708
Logitech G Series
-
#188 pls filet beallitottad? es nem inditja el azt?
-
#187 Beállitottam, hogy magától idnuljon, de nem indul. Vagyis indul, de nem tölti be magától... Pedig egy darabig még jó volt. -
#186 FONTOS!!
tegnap haver vett ilyen billt..felraktam neki az lcdstudiot es a betutipusok szarok voltak! azt mondta hogy nem truetype a betutipus amit hasznalnek... amugy sp2 es xp je van.. ezekutan beallitottam a playlistet a progiba... lezartam az egeszet.. ujraindit.. es immaron jol nyitotta meg ( magatol mivel a pls file be volt teve)
szal ha valakinek szar a cucc.. akkor allitsatok be hogy alapbol induljon es melyik pls filet inditsa... hatha ugy mukodik -
#185 koszi -
#184 Úgylesz :)
Ezt terveztem. Dokumentáljuk :) -
#183 Csinálni kéne valami magyar "fanclub"-ot!
Úgy is olyan csinálhatnékom van. -
#182 !!!! errol jo lenne ha csinalnatok egy leirast.. ha lehet akkor angolul ( is)es ha lehet akkor vegig fenykepezve!!! PLS PLS PLS!! feltesszuk valami oldalra majd -
#181 Első blikkre működik a módszer amit kitaláltam
rágravíroztunk az egyik bill hátuljára, és frankón leszedte a lézer a festéket.
Hétvégén nekiállunk. :) -
#180 Hát ja. Én mondjuk eleinte a tabot és az esc-et nem tudtam megszokni. Mindig a G billentyűket vakargattam...
Ez még néha előfordul most is! -
#179 1. nem az az érdekes, hogy kopik e valakinek vagy sem, a lényeg hogy festettek a gombok, ezért könnyen módosíthatók.
2. ha valaki vakon gépel akkor az életben nem fogja használni a makróbeállításod, amúgy kösz de én is tudok talán makrót írni...
3. azért fogalmazódott meg bennem az ötlet mert más is használja a billt rajtam kívül, és ők kevésbé Advanced-ek gépelésben.
4. nem kell mindjárt lehurrogni...
Carlos nekem is csak az a bajom, hogy berögzült hogy a hosszú i alul van és mindíg y-t ütök helyette. Gondolom majd megszokom. -
#178 Az a vicces ,hogy nekem egyáltalán nincs gondom. A hosszú í-t már évek óta az altgr-ekkel nyomom. -
#177 1) aki nalam tobbet gepezik az alvas kozben is tajpingol
2) ezzel azt akartam mondani hogy nem kopik semmi sem.. hiaba gepezek napi szinten 8 orakat...
3) ha hianyzik vmi ekezetes bill akkor toltsd le a makrobeallitasomat es van minden ekezetes betud... -
#176 Sziasztok :)
3 napja lettem büszke tulajdonosa egy ilyen billnek.
Furcsa volt egy kicsit az angol kiosztás de mivel már egy ideje nem nézem a billt gépelés közben ezért a magyar betűk hiánya nem okoz nagy gondot, két kivétellel. kicsit fura a kicsi enter, és ami nekem nagyobb gond, a bal alsó í. bár ezt is meg lehet szokni hisz ott az altgr+ i meg altgr+ j.
Visszább olvastam hogy pár embernek kopnak a billentyűk. Na ez adott egy tippet. Ezek szerint minden gomb teljesen átlátszó, csak festve van, így van kialakítva a karakter a gombon.
Egy egyszerű átfestéssel, teljesen eltüntethetők a minták. Majd ezek után óvatos kaparászással, vagy ami az én esetemben fenn áll, lézergravírozással eltávolítható a festék a gombról (nem kell megijedni nem égeti meg a gombot), kialakítva ezzel a kívánt karaktert. Még kikísérletezem a legjobb festéket, és a hétvégén kedves gravírozó ismerősömmel megcsinálom a magyar kiosztást a billre. Sajnos a 'í' karakterrel sok mindent nem lehet kezdeni, de azért ezzel a módszerrel egész szépen magyarosítani lehet ezt a remek billentyűzetet.
Ha kész vok publikálom ide az eredményeket.
Üdv: Omegared -
#175 Btw, ha versenyszeróen fps-ezel, ahogy irtad, akkor mit matatsz a nyilak környékén? -
#174 Nálam is igy ment. -
#173 lehet... nemtom.. en ilyeneket csak a ps2 es bilekkel tapasztaltam... amiota usb-m van azota nem fordult elo hogy nem mukodne egy xedik gomb es kattano hangja van a winfosnak... -
bokarota #172 Akkor nálam lehet, hogy a winfos a lúdas?
