708
Logitech G Series
  • autoszimulator
    Engem is ;)
  • KoJin Mekre
    Engem érdekelne a dolog...:)
  • zoolee
    oks
  • viso 007
    A win gombot lehet vele letiltani, nehogy a játék hevében megnézd a start--minden programot
  • zoolee
    Na, én már mejnek 5 hónapja tolom ezzel a billel a gammát, de még mindíg nem értem hogy, ball oldalon mi az a csúszka az lcd mellett...
    Xal most felteszem mit lehet azzal állítani???
  • runner78
    Nekem haveri alapon olcson megszámolták a gravirt.
    Ha van érdeklödés megkérdem vállalnák-e...és mennyiért.
  • Tombi
    Az Y Z cserét végrehajtottam sikeresen, kezdetnek elég :D
  • Carlos
    Télleg iszonyu penge lett!
    A kép is nagyon klassz. Milyen géppel csináltad?
  • Tombi
    húúú ez nagyon jó lett ! Ez a lézergravir gondolom nem olcsó :(
  • autoszimulator
    Ez nagyon jó lett :) hol csináltattad ha megkérdezhetem?
  • runner78
    Nem mintha valaki is nézné ezt a forumot, de megosztom a képeket a billentyűmről.

Kicseréltem a Z-t és az Y-t. Megcseréltem pár billentyűt. Meg kettőt kicsit filccel besatiroztam
    ...és ime ezek, meg a lézergravirózás után:

na. üdv.
  • runner78
    Megvolt a gravir....
    Hát...vastag lett a betü, és az Ö pontjai lemaradtak...igy egy vastag O lett.
    Viszont a dolog müködik...igy a többire is rátetetem amiket összeirtam.
  • runner78
    Na én tegnap vittem haza G15-öt.
    Nagyon atom a háttérvilágitás.
    Reggel lepattintottam a Y-t és Z-t, ovatosan csavarhuzóval, simán lejött, kis pattintósak a billentyük, és megcseréltem :)
    Meg asszem megyek graviroztatni magyar betüket rá....
  • Carlos
    Szivesen!
    Boldog Új Évet minden G15 tulajnak!
  • Talon
    +van, köszönöm szépen!
  • Carlos
    Nagyon egyszerü.
    Csinálsz a desktopodon egy csatlakozást. (asszem ez megvan neked)
    Beállitasz neki egy billentyükombinációt (CTRL+ALT+C plö).
    Belövöd a MR gombot (makró rögzités), majd amire szeretnéd (G1 plö).
    Ezután megnyomod a CTRL+ALT+C gombot, majd az Entert (csatlakozás), majd újra az MR gombot (makró rögzitése).

És kész is!
  • Talon
    Hogy lehet a netre csatlakozást gombhoz rendelni? Nekem alapból asztalon van icon.
  • Dodo55
    Na, megjött a G15-öm, a Z-Y csere megoldható.
    Asszem a 0-t és az ö-t is megcserélem, mert így ö helyett mindig ü-t nyomok.
    Meg még talán mást is megcserélek, mert magyar kiosztással akarom használni.
    Az enter kicsit szokatlan, mindig shiftet vagy ű-t nyomok.
    Világítás nélkül nem sokat látok, de világítással nagyon jó.
    Szóval nagyon jó, csak kicsit meg kell szokni.
  • zoolee
    De az asszem nincs hazzá vagy van ??
  • autoszimulator
    nem tudom mire gondolsz, de például az LCD studioval kitudsz irni akármit a képernyőre..
  • zoolee
    hi nekem már 2 hónapja meg van de azóta meg gépem nincs.
    5 napig használtam.
    Nincs valami exe -s progi amivel külöböző feliratokat ki tok írni ???
  • Dodo55
    Nem szoktam figyelni, de néha odanézek, és akkor elég idegesítő, hogy más van írva a billentyűre, mint amit csinál.
    Ahhoz tudnám hasonlítani, hogy vannak olyan tesztek, hogy kiír a gép egy szín nevét valamilyen színűen, és meg kell mondani, milyen színű betűkkel van írva.
  • autoszimulator
    1. nekem nem sikerült kiszedni a billentyűket. De amennyiben nem úgy gépelsz, h figyeled mit nyomsz meg, akkor nem fog zavarni, reflexből jora fogsz nyulni ;)
    2. a \| billentyű-vel magyar billkiosztással "ű" betűt lehet írni
    3. ezt majd este lemérem, mert most itt nincs nálam a bill ;)
  • Dodo55
    Valószínüleg veszek egyet, de előtte lenne 1-2 kérdésem:
    Ez a Z-Y csere engem is érdekel. Ki lehet úgy szedni a billentyűket, mint a sima billentyűzetekből, tehát alányulok valamivel, és kipattintom?
    Van rajta egy \ | billentyű. Ha magyarra állítom, akkor ez Í-t vagy Ű-t fog írni?
    Mert az angol kiosztású billeken általában 2 ilyen gomb van, egy az Í helyén, egy az Ű helyén, ezen viszont csak 1 van.
    A 3 kérdésem igazából egy kérés:
    valaki lemérné nekem, hogy az aljától az LCD kijelző tetejéig mekkora a billentyűzet? Mert nem valami nagy az aztalom bill tartója, és attól félek, hogy az LCD be fog lógni az asztal alá, és nem fogom jól látni.
    Mivel egy kicsit nehéz ezt így pontosan elmagyarázni, hogy mettől-meddig mérje le valaki, ezért itt egy kép:

