Logitech G Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a rohadt nagy szerencse hogy pont annyi G betu van amennyi kis es nagy ekezetes... bar igy ekezetek nelkul sokkal gyorsabb es egyszerubb az elet😄😄😄
felesleges...
amúgy egyforma...
ha ékezeteket akarsz akkó' már nem kell félni mert megoldottam...
csak töltsétek le a makró készletet és kész...
amúgy egyforma...
ha ékezeteket akarsz akkó' már nem kell félni mert megoldottam...
csak töltsétek le a makró készletet és kész...
A Z meg az Y billentyû egyforma méretû? Mert ha igen, akkor csak ki kell szedni õket, és megcserélni. Ezzel a Z-Y probléma meg lenne oldva.
Ha így meg lehet oldani, beszerzek egyet.
NAGGYON JÓ ötlet haha 😄
LOOOL!!! a G17 es bill el volt egy kis problemam.... rosszul froccsentettek a muanyagot es egy kis muanyag piszka tartotta alulrol a g14 et... en meg nem ertettem hogy Ü helyett miert Üü van! kivagtam szikevel a kis g*cit... mostmar muxik faszan minden
a cd-n levot hasznalom.. es nemtom miert.. de nekem is anyazik az lcdstudio... nemtom miert.. de miutan le okezom utanna mondja hogy nyomjak ok ot a progi bezarasahoz. vagy nem et ahhoz hogy igy maradjon. ha nemre nyomok akkor megy a progi es minden fasza.. nemtom miert csinalja ezt..
CSOCSO : te a cd-n levo, vagy a most letoltheto drivert hasznalod? nekem a gyari van fent, de minden bootnal anyazik, es nem indul el a studio
LYONESS - Your Cashback Company
akik szenvednek hogy nincs ékezet.... azok letölthetik ezt
megcsinaltam az ekezetes betuket a makro G betukre... igaz.. nelkuluk sokkal gyorsabb es kenyelmesebb irni. de ha valakinek ekezet kell...... az vagy hasznalja angolul a makroimmal... vagy hasznalja magyarkent es akkor ; meg ' betuk helyett lesz a áé neg stb....
izemize... csatoltam meg hozza egy jpg-t amit ki kell vagni es ra lehet tenni a makro betuk kore... egyszeru es nagyszer...
en inkabb igy hasznalom minthogy kis cetliket ragasszak a billekre...
megcsinaltam az ekezetes betuket a makro G betukre... igaz.. nelkuluk sokkal gyorsabb es kenyelmesebb irni. de ha valakinek ekezet kell...... az vagy hasznalja angolul a makroimmal... vagy hasznalja magyarkent es akkor ; meg ' betuk helyett lesz a áé neg stb....
izemize... csatoltam meg hozza egy jpg-t amit ki kell vagni es ra lehet tenni a makro betuk kore... egyszeru es nagyszer...
en inkabb igy hasznalom minthogy kis cetliket ragasszak a billekre...
aruljatok mar el miert jobb az, ha ekezetes betuk vannak a billentyun
amugy nincs semmi user`s manual a cucchoz? kinyitottam a dobozat, de a cd-n kivul csak ilyen kis par oldalas leiras volt hozza. a logitech ugy gondolja, hogy jobb, ha a vasarlo magatol jon ra a cuccuk hasznalatara? egy kicsit azert segithetnenek 😞
amugy nincs semmi user`s manual a cucchoz? kinyitottam a dobozat, de a cd-n kivul csak ilyen kis par oldalas leiras volt hozza. a logitech ugy gondolja, hogy jobb, ha a vasarlo magatol jon ra a cuccuk hasznalatara? egy kicsit azert segithetnenek 😞
LYONESS - Your Cashback Company
Sajnos szerintem se, mert gondolom nem olyan sokat fognak belõle eladni itt(mert drága), azért a pár ezer darabért meg nem fognak magyart csinálni. De azért reménykedem. Német kiosztású van? Mert az kicsit hasonlít a magyarra.
