Logitech G Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Nézd meg logitech.hu-n, ha még nemlehet lehet kérni értesítést rá.
Viszont nagykerben felmartam egy Logitech katalógust, és a Klasszikus g15 nem volt benne, csak a piros gombos :(
Alatta meg a G11. (kijelzõ nelküli)
SD456
Hy all!

Nemtudjátok mikor lesz magyarországon kapható az újfajta Logitech G15 bill? Gondolom tudjátok melyik az...

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

SD456
Ok! Köszönöm!

pointer4
Jók a gombjai, na nem annyira mint a C-64 nek, de alakul. Halknak halk, legalábbis a fülesben nem hallom amikor csapkodom, mert leszedtek hátulról awpvel :)
Zomil
jah igy már értem, köszi. szoval akkor a kéken világitó jobb:)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pointer4
Félreérthetõ lettem, újnak új, csak nem leválltó modell. Maradnak párhuzamosan.... Gondolom ezért dágult a G15Gamer 5 rongyot pár hónap alatt.
pointer4
Az nem újfajta, az csak síma G15 , és nem G15 Gamer.
Levették róla 'G' billentyûk nagyrészét, asszem 6 maradt csak. Illetveranda piros a világítás.
Fix, az LCD. És pl nincs hangerõ 'jog', meg Windows bill letiltó gomb.
SD456
Hy all!

Én most fogok ilyen bill-t venni! Gondolom megéri az árát mint minden Logitech termék<#vigyor2> Maga a kinézete is tetszik fõleg a kis LCD kijelzõ és a világitós gombok! Mondanátok pár dolgot róla nekem? PL.: könnyû lenyomni a gombjait és halk?

Elõre is köszönöm!

újfajta??wtf?

Zomil
Sziasztok! van vkinek uj fajta G15-je? ha igen mi a véleménye rola?
v inkább érdemesebb a régi felépitésüt venni?:)

elöre is köszi a választ

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az éppen aktuálisG15 DRIVER-t innen leszedheted! Nekem az 1.04-es verzió tökéletesen mûködik.

"Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent, mégsem mûködik."
Miután beimportáltad a 'Counter-Strike_Source.lgp' fájlt, a Logitech G-serias Keyboard Profiler -ben a legördülõ menübõl a Default és a CSS közül kellene tudnod választani. Kiválasztod a CSS-t és
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Itt megadod a saját CSS -nek megfelelõ elérési utat: "...\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe". Ennyi lenne.
Ezután a CSS indításakor az lcd-n meg kell majd jelennie, hogy "Counter Strike Source Profil Enabled". Ennek ellenére néha visszaválthat defaultra, ezért érdemes leellenõrizni a játék konzoljában(-console), hogy pl: G7 lenyomására beírja -e az adott "kódot", ha nem, akkor Alt+Tab és Alt+Tab.
ui: Az általam belinkelt 'Counter-Strike_Source.lgp' csak updatelt css-el fog jól mûködni, a "vásárlási rendszer frissítése" elõtti verziókkal nem.

b+4-2,b+8-2-3-3-4-5-6 és ,,, ... és kész:)XD

Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy Counter Strike:Source-ban nem mûködnek a buy makrók, amiket beállítok? Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent(Amit buba23 írt), mégsem mûködik.
Valahol olvastam, hogy egyik újabb driver nem a legjobb, de azt nem írták miért. Lehet, hogy egy régebbi driverrel kéne próbálkozni?
Alt GR + Q

macleod2005
\ ilyen jelet hogy lehet vele alkotni?

KILLER2
Én eddig semmi bugot nem találtam a billentyûzettel kapcsolatban. Se a pluginokban, se az bill programjában, se semmiben. Midnen tökéletesen mûködik.
Blinkye: szeirntem az USBvel lesz a gond. Mondjuk ez csak tipp, igazából fogalmam sincs mi lehet a baja. Nekem még nem csinált ilyet. Mondjuk az említett játékokat nem próbáltam ezzel, de amikkel igen (Doom 3, Jedi Academy, Halo 2, Spider-Man 3, KOTOR, Battlefield 2142), azoknál nem volt semmi gond.

