Lego Star Wars 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Jabba ajtó akkor nyílik ki amikor mindegyik Bounty Huntert megveszitek (azokat amelyek tudnak bombát dobni).

scorpeeon
mi ez 1általán? nem is értem. egyszer próbáltam, de nem láttam a különbséget pár perc játék után...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ez a super story mód nagyon nem kellett volna...

ha valakinek van mentese külde je már el lécci mailem [email protected]
elakadtam segítség kéne az 5 -ös rész ben az 1. pályán a repülõs nél mit kell csinálni??
a cantinában a jabbás ajtó nekem akkor nyílt ki (a szuper sztorin kívül minden kivolt játszva maxra), mikor megvettem Boba Fettet... <#idiota>

bocs, nem jobbra, hanem balra az ajtótól

az ajtótol jobbra (ahol jöttél) van a falon egy vmi. azt fénykard leszúrással pusztítsd el, építsd emg a lövõt és erõzd oda, ahová a dobozt toltad, ezzel lõdd szét a rácsot

Colton
Naon KÖSZI!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Hi a V/5-ös pálya elején vagyok elakadva és a problámám a következõ: a gép szárnyából és a palló felnyitásával megcsináltam a hidat átmentem és bementem az elsõ terembe ahol nem tudok tovább jutni mert az ajtónál a rácsot nem tudom szétbarmolni és a dobozt is betoltam abba a lyukba de nem történt semmi csak folyamatosan esnek a fenti "alagútból" a rohamosztagosok. Mit kell csinálni??? Lécci segítsetek!!!<#help><#help><#help><#help><#help>

elküldtem

Mr Spock
Mer ki beszélt itt ilyenrõl: Documents and Settings\név\Dokumentumok ?

C:\Documents and Settings\név\Local Settings\Application Data\Lucasarts\LEGO Star Wars II

De van egyébként a sajátgépben is keresõ! :/

-muszáj-

Colton

Colton
Mikor Külted mert nem jött meg!

Inkább küld erre:[email protected]

szevasztok nekem a Documents and Settings\név\Dokumentumok -ban nincs semmi már néztem és nincs ott a játék mentése

Mr Spock

-muszáj-

Hy ! Valaki írja le, hogy a fejvadászos küldetéseknél hol vannak a célpontok! Az összeset ha lehet. THX
küldtem. meg Coltonnak is

aha. kiszámoltam. x4 után még másfél millió, aztán 420000, aztán 80000. nem nehéz. most 4 és fél millám van

Hali!

Valamelyik nap kértem tõled old save-t, csak nem adtam meg emil címet. Ide küldheted: [email protected]

Szerezd meg az x4-et mert onnantól nagyon könnyû. Megszerzed az x4et bekapcsolod az x2vel akkor lesz x8ad. Ki mész a kinti pénz kúthoz és ott megszerzed az x6 ott. Innen már nagyon egyszerû, mert x48os pénzed lesz, aztán a x8os ami, x384, na és ezzel már a 30 milla kb. 2 perc. 😄

Colton
1 Bõl!

Colton
az egy igen légyszi!

küld a: [email protected]

Köszi!

attól függ. az 1bõl old savet igen. 2bõl nem, fáradj csak te😄 amúgy már csak a x4, x6, x8, x10 hiányzik és max a game

Colton
Nem tudnál adni egy save Game-t?

Suliból tudok csak netezni.
És egyébként sz!r megoldás ez, hogy fejezetenként van szétválasztva a végigjátszás
miért nem nézed meg magadnak? le lehet tenni a tálcára a játékot start gombbal

Ha valaki már leszedte a végigjátszás összes fejezetét az lécci küldje el nekem word dokumentumot az e-mail címemre: [email protected]

Elõre is kösz.
de itt az sg-n is van szótár, a szotar.sztaki.hu-n is az egyik legjobb van, gondolom vmenynyit tudsz angolul, szóval nem nehéz. amit nem tudsz, azt bepötyögöd a szótárba. amúgy a torony, amit a 99 kockával lehet megkapni, nem vmi sok pénzt lõ ki egy alkalommal

azt nem tudok adni, de talán majd írok egyet, azt elküldöm. a Broken Sword 3-hoz meg a Fantastic 4-hoz is írtam

épít egy kis tornyot, mely állandóan szórja a pénzt

Magyar végigjátszás kéne.
Nekem végigjátszás kénew sürgõsen. Hol találok???????

Írjátok meg.
Colton
Mi Tõrténik a hogyha õszze gyüjtjük a 99 Gold Brick-et?

C:/Documents and Settings/fiókod neve/!Local Settings/!Application Data/Lucasarts/Lego Star Wars II

ugyanide kell tenni a régit.

! - rejtett fájlok!

megvan!!! megvan mind a 99 Gold Brick!!!

a mentést hova teszi???
az 5. rész karakter bónuszára tud vki ajánlani nekem valami jó taktikát meg karaktert? én Boba Fettel csinálom, de nem akar menni

aha. nkem a IV/4. pályán volt, hogy alig bírtam pont a fehér körre állni, hogy kinyissam az ajtót

lacibacsi
Na elmondom hogy oldottam meg végül (éjfélre!):

Elõször is már a bejutással gondom volt. Végül egy Ugnauth-tal sikerült, de csak úgy, hogy elõtte ötször-hatszor vissza mentem az elõzõ terembe és újra próbálkoztam.

Na, miután bejutottam a rács mögé (nagy nehezen), nem akart kijönni. Úgy csaltam ki, hogy aktiváltam 2. karaktert (F2) és kikapcsoltam az F1-t. Amikor elindultam a kijárat felé csak úgy porolt utánam. Ezután visszaváltottam F1-re és mehettem Vader után....

Remélem nem lesz több ilyen akadály (szerintem ez programhiba lehet, amit egyszer majd orvosolnak egy peccsel) és jöhet a finálé. Már 85%-nál tartok, nem sok van már hátra...

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

kicsit messzebbrõl próbálj meg kijönni. (állj távolabb a lyuktól)

nemtom. lehet, hogy gép gond

lacibacsi
Egy kérdés azokhoz, akik már megcsinálták az V/5 pályát. Ez az ahol Vadert kell kergetni a Bespinen. Az egyik teremben van egy minikit, ami egy rács mögött van és csak kis méretû karakterrel lehet bemenni hozzá.
Az a gondom, hogy nem sikerül bejutnom ide. Igaz, hogy eddig csak Java-val és az Ewok-kal próbáltam. A Java nem hajlandó semmire, az Ewok pedig bejutott, de nem tudott kijönni.
Hogyan csináljam?

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Iceman MC
haveromtól kaptam neki ment simán <#szomoru1>

http://www.myspace.com/icemanmckillah

telán töltsd le újra. jó oldal, ahonnan 1-2 nap: torrentz.com

nem tuom, mi lehet a gondod

Iceman MC
nekem is segítsen valaki lécci<#help><#help><#help><#help>

http://www.myspace.com/icemanmckillah

egy antennát ami a végtelenségig szórja a pénzt

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

valaki tudna küldeni nekem is 100% old savet?

(és leírná hogy hova rakjam)

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.