708
Logitech G Series
-
ugikam #228 bocs... nem filetipuson hanem filetipusu fileon :) -
ugikam #227 jobb klikk 1 olyan filetipuson amit le akarsz jáccani, ott Társítás, Program válaztása benyomod hogy Winamp és van ott 1 olyan négyézet hogy "Az ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt gombbal türténjen" nyomsz neki 1 OKt és rendben is vagy...
Amúgy nem tom ez miben kapcsolódik a topichoz... -
Dave9214 #226 Heellllo
Nekem olyan bajom lenne, hogy ugy el csesződőtt a wmplayerem hogy telepiteni sem tom, se uninstalálni, felraktama winampot, és nem reagálnak a media gombok
hol lehet beálitani hogy monstantol Winamp ra jáccanak nekem? -
csetiti #225 Nekem is megoldódott!Én is pontosan azt tettem!Csak ujra kellet indítani a winfost h használatba vegye az új karaktereket.csocso!nagy gáz lenne nekem összehozni h a procinál a hőfokot lássam ne a terhelést? -
#224 ja.. havernak is ezt csinalta.. beugatott a progi hogy nem truetype a cucc... a haver csak ujrainditott es mukodott gyonyoruen! -
#223 tudom... nem jutott eleg hely 3 karakterre:D
engemn nem zaklat.. nem soxor latom 100% on.. -
ugikam #222 Szasz Csocso! ez minden szép és jó csak a main kijelzőben amikor a CPU nál 100%ot kéne írni 10%ot ír helyette... csak gondoltam szólok -
#221 Ha Imageshack-re töltesz fel képet, ne akar belinkelni ide. Ugyan SG fórum tiltva van a listából és csak egy békás kép jelenik meg nekük. -
csetiti #220 Ítt még javítani sem lehet?Így talán jobb lessz!? -
csetiti #219 Basszus erre az oldalra nemlehet képet feltölteni,csak 20 kilobájtot!?Mijen kép fér bele 20 kilobájtba?Röhej4Na mind 1 itt találod:http://img483.imageshack.us/img483/2462/mainscreen6yx.jpg -
csetiti #218 Szia csocso!Megkaptam a reget,köszönöm szépen!Neki is estem rögtön a proginak!Megcsináltam mindent ahogy írtad be is töltődött.Csak az a baj h az enyém igen csunyácska a tiedhez képest!Össze vannak folyva a karakterek szinte olvashatatlan!Készítettem egy képernyőmentést,amit felteszek hogy lásd te is!(sajna digi kemerám nincs)Kérlek nézd meg!Tudunk vele kezdeni valamit? -
csetiti #217 szia csocso!Küldtél nekem reget?Mert nem találkoztam vele!
-
csetiti #216 Na megpróbálom!De kell akkor a reg h eltudjam indítani ar lcd-ét!Ma már nemtok tovább foglalkozni vele mert reggel meló.holnap majd beszámolok az élménzeimről!Köszi mindent!
email:[email protected] -
#215 a proci hot nem tudom kiiratni mert kulon progit kell futtatni ahatterban csak ugy mint a FRAPS nal.
adj emailt.. majd kuldok neked reget...
tehat felrakod a gepre a progit.
kicsomizod a rart amit leszedtel. a betutipusokat beteszed ahova kell. majd elinditod a progit bemesz az optionsba es megnyitod a general fulet.. beallitod hogy induljon a windowsal ne mutassa a splash screent es mutasd meg neki hogy melyik xpl filet inditson alapbol...
