Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.myspace.com/icemanmckillah
Az a bizonyos minikit úgy érhetõ el, hogy szabad játékban szépen elmész R2-val jobbra körben, át a vizen. Ott lesz egy ajtó, amit fejvadásszal tudsz kirobbantani és amögött van.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Azon a pályán hogy lehet megszerezni? (Tudom, visszaolvasás, egyebek...)
Nekem is megvan a 100%.
C7! Te mennyi idõ alatt nyomtad végig?
Nekem durván 44 óra alatt sikerült, de fogalmam sincs, hogy ez most jó idõnek számít-e vagy sem...
http://www.myspace.com/icemanmckillah
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
3. Using a lightsaber double jump attack, break open each of the three hatches at the beginning section of the level for the Minikit to appear.
errõl a részrõl van szó elméletileg a pálya ezen részén csak 1 minikit van azt felvettem régebben. A többit amit ir megint csak felvettem. 9/10-et ir. Szerintem ez valami bug lesz sajnos...
A megoldás hogy körbe kell rajtuk sétálni ha jobban megfigyeled egy nagyon halványat modosul a szinük majd a lyuk fölött megjelenik a minikit.
Ha már itt tartunk nekem is van 1 amit nem tok megszerezni sehogyse légyszi segiccs.
V/4 Dagobah pályán amikor yoda kiképez mutat egy nyil valahova a fák mögé egyszerüen semmi elképzelésem nincs hova mutathat ez. Nagyjábol akkor mutat rendesen amikor a gombáknál vagyok amikkel story playben fel kell juttatni R2-D2t. Kösz a választ ez az 1 kéne 100%hoz...
Azt kérdezném hogy a VI. rész elsõ pályáján mikor Han Solo a falban van onnan hova kell menni vagy mit kell ott csinálni? mert semerre sem tudok menni
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Estére kipróbálom!
Köszi!
(Pedig köröztem ott mint a farkát kergetõ kutya, de ezek szerint nem jól csináltam???)
lacibacsi: Menj körbe a lyuk körüli kockákon, és a lyuk felett lesz a minikit
És leírná hogy hova kell tenni...
ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected]
Elõre is köszi!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
VALAKI tusna küldeni nekem egy 100%-os old save-t??
És leírná hogy hova kell tenni...
ERRE az e-mail címre küldjétek : [email protected]
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
A VI/5 pályán van egy minikit amit sehogy sem sikerül megszereznem. (Már csak ez hiányzik a 180-ból)
Egy ajtó mögötti szobában vagyok. A szobában van egy 4x4 egység nagyságú négyzet, körben valami rácsos fedéllel (12 db), a közepén pedig egy 2x2 egység nagyságú lyukkal. Ide mutat lefelé a minikit jelzõ. Ha beleugrok, meghalok. A rácsokat nem tudom elpusztítani semmivel. Más segédeszközt nem látok a környéken. Hogyan lehet megszerezni mégis?
Valaki segítsen légyszi! Már csak ez hiányzik, meg két szuper történet és én is 100% leszek 😊
probáltam a rács alatt menni, de nem tok oda jutni.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
-muszáj-