1023
-
Barcaman #863 nekem még egy korong sincs meg! Hol találom őket ??? -
#862 na de jó én is pont ott vgayok, nem tudom kinyitn a dávid-csillagos ajtót, de megvan már mind a 2 korongom... -
Barcaman #861 Mit kell csinálni a Rossylin kápolnában?
Egyszerűen nem tudok rájönni!
Légyszi segítsen valaki! -
#860 nézzd át UV lámpával a MonaLisa képet. -
fdgs #859 hm segitesz ? -
fdgs #858 van 1 titok sauniere titka mit kell csinálni valamit meg kell keresni de mit ?
-
#857 És mit akarnak?Ha nem mondod mi kell pontosan, akkor nem tudok segíteni ! -
fdgs #856 igen igen a da vinci kodot ott van ilyen rendörség -
#855 Te melyik játékot játszod???Az 1. pálya a Louvre-ben van... -
fdgs #854 -
fdgs #853 ird le -
fdgs #852 hy a rendörségnél bent az 1 pályán mi a titok ott ? -
#851 Pontosan hol vagy Te ????? -
fdgs #850 helosztok kéne a segitség az offisban hol van auneire nyoma irjatok légyszike köszi -
#849 Kérem valaki !!!!! -
#848 DA VINCI FESTETTE KIKNEK TAN HOGY A NYOM BACCHUS ES URIES KOZOTT VAN
DA VINCI PAINTED THOSE THAT KNEW BETWEEN BACCHUS AND URIEL LIES THE CLUE -
fdgs #847 segitsetek köszike irjatok levelet -
fdgs #846 helosztok kéne segitség 1 pályán a mona lisa festmény képnél van valami szöveg az mit jelent angolul valaki segistsen köszi -
#845 Hahó valaki! -
#844 Hogy kell kinyitni a Dávid-csillaggal ellátott ajtót?A liliom- és a rózsakorongot is beraktam a helyére. -
#843 meg. -
#842 szívesen...de megtaláltad? -
#841 kösz
-
#840 van ott valami szökőkút vagy szobor vagy valami...már nem emlékszem, ott kell levágni :) szemben a ház bejáratával talán... -
#839 honnan vágjam le? -
#838 azt tudom... -
gyugyo76 #837 a másik szobornál vedd fel a fáklyát és gyújtsd meg az egyik égő szobornál,majd utána a kelyheket is de sorrendbe
-
gyugyo76 #836 A Westminster apátságban hunsdon báró sírjánál mi a helyes sorrend? -
gyugyo76 #835 szűz mária jézus anyja volt
-
gyugyo76 #834 fedd fel a metszőollót és vágd el a rózsákat onnan már a többi adott
-
gyugyo76 #833 sziasztok!Mi a sorrendje a szimbólumoknak a sírná,mert sajna a vers utalásiból nem tudok rájönni,ha valaki tudná nagyon megköszönném. -
#832 Kérem valaki !!! -
gabesz1114 #831 megvan!!! :) -
gabesz1114 #830 szobrot
-
gabesz1114 #829 Sziasztok!
Hogy kell a Normand kastályban az öt szorot kirakni!
Ha valaki tudja, annak megköszönném
-
#828 Mit kell csinálni a Temple Church hátsóudvarában ? -
#827 Nekem simán ment, de ha akarod innen letöltheted az utánna következő mentést. -
panni #826 Sziasztok!
Elakadtam repülőtéren, a biztosítékoknál hiába akarom használni az UV-lámpát, egyszerűen nem működik. 3 helyről pedig felszedtem a biztosítékokat. Járt valaki így, tudtok segíteni? Előre is köszi! -
#825 Nem tudom mt kell csinálni, de mostmár írhattok ide is ! -
Matyigyerek #824 Na gyerekek szerintem már a végénélvagyok a The Secrets Of Da Vinci be már csak a galamboknál kell valamit csinálni a hordoval, de mit kitudja ? A sárkányrepülött megjavitanám de nemtalálok cérnát vajon merrevan? A Mádám szobájába van egy féligkész kép vala mitkell tenni?? És mégegy Mona Liza eredeti és a másolat megvan ezeket hova kell rakni. Ebben segitsen akitud. Igy akkor együt viszük majd a pálmát.