1520
A folytatás
-
#400 Felmásolod agépre a cd tartalmát és ott megtalálod közte, nincs mappában. -
fulcrum falcon #399 Az 5. epizód 4. részén a dagobah bolygón mit kell csinálni amikor ad egy traktort? Ott van yoda meg luke meg r2d2. -
#398 Hali!
Megvan a game de nekem is szarkszik az install.Reloaded-es verzió van,el is olvastam a tippeket de nem találom a Defaul~1.cab nevű fájlt amit át kéne nevezni.Az merre van?
-
#397 Bocs, Figyelj a luke tud varászolni és mozgatni tárgyakat probáld meg mozgatni azt a barna izét -
Songoku #396 "Mattheus66"
A hangárban kiután kilőtted a két pajzsot, told rá a két ládát a helyére!
Utánna ülj rá az egyik jószágra, menj oda a Falconhoz, és ugorj a Falcon tetejére! Ott rakd össze a tetőn lévő "valami"-t.
Ennyi! -
Ákos90 #395 Meg van a probléma meg oldása csak egysziveséget szeretnék kérni a cd-n van egy .cab file és annak a pontos nevét le írná valaki plz előre is köszi -
Ákos90 #394 hy all olyan gondom lenne hogy beszereztem minden szép és jóó de telepítésnél ezeket írja ki: erro1300
-
neptum #393 én fel adom ezt a játékot álandóan újraindul a gépem de nem miért mindent ugy csinálok ahogy le irják de semmi változás -
#392 nem mondott egyikőjük sem hülyeséget, de egyből az ugatáshoz folyamodsz...
az "erő" szó az a Luke ereje, Jedi ereje... nem a te igaz erőd :D
kápis? :D -
#391 csak próbáltam segíteni te igen korlátozott -
#390 Löjjed az erőtér két oldalán lévő cuccot. -
Mattheus66 #389 Hi all! van 1 kis gondom az V. Ep 2. részében tartok. Ott ahol Leilával és Han Soloval el kel hagyni a jeges bázist. A hangárba megtaláltam Chewbakkát és az ürhajónkat, de nemtom hogy kell elmenni vele(1 erőpajzs védi),Már rátoltam 2 dobozt 2 vacakra és adott 2 taun-taunt. Pls segítsetek! Előre is thx -
#388 na sikerült megy rendesen köf a segitséget! -
ssolitude #387 A családtagjaiddal bazzegezz... Ha nem tetszik, ne szólj hozzá... -
#386 pedig azt kell csinálni, bazzeg még fel se tudtam rakni a játékot, de elég egyértelműnek tűnik, ott csillog az a barna fakeret, h elnézel kicsit messzebre, ott is egymáson vannak -
ssolitude #385 Örülök, hogy jól szórakozol, de ha értelmeset nem tudsz hozzászólni, akkor inkább semmit.Köszönöm. -
#384 ebbe az új reloaded-es crackfix infójában írnak olyat hogy az image fájlt is ki lehet javítani, de ne tartalmazza azokat a fájlokat. Honnan tom leszedni
For people who want to fix their image:
1. Unrar.
2. Apply the ppf-fix from /PPF/ to your image.
3. Enjoy your fixed CD image.
-
#383 Probáld meg luke-al és az eröddel
komi -
#382 Nekem sikerült azzal a "Win2k"-Val Probáld ki Feltétlen! -
ssolitude #381 törölt hozzászólás -
Rick Wyeth #380 Igen nekem is a z első pályán ugyanott ahol először vok artuval kilép :(mi a gond -
ssolitude #379 Tárgytalan... -
ssolitude #378 törölt hozzászólás -
#377 Hello tudnátok adni tanácsot, hogy mi baj lehet az első pályánál Vagy egy el mentést Nagyon kéne köszi -
miki90 #376 ja és ezzel a Craclfixel nem is kell már a CD.
mer eddig sima Fixed Exe volt most meg már NO-CD Fixed Exe!!!! -
miki90 #375 XDDD -
Neoncsoves #374 én inkább baszakodok így, minthogy elcsessze a gémet... Minnyá áthívom havert azt kipörgetjük egy egész nap alatt mint az 1et xDDDDDDDDDDDDDDDD -
Neoncsoves #373 Nekem igy is elég jól megy :) XD -
miki90 #372 :D:D Nem baj legalább gyakoroltad a gépelést!XD -
miki90 #371 minek evvel szorakozni ha itt a crackfix? -
Neoncsoves #370 jah akkó kár volt leírnom XD -
miki90 #369 http://gbw.arcadebox.net/dl.php?file=LegoStarWars2TheOriginalTrilogyv1.0ProperWorkingNoCDFixedexeEng.rar -
Neoncsoves #368 Nah akko megoldás:
1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
3. Feltelepíti
4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
5. Játszá!! :D -
miki90 #367 Lego.Star.Wars.2.The.Original.Trilogy.Crack.Fix-RELOADED -
#366 Hy all!
Biztos sokan kérdezték, de nekem most nincs kedven visszaolvasni, szóval kérdek, és ti választoltok, ok?
Az a gondom, hogy nem megy. Setupnál kiírja, hogy nem Error, meg minden, meg hogy nem tud a Windows Insallerhez csatlakozni, meg blablabla. Mit tegyek? -
neptum #365 valak nekem is segitene 2 problémám van 1. nagy fehérség hibaüzenetel (mindent ugy csináltam ahogy frodo monta csak egyet crackolja). 2. most azt kezte el hogy ujraindul játék közbe enek ki a jó édes kiba baja lehet -
#364 hogy ment a telepités?
mer nekem nem megy! lécci -
Andrejka #363 segítsen valaki a hoth2pályáján vagyok és már 3negyed órája szenvedek a hangárban
hogy kell megcsinálni??? -
Andrejka #362 és már átvittem a 4. részt -
Andrejka #361 igen