708
Logitech G Series
-
buba23 #348 Az éppen aktuálisG15 DRIVER-t innen leszedheted! Nekem az 1.04-es verzió tökéletesen működik.
"Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent, mégsem működik."
Miután beimportáltad a 'Counter-Strike_Source.lgp' fájlt, a Logitech G-serias Keyboard Profiler -ben a legördülő menüből a Default és a CSS közül kellene tudnod választani. Kiválasztod a CSS-t és
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Itt megadod a saját CSS -nek megfelelő elérési utat: "...\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe". Ennyi lenne.
Ezután a CSS indításakor az lcd-n meg kell majd jelennie, hogy "Counter Strike Source Profil Enabled". Ennek ellenére néha visszaválthat defaultra, ezért érdemes leellenőrizni a játék konzoljában(-console), hogy pl: G7 lenyomására beírja -e az adott "kódot", ha nem, akkor Alt+Tab és Alt+Tab.
ui: Az általam belinkelt 'Counter-Strike_Source.lgp' csak updatelt css-el fog jól működni, a "vásárlási rendszer frissítése" előtti verziókkal nem. -
zoolee #347 b+4-2,b+8-2-3-3-4-5-6 és ,,, ... és kész:)XD -
doszili #346 Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy Counter Strike:Source-ban nem működnek a buy makrók, amiket beállítok? Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent(Amit buba23 írt), mégsem működik.
Valahol olvastam, hogy egyik újabb driver nem a legjobb, de azt nem írták miért. Lehet, hogy egy régebbi driverrel kéne próbálkozni? -
zoolee #345 Alt GR + Q -
#344 \ ilyen jelet hogy lehet vele alkotni? -
#343 Én eddig semmi bugot nem találtam a billentyűzettel kapcsolatban. Se a pluginokban, se az bill programjában, se semmiben. Midnen tökéletesen működik.
Blinkye: szeirntem az USBvel lesz a gond. Mondjuk ez csak tipp, igazából fogalmam sincs mi lehet a baja. Nekem még nem csinált ilyet. Mondjuk az említett játékokat nem próbáltam ezzel, de amikkel igen (Doom 3, Jedi Academy, Halo 2, Spider-Man 3, KOTOR, Battlefield 2142), azoknál nem volt semmi gond. -
#342 Sziasztok.. Pár játéknál problemem van. Állítólag lehet a bill is az oka..(G15 öm van) A hiba a következő: Grafika gyönyörűen megy,de pl az előregom elengedésénél nem áll meg az autó,ember..stb hanem még egy kis ideig megy tovább. Későn reagál a dolgokra.. Ezeknél a játékoknál tapasztaltam.. Driver 4, ManHunt,Rainbow Six vegas. A gépem ASUS A8N SLI lap,Geforce 7900GT 256 vga,4x512 Ram,AMD 3200+ proci, Logitech G15 bill, Logitech G7 egér... A G7 beszart helyette egy 900FT os hama egér van most.. HELP.. -
skoos #341 Úgy olvastam bugos..... ? -
#340 Winamphoz a Ray's G15 winamp plugiun nagyon jó és működik is. Villogást meg ki lehet kapcsolni. -
skoos #339 Hali!! Én is a társasághoz tartozom immár...Amennyiben a billentyű megléte a feltétele ennek.
:D
No.
Király, isteni, nem is ragozom tovább, akinek van úgyis ismeri, akinek nincs úgysem érti.
CSsource-hoz, WOW-hoz,(esetleg GTR2-höz, STALKER-hez) és WINAPHOZ keresnék LCD dolgokat. Ne villogjon, ne csináljon felesleges dolgokat, legyen szép és működjön.
Lenne ilyeneker ajánlat?
Köszi!!!
És tapossátok gyerekek, ha valamit, EZT erre találták ki!! Nekíméljétek!
:D:D:D -
zoolee #338 Az ilyen .xds fileket hova kell rakni?
SRY, de csak most kezdtem ezekkel foglalkozni. -
zoolee #337 Hali....
Nem tud valaki LFS hez, plug-in-t ami kijelzi a sebességet,sebességfokozatot, stbstb, meg talán hőmérsékleteket?? -
#336 Nincsa valami mód arra, hogy a G gombokat külön billentyűként tudjam használni a játékokban? -
buba23 #335 Buy makró
Logitech G-series Keyboard Profiler -ben:
(1) Profile-> Import -> Counter-Strike_Source.lgp
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Pl: "C:\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe"
(3) Settings -> LCD control panel -> Keyboard Profiler kipipál.
(Fegyverek "elhelyezéséről": lásd a mellékelt képet) -
BecX #334 Nekem inkább makrók kellenének... tud valaki mondjuk cs-hez ?
pl buy makrók...
