1520
A folytatás
  • adios
    De ezt úgy csinálod hogy pont a céltáblát lövöd?
    Mert a forgó oszlop csak akkor robban fel ha a céltáblát találod el.
  • fatetu
    Hát sokáig próbálkoztam és még újra fel is telepítettem, de semmi.
    De azért valami még zavar:
    A Jobb oldali forgó akármit, ha lövöm, akkor azt a barna tetejét célozza be és lövi szét---> majd felrobban az egész
    De a bal oldalinak nem a tetejét, hanem az oldalát(kicsit leljebb) lövi.
    Sztem az lehet a gond, hogy valami teljesen más dolgot céloz be és nem azt az akármit.
    Ha valaki tud erről valamit, akkor legyen szíves szóljon
    Előr eis köszönöm
  • adios
    Megoldódott
  • adios
    Hali!
    A kérdesem a következő:Free Play modban miért van az hogy egyetlen karakterrel sem tudok beszállni se ágyúba,se járműbe.Ez miért van?
    A válaszotokat előre is THX
  • fatetu
    Köszi mindent
    Még próbálkozom..... sokáig
  • roblee
    Lehetséges, nem tudom. Én is majdnem feladtam, mert nekem sem sikerült, ahogy írtam. Sajnos mást nem tudok mondani. Fel a fejjel!!!
  • fatetu
    Hmmm..
    Újra itt vagyok
    Na az a lényeg, hogy nem sikerült
    Ha beleülök az ágyúba akkor akkor a jobb oldali forgó az egy lövésre lerobban a helyéről, a bal oldali viszont nem.
    Képtelenség sztem, hogy ne robanjon le, ha már annyit bele lő az ember, mint amennyit én
    Már vagy 15-ször újratöltöttem az R2-val, de még mindig semmi.
    Gondolom nálad(illetve nálatok) ez nem így van és egy, max 2 lövésre lerobban.
    Kezdem azt hinni, hogy nálam hibás a játék
  • fatetu
    Hát hallod az vagyok
    És nagyon szépen köszönöm a segítségedet, már megyek is és megpróbálom.
    Odadörgölök annak a "forgó akárminek"
    Mégegyszer köszi
  • roblee
    Csak az ágyúval lehet szétlőni. Ha lemerül újra kell tölteni, ha jól emlékszem. Hajrá! Nagy játék az biztos, főleg ha SW fan vagy.
  • fatetu
    roblee!!!
    Köszi a választ ki fogom megin próbálni
    Na de azzal az ágyúval kell lőni, vagy csak sima kézi vacakkal?
  • roblee
    Peidg annak tényleg fel kell robbannia. Én is sokat próbálkoztam vele, de sikerült. Nekem az volt a bajom, hogy nem tudtam eltalálni. Csak próbálkozz és sikerrrel jársz.
  • fatetu
    Sziasztok,

Először irok ide, de szeretném a segítségeteket kérni, mert már nagyon el vagyok keseredve
    ELnézést kérek, ha ez a kérdés már volt, de nincs isőm végigolvasni mind a 13 oldalt
    A kérdés:
    Na, most a VI. epizódban járok, azon a pályán amikor már kiszabaditottuk Han Solo-t és utána kivisznek minket a sivatagba, hogy beledobjanak abba "gödörbe".Hát szépen megyek is a pályán, semmi gond, örül a fejem
    De, amikor felérek annak a főhajónak, vagy minek a tetejére, ott nem tudok mit csinálni. Van két nagy darab piros valami, amik ott forognak. Az egyiket fel tudom robbantani de amásik az Istenért sem akar felrobbani(márpedig sztem fel kell hogy robbanjon). Már mindent átnéztem a pályán, de semmi.
    Kösnyörgök segítsetek egy a játékban elakadt szerencsétlennek
    (pedig még sohasem történt ilyen velem a Lego SW-ben, mindig sikerült mindent megoldanom)
  • lacibacsi
    Na erre mondtam én, hogy akkor már minek szórja? Mire megvan a 99 kocka, akkor már legfeljebb egy-két szorzó (esetleg karakter) hiányozhat... Az meg két perc alatt megvan, ha már áll a torony.
  • C7
    majd lesz egy torony, 99 aranykocka után, az állandóan szórja a zsozsót
  • Razor000
    És hogyan lehet sok pénzt szerezni?
  • Razor000
    A HOTHON én úgy csináltam meg hogy kikaptam free play módban az önmegsemmisítést és szétrobbantottam C-3po val!

