Logitech G Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
megnyitod a logitech g series keyboard profilert
ott settings majd LCD control panel es amit amugyse hasznalsz azt vissza lehet pipalni (countdown timer.. pop 3.. az lcd settinsgben meg a legfelso dolog ne legyen bepipalva es akkor te kezzel tudod allitani azt hogy mit akarsz latni a kijelzon
(kis kerek gomb jobboldalt megnyom es jobbra balra lepeget majd OK..

Carlos
Kérdés.
Hogy lehet lockolni, hogy mongyuk a prey alatt ne irogassa ki a CPU-t, meghogy hány mélem van?
Tehát hogy csak a prey dolgait váltogassa?

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
szedjetek le a PREY DEMOT es lassatok csodat az lcd kijelzon mikor jatszotok!! jeeeee remelem minden jatek tamogatni fogja a g15 ot!
Devil_Gy
Hi! A kollegának igaza van! Pl: Sof2 guggolás(shift)+kihajlás(ctrl)+araszolás(bal nyíl) már nem csinálja meg. jobbra megy de balra ütközés van! És ez csak 3 gomb.
1 kis bug az amúgy elég faxányosan sikerûlt termékben!(viszont annál idegesítõbb)

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

CSOCSO
k******ott jo.. lcdstudiot feltettem es baszik elindulni a winfos!!!! elozo rendszer is ugyan ezt csinalta.... az MS logo utan az udvozoljuk elott megall a winfos.. cska ures kepernyi lathato. most letiltottam az lcdstudio inditasat es egybol bejott a win!
CSOCSO
majdnem ket A4 es lapnyi!
CSOCSO
188
DummyBoy
Kösz ... ha olyan 150cm magas vagy akkor elfér ... 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CSOCSO
egy 5-10 cm el hoszabb az alkaromnal ( kinyujtott ujakkal)
DummyBoy
Sziasztok ...

Valaki meg tudná nekem mérni hogy milyen hosszú egy ilyen bill?
Tesztekben még sehol sem láttam 😞
(Elférne-e az asztalom betolható lapján 😊 ) Elõre is köszi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Blinkye
hosszú it leszarom 😊 profilhoz lehet rakni exet. meg kéri is.. akkor azzt minek? meg miért lehet gombhoz tallózni exe-t akkor? a winap is elindul pl.. az alap beállitásokkal.. akkor valahogy aztis megcsinálták 😊 Silkroadba meg csak az kéne,h a G1=1 legyen .. és igy tovább... de vmiért nem reagál rá a játék alatt,de amúgy winfosba meg mûxik a G1 helyett 1-et ir... szal nem értem

3Ds MAX :)

és azért nem tudsz pölö hosszu í betüt írni game közben mert azt is be kell állítani újra a macroknál... van ott 1 görgetõsáv ott beállítod a gamet és beállítod oda is a macrokat... és kész
nem tudsz exe -t rakni G gombra, csak billenytûkombinációkat...
Blinkye
Pl nemtom beállitani azt sem,h a Silkroadon belül G1 legyen az egyes..stb igy tovább.. Elvileg úgy is lehet nem,h megnyomom MR-t G1 aztán 1-es gomb.. nem? kipróbáltam minden sorrendben.. Itt müködik,de gaméban nem 😞

Blinkye
Biztos lehet exe-t is rakni G gombra...

Duddits
Ezt én se tudtam. Én beraktam egy StarForcos gamét, és egyszerûen a SF ellenõrzésénél megbukott, holott simán átkéne mennie rajta.

Blinkye
valamiért nemtom beállitani pl G2 re,h elinditson egy játékot 😞 berakom az exe
útvonalát és mégsem reagál.. ez miért lehet?

Duddits
Játékhoz én nem tudtam még használni.

Blinkye
Szasztok. Holnap érkezik a billem <#vigyor2> Tök király. 12 ropi nagyker 😊 Nem vágom,h boltba miért 16-22 között van... Alapból milyen infókat ír ki az LCD re? Silkroadhoz használja vki?

CSOCSO
mar leirtam 5 szor.. olvass vissza parat....
Duddits
Nekem is ez a problémám. BIOS-nál még mükszik, de utánna már sehol, csak a Windows-ban. Nem reagál semmire addig.

köszi a helpet😊

CSOCSO
usb legacy supportot tedd enabledra a biosban ... esetleg nezz valami mast ami a keyboarddal kapcsolatos es OS vagy BIOS ra lehet allitani... allitsd at a masikra es mukodni fog!
Amikor az elején bootolna a gép és választhatok hogy sima xp vagy style xp menjen, ott vár 30 mp t és mivel nemreagál a bill ezért kikell állandóan várni, bár most kicseleztem, raktam be egy régebbi billt ps2 re és arról megy csak azért érdekes mert amikor indul a gép a bios setupba simán belép és müxik, de ott amikor ez a válaszképernyõ van ott nem. Alaplapi usb re van kötve nem usb hubra a bill.

