1520
A folytatás
  • Serpa
    elsőre nem sikerült az 1 millát összegyűjtenem.
    pedig mindent szétlőttem, virágokat nővesztettem, autóztam, tautonon jártam, lego szót kiraktam, ...
  • C7
    semmit, nem való semmire
  • Andrejka
    valaki meg tudja mondani hogy a repülő házzal mit kell csinálni lego landen
  • Serpa
    köszönöm.
    végre megvan.
  • GTA
    Honnan tudom letölteni a Lego star wars 1-et???????
    PLease.
  • GTA
    kösz
  • lacibacsi
    Rá kell állni a rámpára és felette megjelenik.
  • GTA
    Az angol végigjátszás azt írja, hogy a két autó közül( amiket össsze kell építenünk) azok közül az egyikkel oda kell menni a falhoz és az autóval csinálni valamit.
  • lacibacsi

Sziasztok!

Az első részhez tud valaki végigjátszást?

A kislányom nyomja most és a Droidgyárban nem találja (nem találjuk) a 10. minikit-et. Anno végigvittem a játékot, de megmondom őszintén most nem emlékszem, hogy hol az ördögben van a 10.

Vagy ha valaki leírná, hogy ezen a pályán hol vannak a kit-ek, az is jó lenne...

Köszi a segítséget.

Más.
    Amióta végigvittem a 2. részt nem írtam, de egy egymondatos véleményt szeretnék elmondani. Szerintem a végét nagyon elcseszték a játék készítői.
    Hogy miért? Ha megszerzed a 2x és 4x szorzót, onnan már egy kisebb levegővétellel megvan a többi szorzóra is az a kevéske pár tíz millió. Megveszed azt is és jóccakát. Szerintem kellene még lenni célnak (megvásárolható extráknak) amit csak sok száz millióért lehetne megvenni. Mert így csak beállok a torony alá és két perc alatt van egy rahedli pénzem, de minek?
    Na jó, nem morgok. A játék így is nagyon jó volt (biztosan végigjátszom egyszer-kétszer még), de a vége valahogy lehetett volna egy kicsit más....

Csácsumi!
  • C7
    amúgy angol végigjátszásba le van írva mind
  • C7
    a végén amikor fürödnek a rohamosztagosok, kihúztad sötét erővel a dugót?
  • netuddki
  • Iceman MC
    töltsd le ezt nekem sikerült
  • netuddki
    fijjug nekem nem hajlando felinstallálodni ez a nyüves game.........
    valami errort ir ki állandoan....
    probáltam a Properes + a reloaded verzsont is .. mindkettonél ua a hiba
    valami error ...ehhh leszarom es letorlom a francbaaaa
  • vki
    Megoldottam. Behoztam a player2-t, odamentem a ketrechez, kiléptem a p2-vel, és nyomtam egy karaktercserét :D
  • Serpa
    ott én is megküzdöttem, ki tudsz jönni egy kis karakterrel, csak jókor kell a gombot megnyomni.
  • vki
    Hi!
    Az V. rész 5. pályán, mikor másodjára kell megküzdeni Véderrel, akkor bebújtam a kis nyíláson, ami a rácsos részbe vezetett. Fel is vettem, ami ott volt, de nemtudok visszamenni. Ez most besz*ptam, vagy valami speckó kiút van.
  • Serpa
    sztem erre a helyre gondolsz, de onnan már megszereztem.

• C7
    az V. rész 5. pályáján a X-szárnyú mögött szorosan
  • GTA
    Valaki segítsen már megkeresni a minikit detektore extrát!!!!!!!
  • GTA
    A minikit detektor extrát melyik pályán tudom megszerezni és a pálya melyik részén? Segítsetek please.
  • C7
    iceman nem tudom mi van, nekem jó volt
  • C7
    menj tovább. a C-3PO-s erőteret ha kikapcsoltad, C-3PO paneljétől erőzz ki mindent, vmelyik után kinyílik egy titkos ajtó
  • Serpa
    villog egy nyíl.
  • Iceman MC
    Hogy jelez a minikit detector? nem is tuttam hogy van ilyen
  • Serpa
    a piros körnél jelez a minikit detector.
    h lehet megszerezni?

• Iceman MC
    na nekem eddig van: C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/ ezen belül csak az Empire At War -van. ijenkor mi van?
  • C7
    az első levélbe ahova nem csatoltam a fájlt leírtam de azért: C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II

! - rejtett mappa!
  • C7
    nekem 1. re meglett, állandóan lőni kell, végtelen torpedóm volt, slave 1-el mentem
  • kutyafulu
    hi Sikerült már valainek a VI fejezetben amikor össze kell építeni a kockákat az alkatrész bónusz??(HOTH)
    Nekem mindig 5 perc után sikerül.
    Sztem inkább erre adtak volna 7 percet mint hogy ugyanitt a lego eberekkel kell összegyűjteni az 1000000.
  • Iceman MC
    ezt az old savet hogy kell használni? mármint hova kell tenni?
  • C7
    bocs a pontatlanságért
  • C7
    ott e legelső részen am képernyő alja fele kell R2-vel átrepülni
  • GTA
    Nem tudom te hogy érted azt , hogy rögtön jobbra. Talán ott ahol a két hegygerinc van egymás mellett és a hol a radart kell megépíteni ott valahol???

Egyébként megkaptam kösz.
  • C7
    már el is küldtem
  • C7
    amúgy küldök
  • C7
    én azzal csináltam, amúgy a legelején jobbra át kell repülni, ott kirobbantod a falat, ott lesz egy csomó pénz meg a power brick, onnan majd lehet R2-vel a minikithez repülni
  • Mr Spock
    Nem kell olda save, egyébként is Jar Jar Binks ugrik a legnagyobbat az első részből. Másrészt meg uralkodó és a már sokszor leírt superjump kombináció!
  • GTA

A címem: [email protected]
  • GTA
    C7 kérlek küldd el nekem is a Lego Star Wars 1 old save-jét.

Köszi.