Logitech G Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Hol?

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
<#eljen>
Duddits
Tegnap majdnem megvettem. <#nyes> De ma lehet, hogy már megveszem.

Te akartad tudni, engem nem érdekel annyira :D
Carlos
Nem is. A céges Samsung klavom is retkes már kissé... :)

Þór vígi þessi rúnar

Asciitable.com :P
Sajnos akkor ezek szerint minden Logitech cucc ilyen könnyen koszolódik. Mindegy, akkor is a Logitech a cuccok a legjobb input cuccok.
szórakozol velem? :DD
tudja a tököm :P
nekem 510 van, az is ilyen :P
És a nagy Í?
Nekem Logitech MX518 egerem van, és ezen is látszik, ha izzadt kézzel használom, de nem baj, mert egyébként rohadt jó egér.
ALT + 161 és kész is a í :D
Idõvel meg lehet tanulni az angol billentyûzetet. Fõleg, hogy régen nem is nagyon volt más, én meg alapból szeretem. A kis Enter nekem is nagyon szokatlan, ha gyorsan próbálok gépelni, néha félreütök :)
Más: nektek is qrrvára koszolódik/szöszölõdik? Hiába le van takarva, úgy néz ki mintha porcicákban fürdettem volna. + full steril kézel lehet csak hozzáérni, mert ha megizzad a kezed, vagy picit zsíros, egybõl meglátszik rajta :S
Carlos
Nekem csak a kis entert kell majd megszokni. Ékezetek úgyis ugyanott lesznek, a hosszú í meg nem hiányzik annyira.

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
:(
mindegy.. makrot megcsinaltam.. annyira nem kenyelmetlen de mivel joideje amcsiban vagyok igy megszoktam hogy igy irok..szal nem zaklatom magam...
Carlos
Hát igen...

Þór vígi þessi rúnar

Kizárt dolog, hivatalosan is megcáfolták, továbbá telefonon is utánaérdeklõdtem. Nem lesz magyar kiosztás. Meg amúgyis minek?
Az a nagy érdeklõdés meg 1000 x darab, ami miatt nem emelik fel a seggüket még fingani sem.
Carlos
A nagy érdeklõdés kábé 1000 felett.
Az, hogy itt ketten akarnak, az nem nagy érdeklödés!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igy igaz!

Þór vígi þessi rúnar

Newyorker
De lehet késõbbiekben kiadnak magyart is a nagy érdeklõdés miatt

CSOCSO
jo kerdes... ha magyarorszagon csak angol verziot hoztak ki.. akkor mar lehet sejteni valamit mert ez nem megszokott..
Én is.
Már kiszemeltem egy ilyet, de utálom az angol billentyûzetet.

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Newyorker
Ezt mibõl gondolod?

Carlos
Köszi. Akkor veszek egyet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem lesz!

Þór vígi þessi rúnar

Newyorker
Én megvárom amagyar kiosztásút, ha lesz egyáltalán :(

CSOCSO
a magyar a winfosod akkor termeszetesen az ekezetes betuk ott lesznek ahol lenniuk kell. de helyette nyomkodhatod a ; ' 0 - = betuket... de persze atrakhatod a nyelvet angolr.a. es hasznalhatod a makro gombokat..

es akarmit csinalsz í meg Í betu csak makron lesz...
Nem csak elmélet! Minden ott van a hosszú i kivételével ahol megszoktad!
Azért elméletileg, mert nem próbáltam még ezzel a billentyûzettel. De egyszer voltam valakiknél, akiknek angol billje volt, át lehetett váltani magyarra, ezért elméletileg ezzel is mûködnie kell.
Carlos
Köszi!
Miért csak elméletileg?