CSOCSO
hol nem muxik?
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy a pc bootolásakor nekem fentvan a style xp és várni kell 30mp t mire elindul a gép, mert nemmüxik ott még a bill, ezt hogy lehetne megoldani hogy ott is müködjön?Másnak nemvolt ilyen probléma?Válaszokat elõre is köszönöm

CSOCSO
tud vki olyan progit ami meri a a cpu es gpu homersekletet? a speedfan progi nem meri a gpu-t.. ati toolt meg speedfant nem akarok egyszerre hasznalni mert nincs kedvem 8 millio progival a hetterben szarakodni.

igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.

vki?
CSOCSO
igy van.. addig data fog megjelenni amig nem teszel fel egy kulon progit ami non stop a hatterben fog futni csak mint a FRAPS..

en ezert nem tettem bele a hofokot mert fraps meg eleg de mas mar nem kel hogy non stop fusson... amugy....

nemtom minek a hofok bizbasz.. engem addig erdekelt a hofok amig ra nem jottem hogy minden rendben...

marmint:
az alap gyari p4 huto szar volt, alig hutott.. vettem zalmant parszor lecsekkoltam jatekban se megy 55 fole... alapbol meg olyan 30-35
utanna a ramokra is vettem hutest... az is fasza
ezekutan rajottem hogy a vidkarim rohadt forro... vettem uj alaplapot hogy elferjen... vettem uj zalman hutest ra es egybol 15 fokot ugrott le a homerseklet.. tudom hogy minden olyan 50-55 fok alatt van terhelve.. szal innentol kezdvbe nem tud erdekelni a dolog. az abit alaplap majd szol ha valamelyik fan megall..szal aggodalomra semmi ok.. es tudom hogy minden jol hut.
szvsz felesleges
Szia csocso! Köszi a linkeket!Az lenne a kérdésem a cpu hõfoknál most azt írja h data.Ahoz hogy itt érték jelenjen meg mit kell tennem?Futtatni kell hozzá valamijen progit?Ha ez így van,hogy tudom beilleszteni a kolvasó progi álltal kapott értéket a hejére?

ui:Neharagudj kérlek a zaklatásért de még naon láma vok ehez a témához!De tanulok!

ABIT AW8-MAX; INTEL P4 D830 3GHz; 2Gib 667/DDR2; 2X 160Gib.SATA vincsi; ATI X1900XT; Logitech G15 bill; Turboline Power 550 táp.

CSOCSO
hat... probald ki ezt

vagy inkabb ezt!!!!!

csak a diskspace formatot kell 0:00 ra allitani
bocs... nem filetipuson hanem filetipusu fileon 😊
jobb klikk 1 olyan filetipuson amit le akarsz jáccani, ott Társítás, Program válaztása benyomod hogy Winamp és van ott 1 olyan négyézet hogy "Az ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt gombbal türténjen" nyomsz neki 1 OKt és rendben is vagy...

Amúgy nem tom ez miben kapcsolódik a topichoz...
Dave9214
Heellllo

Nekem olyan bajom lenne, hogy ugy el cseszõdõtt a wmplayerem hogy telepiteni sem tom, se uninstalálni, felraktama winampot, és nem reagálnak a media gombok
hol lehet beálitani hogy monstantol Winamp ra jáccanak nekem?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Nekem is megoldódott!Én is pontosan azt tettem!Csak ujra kellet indítani a winfost h használatba vegye az új karaktereket.csocso!nagy gáz lenne nekem összehozni h a procinál a hõfokot lássam ne a terhelést?

ABIT AW8-MAX; INTEL P4 D830 3GHz; 2Gib 667/DDR2; 2X 160Gib.SATA vincsi; ATI X1900XT; Logitech G15 bill; Turboline Power 550 táp.

CSOCSO
ja.. havernak is ezt csinalta.. beugatott a progi hogy nem truetype a cucc... a haver csak ujrainditott es mukodott gyonyoruen!
CSOCSO
tudom... nem jutott eleg hely 3 karakterre😄

engemn nem zaklat.. nem soxor latom 100% on..
Szasz Csocso! ez minden szép és jó csak a main kijelzõben amikor a CPU nál 100%ot kéne írni 10%ot ír helyette... csak gondoltam szólok
Duddits
Ha Imageshack-re töltesz fel képet, ne akar belinkelni ide. Ugyan SG fórum tiltva van a listából és csak egy békás kép jelenik meg nekük.