Nekem rohadtmód nemsikerül beállitani semmilyen buymakrót :( -
#333 Hogyan tudnám az LCD studioban készített projektemet pluginként lementeni? Hogy ne kellejn elindítani a programot, hanem mindig ott legyen a listában. -
#332 Hát ez a billentyűzet gecijó! Csak az a baj, hogy most is 5 billentyűt lenyomtam, mire megtaláltam az ű-t, meg az enter helyett is mindig azt nyomok, de majd megszokom. Én nem akarom se lézergravírozni, se felmatcirázni, szóval meg kell szoknom. Még jó, hoghy nem nagyon szoktam nézni a billentyűket, ha igen, akkor meg úgy is tudom, hogy hol lenne a magyar betű. Csak az í-vel vagyok gondba, mert ez az AltGR+J picit idegesítő tud lenni. Na mindegy, majd megszokom vagy leszokok az ékezetekről.
Még annyit, hogy ezekhez a G gombokhoz lehet játékban parancsot hozzárendelni? SZoval ha a controlsban rámegyek, hogy mondjuk az újratültésre és pl a G9et, akkor azt beálltja annak vagy ez így nem m
ködik? Viszont ez az LCD nagyon fasza rajta. Winamp nagyon jó vele. Majd megtanulom valahonnan, hogy játékhoz hogyan tudokcsinálni ilyet, hogy modnjuk ott jelezze a lőszert vagy valamit. Bár az elfér a képernyőn is, szóval leeth, ohgy marad az a winampnak. Meg ezek a makrók is faszáak. -
spytime9 #331 Na grat!!! üdv a klán-ba!!!!
Az egyetttlen olyan cucom amit nem bántam meg!!!! -
#330 Na megvettem a billentyúzetet. Nagyon fasza. Angolságát még meg kell szoknom, de ez lényegtelen. Nagyon durva a cucc. -
#329 Köszi. -
spytime9 #328 Helló
1.van!!!
2.nincs -
#327 Nagyon megtetszett ez a billentyűzet, lehet, hogy veszek egyet, de lenne 2 kérdésem:
1. Vistához van drivere?
2. Van magyar változata vagy csak angol? -
zoolee #326 Drivert tedd fel...
Nekem G15 nél nem müxik, ha nincs driver... -
#325 Lehet nem ide kéne írnom de megkérdezhetem hogy a g11-es billememn miért nem mennek a volume meg ilyen gombok ? -
Dodo55 #324 Ráadasul a sok felkiálltójel...
Meg tudnám ölni, aki 3-nál többet ír.
Ismerek valakit, aki minden kijelentő mondata végére felkiálltójelet tett.
Miután a szépen kérés nem használt, egy kis admin terrorral(aláírás átirogatás, és egyéb szivatások) leszoktattam róla :D
Mert azért had zavarjon már engem, hogy a saját oldalam fórumában valaki idegesítően ír :D
Az a szerencséd norbi99, hogy itt nem vagyok admin :D -
zoolee #323 Na, nem tudod???(321#) -
#322 Logitech G15 Gaming Keyboard
mond ez neked vmit? -
norbi99 #321 Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden műkődik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne működésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zoolee #320 Hali, meik is az az oldal ahhol szinte minden plugin fenn van? -
Hollolany #319
LCD Studio letoltese meg minden:
http://www.lcdstudio.com/site20/download.php
egy kis leirás:
http://www.lcdstudio.com/site20/documentation.php
mégtöbb leirás és help:
http://www.lcdstudio.com/forum/
igényel némi angoltudást, azzal remélem rendelkezel (ha már 1x angol billenytűzetet vettél :D)
üdv!
-
#318 De jó tudni hogy az 1 éve használt billem tud kÜLÖMBÖZŐ PROGRAMOKAT LCD-re :D...Majd 1 két dologra kváncsi lennék...Hiába olvastam el az egészet előlről...Ott akadtam meg hogy honnan lehet letölteni a LCD studion nevű proggit? :D
-
#317 Valaki találkozott már olyannal, hogy szétfagya billentyűzet kijelzője, attól, hogy Gamepad, vagy kormány csatlakozik a gépre USB-n, de akkor is ha nem az ő hátuljába csatlakozik. -
Hollolany #316 UP!
Help wanted :)
Udv mindenkinek!
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P
1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy allitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek vele h mukodjon is?:)
azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi
CU -
Dodo55 #315 Én 15-ért vettem.
Persze neten rendeltem, itt a városban még mindig 25... -
zoolee #314 háát sztem most már sokan megengedhetik a bruttó 16 e ft s árával...
Igaz, én még 26 ért vettem, de a lényeg uggyan az. -
spytime9 #313 istenem nagyon király ez a bill!!!!! bár isttttenek nem sok köze van hozzzá de tényleg nagyon jó!!!!!!! vegye meg nindenki aki tehettttti!!!!! -
Hollolany #312 a 3as kerdesre nemkelll valaszolni az latom mast is erdekelt :):P -
Hollolany #311 Udv mindenkinek!
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P
1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy akkitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
3. Van a szerkentyun egy olyan gomb aminek a funkciojara meg nem jottem ra, ez az LCD monitor melletti csuszka:) pls meseljetek rola:P
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek velle h mukodjon is?:)
azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi
CU -
#310 Kösz h megosztottad velünk csá -
zoolee #309 Engem nem..