1520
A folytatás
-
JackSparrow #360 Andrejka látom te is a Reloadest töltöted neked ment egyből a telepités??? -
Andrejka #359 tudja valaki mit kell? -
#358 nekem is ezt irja :(((((( miez? -
JackSparrow #357 Ha meg elinditom hogy telepítse a MSI valamit akkor azt irja hogy: This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup exe. -
Andrejka #356 már továbbjutottam de a hangarnál tényleg elakadtam ott mit kell csinálni? -
JackSparrow #355 Hello!
Én leszettem a játékot RELOADED-es formáéba de mikor telepitem kiírj hogy:Error 1330.A file that reqired connat be installed because the cabinet file G:/Defaul~1.cab has an invaled digital signatur. This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error3 was returned by WinVerifyTrist. És utána hogy:Error:-1603 Fatal error during installation.Consult Windows installer Help (Msi.chm) or MSDN for more information.Nem tudom mi lehet ez kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.Erre a cimre is irhattok: [email protected]
Kérlek segítsetek
-
Andrejka #354 a helyükre tolom őket de utána nemtudom mit csináljak -
Andrejka #353 én a hoth 2-pályáján vagyok és elakadtam
mit kell csinálni azon a helyen ahol 4 doboz van? -
062020 #352 Megvan -
062020 #351 Amikor Leiát szabadítjuk ki akkor mit kell csinálni a hosszú folyósón,ahol Leia van bezárva.Folyamatosan jönnek az ellenségek,van egy csomó kar,de ha egyet meghúzok akkor utána 1-2 másodpercen belül kikapcsol -
Lyan Kyj #350 bnőm billen, én meg joystickon nyomom, és no problem. -
bgabor #349 Mint mondtam, akkor jelentkezik a gond, ha egyszerre két ember játszik a gépen.
A Q billenytű lenyomásától balra fog futni a Player 2 embere (nem a player 1-é), függetlenül attól, van e valami egyáltalán a Q-ra beállítva. -
Lyan Kyj #348 hát, nekem q-ra van állítva az emberválasztás, semmi gond nincs vele -
#347 Nekem az a kedvencem. Szerintem egyáltalán nem nehéz. -
fulcrum falcon #346 Elég szar ez a hoth pálya vmi elmebeteg találhatta ki. Kurva ideges vagyok tőle -
Neoncsoves #345 na fentvan ha csak a win2k-t crackelem, nem indul... -
#344 Lego Star Wars II PROPER BWClone-Unleashed
Proper Notes:
The mds of the other LEGO Star Wars II: The Original Trilogy release is
so bad that we had to proper it.
It probably will work for some,but certanly not for all.
Second proper reason is that our release does work mounted and burned.
hátha nincs ennél invalid digital signature hiba:\ -
#343 Lol! Az elején vok még, azon a részen ahol kikell szabadítani a javaktól R2-t és 3PO -t. Felmentem annak a javajárműnek a tetejére ahol lekell húzni 2 kart hogy az a felszívó az működjön lent. És erre kiakartam ütni azokat a tetőn amik ott vannak, elindultam erre egyszer csak így leesett obi van, és utána eltűnt aztán meg fehér képernyő, és hibajelentés küldése :D -
Neoncsoves #342 installl... minnya végez xD -
#341 és?
ez a warez....
Call of Juarez-t sem adták még ki..pl...pedig már mióta van :D -
bgabor #340 Találtam egy bugot:
Q-billentyűre ne definiáljatok semmit, mert a Q-billentyű lenyomásakor
a Player 2-őt mozgatja balra, akkor is, ha nincs semmi a Q-ra állítva.
Próbáljátok ki.
Gondoltam szólok nektek is, mert nálunk nagy zűrzavart okozott, mert öcsém nem értette, miért megy az embere (player2) mindig balra, valahányszor én lenyomom a tűz gombot(ami nálam a Q-ra volt beállítva).
Mióta nincs semmi a Q-ra állítva, megszűnt a probléma, de ha lenyomom a Q-t még mindig balra megy a player 2. Elég gázos bug. -
fulcrum falcon #339 de amúgy mind1 -
fulcrum falcon #338 nem adták még ki. nézd meg ezt a linket ott számol vissza http://www.lucasarts.com/games/legostarwarsii/ -
Neoncsoves #337 most nézem kiadták XD -
#336 A járműves részek sokkal élvezetessebbek mint az első részben. A Hoth a legjobb, a halálcsillag a második, az aszteroidamező a harmadik. -
fulcrum falcon #335 köszike -
#334 Hoth-Lépegető megsemmisítés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lépegetőket először a filmből ismert módon el kell buktatni, majd az egyik robbanó gömböt odagörgetni, és felrobbantani vele.
Hoth 1.pálya
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először érdemes pontokat gyűjtögetni, utána pedig az egyik robbanó gömböt odakell vontatni a pálya északi részén található lezárt barlanghoz és fel kell robbantani a bejáratot. -
fulcrum falcon #333 a hoth-nál mit kell csinálni a 2. pályán? mert van ott kettő nagy lépegető meg egy gát -
#332 nekem még mindíg nem sikerül feltelepíteni :D gwaaahhhaaha [kínos kacaj] -
fulcrum falcon #331 a #325-nél le ven írva menny egy kicsit lenteb -
Andrejka #330 valaki segítsen a hothi csatában mit kell csinálni? -
Lyan Kyj #329 baze, Vader, Obi-wan harc, Luke jön, Obi odainteget, erre Vader is elkezd integetni -
#328 Nekem kétszer is elkezdte azt a kék csíkot de mindig leállt, de én megvártam hogy befejezze, és abbahagyta és visszajött a telepítő és semmi hiba nincs a játékban. -
fulcrum falcon #327 köszönöm mester -
#326 a kék csik az directx. én simán leállitattam, mert befagyott. simán megy utána a game. -
Attlen #325 öö a golyot megfogod huzod magad után és a pálya legvégén nem azon amin legos fal van és egy birodalmi hajonak kell kinyitni(remélem érted) hanem a másik végén van egy ilyen barlang szerőség és huzod a golyot és elengedeed és felroban.. kövi pálya.. -
#324 Na, akkor kezdem előről, mert bele reseteltem. :(( -
fulcrum falcon #323 aha -
#322 Tényleg 3 gigát pakol fel? A normál install után egy kék csík ment nálam, a prog. manager pedig "Not responding"-ot írt. Resetáltam, és látom, hogy kb. 3 gigát felpakolt... Ez normális, ekkorának kell lennie? -
fulcrum falcon #321 hát ott a hoth bolygón van de nemtom h mit kell csinálni. vmi golyót húzogattam