708
Logitech G Series
  • CSOCSO
    kene egy fasza MSN plugin...
    ami van az egy kalap szar.. nekem olyan kene hogy csak akkor mutatja a hsz eket ha atmentem elfoglalt allapotba.. elvileg ebbe azonnal bekapcsol ha egesz ablakos progit futtatsz ( pl gamez) es mikor kilepsz es visszalep normalba akkor azonnal torli a logot.. nah ilyen kene...
  • CSOCSO
    ja.. mar leszedtem
  • Duddits
    LcdStudio 2.0 Downloads
    01-04-2006 Ray

LcdStudio 2.0 Build 655

Changes since 545:

Added: Improved Crash reporting
    Added: NIC Interface Update/Last change date.
    Added: 512 width for lc7981 driver
    Added: Winamp- Added a Now Playing item getting the song title from the Winamp Title bar so this would work for streams now too.
    Added: Winamp- Updated the title item : if there is no meta data available from winamp for the song title use the NowPlaying item as title.
    Added: Scroll distance to scroll longer distances for the horizontal scroller since it looks nice on ghosting displays (set scroll distance to 5-10 and scroll delay to something like 1000 to get best results)
    Added: Rotate log after it's 15 MB at startup to keep the it from growing till infinity.
    Fixed: Gifs not looping properly
    Fixed: Crash when the number of network interfaces changed.
    Fixed: Saving resolution for lc7981 driver
    Fixed: Scripts not properly initializing at startup.
    Fixed: App monitor using too much cpu power,
    Fixed: Increased update frequency of app monitor from once to twice a second.
    Fixed: Cpuload plugin misbehaving.
    Fixed: Fix for 'unknown' data in winamp plugin (not tested).
    Fixed: Crash when unloading AppMonitor.
    Fixed: Image widget overwriting random pieces of gdi+ memory causing random lockups.
    Fixed Typo wizard was spelled as wizzard.
    Fixed: crash when adding duplicated in the app monitor.
    Fixed: Allowing to enter : and \ giving the illusion you can enter a full path in app monitor.
    Fixed: messing up loading playlist with relative paths.
    Fixed: Sorted all properties in the property grid so it's not a *total* mess anymore (just messy)
    Fixed: TTF plugin for crashing on null values
    Fixed: Replaced [Data] with date Key name of the item so when you load a design with missing data you have an easyer time tracking down the plugin that you miss (only for new designs, old ones already got [Data] stored in the design)
    Fixed: Alerts now run at alert priority on G15
    Fixed: Design Lock, when a design was locked an got overruled by an alert, the alert would stay locked, now returns to locked design after alert runtime.
    Fixed: Appmonitoring plugin allowing people to add an empty string, multiple times causing chaos.
    Fixed: Increased frequency of the volume plugin to 10 times instead of 2 times a second.
    Fixed: Crash after message you cannot run studio twice.
    Fixed: Small fixes to the diskspace plugin and datatree based on error reports.
    Fixed: horizontal alignment in vertical scroller.
    Fixed: the cut/paste issue with the ImageWidget.
    Fixed: the Ordered ditherers since they pretty much ignored the color scheme.
    Fixed: Cpu load Update interval was too fast to reliable results.
    Fixed: Horizontal scroller wrapped when box was too small.
    Fixed: Horizontal scroller ignored vertical alignment.
    Fixed: Image in Realsize mode looked funky.
    Fixed: spacer in TTF widget.
    Changed: Renamed ScollDirection property to "scroll type"
    Changed: Renamed Rotation Property to "Widget Rotation" and moved it into the Drawing Catagory.
    New: Rewrote the G15 driver, keys might work for more people now. The test screen displays with a higher priority so it should always show even when there are other applets running on the G15.
  • CSOCSO
    okkkay
  • Carlos
    otthon csekkolom.
  • CSOCSO
    csinaltam uj screent!!!!!!

itt szedhetitek le!!!

amit javitottam: nagyobb grafikus kijelzo a cpu es a ram hasznaltsagarol...
    nagyitottam egy ket dolgon ( fps+hdd)

ha valakinek olvashatatlan valami akkor csak le kell tolteni a betukeszletet az elso zipembol amit ugyanezen az oldalon megtalaltok
  • Duddits
    Van Fraps-om, föl is van téve. De tiszta olvashatalan az egész... Van MSN-ed?
  • CSOCSO
    ha nem megy sehogysem .. torold ki az fps-t!!! fel van teve a fraps???
    mert ha nem akkor az lesz a baj... ha nem akarsz frapsot akkor torold ki a "lathatatlan" kockat az FPS tol jobbra... elvileg utanna latszani fog minden
  • CSOCSO
    keretre gondoltam
  • Duddits
    Hátteret? Csak a keretet tudom, meg azokat, amik már rajta vannak...
  • CSOCSO
    es ha elhuzod a hatteret se tortenik semmi?
  • Duddits
    Odahúztam a meghajtó szabad területét, de nem mutatja a kijelzőn...
  • CSOCSO
    ?
    hm..
  • Duddits
    Tudom, hogy kell berakni meg minden... Csak nem látom!
  • CSOCSO
    az xds filet megnyitod lcdstudioban..
    alul atnyomsz a data viewra...

