Lego Star Wars 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
C:\Documents and Settings\név\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II
De van egyébként a sajátgépben is keresõ! :/
-muszáj-
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
-muszáj-
Valamelyik nap kértem tõled old save-t, csak nem adtam meg emil címet. Ide küldheted: [email protected]
És egyébként sz!r megoldás ez, hogy fejezetenként van szétválasztva a végigjátszás
Elõre is kösz.
Írjátok meg.
ugyanide kell tenni a régit.
! - rejtett fájlok!
Elõször is már a bejutással gondom volt. Végül egy Ugnauth-tal sikerült, de csak úgy, hogy elõtte ötször-hatszor vissza mentem az elõzõ terembe és újra próbálkoztam.
Na, miután bejutottam a rács mögé (nagy nehezen), nem akart kijönni. Úgy csaltam ki, hogy aktiváltam 2. karaktert (F2) és kikapcsoltam az F1-t. Amikor elindultam a kijárat felé csak úgy porolt utánam. Ezután visszaváltottam F1-re és mehettem Vader után....
Remélem nem lesz több ilyen akadály (szerintem ez programhiba lehet, amit egyszer majd orvosolnak egy peccsel) és jöhet a finálé. Már 85%-nál tartok, nem sok van már hátra...
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az a gondom, hogy nem sikerül bejutnom ide. Igaz, hogy eddig csak Java-val és az Ewok-kal próbáltam. A Java nem hajlandó semmire, az Ewok pedig bejutott, de nem tudott kijönni.
Hogyan csináljam?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
http://www.myspace.com/icemanmckillah
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
(és leírná hogy hova rakjam)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.