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem nem lesz <#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Van valami esély, hogy lesz magyar kiosztással?
u bazzmeg ez kurva jó billentyûzet.
faszomnak angol...<#szomoru1>#szomoru1>
faszomnak angol...<#szomoru1>#szomoru1>
jut eszembe.. kcdstuiohoz kell kerni egy licenszet.. ingyenes.. beirod emailbe es elkuldi neked.... es tedd a filet azaz ird felul a regit ami az lcdstudio mappaban van
MAIN and FPS screen by CSOCSO
innen lehet letolteni mind a ket cuccost amit csinaltam..
de lassatok milyen kedves vagyok: itt egy link egy zip hez amiben meg a fraps es az lcd studio progi is benne van... readme-t olvassatok el... minimalus angol kell hozza...
innen lehet letolteni mind a ket cuccost amit csinaltam..
de lassatok milyen kedves vagyok: itt egy link egy zip hez amiben meg a fraps es az lcd studio progi is benne van... readme-t olvassatok el... minimalus angol kell hozza...
FPS re:
szerintem egyertelmu.. ket also csik a cpu es a ram grafikus es szam kijelzo...
kozepen FPS ertek bal oldalt ido hogy tudjuk meddig mennyi van ha pirkadatig nyomjuk.. es jobb oldalt a felbontas @mhz.. hogy tudd miert csunya avagy miert vibral a moncsi...
szerintem egyertelmu.. ket also csik a cpu es a ram grafikus es szam kijelzo...
kozepen FPS ertek bal oldalt ido hogy tudjuk meddig mennyi van ha pirkadatig nyomjuk.. es jobb oldalt a felbontas @mhz.. hogy tudd miert csunya avagy miert vibral a moncsi...
azaz, 510 😊
hehe<#hehe>#hehe>
Van valami hír a magyarosításról?
Legjobb valaha alkotott billentyûzet.
Faszomnak angol a billentyûzet betû-kiosztás.
Faszomnak angol a billentyûzet betû-kiosztás.
szvsz g5 hoz g15 dukal..szal ja!!!!!!
amugy szvsz akarhogy vilagit a bill.. egy kis lampa azert jol jon hogy ne kattanj be a monitorral a sotet szobaban...
amugy szvsz akarhogy vilagit a bill.. egy kis lampa azert jol jon hogy ne kattanj be a monitorral a sotet szobaban...
nekem g5 egerem van és valami ocska bill.-em.. Megéri az árát ez a szar?
Igazad van, az😊
De, G5 rulz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
De, G5 rulz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nah.. megcsinaltam a sajat kijelzomet:
felul :
bal oldalt cpu terheltseg.. jobb oldalt ram terheltseg
kozepen fps ( fraps instalalas kotelezo... ezekutan be allitod hogy mincsin ne jelenitse meg a szamot.. winfossal induljon.. es igy mindig csak a kijelzon jeleniti meg.. es nem zavar a jatekba...)
bal oldalt melyik vincsin mennyi hely van.. kozepen le es feltoltes jobb oldalt hogy miota van a gepem bekapcsolva
alul meg az ido es a felbontas@hz...
ha ezt valaki hasznalni akarja ahhoz kell egy lcdstuido nevu progi... kell az 1.1 es net keretrendszer.. linket kesobb adok ehhez amit csinaltam
felul :
bal oldalt cpu terheltseg.. jobb oldalt ram terheltseg
kozepen fps ( fraps instalalas kotelezo... ezekutan be allitod hogy mincsin ne jelenitse meg a szamot.. winfossal induljon.. es igy mindig csak a kijelzon jeleniti meg.. es nem zavar a jatekba...)
bal oldalt melyik vincsin mennyi hely van.. kozepen le es feltoltes jobb oldalt hogy miota van a gepem bekapcsolva
alul meg az ido es a felbontas@hz...
ha ezt valaki hasznalni akarja ahhoz kell egy lcdstuido nevu progi... kell az 1.1 es net keretrendszer.. linket kesobb adok ehhez amit csinaltam
Nekem MX510-nek tûnik.
MX510:
G5:

MX510:
G5:

Jó a logód! <#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
g5 rulz 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Logitech G5 egér<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A Fehérváriban?
netrõl rendeltem, 16k HUF + postaköltség. Magyar bill kiosztással nem kapható.
Melyik Media Marktban? Tegnap voltam a fehérváriban, de akkor még nem tudtam errõl a billentyûzetrõl, és nem figyeltem.
Ja és van magyar kiosztással?
Magyarországon lehet kapni? Ha igen, mennyiért? Mert hivatalos oldalon 80$-ért van, ami kb 16000 Ft, de gondolom Magyarországon drágább.
Hol vetted?