The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször én is csodálkoztam amikor felraktam a magyarosítást...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezért:
De akkor mit ír rajt ?????????????
Honosítás
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
mit csináljak utána?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Rendben, egy újraindítástól megjavúlt... 😛
amikor kijött már akkor megszereztem a játékot és fel is tettem, hogy kipróbáljam megy e és ment is szépen, nem volt gond vele. De úgy voltam, hogy megvárom a magyarítást hozzá, hogy értsek is belõle valamit. A magyarítás elkészült és újra feltettem, de most nem indul el. Ez az ablakocska jelenik meg:
"Exception encountered! Would you like more info (will take several seconds to determine)?"
Nem tom mi baja, crackeltem is pedig.
Segítsetek please.
THX.
mit csináljak utána?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Az elsõ amin elakadtam hogy miért GRAIL-t kell beforgatni.Erre utalás semmibe nem volt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagy informatív voltál...
fõként az utolsó mondatod tanúskodik átlag feletti, tomboló inteligenciáról...
én azt hittem ez egy fórum: mindenféle megkötésekkel, de mégiscsak azt a célt szolgálja, hogy kérdezzenek és felejenek (ha akarnak az emberkék), más különben ez a pár oldal csak egy sima FAQ lenne...
azért ne vedd sértésnek...
Nem egyszerü, de éppen ezért jelent kihivást.
A magyarításról meg annyit, hogy nem értem mit akar a kolléga másolni. Egyszerüen el kell indítani a telepítöt és ha nem "variáltál" a game telepítésekor az útvonallal, simán telepíti a magyarítást.
A Mona Lisa képnél, meg máshol is, csak akkor jön be a kódóló ablak, ha az UV lámpával az össze betüt "levilágitottátok". Vagyis az a betü, amin átment az UV lámpa fénye, hirtelen kivilágosodik. Ha minden jól van csinálva, már meg is jelenik a kódoló panel.
Amire rájöttök betükre, irjátok le valahová, mert a progi nem fogja tárolni.
Amugy megsugom, itt a fórumban találtok lefordított ABC-is.
Aki komolyan gondolja a game végigjátszását, venni fogja a fáradságot és végig olvassa a fórumot. Ha meg csak végig kiván rajta szaladni utána meg dicsekedni a haveroknak, hogy egy este alatt végig szaladt rajta, az meg csak sirdogáljon továbbra is. 😊
ez azért elég xar, mert ha mondjuk 2-3 órát bolyongtál, akkor egy ilyen betöltés után ujból végig kell bolyonganod...
mellesleg nem tudjátok, hogy a templomban hányra kell beállítani az órát az orgonánál? vmi 11 vagy mi... egy cetlin volt egy Máté evang idézet, de nem tom már, hogy milyen számok voltak ott, ha egyáltalán azt kell beállítan...
Vinsanity is back!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
pl. alt+tabv-bal váltasz akkor szinte mindig kilép
vmi gubi lehet a játékban, de azért müxik😊
gyakrabban kell menteni...
amugy nem tudjátok mi a myagar szöveg a Mona Lisa képnél?
de már szégyelem is magam érte.... hiszen ebben van a játék borsa...
KÖSZÖNET GAMEHUNTER TEAM!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!
Köszönet érte!
mingyá tudom is, hogy mit csinálok a játékban, vagyis most kezdtem csak igazán játszani vele😊
örök hála😊