lehet hogy a hatteret el kell huznod mert anelkul nem fog menni..szal a hatteret huzd ki akepernyorol majd jelold ki az utolso sort a vincsik kozul ( E: xz GB)

majd masol es beilleszt

majd alul a properties fulre katt

nyomj az E beture bal oldali menuben talald meg a TEXT reszt es ird at F re vagy ami a negyedik meghajtod)

majd nyomj a szamra es bal oldali menuben LCDdata item sornal a kis kockara nyomj amiben van ...
    es itt valaszd ki az F meghajton belul a free avalaible bytes...

esetleg ha nem jo akkor a format szo alatti dolgokkal kell jatszani hogy ne az osszes bajtot mutassa hanem csak a gigakat... szvsz menni fog
  • Duddits
    Nah, még egy probléma. Az általad csinált kijelzőt átakarom alakitani. Pontosabban hozzáakarok adni egy 4. meghajtót, hogy mutassa. De csak ha szimplán odahúzom, nem mutatja. Hogy kell csinálni?
  • Duddits
    Igen, közne ezekre rájöttem már tegnap. De azért köszönöm!

Háát nem tudom... Beraktam minden betűt de még mindig olvashatatlan... Nah mind1, átállitom másra... Már csináltam is egy zenés kijelzőt.
  • CSOCSO
    1) jatekokhoz meg nem nagyon van cuccos.. ha igen akkor a g15 forumson nezelodjetek
    2) lcdstudiohoz licenszet semmibe nem tart szerezni.. ra kell kattintani a linkre amit felajanl... kitoltod az emailedet es elkuldi a reget mailben..
    3) elvileg a zip ben vannak betukeszletek is.. ne felejtsetek el azokat betenni a vezerlopult / betutipusok ba!!!
    4)a tobi kijelzot ugy lehet letiltani hogy felteszed a logitech progit es elinditod a keyboard profilert ahol amakrokat lehet allitani.. a felso menuben kivalasztod hogy lcd es ottan lehet kijelolni hogy mit inditson a progi es mit ne...
  • Duddits
    Nah, lenne még egy-két kérdesem... :-)

Sikerült fölrakni csocso kijelzőét de valami nem stimmel, szerintem. Tisztára olvashatatlan az egész... Nem látni a számokat meg ilyesmi. Tehát osszevan folyva. A másik meg az. Ha ez rendesen fog működni, lelehet tiltani az alap kijelzőket? (Hogy ne váltogasson, csak az legyen amit csocso csinált)
  • Duddits
    Jah, és még egy kérdés. Van egy játékom. (Mondjuk GTL, vagy GTR, mind1) Azt meglehet csinálni, hogy a kis kijelző kijelezze hanyadik vagyok a futamba? Meg benzin mennyiségét, stb... Az esti versenyre jó lenne.
  • Duddits
    LcdStudio 2.0-hoz valaki tud lökni egy linket? (crackel persze, vagy serial ha kell)
  • Duddits
    Uhh, gecc. Megvettem! Nagyon baba.
  • Carlos
    Amiket a readme-ben irtál, hogy kellenek (nem a fraps) azokat honnan tudom leszedni?
  • Carlos
    Szedem!
  • Carlos
    Megkérdezhetem, de nem igérek semmit.
  • Duddits
    Nem tudsz mégegyett szerezni?
  • CSOCSO
    g15 forums

ha nem kifejezetten jatekhoz kell..csak egy alap "sokmindent" kimutatok akkor szedd le az én cuccomat...

es buszken jelentem hogy az en lcd kijelzomet toltottek le idaig a legtobben!!! es 4 csillagosra iteltek
  • Carlos
    Jaja... :)
    Valaki a #117-re?
  • Duddits
    Cemét! :-)
  • Carlos
    Őőőő...Egy Automexes kolléga hozta... :)
  • Duddits
    Hol?? Kell nekem is ennyiért. :-) Végülis majd 3000 Ft.-vel olcsobb mint MM-ben...
  • Carlos
    Mind1. Megoldodott.
    Tudtok valami helyet, ahonnan le lehet szedni az LCD-hez hasznos kis izéket (játékokhoz, ilyesmik, bármi)
  • CSOCSO
    ??
    hat a taskbar az ora mellett van.. nem? vagy most mivan?:D
  • Carlos
    No, én 14600+fáért vettem (17760).
    Volna lehetőség arra, hogy a Keyboard Profiler ne legyen a taskbaron, csak az óra mellett?
  • Duddits
    Bezony. Budaörsibe. 19564 Ft. asszem'. Szóval 20 alatt.
  • Newyorker
    B
  • Newyorker
    A udaörsiben tuti van
  • Carlos
    Melyik Media Marktban lattad???
  • Dodo55
    Mennyiért adják ott(MediaMarkt)? Mert itt is van MediaMarkt, de 1 hónapja figyelem, de soha nincs belőle, tehát nem tudom mennyibe kerül. De gondolom ugyanannyi ebben a MediaMarktban mint ott.
  • Duddits
    Media Markt. Na, sajnos nem vettem meg. Most kellett másra a pénz, amivel kikellett volna pótolni. De még nem vettetem el.