetlen szöget vesz és onnantól nem lehet nagyon mit csinálni a visszalépésen kívül.Kérdésem az lenne hogy találkozott-e más is ezzel a problémával? Ha igen akkor tud valaki valami megoldást mondani? Ha már volt erről szó akkor bocsánat hogy nem olvastam vissza.
  • 6tila
    Sziasztok. lenne egy kérdésem.
    Hogyan lehet 99 aranytéglát összesszedni? Ha a 3 pályasorozaton 27-27-27 lehet és a boltban +8. 27+27+27+8=89
    Hol van még tíz? Már minden ajtó mügül kitarítottam mindent, a statisztika maxon van , de még kell a gyárhoz 10 tégla, és a 100% is messze van még. A város is megvan , bár ott nem adott téglát. De ott limit sincs (idő).
    Tanácstalan vagyok. Mág a Jabba ajtó mögött nem voltam, de oda be lehet menni?, Hogyan?
  • Koon JM
    kösz a választ!
  • divan
    Akkor majd csinálok. De már csak hétfőn.
  • C7
    kép?? akkor talán tudom
  • divan
    Helló!
    Segítene nekem valaki? A meteoros pályán nem találom a tizedik minikitet. A jelző egy nagy szikla mögött (alatt, fölött, benne) mutatja, de nem találom. Nem sokkal az után van, ahol balra be lehet menni birodalmi géppel, és golyót húzkodni, és az aszteroida előtt, ahol a féreg szájába lehet bemenni.
  • Koon JM
    Császtok, király a lego star wars, szerintem is, és egy kérdés, ugye a legelső pályát az 5. észből úgy lehet megcsinálni, hogy a végénél van egy fogas alagút, aminek a bejáratát, ilyen fog szerű vackok takarják el, ugye annak kell nekivinni, egy bombát ????????:D:D:D:D:D
  • Cskölök
    red bull!sztem a cd rossz.
  • Cskölök
    adios!megtudnad mondani, hogy pontosan hol van a 2-nek a mentese?mer en nem talalom
  • Streetlife
    hy! én leszedtem a netről a LegoStarWarsII-t és amikor a játékotok feltelepitettem hiba nélkül, addig amíg eljutattotam oda ahol van az a rész ahol egy kis töltősáv töbször végigmegy... és annál a résznél Kb az 5-ödik végigmenetnél a számítógép lefagyott valami hiba miatt... ezért amikor ujra akartam tenni.. akkor mindig úgy telepitette fel hogy nem volt hang a demókban... és + most már azt sem tudom megváltoztatni hogy ne a C:\ be rakja hanem a D:\ be mert a C:\ már megtelt... valaki tudna segíteni??? előre is köszi!
  • bnorb
    kösz
  • vixo
    Hi all!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepítés után a játék amikor elindítom kiír egy hiba üzit és fehér ablak jelenik meg,amire sokan azt mondják,hogy gép hiba, kártya csere,stb.De szerintem ez nem így van mivel nekem megvan az SW:Republic Commando és ez tökéletesen ment.de most amikor nem olyan rég feltettem újra,teljesen ugyan ezt a hiba üzit írta ki,mint a lego-nál.Már próbáltam ezt a win2 megoldást,de így se ment.:(((Theát akkor most mia gond?Valaki tudna nekem segíteni???Szerintem naon faja ez a game és ki szeretném próbálni,de sajna nem tom! :((
    Szoal,ha tudtok,akkor segítsetek!!!
    Előre is Kösz!
  • adios
    Az első rész mentését, az "lsw0" mappát be kell másolni a kettes mentése mellé tehát a #583as postban szereplő helyre! Aztán megvenni az extráknál a use old save-t.És persze aktivizálni is kell.
  • bnorb
    ha nekem meg van az 1 akkor automatikus az old save vagy kell vmit. csinálni?
  • C7
    nekema legelső páylán, mikor berakja r2be leia a lemezt, és amikor bemegyek a köv. terembe, ott lépett ki, fehér háttér, stb... de nekem csak a win2k fájl kellett
  • vixo
    Nah akko megoldás:
    1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
    2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
    3. Feltelepíti
    4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
    5. Játszá!! :D

Itt hogyan kell crack-elni azt a winexe fájlt???
  • vixo
    C7:neked is ilyen problémád volt és neked ez a módszer működött?