Þór vígi þessi rúnar

Elméletileg ott lesznek. A z-t meg az y-t meg csavarhúzóval vagy valamivel kiszeded és megcseréled.
Carlos
Engem az érdekelne, hogy a megszokott helyeken ott lesznek-e a magyar billentyük, vagy sem. Tehát ha a windows-hoz adok egy magyar klaviatura kiosztást, akkor a ; é lesz-e és a ' á ?
Azért 20 év magyar gépelés után nem lesz könnyü átszokni...

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
csocso csinált a G gombokra egy ékezetes setupot, ezzel megoldható a dolog.
a szélessége 55 centi, ez is akadályoz a beszerzésében :)
Carlos
Lenne egy kérdésem, ami kettö.
Tervezem, hogy veszek egy ilyet.
Kérdéseim:

-Ha felteszek magyar klaviatúra kiosztást az XP-hez, akkor lesznek ékezetes karakterek, csak a klavon nincs rajta, hogy hol? ;=é '=á ilyesmik???

-Milyen széles a klaviatóra? (elfér-e az asztalomon az egér mellett)

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
:D
Duddits
Fúú banyeg!

Vasárnap láttam Media Markt-ba! Ilyen kell nekem!! Már csak pénz kéne.

CSOCSO
letoltheto a legujabb lcdstudio.. akinek a regebbi van es hibauzenettel indul az toltse le ezt... es ha ez is szarul indul akkor telepitsetek ujra a net keretrendszert
de mostmár legalább mûködik :D
CSOCSO
gut.. aszem az volt a problemaja hogy fel kellett tenni a frapsot:D:D:D lol
CSOCSO
(szerk) AHAAA!! kozben rajottem!!! kitoroltem az FPS kockat es minden muxik!!!

leszedtem feltettem de hiaba..
megnyitom a progit.. es a felkepernyo ures!!!
megnyitom a progit hogy megnezzem mi a baj.. es ha nagyobbra huzom a kockakat akkot megjelennek a kepernyon a dolgok de az lcd-n mar nem!!!!!!!

ugy kell elkepzelni mintha nem fernenek a kockaba bele a szoveg vagy a szam es ezert a kov sorba teszi oket de azt mar nem latod.. hasonlo mint pl a PAINT ban mikor betuket irsz... es elotte megrajzolod hogy mekkora kockaban legyen a dolog.. de ha tulmesz akkor akocka meret marad de mogotte a szamok ugyanugy kilognak..

szal elkezdem huzogatni nagyobbra a kockakat.. ezt hiaba teszem mert semi nem tortenik.. ha egyesevel ezekutan atmasolom uj ablakba a kockakat akkor megjelennek... de az FPS szam kockajanal kokemenyen megpusztul a progi..
CSOCSO
CSOCSO
aha.. lehet az a baj.. legalabbis remelem mert nagyon kikeszultem hogy formatalas utan se igazan jo...
tudsz adni linket??? mert egyszer probaltam leszedni de az sdk valami 300 dodo volt.. a vegfelhasznaloi meg baszott mukodni
tedd fel a .Net 2.0-t, vagy mi a tökömet. Nekem is csak úgy megy rendesen.
CSOCSO
keresek vkit aki probalta mar az lcd studioval az altalam keszitett lcd dizajnt.... vegulis a fo kerdes hogy mukodik ahogyan kell?? mert nekem szuz xp vel a fel kepernyo ures es szanalmas modon nem is tudom kijavitani...... eszmeletlen szanalmas ez az lcdstudio...
Annak mondjuk jó, aki Counter Strike 1.6-ozott, nem kell átszoknia.

CSOCSO
akarom mondani.. azt már megoldottam...
CSOCSO
azt mar megoldottam:D
Nomeg iszonyú ronda ékezet nélkül.

CSOCSO
nem olyan gaz...
Nekem nem az a gondom, hogy nem tudnék ékezetek írni, hanem az, hogy a magyar kiosztáshoz vagyok szokva, és elég nehéz lenne átszokni. Az írásjelek is máshogy vannak, meg minden, szóval nem lenne egyszerü átszokni.