Ítt még javítani sem lehet?Így talán jobb lessz!?

Basszus erre az oldalra nemlehet képet feltölteni,csak 20 kilobájtot!?Mijen kép fér bele 20 kilobájtba?Röhej4Na mind 1 itt találod:http://img483.imageshack.us/img483/2462/mainscreen6yx.jpg

Szia csocso!Megkaptam a reget,köszönöm szépen!Neki is estem rögtön a proginak!Megcsináltam mindent ahogy írtad be is töltõdött.Csak az a baj h az enyém igen csunyácska a tiedhez képest!Össze vannak folyva a karakterek szinte olvashatatlan!Készítettem egy képernyõmentést,amit felteszek hogy lásd te is!(sajna digi kemerám nincs)Kérlek nézd meg!Tudunk vele kezdeni valamit?

szia csocso!Küldtél nekem reget?Mert nem találkoztam vele!

Na megpróbálom!De kell akkor a reg h eltudjam indítani ar lcd-ét!Ma már nemtok tovább foglalkozni vele mert reggel meló.holnap majd beszámolok az élménzeimrõl!Köszi mindent!
email:[email protected]<#worship>

CSOCSO
a proci hot nem tudom kiiratni mert kulon progit kell futtatni ahatterban csak ugy mint a FRAPS nal.

adj emailt.. majd kuldok neked reget...

tehat felrakod a gepre a progit.
kicsomizod a rart amit leszedtel. a betutipusokat beteszed ahova kell. majd elinditod a progit bemesz az optionsba es megnyitod a general fulet.. beallitod hogy induljon a windowsal ne mutassa a splash screent es mutasd meg neki hogy melyik xpl filet inditson alapbol...
okezd le oket.. es inditsd ujra a gepet.. ha nem megy akkor szolj
Á csocso!Jaj de jó h itt vagy!Tehát a bill a gépbe van bedugva nem elosztóba!Levelet nem tok írni,angoltudásom=számtek nyelv és kész!No de most az lenne a lényeg,h a 3.oldalon állítolag 1 link mutat 1 rar filere amiben sokmindent leírsz meg vannak benne progik is.Te voltál azon a linken?Mert ott aztán van minden féle reklám de a te rar filed sehol nincs!Nem bírok ezzel a szemét Lcdstudióval!Igazán leírhatnád lépésrõl lépésre hogyan kell telepíteni!Figyelmesen végig olvastam a topikot nincs leírva sehol!!Letöltöttem a progit,a hivatalos honlapjárol megadtam nekik a nevem email címem de nem küjdtek nekem semmi reg-féleséget.Er történt múlt hét szombaton!Kezdem azthinni hogy valami államtitok annak a proginak a regje?Na mind 1 légyszi segíts!szeretném használni az álltalad készített kijelzõt!Különösen az kellene ami a proci hõfokát is kijelzi.Már használom az álltalad készített macrot az ékezetes betûkre.Köszönöm!Légyszi segíts! <#falbav>

CSOCSO
esetleg ezt kell enable ra rakni!!:
USB Legacy Support
CSOCSO
ha ilyened van akkor elvileg

a masodik vagy harmadik a bal oldalon
CSOCSO
fogalmam sincs neked hol van mert nemtom milyen biosod van.. nezz at mindent es vhol at lehet allitani a keyboardot OS rol DOS ra vagy forditva.. ott kell
CSOCSO
a G15 ot hova dugtad? USB elosztora vagy magaba a gepbe? probald ki hogy usb2 be dugod.. ha nemtudod akkor az ciki... gondolom irni kene a logitechnek..
Sziasztok!Na végre!Nekem is van G15-ötöm!Szépen kigyönyörködtem magam,stb..stb.Feketeleves: felakartam tenni valamit a pendriveremre!Na gondoltam mijen klassz nem kell a gép hátúljánál akrobatázni,itt nan 2-port is a billen.Rácsatizok hibaüzi:az USB energiaellátási kapacitása nem elegendõ!Megjegyzem minden más porton müxik,tehát pendriver hiba kizárva!Alaplap: ABIT AW8 MAX Táp:550 Watt!Win XP-SP2 Valakinek még ijen??Orvoslás?De ha ez így van gyárilag,akkó mire jó ez a kettõ port?Ja és letöltöttem az uj drivert telepítettem,semmi válltozás!Köszi mindenkinek! <#help>