708
Logitech G Series
-
Totya77 #268 Sziasztok!
Ez sem rossz,nekem sima 4*20 as lcd-m van párh.porton de ezt szivesen megcsinálnám énis ha lehetne és nemkéne hozzá egy G15öt venni :D
Flat Spot Racing
Amuúgy elég sok okosság van itt :D -
craymond #267 en is hallotam rola, de nem probaltam ki. A progi neve KeybVis, egy plugin a winampba. Ugy tudom csak a ledeket villogtatja, de lehet, hogy a G15-on a gombokat is
-
#266 nah olyat meg en se lattam de utanna nezek -
vapetyko #265 hello!
most vettem egyet, nagyon frankó meg minden, de láttam egy videót amin villognak a gombok zenére( basszusra ), milyen progival lehet ezt megcsinál
válaszotokat előre is köszi? -
#264 ez a legjobb sztem :) hát jobb mint azok a kivetitős izék -
#263 nekem jopar logi bill em volt. mind a 3-4 bill nek par honap alatt eltort a csuklotamasztojanak a kis pocke amivel a billhez csimpaszkodik.. igaz en neha hatradolok es az olembe veszem az egesz cuccost.
en amugy nem szoktam verni a cuccost -
#262 Az egyik billem kb 3-4 évig bírta, ha nem több. Sőt, még most is bírja, csak az egere szaródott el.
Jah, és annyi baja a billnek, hogy a sok ütögetés miatt megrepedt a támasz, meg az enter kicsit mozog. -
#261 Az én Balck Imtermet Keyboard-mon bírta 2 évig.Csak aztán mérgemből lelöktem az asztalról.De két pöcök így is maradt ,úgyhogy egybe van. -
#260 gec.. ezek a logitechek meg ELETUKBE nem birtak olyan billt csinalni aminek a csuklotamasztojanak a kis pocke ne torne el par honap utan:((((((( -
#259 Tudom hogy nem g15 de a 2600Ft-os logitech billentyűzettel is akad hasonlo bug:ctrl+d is neha baxik megmozdulni persze ctrl+a megy... Ja amikor megvettem es feldugtam(Ps2port) nem csinált semmit. úgy gyógyult meg hogy a régivel elindítottam a gépet majd miután winfos magára talált visszadugtam a logitech-et...megjegyzem a ps2 portom nem KH-s! -
#258 megnyitod a logitech g series keyboard profilert
ott settings majd LCD control panel es amit amugyse hasznalsz azt vissza lehet pipalni (countdown timer.. pop 3.. az lcd settinsgben meg a legfelso dolog ne legyen bepipalva es akkor te kezzel tudod allitani azt hogy mit akarsz latni a kijelzon
(kis kerek gomb jobboldalt megnyom es jobbra balra lepeget majd OK..
-
#257 Kérdés.
Hogy lehet lockolni, hogy mongyuk a prey alatt ne irogassa ki a CPU-t, meghogy hány mélem van?
Tehát hogy csak a prey dolgait váltogassa? -
#256 szedjetek le a PREY DEMOT es lassatok csodat az lcd kijelzon mikor jatszotok!! jeeeee remelem minden jatek tamogatni fogja a g15 ot! -
#255 Hi! A kollegának igaza van! Pl: Sof2 guggolás(shift)+kihajlás(ctrl)+araszolás(bal nyíl) már nem csinálja meg. jobbra megy de balra ütközés van! És ez csak 3 gomb.
1 kis bug az amúgy elég faxányosan sikerűlt termékben!(viszont annál idegesítőbb) -
#254 k******ott jo.. lcdstudiot feltettem es baszik elindulni a winfos!!!! elozo rendszer is ugyan ezt csinalta.... az MS logo utan az udvozoljuk elott megall a winfos.. cska ures kepernyi lathato. most letiltottam az lcdstudio inditasat es egybol bejott a win! -
#253 majdnem ket A4 es lapnyi! -
#252 188 -
#251 Kösz ... ha olyan 150cm magas vagy akkor elfér ... :) :) -
#250 egy 5-10 cm el hoszabb az alkaromnal ( kinyujtott ujakkal) -
#249 Sziasztok ...
Valaki meg tudná nekem mérni hogy milyen hosszú egy ilyen bill?
Tesztekben még sehol sem láttam :(
(Elférne-e az asztalom betolható lapján :) ) Előre is köszi ...