Aki megméri, annak előre is köszönöm.
  • Carlos
    Igen. kitöröd és visszaragasztod!
    LoL.
    GW applet: link
    Regisztrálni kell és akkor tudod letölteni a 16. oldal legalján van.
  • CSOCSO
    g15forums.com es ott forum

vagy a jatek forumaban nezelodj.. gondolom valaki csinalta hozza
  • Kim Basinger
    hi

Gmail szeretnék olvasni vele. van valami ötlet?
    letöltöttem valami gmail notifier de nemtom hogyan kell instalálni a gépemmre. py és pyw kiterjesztésü fájlok...
    Valamiért nem tiszta nekem ez az instalálás dolog..

HELP ME PLZ

• Tombi
    még 1 kérdés a Z és Y gombokat fel lehet cserélni fizikailag? barátibb lenne a szememnek :D
  • Tombi
    okok :) igényt tartok arra a GW-s LCD-re, ez most a legfontosabb
  • Carlos
    Használd.
  • Tombi
    Rádugtam a billentyüre az egeret és felraktam a logitech honlapjáról a drivert. További tanács?:)
  • Duddits

Ezt hogy lehetne megcsinálni?
  • Duddits

Nekem van egy eladó kitűnő állapotú ilyen billentyűm. Ha érdekel valakit, csak írjon.
  • Tombi
    Elmentem a KeyBoardért. Egyelőre külsőleg ismerkedem vele :)
  • CSOCSO
    lcd stidioban lehet kivalasztani vhol... ha nezelodsz biztos megtalalod.. en nemtom holvan..ezer eve nem hasznalom a progit.. semmitse.. szep logitech felirat van a kepernyon oszt kesz
  • Carlos
    Hát ez van. Emberkedik az ember a gw tápikban, aztán már minden klántagnak ilyenje lesz...
    Majd adom a linket a gw-s lcd-hez, ha meglesz a vas.
  • Tombi
    Holnap érkezik eme remek billentyüzet. Remélem nem fog csalodást okozni, ha már ilyen olcsó a drágaszág :)
  • stp4trick
    thx:-(( a haver nevében is, de ha elárulnád a pontos menetét, megpróbálnánk megoldani, melyik progi kell? (lcd studio?+)melyik plugin vagy hpgy merre? thx előre is
  • CSOCSO
    ki lehet az egyik progival de az allandoan mutogatja az elozo 30 uzenetet szal nagyon gaz mert ha pl azert kene ez a funkcio hogy jatek kozben lasd hogy vki uzent-e akkor ugyse fogod latni hogy van-e uj uzeneted mert ott fog porogni a masik 29 uzenettel is... szal szar.felejtsd el:(
  • stp4trick
    msn-t hogy lehet kitenni lcd-re?