Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Örülök ha az én konfigomon minimum grafikán elindul felhúzva maxra a videókártyát 😄DDD.
Eccer egy fájlcserélõn rákerestem, hogy kotor és vmi word dokumentumot leszedtem amibe levolt írva, hogy mi lesz a 3.,4. részbe. Elsõnek azt hittem vmi nagy hülyeség, de kotor topicba nem nagyon szólták le, de 8.
Szal visszatérve az eredeti témára, jó lenne ha lehetne neten is nyomulni!
Pl. cooperative módban lehetne neten jáccani!
Vagy kialakítani külön pályákat amin eccerre 3-an, 4-en is lehetne menni, és nem kötelezõ egymást megvárni meg ienek...
Bár ebbe a 2. részbe úgyse lehet majd, de jó lenne egy ien 😄.
ezt láttátok már?multkor mikor elöször néztem csak ámultam. meg belegondoltam, milyen gépen fog menni..😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A történet az amit bárki kitalálhatott!
Amúgy elvileg lehet kapni könyvbe ezeket. Szal eredetileg 3 trilógiát tervezett lucas, csak ráunt 😊.
Errõl szól a jedi knight is...
Emlékeztek az 1. végén mehettünk egy keveset luke skywalkerrel!!!
Bónusz pálya volt az vagy mi, és ki volt írva hogy folytatjuk!!!
Ha kijött a demo ma, mindenképp rakjatok róla linket!!!
<2006. augusztus 05. @ 08:15 - Berkenye>2006. augusztus 05. @ 08:15 - Berkenye>
A Lucas Arts bejelentette, hogy a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy címû mókás akció-kalandjáték demója jövõ hétfõn érkezik!
A jövõ hetünk tehát tele lesz demókkal... Hétfõn LEGO SW, kedden Dark Messiah... mi jön még? Valami még elférne a hét vége felé is 😊 Egyelõre nem tudni egyik demóról sem, hogy mekkora lesz vagy milyen gép szükséges a futtatásukhoz.
Gamestar
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
remélem pcre is lesz vmi hasonló starwars-os game, igaz max grafon már nem fog elfutni gef6600GT-vel sztem:/
Videó
Lehetne a neve: The Sith's Revange.
Arról szólna, hogy a JK 3 fõhõse miután átállt a sötét oldalra, bosszút áll a Jediken/miután végeztünk Tavion legyõzésével, visszatérünk küldetéseket csinálni. És mindkét oldalon játszható lenne.
A heavy cost. I pay it gladly.