1520
A folytatás
-
#1000 elsőre nem sikerült az 1 millát összegyűjtenem.
pedig mindent szétlőttem, virágokat nővesztettem, autóztam, tautonon jártam, lego szót kiraktam, ... -
C7 #999 semmit, nem való semmire -
Andrejka #998 valaki meg tudja mondani hogy a repülő házzal mit kell csinálni lego landen
-
#997 köszönöm.
végre megvan. -
GTA #996 Honnan tudom letölteni a Lego star wars 1-et???????
PLease. -
GTA #995 kösz
-
#994 Rá kell állni a rámpára és felette megjelenik. -
GTA #993 Az angol végigjátszás azt írja, hogy a két autó közül( amiket össsze kell építenünk) azok közül az egyikkel oda kell menni a falhoz és az autóval csinálni valamit.
-
Sziasztok!
Az első részhez tud valaki végigjátszást?
A kislányom nyomja most és a Droidgyárban nem találja (nem találjuk) a 10. minikit-et. Anno végigvittem a játékot, de megmondom őszintén most nem emlékszem, hogy hol az ördögben van a 10.
Vagy ha valaki leírná, hogy ezen a pályán hol vannak a kit-ek, az is jó lenne...
Köszi a segítséget.
Más.
Amióta végigvittem a 2. részt nem írtam, de egy egymondatos véleményt szeretnék elmondani. Szerintem a végét nagyon elcseszték a játék készítői.
Hogy miért? Ha megszerzed a 2x és 4x szorzót, onnan már egy kisebb levegővétellel megvan a többi szorzóra is az a kevéske pár tíz millió. Megveszed azt is és jóccakát. Szerintem kellene még lenni célnak (megvásárolható extráknak) amit csak sok száz millióért lehetne megvenni. Mert így csak beállok a torony alá és két perc alatt van egy rahedli pénzem, de minek?
Na jó, nem morgok. A játék így is nagyon jó volt (biztosan végigjátszom egyszer-kétszer még), de a vége valahogy lehetett volna egy kicsit más....
Csácsumi! -
C7 #991 amúgy angol végigjátszásba le van írva mind -
C7 #990 a végén amikor fürödnek a rohamosztagosok, kihúztad sötét erővel a dugót? -
netuddki #989 -
#988 töltsd le ezt nekem sikerült -
netuddki #987 fijjug nekem nem hajlando felinstallálodni ez a nyüves game.........
valami errort ir ki állandoan....
probáltam a Properes + a reloaded verzsont is .. mindkettonél ua a hiba
valami error ...ehhh leszarom es letorlom a francbaaaa -
#986 Megoldottam. Behoztam a player2-t, odamentem a ketrechez, kiléptem a p2-vel, és nyomtam egy karaktercserét :D -
#985 ott én is megküzdöttem, ki tudsz jönni egy kis karakterrel, csak jókor kell a gombot megnyomni. -
#984 Hi!
Az V. rész 5. pályán, mikor másodjára kell megküzdeni Véderrel, akkor bebújtam a kis nyíláson, ami a rácsos részbe vezetett. Fel is vettem, ami ott volt, de nemtudok visszamenni. Ez most besz*ptam, vagy valami speckó kiút van. -
#983 sztem erre a helyre gondolsz, de onnan már megszereztem.
-
C7 #982 az V. rész 5. pályáján a X-szárnyú mögött szorosan -
GTA #981 Valaki segítsen már megkeresni a minikit detektore extrát!!!!!!!
-
GTA #980 A minikit detektor extrát melyik pályán tudom megszerezni és a pálya melyik részén? Segítsetek please.
-
C7 #979 iceman nem tudom mi van, nekem jó volt -
C7 #978 menj tovább. a C-3PO-s erőteret ha kikapcsoltad, C-3PO paneljétől erőzz ki mindent, vmelyik után kinyílik egy titkos ajtó -
#977 villog egy nyíl. -
#976 Hogy jelez a minikit detector? nem is tuttam hogy van ilyen -
#975 a piros körnél jelez a minikit detector.
h lehet megszerezni?
-
#974 na nekem eddig van: C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/ ezen belül csak az Empire At War -van. ijenkor mi van? -
C7 #973 az első levélbe ahova nem csatoltam a fájlt leírtam de azért: C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II
! - rejtett mappa! -
C7 #972 nekem 1. re meglett, állandóan lőni kell, végtelen torpedóm volt, slave 1-el mentem -
kutyafulu #971 hi Sikerült már valainek a VI fejezetben amikor össze kell építeni a kockákat az alkatrész bónusz??(HOTH)
Nekem mindig 5 perc után sikerül.
Sztem inkább erre adtak volna 7 percet mint hogy ugyanitt a lego eberekkel kell összegyűjteni az 1000000. -
#970 ezt az old savet hogy kell használni? mármint hova kell tenni? -
C7 #969 bocs a pontatlanságért -
C7 #968 ott e legelső részen am képernyő alja fele kell R2-vel átrepülni -
GTA #967 Nem tudom te hogy érted azt , hogy rögtön jobbra. Talán ott ahol a két hegygerinc van egymás mellett és a hol a radart kell megépíteni ott valahol???
Egyébként megkaptam kösz. -
C7 #966 már el is küldtem -
C7 #965 amúgy küldök -
C7 #964 én azzal csináltam, amúgy a legelején jobbra át kell repülni, ott kirobbantod a falat, ott lesz egy csomó pénz meg a power brick, onnan majd lehet R2-vel a minikithez repülni -
#963 Nem kell olda save, egyébként is Jar Jar Binks ugrik a legnagyobbat az első részből. Másrészt meg uralkodó és a már sokszor leírt superjump kombináció! -
GTA #962
A címem: [email protected] -
GTA #961 C7 kérlek küldd el nekem is a Lego Star Wars 1 old save-jét.
Köszi.