Amúgy nagyon kemények a játékban az AT-ST-k és az AT-AT-k
  • C7
    azzal a lövővel kell, amit összeraksz. ha azzal se megy nemtom
  • Razor000
    Helló valaki megmondaná hogy mért nem tudom szétlőni a hoth-on a pajzsgenerátort ami védi az 1000-éves sólyomot?
  • Iceman MC
    kössz
  • C7
    ja bocs, nem figyeltem. az eleje fele ha felmész, jobbra valahol lesz olyan, hogy egy szürke rácsféleség, mögötte 3 fekete növény. a növények sötéterőzésével kitöröd a rácsot, és R2-vel elrepülsz szembe. ott lesz egy pálya, rajta lesz egy kék doboz, ha azt felrobbantod, összeraksz majd belőle egy traktort, menj vele egy kört a pályán, és ott terem
  • Iceman MC
    kössz de nem 4/4 hanem 5/4 pályán kell a Dagobán
  • C7
    4/3: az első részben a közepe táján minden fazekat erőzz le, erőzz ki belőlük darabokat, építs meg egy r2-s ajtót, nyisd ki, ott lesz
    4/4:ahol storyban Obi Van volt, oda el kell menned nneked is a hídért. ha ez meg van, ne menj tovább, menj vissza, járd be a storys utat, lesz valahol egy r2-s ajtó, ott bemész, majd ugrálgatni, repülni kell, ott lesz. azt nemtom tudod-e, az r2-s liftbe úgy kell r2-vel menni, hogy a lift fölött a kamerát szétlövöd, ez kb. 4 lövés lesz
  • Iceman MC
    a 4/2 már meg van! de a másik kettőt nem találom
  • Iceman MC
    még 1 segítséget had kérjek má tőled C7! a 4/2 4/3 5/4 pályákon nem találom sehogysem a piros kockákat tudnál segíteni?
  • C7
  • xy21
    nem tom felrakni az sw2-őt.bejön a telepítő ablak és kész nem telepít.Hibaüzenetet nem ír ki.HELP
  • Iceman MC
    ja ott meg van, kössz
  • C7
    a 4.rész 6. pályán a végén jobbra egy kiálló rész mögött. aa Hothon 2x kell 10 AtSt-t elhúzni, az első és a második részen. azon meg van a piros kocka?
  • C7
    melyiknél? 1000000-t kell összeszedni időre
  • vki
    Hi!

A Character Bonus-núl mit kell csinálni? Mert vágok szétfele mindenkit, szedem a money, de semmi sem számol vissza.
  • Iceman MC
    segítsetek lécci melyik pályán van az a piros kocka amivel a x2 lehet felodani, és melyik részén van a pályának? meg a másik: 1 minikit hiányzik az 5. részben az 1. pályán, a minikit jelző nem jelez sehol sem, másnak volt ilyen?
  • Serpa
    én ezt nem értem.
    most is ~994000 pontig jutok.
  • C7
    meg a repülővel menj neki az oszlopoknak
  • C7
    lődd a házakat AT-ST-vel, vagy harapdáld a zöld állattal
  • C7
    igen. be lehet kapcsolni gyors erőzést stb... de én meg tudtam szerezni 20 aztán 10 perc alatt
  • Serpa
    akkor hogy lehet --> #1000
  • lacibacsi
    Pont ez a cél!
  • Serpa
    minden extra nélkül össze lehet szedni az 1millát lego cityben?
  • C7
    a LEGO Cityben nem engedi úgyse bekapcsolni, meg semmi bónuszban se. de minikit bónuszhoz a végtelen torpedó jól jön
  • Andrejka
    kelll a duplázó