1520
A folytatás
-
#320 nem követi a filmet? -
fulcrum falcon #319 Vki nemtudja h a 5. epizód 1. pályán mit kell csinálni? -
neptum #318 nekem is lene egy kérdésem hogy vaz hogy játszok és egy idő mulva fehérség és hibaüzenet de mindent ugy csináltam ahogy frodo irta csak azt az egy filét írtam felül valakinek valami ötlet? -
#317 Egy technikai kérdés. a IV: Edpiód 4. Fejezetében azon a hosszú folyosón mászkálsz / Csubakka, Han Solo és Luke/. Ilyen kapcsolókkal van az egész. A végén két R2D2 pod.
Így magamtól nem kéne segítség, de jó lenne minél elöbb végigvinnem a magyarítás szempontjából. -
good charlotte #316 ja ok most már rájöttme köszi csak a getright azt írta ki hogy nem bírja leszedni de a flashget leszedte bocsi a rinyáért -
#315 most szedtem le -
#314 honnan törölték??
http://rapidshare.de/files/32472113/LEGO_Star_Wars_II_msi_by_MUCHAS.rar -
good charlotte #313 plz nagyon kéne vagy egy linket adjatok legalább honnan tudnám leszedni -
good charlotte #312 valaki el tudná küldeni msn-en az msi fáljt mert törölték :( [email protected] -
#311 -
#310 Hát ez a játék hihetetlenül aranyos:) Elkezdtem játszani vele, és azon kaptam magam, hogy vége az EP4-nek:) És mekkora poénok vannak benne:) (ablakmosó trooperek powa:))) -
Thanatos #309 te meg nem vagy valami okos. sajnos... -
#308 Kösz,de nem vagy valami vicces.Sajnos -
Thanatos #307 www.zinternet.hu -
#306 ja oks.És melyik oldalról? -
neptum #305 téleg ez jó válasz :) -
#304 A zinternetről. -
#303 Honnan lehet letölteni a game-t?Plz valaki mondja meg -
neptum #302 kösz a választ és a leba****t is :) -
#301 Ha tudnál visszaolvasni, már leírtam, hogy csak a win2k.exe-t kell megcrackolni, és menni fog. De nem baj, nem az én hibám az olvasáskészség hiánya. -
neptum #300 nekem még igyse megy nagy fehérség és hiba üzenet ugy inditotam el ahogy montad :( -
neptum #299 köszike very very big THX -
Attlen #298 a fökönyvtárba ezt inditsd lego star wars 2 win2k.exe.. -
neptum #297 nekem lene egy olyan problémám hogy egy ideig tök jól fut és egy idő mulva meg fagy és ír egy hiba üzenetet mi lehet a baj? -
shiftáj #296 már csak fél óra és in is nyomatom koperatívba kisöcsémmel :D -
shiftáj #295 nincs mit:) -
Mattheus66 #294 thx sh1fty :) -
Mattheus66 #293 átküldené vki msn-en? :D : [email protected] elöre is thx
-
Mattheus66 #292 várjak 88 percet vagy mi a lócsücsök? XD
-
Mattheus66 #291 You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 88 minutes) -
Mattheus66 #290 hogyan lehet letölteni azt a rohadt fájlt? :D
-
#289 Szal ezt csináljátok :D -
#288 Szeretném megoldani a kifagy-a-játék-a-C3PO-nál szindrómára: Csak a LegoStarWarsII_Win2k.exe írjátok felül, és menni fog. -
Mattheus66 #287 azt a fájlt hogy tom letölteni? :\
-
shiftáj #286 1 is 1 cd s volt:) -
shiftáj #285 oh je:) meg 1 óra és lent van most kezdtem el szedni -
062020 #284 A reloaded verziónál. -
062020 #283 Így működik:
1. Copy all content of the CD to HDD
2. Download THIS: http://rapidshare.de/files/32472113/LEGO_Star_Wars_II_msi_by_MUCHAS.rar
3. Replace original LEGO Star Wars II.msi
4. Start installation
5. Enjoy. -
#282 nagyobb betükkel ird ki plz:D -
#281 Most töltöm!!!!!!