The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló mindenkinek. Valakinek megvan az összeszpályamentés? Elküldené nekem mert már igen kiváncsivagyok a végére de mindig elakadok.Persze akkoris végigviszem de ez segitene nagyban.Köszi elöreis.
Halli .Kéne egykis help. A 2.pályánál aszt a két szobrot mejk kép alá kell tenni.Valaki segitsen légyszi. Köszi elöreis.
OK.Müködik!Csak simán beraktad a gyürüt?Nekem miért nem ment?
Megkaptam az e-mailt!Most probálom ki.Köszi!
A 3-dik pájánál egy barlang ban ahol a szobor kezében van a kulcs mit kelcsinálni hogy meg szerezem?
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\the da vinci code-ban találod a mentést!
oké.Milyen cimre küldjem?
én beletettem úgyanígy a gyûrût és kinyilt...ha akarod küld el a mentést és átmegyek neked ott...
Igen a Louvreban vagyok(elsö pálya)ott állok a Nike szobortól balra a vitrinnél amiben a kézfej van.Kiválasztom a gyürüt és a használt,de nem megy.Ötletem sincs.Ha tudsz segits légyszi!
letöltöttem a játékot és feltettem és a leírás szerint crackeltem is, de az a bökkenõ, hogy ha meghalok a játé közben kikapcsol a játék és csak akkor tudom újra elindítani, ha restartolom a rendszert, mit tudnék ez ellen tenni? töltsek le másik változatot vagy mi?
Úgylátom Te már meszebb jársz mint én, így hát tudsz segíteni...
Hol található a 2. Jézus szobor ?
Hol található a 2. Jézus szobor ?
én mindig ott halok meg, ahol a temple chuch-ben Silas elõl kell menekülni, de az utolsó ajtónál amit fel kell nyitni, mindig utolér. az utolsó panelnél hogy kell lenyomni a gombokat a lehetõ leggyorsabban? nekem mindig sokáig tart megcsinálni, és addogra a Silas odaér<#conf>#conf>
fúúú de kész lettem! csak 800x600ba megy el különben kikaccsol! betöltéseknél kikaccsol! mér?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Sajnos nekem se fogadja el a gyürût...
Még hiányzik valami....
Még hiányzik valami....
Van nálam egy liliomos rendi gyürû,de az nem jó.Amikor be akaram rakni azt mondja:Még hiányzik valami.
Köszi!
Hello!A Nike teremben akadtam el.Valamit be kellene dugni a táblába?Írjátok meg légyszi a megoldást!Köszi!
Nincs. De ha jól számolom, hiányzik belõle 3! vagyis HÁROM! betü. 😊
Azért csak el lehet vele boldogulni. Legfõképpen, hogy a 3 betübõl 2-t ritkábban kell használni. Ha véletlenül nem sikerülne a megfejtés, ide bemásolod, amit tudsz és valaki majd' csak megfejti. 😊
Azért csak el lehet vele boldogulni. Legfõképpen, hogy a 3 betübõl 2-t ritkábban kell használni. Ha véletlenül nem sikerülne a megfejtés, ide bemásolod, amit tudsz és valaki majd' csak megfejti. 😊
Szevasztok!
Elakadtam a 2. pályána a jézus szobrokkal!Mit kell csinálni???
Elakadtam a 2. pályána a jézus szobrokkal!Mit kell csinálni???
Szóval a pajzsokkal kell csinálni...
Kösz.
Kösz.
a 1-1 pajzsot 1-1 páncélhoz kell vinni.
Asszem a jobb oldali 3 pajzs közül a középsõt el kell vinni az ajtótól jobbra lévõ páncéloshoz.
A bal oldali 3 pajzs közül a bal szélsõt kell el vinni a másik páncéloshoz.
Asszem a jobb oldali 3 pajzs közül a középsõt el kell vinni az ajtótól jobbra lévõ páncéloshoz.
A bal oldali 3 pajzs közül a bal szélsõt kell el vinni a másik páncéloshoz.
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Hi.A templomban az orgonánál az órát hányra kell beállítani?
Chateuban az öreg emebernél mi a frászt kell csinálni?????HELP
a 2. pályán vok és nem tudom hová kell berakni a két JÉZUS szobrot. Nem tudja valaki hogy hova kell?????? melyik kép alá??
hello😊 a niké terem a mona lisa terembõl nyílik. de én nem tudok ott körülnézni mert mindig meghalok. nekem valamiért fel van cserélve az egér. pl. a jobb gomb világít és a bal gombot kell nyomnom...<#conf>#conf>
Hello!
A magyarítást honnan lehet letölteni mert a gamehunter.hu-ról nem tudom?
A magyarítást honnan lehet letölteni mert a gamehunter.hu-ról nem tudom?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bacchus feketti festményen van egy gyûrû.. arra kell rákattintani, amikor vizsgálod a képet
Itt a pontos szöveg:
Hogy a TAN mit jelent azt ne kérdezzéstek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DA VINCI FESTETTE KIKNEK TAN HOGY A NYOM BACCHUS ES URIES KOZOTT VAN.
Hogy a TAN mit jelent azt ne kérdezzéstek!