-
#171 ezt nem ertem.. a masikra meg annyit hogy mar leirtam.. nalam ha nyomok ket nyilat akkor utanna az insert es a citromle is muxik... plusz aszem meg egy gomb.. vagy mittom mi volt mar.. szal nalad nemtom mivan... uj driver win reinstall? -
bokarota #170 Már nem emlékszem, hogy a rctrl vagy num. insert nem funkcionál, mert rég eladtam a billentyűzetet.Pedig a többi része nagyon tetszett, kivéve, hogy magyarnyelvűben nem volt. -
bokarota #169 Nagy volt a citromleves duma, megkell hagyni. De pl. ha lenyomod az előre nyillal együtt valamelyik oldali nyilat és hozzá nyomod a rctrl-t vagy a numerikus insertet (csak az egyikről beszélek ,te...) az már nem funkcionál. Ez sok gomb ???? Kettő mellé lenyomni mégegyet? Én versenyszerűen játszom fps játékot és lenyomok egyszerre enyit. Szerintem te is, csak nyomod a citromleves szöveget. -
#168 a makro managerben 7 azaz het bill lenyomasa utan mar nem erzekel tobb lenyomast...
nah ami viszont erdekes hogyha benyomom a fel es jobbra nyilat. majd insert es r citromle akkor a numerikus 1-2-3 nem muxik... de a tobbi igen.. ha benyomok akarmi mast. mondjuk.. K.. akkor mar a num 5 sem muxik.. az 1-2-3 al egybeveve. de minden mas igen:D:D:D:D mondjuk ki az az allat aki nyilakat meg insertet es citromlet is nyom..?
most lenyomtem az insertet.. nyil fel.. shift es citromle majd 3 akarmi betu.. a negyedik nem mukodott.
viszont ha nem nyomok iranyt akkor shift insert citromle es masik 5 betu mukodik.. olyan mintha a nyil ket betut venne el...
igy ertheto hogyha elnyomsz ket nyilat akkor mar csak egy shiftre es insertre marad powa... de ki jatszik nyilakkal???? max a balkezesek...es ki nyomja az insertet ctrl-t es a nyilakat egyszerre??? -
#167 meseld mar el melyik jatekban nyomsz le egyszerre 3 nal tobb gombot... altalaban ajatekokban max elore oldalazva mesz es maximum nyomsz futas kozben egy ugrast... ergo W+A+shift es nyomsz egy spacet... nekem nem voltak ilyen gondjaim ha nalad ez nem muxik akkor lehet nalad van a baj... -
bokarota #166 Akkor nyomd le az "előre nyilat+jobbra vagy balra nyilat+insertet vagy a right controlt" bármelyik játékban. Sajnos amit a controlra vagy az insertre (már nem emlékszem) állítottál be az nem fog működni, de nem csak ennél a billentyűzetnél. A régi szarokon bezzeg nincs ilyen. -
#165 Én nem tapasztaltam ilyet. -
bokarota #164 Sziasztok! Azt mondja meg már nekem valaki, hogy lehet egy 15-20 ezr forintos billentyűzet olyan szar, hogy amikor 3 gombnál többet nyomsz le egyszerre , akkor valamelyik gomb nem funkcionál! 20000 ezerért, érted? Csá
-
#163 Néztem... -
#162 a g15forumson nezzetekkorul -
#161 Vagy bármilyen Guild Wars kijelzö! -
#160 sajnos jatekokkal meg nem sokat tudnak kezdeni..altalaban csak olyan kijelzot cisnalnak ahol le van irva hogy hanyadik vagy a ranglistan meg ilyen szarsagok..szal ez a hany raketad meg stb dolog.. ilyen nincs....
pedig milyen jo lenne mondjuk egy non stop UAV hack az lcd kijelzore:D -
#159 ??
Nah mind1.
nem tudnál utánna járni, hogy játékhoz is lehet-e csinálni? Néztem fórumot, de nem jöttem rá. -
#158 amugymeg tekerd lejjebb a hangerot:D -
#157 cool.. nemtom miert nem jo nalad.. jo lenne ha mas is kiprobalna -
#156 Már átállitottam, igaz, nem mindet, de azért jobb. -
#155 hm..fogalmam sincs miert van ez... akkor sorry de neked kell atallitanod :(
huzd el a hatteret(keretet vagy ahogy tetszik) es mindennek allitsd at a betutipusat erre: 6px2bus
viszont a net le es feltoltes nel meg 8pxbust kell hasznalni
-
#154 Microsoft Sans Serif; 4p
-
#153 igen? es ha mondjuk rakattintasz a cpu ra... ( kicsike bal felul)
majd properties akkor milyen betutipust mond ra? -
#152 Fel vannak! Még MSN-be is benne vannak. -
#151 fel van teve a sok betutipus??? leginkabb a 6xbus2 meg 7xbus2 kell vagy melyik. most nemtom pontosan a nevuket.. az elso zip emben vannak a betutipusok... -
#150 Oooo, bocsánat a méret miatt. -
#149 Csocso! Nekem ilyen ronda a képernyő. De miért??