708
Logitech G Series
-
#388 Hádehogy? AltGr+j vagy AltGr+i az még okés, de hogy ezt hogyan tudom nagy betűvel? Se ha Shiftet nyomok mellé, se CapsLock-al nem megy. -
#387 Most haveromtór írok és megy ÍÍÍÍÍ :) -
#386 Ez igaz, de úgy látom, nagoyn nem akaod elhinni, hogy tudok íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí-t írni, csak a nagy a proglémás. De mindegy. -
zoolee #385 Bakker!!!!!!!! MONDOM! MEGNYOMOD A JOBB OLDALI ALTOT? NYOMVATARTOD!, MAJD RÁTENYERELSZ 1 PILLANATRA AZ I RE, ÉS LÁSS CSODÁT OTT A HOSSZU í.
iTT sgN, AHOL BEíROD A SZÖVEGET NEM LÁTSZIK, HOGY NAGY-HOSSZU í, NEM TOOM MIÉRT, DE NEKEM MÜXIK... -
#384 De hogy? -
#383 Hát az nem igazgat, inkább legyen mellettem 3dl rostos narancslé :D -
zoolee #382 Csak azok amiket LCD re kilehet rakni:D -
#381 Pár dolog mit jelent?:D -
zoolee #380 Pff..én simán took ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí. -
#379 Hoggyú=hosszú
Nem tudom, hogy hogy lett ilyen, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nagyot nem tudok. -
zoolee #378 Ha nem fontos az LCD adta + pár dolog akkor g11... -
zoolee #377 Mióta????
Mondom! Jobb allt + i = hiszu í. -
#376 És G11 vagy G15?:D Dilemában vagyok .. :)) -
#375 Ja, egyáltalán nem nagy cucc. Csak azóta nem tudok hoggyú nagy í betűt írni. -
zoolee #374 De igazából nem nagy ügy...
Y-Z t simán ki lehet cserélni, csak ugye az van, hogy alt gr+j a a rövid í és alt gr + i a hosszu..Meg lehet szokni. -
#373 Csak angol van. -
#372 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.. :D Nos, most újjítanék G11-re, vagy G15-re.. és csak angol kiosztású létezik ezekből a billentyűzetekből?:O -
#371 köszi -
#370 LCD manager-be bemész, LCD settings és ott a switching algorithm-et manual-ra teszed. -
#369 Hello!
ma vettem meg, hasit nagyon:D csak meg lehet csinálni hogy az lcd kijelzö ne váltsa állandóan az infókat? -
#368 Dehhogy betegség, a tulaj ehet ott :D
Mondjuk az esc/enter problémát valami driver okozhatta, mer nagyon régen volt már. -
Lacika 79 #367 az enyém tele van Metaxagyömbérrel, meg Jackkólával, de úgy látszik, szereti :D
hülye kockabetegség a gépnél evés, de szerencsére birja a masina a malackodásomat :) -
Lacika 79 #366 egy anyázós restart megoldja, nem fogok ezért bidelni :D -
zoolee #365 Nekem semmi bajom vele..
PEDíG!!!! Tesóm 2 szer öntötte tele ice teával.
De full az egészet, lenyomtam 1 billt, és fröcskölt a tea..XD -
#364 G1 re bebibdeltem az escet, enter nek meg ideiglenesen jó a numerikus... :) Úgyis az elején vakon soxor a g1 nyomtam ha esc kellett épp :) . -
Lacika 79 #363 Én is az Enterrel és az ESC-vel cumizok néha. Elég idegesítő tud lenni :S -
#362 Én rájöttem ám mi a kérdés :)
Nem még nem találkoztam ilyennel, hogy ilyen bizonyos karakterek nem működnek :)
Nekem olyan volt régebben, (már régóta nem fordult elő) hogy nem ment az 'ESC' , meg a nagy 'enter', de restart után megoldódott.
Sajna ha neked mindig ez van, akor lehet hogy valami hardware probléma a billentyűzetben. Próba másik gépen, és megkapod kizárásos alapon a választ. Driver nélkül is mennie kell minden alap gombnak. -
#361 Siastok!
Valaki találkoot már olyan prolémával 15 -nél oy ionyos karakterek nem működnek? (nem kosos takaritva lett nem ömlött ele semmi,sőt a sokái nyomva tartom a adott ill-t akkor néa irja is -puffer ond?-)
Elnéést a olvasatósá miatt. -
007david #360 Hy
BF2 höz nem tudtok Makrókat?? -
zoolee #359 Nyöhöhö.:o)
Akkor remélem azért nincs ott a g15, mert a logitech bácsi elkezdi tervezni a színes kijelzős g billt.:P
Szép is lenne...XD -
#358 Nézd meg logitech.hu-n, ha még nemlehet lehet kérni értesítést rá.
Viszont nagykerben felmartam egy Logitech katalógust, és a Klasszikus g15 nem volt benne, csak a piros gombos :(
Alatta meg a G11. (kijelző nelküli) -
#357 Hy all!
Nemtudjátok mikor lesz magyarországon kapható az újfajta Logitech G15 bill? Gondolom tudjátok melyik az...
Előre is köszönöm! -
#356 Ok! Köszönöm! -
#355 Jók a gombjai, na nem annyira mint a C-64 nek, de alakul. Halknak halk, legalábbis a fülesben nem hallom amikor csapkodom, mert leszedtek hátulról awpvel :) -
#354 jah igy már értem, köszi. szoval akkor a kéken világitó jobb:) -
#353 Félreérthető lettem, újnak új, csak nem leválltó modell. Maradnak párhuzamosan.... Gondolom ezért dágult a G15Gamer 5 rongyot pár hónap alatt. -
#352 Az nem újfajta, az csak síma G15 , és nem G15 Gamer.
Levették róla 'G' billentyűk nagyrészét, asszem 6 maradt csak. Illetveranda piros a világítás.
Fix, az LCD. És pl nincs hangerő 'jog', meg Windows bill letiltó gomb. -
#351 Hy all!
Én most fogok ilyen bill-t venni! Gondolom megéri az árát mint minden Logitech termék Maga a kinézete is tetszik főleg a kis LCD kijelző és a világitós gombok! Mondanátok pár dolgot róla nekem? PL.: könnyű lenyomni a gombjait és halk?
Előre is köszönöm! -
zoolee #350 újfajta??wtf? -
#349 Sziasztok! van vkinek uj fajta G15-je? ha igen mi a véleménye rola?
v inkább érdemesebb a régi felépitésüt venni?:)
elöre is köszi a választ