Logitech G Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont nagykerben felmartam egy Logitech katalógust, és a Klasszikus g15 nem volt benne, csak a piros gombos :(
Alatta meg a G11. (kijelzõ nelküli)
Nemtudjátok mikor lesz magyarországon kapható az újfajta Logitech G15 bill? Gondolom tudjátok melyik az...
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Levették róla 'G' billentyûk nagyrészét, asszem 6 maradt csak. Illetveranda piros a világítás.
Fix, az LCD. És pl nincs hangerõ 'jog', meg Windows bill letiltó gomb.
Én most fogok ilyen bill-t venni! Gondolom megéri az árát mint minden Logitech termék<#vigyor2>#vigyor2> Maga a kinézete is tetszik fõleg a kis LCD kijelzõ és a világitós gombok! Mondanátok pár dolgot róla nekem? PL.: könnyû lenyomni a gombjait és halk?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
v inkább érdemesebb a régi felépitésüt venni?:)
elöre is köszi a választ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent, mégsem mûködik."
Miután beimportáltad a 'Counter-Strike_Source.lgp' fájlt, a Logitech G-serias Keyboard Profiler -ben a legördülõ menübõl a Default és a CSS közül kellene tudnod választani. Kiválasztod a CSS-t és
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Itt megadod a saját CSS -nek megfelelõ elérési utat: "...\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe". Ennyi lenne.
Ezután a CSS indításakor az lcd-n meg kell majd jelennie, hogy "Counter Strike Source Profil Enabled". Ennek ellenére néha visszaválthat defaultra, ezért érdemes leellenõrizni a játék konzoljában(-console), hogy pl: G7 lenyomására beírja -e az adott "kódot", ha nem, akkor Alt+Tab és Alt+Tab.
ui: Az általam belinkelt 'Counter-Strike_Source.lgp' csak updatelt css-el fog jól mûködni, a "vásárlási rendszer frissítése" elõtti verziókkal nem.
Nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy Counter Strike:Source-ban nem mûködnek a buy makrók, amiket beállítok? Az itt közzétett CS:S profilt is letöltöttem és megcsináltam mindent(Amit buba23 írt), mégsem mûködik.
Valahol olvastam, hogy egyik újabb driver nem a legjobb, de azt nem írták miért. Lehet, hogy egy régebbi driverrel kéne próbálkozni?
Blinkye: szeirntem az USBvel lesz a gond. Mondjuk ez csak tipp, igazából fogalmam sincs mi lehet a baja. Nekem még nem csinált ilyet. Mondjuk az említett játékokat nem próbáltam ezzel, de amikkel igen (Doom 3, Jedi Academy, Halo 2, Spider-Man 3, KOTOR, Battlefield 2142), azoknál nem volt semmi gond.
Töltsük le az internetet!
3Ds MAX :)
:D
No.
Király, isteni, nem is ragozom tovább, akinek van úgyis ismeri, akinek nincs úgysem érti.
CSsource-hoz, WOW-hoz,(esetleg GTR2-höz, STALKER-hez) és WINAPHOZ keresnék LCD dolgokat. Ne villogjon, ne csináljon felesleges dolgokat, legyen szép és mûködjön.
Lenne ilyeneker ajánlat?
Köszi!!!
És tapossátok gyerekek, ha valamit, EZT erre találták ki!! Nekíméljétek!
:D:D:D
SRY, de csak most kezdtem ezekkel foglalkozni.
Nem tud valaki LFS hez, plug-in-t ami kijelzi a sebességet,sebességfokozatot, stbstb, meg talán hõmérsékleteket??
Logitech G-series Keyboard Profiler -ben:
(1) Profile-> Import -> Counter-Strike_Source.lgp
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Pl: "C:\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe"
(3) Settings -> LCD control panel -> Keyboard Profiler kipipál.
(Fegyverek "elhelyezésérõl": lásd a mellékelt képet)
pl buy makrók...
Nekem rohadtmód nemsikerül beállitani semmilyen buymakrót :(
------ BecX
Még annyit, hogy ezekhez a G gombokhoz lehet játékban parancsot hozzárendelni? SZoval ha a controlsban rámegyek, hogy mondjuk az újratültésre és pl a G9et, akkor azt beálltja annak vagy ez így nem m
ködik? Viszont ez az LCD nagyon fasza rajta. Winamp nagyon jó vele. Majd megtanulom valahonnan, hogy játékhoz hogyan tudokcsinálni ilyet, hogy modnjuk ott jelezze a lõszert vagy valamit. Bár az elfér a képernyõn is, szóval leeth, ohgy marad az a winampnak. Meg ezek a makrók is faszáak.
Az egyetttlen olyan cucom amit nem bántam meg!!!!
1.van!!!
2.nincs
1. Vistához van drivere?
2. Van magyar változata vagy csak angol?
Nekem G15 nél nem müxik, ha nincs driver...
Meg tudnám ölni, aki 3-nál többet ír.
Ismerek valakit, aki minden kijelentõ mondata végére felkiálltójelet tett.
Miután a szépen kérés nem használt, egy kis admin terrorral(aláírás átirogatás, és egyéb szivatások) leszoktattam róla :D
Mert azért had zavarjon már engem, hogy a saját oldalam fórumában valaki idegesítõen ír :D
Az a szerencséd norbi99, hogy itt nem vagyok admin :D
LCD Studio letoltese meg minden:
http://www.lcdstudio.com/site20/download.php
egy kis leirás:
http://www.lcdstudio.com/site20/documentation.php
mégtöbb leirás és help:
http://www.lcdstudio.com/forum/
igényel némi angoltudást, azzal remélem rendelkezel (ha már 1x angol billenytûzetet vettél :D)
üdv!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Help wanted :)
Udv mindenkinek!
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P
1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy allitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek vele h mukodjon is?:)
azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi
CU
Persze neten rendeltem, itt a városban még mindig 25...
Igaz, én még 26 ért vettem, de a lényeg uggyan az.
Kerdeseim volnanak :) helpet szivesen varok:P
1. Logitech g15 billentyuzetem van ehhez egy LCD studio nevu programmal csinaltam kepeket, kerdesem tehat milyen formatumban kell mentenem, hova kell bementenem és hogy csinaljam meg azt h bizonyos idokozonkent le is jatsza azokat(sorrendben) de min 1x amikor bekapcsol a gep? :)
2. Call of duty hoz be lehet e ugy akkitani, hogy mutassa jatek kozben az eletet statuszt? ha igen, hogyan?:)
3. Van a szerkentyun egy olyan gomb aminek a funkciojara meg nem jottem ra, ez az LCD monitor melletti csuszka:) pls meseljetek rola:P
4.honnan tudom megszerezni a winamp plugint hozza? es ha megvan mit tegyek velle h mukodjon is?:)
azt hiszem mara ennyi eleg is lesz a valaszokat elore is koszi
CU