Töltsük le az internetet!

Blinkye
Sziasztok.. Pár játéknál problemem van. Állítólag lehet a bill is az oka..(G15 öm van) A hiba a következõ: Grafika gyönyörûen megy,de pl az elõregom elengedésénél nem áll meg az autó,ember..stb hanem még egy kis ideig megy tovább. Késõn reagál a dolgokra.. Ezeknél a játékoknál tapasztaltam.. Driver 4, ManHunt,Rainbow Six vegas. A gépem ASUS A8N SLI lap,Geforce 7900GT 256 vga,4x512 Ram,AMD 3200+ proci, Logitech G15 bill, Logitech G7 egér... A G7 beszart helyette egy 900FT os hama egér van most.. HELP..

3Ds MAX :)

Úgy olvastam bugos..... ?

KILLER2
Winamphoz a Ray's G15 winamp plugiun nagyon jó és mûködik is. Villogást meg ki lehet kapcsolni.

Hali!! Én is a társasághoz tartozom immár...Amennyiben a billentyû megléte a feltétele ennek.
:D
No.
Király, isteni, nem is ragozom tovább, akinek van úgyis ismeri, akinek nincs úgysem érti.

CSsource-hoz, WOW-hoz,(esetleg GTR2-höz, STALKER-hez) és WINAPHOZ keresnék LCD dolgokat. Ne villogjon, ne csináljon felesleges dolgokat, legyen szép és mûködjön.
Lenne ilyeneker ajánlat?

Köszi!!!
És tapossátok gyerekek, ha valamit, EZT erre találták ki!! Nekíméljétek!
:D:D:D

Az ilyen .xds fileket hova kell rakni?
SRY, de csak most kezdtem ezekkel foglalkozni.

Hali....
Nem tud valaki LFS hez, plug-in-t ami kijelzi a sebességet,sebességfokozatot, stbstb, meg talán hõmérsékleteket??

KILLER2
Nincsa valami mód arra, hogy a G gombokat külön billentyûként tudjam használni a játékokban?

Buy makró
Logitech G-series Keyboard Profiler -ben:
(1) Profile-> Import -> Counter-Strike_Source.lgp
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Pl: "C:\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe"
(3) Settings -> LCD control panel -> Keyboard Profiler kipipál.
(Fegyverek "elhelyezésérõl": lásd a mellékelt képet)

Nekem inkább makrók kellenének... tud valaki mondjuk cs-hez ?
pl buy makrók...
Nekem rohadtmód nemsikerül beállitani semmilyen buymakrót :(

------ BecX

KILLER2
Hogyan tudnám az LCD studioban készített projektemet pluginként lementeni? Hogy ne kellejn elindítani a programot, hanem mindig ott legyen a listában.

KILLER2
Hát ez a billentyûzet gecijó! Csak az a baj, hogy most is 5 billentyût lenyomtam, mire megtaláltam az û-t, meg az enter helyett is mindig azt nyomok, de majd megszokom. Én nem akarom se lézergravírozni, se felmatcirázni, szóval meg kell szoknom. Még jó, hoghy nem nagyon szoktam nézni a billentyûket, ha igen, akkor meg úgy is tudom, hogy hol lenne a magyar betû. Csak az í-vel vagyok gondba, mert ez az AltGR+J picit idegesítõ tud lenni. Na mindegy, majd megszokom vagy leszokok az ékezetekrõl.
Még annyit, hogy ezekhez a G gombokhoz lehet játékban parancsot hozzárendelni? SZoval ha a controlsban rámegyek, hogy mondjuk az újratültésre és pl a G9et, akkor azt beálltja annak vagy ez így nem m
ködik? Viszont ez az LCD nagyon fasza rajta. Winamp nagyon jó vele. Majd megtanulom valahonnan, hogy játékhoz hogyan tudokcsinálni ilyet, hogy modnjuk ott jelezze a lõszert vagy valamit. Bár az elfér a képernyõn is, szóval leeth, ohgy marad az a winampnak. Meg ezek a makrók is faszáak.