okezd le oket.. es inditsd ujra a gepet.. ha nem megy akkor szolj -
csetiti #214 Á csocso!Jaj de jó h itt vagy!Tehát a bill a gépbe van bedugva nem elosztóba!Levelet nem tok írni,angoltudásom=számtek nyelv és kész!No de most az lenne a lényeg,h a 3.oldalon állítolag 1 link mutat 1 rar filere amiben sokmindent leírsz meg vannak benne progik is.Te voltál azon a linken?Mert ott aztán van minden féle reklám de a te rar filed sehol nincs!Nem bírok ezzel a szemét Lcdstudióval!Igazán leírhatnád lépésről lépésre hogyan kell telepíteni!Figyelmesen végig olvastam a topikot nincs leírva sehol!!Letöltöttem a progit,a hivatalos honlapjárol megadtam nekik a nevem email címem de nem küjdtek nekem semmi reg-féleséget.Er történt múlt hét szombaton!Kezdem azthinni hogy valami államtitok annak a proginak a regje?Na mind 1 légyszi segíts!szeretném használni az álltalad készített kijelzőt!Különösen az kellene ami a proci hőfokát is kijelzi.Már használom az álltalad készített macrot az ékezetes betűkre.Köszönöm!Légyszi segíts! -
#213 esetleg ezt kell enable ra rakni!!:
USB Legacy Support -
#212 ha ilyened van akkor elvileg
a masodik vagy harmadik a bal oldalon -
#211 fogalmam sincs neked hol van mert nemtom milyen biosod van.. nezz at mindent es vhol at lehet allitani a keyboardot OS rol DOS ra vagy forditva.. ott kell -
#210 a G15 ot hova dugtad? USB elosztora vagy magaba a gepbe? probald ki hogy usb2 be dugod.. ha nemtudod akkor az ciki... gondolom irni kene a logitechnek.. -
csetiti #209 Sziasztok!Na végre!Nekem is van G15-ötöm!Szépen kigyönyörködtem magam,stb..stb.Feketeleves: felakartam tenni valamit a pendriveremre!Na gondoltam mijen klassz nem kell a gép hátúljánál akrobatázni,itt nan 2-port is a billen.Rácsatizok hibaüzi:az USB energiaellátási kapacitása nem elegendő!Megjegyzem minden más porton müxik,tehát pendriver hiba kizárva!Alaplap: ABIT AW8 MAX Táp:550 Watt!Win XP-SP2 Valakinek még ijen??Orvoslás?De ha ez így van gyárilag,akkó mire jó ez a kettő port?Ja és letöltöttem az uj drivert telepítettem,semmi válltozás!Köszi mindenkinek! -
Dave9214 #208 és azt hoool pontosan, mert itt miedn van csak billentyűzet nincs! -
#207 biosban be kell allitani valamit a bill ek kapcsolatban.. OS rol DOS modba kell tenni.. vagy forditva -
Dave9214 #206 nekem most olyan bajom lenne vele, hogy mennék bele a csökentett választo modba, amikor ottvan hogy válasz, hiába nyomok bármilyen gombot nem reagál rá!
Van erre vmi orvosáág? -
#205 vilagit az osszes gomb.. ( hattervilagitas-az emberek tobbsege inkabb azert veszik. nem akijelzoert)
amugy van meg 18 makrozhato gomb amihez van 3 beallitas tehat 3*18 a lehetosegek szama...
-
Dewyd #204 Hali...Mennybe is kerül ez a billzet?És mit tud ami különleges a kijelzőn kívül? -
#203 ok:) -
Dave9214 #202 mind1 márjó, köszi, csak arra enm jöttem rá hogy hogy induljon magátol, mert hiába van beálitva startupra, meg hdd2 re akkoris csak a logitech jeel lesz ot, és akkor lesz jocsak ha bemáolom ismét az lcd studio mappájába a filekat! -
Lacika 79 #201 én is valami hasonlóra gondoltam :P -
#200 ?? -
Dave9214 #199 Amit te adtál linket, azon nincs semmi pontosabban egy lap, de nem lenne ott hogy download! -
#198 a zipemben nincs liszensz hozza??? amugy egyszeruen csak ra kell nyomni a liszensz szerzesre. kitoltod az urlapot es kuldenek mailben ingyert... -
Dave9214 #197 németes vok :S, addig eljutottam hogy lcd studio, de nem indul el! licenszet meg besem lehettalozni vagy akármi! -
#196 Ha letöltötted, a zipben van egy leirás. -
Dave9214 #195 vettem a fáradságot, de arra enm jöttem rá hogy hogy lehet csocso lcd jét bemásolni, hova, aztse tom.... pls segiitsetek!
-
Lacika 79 #194 összesen 193 hsz ven ebben a topicban. vedd pls a fáradtságot, és olvass vissza. minden le van irva részletesen. -
Dave9214 #193 Hello, ma meg lett a bill, hogytok csinálni lcd kijelzőt? külön lemezen van az lcd studio? hanem hol tudom megnyitni-? -
#192 jo kerdes:( -
#191 xpl? lehet arrol beszelek csak pls nek mondom:D
szal beallitod hogy a geppel agyutt induljon a tray ben es ne mutassa a splash screent majd az xpl filet berakod a helyere es ennyi.. csukd le de ne zard be
-
#190 Lámer leszek!
Hogy lehet a vissza, elöre, pause/play, stop gombokat rábindelni a winampre, mert nem müködik, csak a volume tárcsa.
A keyboard profile-erben csak a g gombokat lehet programozni. -
#189 De én azt akarom, hogy már a gép indulásakor induljon el... És a Generalba csak .xpl-t tudok.