-
#248 hosszú it leszarom :) profilhoz lehet rakni exet. meg kéri is.. akkor azzt minek? meg miért lehet gombhoz tallózni exe-t akkor? a winap is elindul pl.. az alap beállitásokkal.. akkor valahogy aztis megcsinálták :) Silkroadba meg csak az kéne,h a G1=1 legyen .. és igy tovább... de vmiért nem reagál rá a játék alatt,de amúgy winfosba meg műxik a G1 helyett 1-et ir... szal nem értem
-
ugikam #247 és azért nem tudsz pölö hosszu í betüt írni game közben mert azt is be kell állítani újra a macroknál... van ott 1 görgetősáv ott beállítod a gamet és beállítod oda is a macrokat... és kész -
ugikam #246 nem tudsz exe -t rakni G gombra, csak billenytűkombinációkat... -
#245 Pl nemtom beállitani azt sem,h a Silkroadon belül G1 legyen az egyes..stb igy tovább.. Elvileg úgy is lehet nem,h megnyomom MR-t G1 aztán 1-es gomb.. nem? kipróbáltam minden sorrendben.. Itt müködik,de gaméban nem :( -
#244 Biztos lehet exe-t is rakni G gombra... -
#243 Ezt én se tudtam. Én beraktam egy StarForcos gamét, és egyszerűen a SF ellenőrzésénél megbukott, holott simán átkéne mennie rajta. -
#242 valamiért nemtom beállitani pl G2 re,h elinditson egy játékot :( berakom az exe
útvonalát és mégsem reagál.. ez miért lehet? -
#241 Játékhoz én nem tudtam még használni. -
#240 Szasztok. Holnap érkezik a billem Tök király. 12 ropi nagyker :) Nem vágom,h boltba miért 16-22 között van... Alapból milyen infókat ír ki az LCD re? Silkroadhoz használja vki? -
#239 mar leirtam 5 szor.. olvass vissza parat.... -
#238 Nekem is ez a problémám. BIOS-nál még mükszik, de utánna már sehol, csak a Windows-ban. Nem reagál semmire addig. -
Attila 007 #237 köszi a helpet:) -
#236 usb legacy supportot tedd enabledra a biosban ... esetleg nezz valami mast ami a keyboarddal kapcsolatos es OS vagy BIOS ra lehet allitani... allitsd at a masikra es mukodni fog! -
Attila 007 #235 Amikor az elején bootolna a gép és választhatok hogy sima xp vagy style xp menjen, ott vár 30 mp t és mivel nemreagál a bill ezért kikell állandóan várni, bár most kicseleztem, raktam be egy régebbi billt ps2 re és arról megy csak azért érdekes mert amikor indul a gép a bios setupba simán belép és müxik, de ott amikor ez a válaszképernyő van ott nem. Alaplapi usb re van kötve nem usb hubra a bill. -
#234 hol nem muxik? -
Attila 007 #233 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy a pc bootolásakor nekem fentvan a style xp és várni kell 30mp t mire elindul a gép, mert nemmüxik ott még a bill, ezt hogy lehetne megoldani hogy ott is müködjön?Másnak nemvolt ilyen probléma?Válaszokat előre is köszönöm -
#232 tud vki olyan progit ami meri a a cpu es gpu homersekletet? a speedfan progi nem meri a gpu-t.. ati toolt meg speedfant nem akarok egyszerre hasznalni mert nincs kedvem 8 millio progival a hetterben szarakodni.
igazabol a logitech g15 bill hez csinalok ujabb kijelzot de egy progi kene ami meri a gpu-t es a cpu-t is.. nomeg a lenyeg hogy alig hasznalja a rendszert.
vki? -
#231 igy van.. addig data fog megjelenni amig nem teszel fel egy kulon progit ami non stop a hatterben fog futni csak mint a FRAPS..
en ezert nem tettem bele a hofokot mert fraps meg eleg de mas mar nem kel hogy non stop fusson... amugy....
nemtom minek a hofok bizbasz.. engem addig erdekelt a hofok amig ra nem jottem hogy minden rendben...
marmint:
az alap gyari p4 huto szar volt, alig hutott.. vettem zalmant parszor lecsekkoltam jatekban se megy 55 fole... alapbol meg olyan 30-35
utanna a ramokra is vettem hutest... az is fasza
ezekutan rajottem hogy a vidkarim rohadt forro... vettem uj alaplapot hogy elferjen... vettem uj zalman hutest ra es egybol 15 fokot ugrott le a homerseklet.. tudom hogy minden olyan 50-55 fok alatt van terhelve.. szal innentol kezdvbe nem tud erdekelni a dolog. az abit alaplap majd szol ha valamelyik fan megall..szal aggodalomra semmi ok.. es tudom hogy minden jol hut.
szvsz felesleges -
csetiti #230 Szia csocso! Köszi a linkeket!Az lenne a kérdésem a cpu hőfoknál most azt írja h data.Ahoz hogy itt érték jelenjen meg mit kell tennem?Futtatni kell hozzá valamijen progit?Ha ez így van,hogy tudom beilleszteni a kolvasó progi álltal kapott értéket a hejére?
ui:Neharagudj kérlek a zaklatásért de még naon láma vok ehez a témához!De tanulok! -
#229 hat... probald ki ezt
vagy inkabb ezt!!!!!
csak a diskspace formatot kell 0:00 ra allitani