Na grat!!! üdv a klán-ba!!!!
Az egyetttlen olyan cucom amit nem bántam meg!!!!

KILLER2
Na megvettem a billentyúzetet. Nagyon fasza. Angolságát még meg kell szoknom, de ez lényegtelen. Nagyon durva a cucc.

KILLER2
Köszi.

Helló
1.van!!!
2.nincs

KILLER2
Nagyon megtetszett ez a billentyûzet, lehet, hogy veszek egyet, de lenne 2 kérdésem:
1. Vistához van drivere?
2. Van magyar változata vagy csak angol?

Drivert tedd fel...
Nekem G15 nél nem müxik, ha nincs driver...

Facek
Lehet nem ide kéne írnom de megkérdezhetem hogy a g11-es billememn miért nem mennek a volume meg ilyen gombok ?
Ráadasul a sok felkiálltójel...
Meg tudnám ölni, aki 3-nál többet ír.

Ismerek valakit, aki minden kijelentõ mondata végére felkiálltójelet tett.
Miután a szépen kérés nem használt, egy kis admin terrorral(aláírás átirogatás, és egyéb szivatások) leszoktattam róla :D

Mert azért had zavarjon már engem, hogy a saját oldalam fórumában valaki idegesítõen ír :D

Az a szerencséd norbi99, hogy itt nem vagyok admin :D
Na, nem tudod???(321#)

autoszimulator
Logitech G15 Gaming Keyboard

mond ez neked vmit?

.: mobilize.hu :.

Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali, meik is az az oldal ahhol szinte minden plugin fenn van?

LCD Studio letoltese meg minden:

http://www.lcdstudio.com/site20/download.php

egy kis leirás:
http://www.lcdstudio.com/site20/documentation.php

mégtöbb leirás és help:
http://www.lcdstudio.com/forum/

igényel némi angoltudást, azzal remélem rendelkezel (ha már 1x angol billenytûzetet vettél :D)

üdv!
red bull
De jó tudni hogy az 1 éve használt billem tud kÜLÖMBÖZÕ PROGRAMOKAT LCD-re :D...Majd 1 két dologra kváncsi lennék...Hiába olvastam el az egészet elõlrõl...Ott akadtam meg hogy honnan lehet letölteni a LCD studion nevû proggit? :D

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

pointer4
Valaki találkozott már olyannal, hogy szétfagya billentyûzet kijelzõje, attól, hogy Gamepad, vagy kormány csatlakozik a gépre USB-n, de akkor is ha nem az õ hátuljába csatlakozik.
UP!

Help wanted :)

Udv mindenkinek!
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P

1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy allitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek vele h mukodjon is?:)

azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi

CU
Én 15-ért vettem.
Persze neten rendeltem, itt a városban még mindig 25...
háát sztem most már sokan megengedhetik a bruttó 16 e ft s árával...
Igaz, én még 26 ért vettem, de a lényeg uggyan az.

istenem nagyon király ez a bill!!!!! bár isttttenek nem sok köze van hozzzá de tényleg nagyon jó!!!!!!! vegye meg nindenki aki tehettttti!!!!!

a 3as kerdesre nemkelll valaszolni az latom mast is erdekelt :):P
Udv mindenkinek!
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P

1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy akkitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
3. Van a szerkentyun egy olyan gomb aminek a funkciojara meg nem jottem ra, ez az LCD monitor melletti csuszka:) pls meseljetek rola:P
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek velle h mukodjon is?:)

azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi

CU
autoszimulator
Kösz h megosztottad velünk csá<#gunyos1>

.: mobilize.hu :.

Engem nem..