1520
A folytatás
  • Balumann
    Felmásolod agépre a cd tartalmát és ott megtalálod közte, nincs mappában.
  • fulcrum falcon
    Az 5. epizód 4. részén a dagobah bolygón mit kell csinálni amikor ad egy traktort? Ott van yoda meg luke meg r2d2.
  • adios
    Hali!
    Megvan a game de nekem is szarkszik az install.Reloaded-es verzió van,el is olvastam a tippeket de nem találom a Defaul~1.cab nevű fájlt amit át kéne nevezni.Az merre van?
  • Colton
    Bocs, Figyelj a luke tud varászolni és mozgatni tárgyakat probáld meg mozgatni azt a barna izét
  • Songoku
    "Mattheus66"
    A hangárban kiután kilőtted a két pajzsot, told rá a két ládát a helyére!
    Utánna ülj rá az egyik jószágra, menj oda a Falconhoz, és ugorj a Falcon tetejére! Ott rakd össze a tetőn lévő "valami"-t.
    Ennyi!
  • Ákos90
    Meg van a probléma meg oldása csak egysziveséget szeretnék kérni a cd-n van egy .cab file és annak a pontos nevét le írná valaki plz előre is köszi
  • Ákos90
    hy all olyan gondom lenne hogy beszereztem minden szép és jóó de telepítésnél ezeket írja ki: erro1300
  • neptum
    én fel adom ezt a játékot álandóan újraindul a gépem de nem miért mindent ugy csinálok ahogy le irják de semmi változás
  • mucsácsó
    nem mondott egyikőjük sem hülyeséget, de egyből az ugatáshoz folyamodsz...
    az "erő" szó az a Luke ereje, Jedi ereje... nem a te igaz erőd :D
    kápis? :D
  • Seth
    csak próbáltam segíteni te igen korlátozott
  • bon
    Löjjed az erőtér két oldalán lévő cuccot.
  • Mattheus66
    Hi all! van 1 kis gondom az V. Ep 2. részében tartok. Ott ahol Leilával és Han Soloval el kel hagyni a jeges bázist. A hangárba megtaláltam Chewbakkát és az ürhajónkat, de nemtom hogy kell elmenni vele(1 erőpajzs védi),Már rátoltam 2 dobozt 2 vacakra és adott 2 taun-taunt. Pls segítsetek! Előre is thx
  • asfa
    na sikerült megy rendesen köf a segitséget!
  • ssolitude
    A családtagjaiddal bazzegezz... Ha nem tetszik, ne szólj hozzá...
  • Seth
    pedig azt kell csinálni, bazzeg még fel se tudtam rakni a játékot, de elég egyértelműnek tűnik, ott csillog az a barna fakeret, h elnézel kicsit messzebre, ott is egymáson vannak
  • ssolitude
    Örülök, hogy jól szórakozol, de ha értelmeset nem tudsz hozzászólni, akkor inkább semmit.Köszönöm.
  • Seth
    ebbe az új reloaded-es crackfix infójában írnak olyat hogy az image fájlt is ki lehet javítani, de ne tartalmazza azokat a fájlokat. Honnan tom leszedni

For people who want to fix their image:

1. Unrar.
    2. Apply the ppf-fix from /PPF/ to your image.
    3. Enjoy your fixed CD image.
  • Colton
    Probáld meg luke-al és az eröddel

komi
  • Colton
    Nekem sikerült azzal a "Win2k"-Val Probáld ki Feltétlen!
  • ssolitude
    törölt hozzászólás
  • Rick Wyeth
    Igen nekem is a z első pályán ugyanott ahol először vok artuval kilép :(mi a gond
  • ssolitude
    Tárgytalan...
  • ssolitude
    törölt hozzászólás
  • Colton
    Hello tudnátok adni tanácsot, hogy mi baj lehet az első pályánál Vagy egy el mentést Nagyon kéne köszi
  • miki90
    ja és ezzel a Craclfixel nem is kell már a CD.
    mer eddig sima Fixed Exe volt most meg már NO-CD Fixed Exe!!!!
  • miki90
    XDDD
  • Neoncsoves
    én inkább baszakodok így, minthogy elcsessze a gémet... Minnyá áthívom havert azt kipörgetjük egy egész nap alatt mint az 1et xDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Neoncsoves
    Nekem igy is elég jól megy :) XD
  • miki90
    :D:D Nem baj legalább gyakoroltad a gépelést!XD
  • miki90
    minek evvel szorakozni ha itt a crackfix?
  • Neoncsoves
    jah akkó kár volt leírnom XD
  • miki90
    http://gbw.arcadebox.net/dl.php?file=LegoStarWars2TheOriginalTrilogyv1.0ProperWorkingNoCDFixedexeEng.rar
  • Neoncsoves
    Nah akko megoldás:
    1. Felmásolod az egész lemez tartalmát a gépedre egy könyvtárba
    2. Ezt letöltöd és kicseréled a felmásolt lemezben található LEGO STAR WARS 2.MSI-vel.
    3. Feltelepíti
    4. Csak a win2k-t crackeled, és annak a parancsikonját teszed ki, mert amit az asztalra rak az a másik. Azt az ikont töröld az asztalról, és tedd ki a win2k-s exet a crackeltet
    5. Játszá!! :D
  • miki90
    Lego.Star.Wars.2.The.Original.Trilogy.Crack.Fix-RELOADED
  • Fresh Duke
    Hy all!
    Biztos sokan kérdezték, de nekem most nincs kedven visszaolvasni, szóval kérdek, és ti választoltok, ok?
    Az a gondom, hogy nem megy. Setupnál kiírja, hogy nem Error, meg minden, meg hogy nem tud a Windows Insallerhez csatlakozni, meg blablabla. Mit tegyek?
  • neptum
    valak nekem is segitene 2 problémám van 1. nagy fehérség hibaüzenetel (mindent ugy csináltam ahogy frodo monta csak egyet crackolja). 2. most azt kezte el hogy ujraindul játék közbe enek ki a jó édes kiba baja lehet
  • asfa
    hogy ment a telepités?
    mer nekem nem megy! lécci
  • Andrejka
    segítsen valaki a hoth2pályáján vagyok és már 3negyed órája szenvedek a hangárban

hogy kell megcsinálni???
  • Andrejka
    és már átvittem a 4. részt
  • Andrejka
    igen