970
-
Brosnan #690 Miért hazudnék vazzeg!!! Komolyan elkérem és odadaom ha akarod!! Attól hogy nem láttál vagy nem ismersz vamit attól még létezhet!!! Tudod!!! -
#689 Ja értem.....
Akkor kérd el tőle, hogy még sokszor megtudd nézi még mielőtt tényleg kijön szinkronnal...
Remélem hogy azonos filmről beszélünk...
nem értem minek az ilyen komment?? legalább ha jó poén volna...de ez nagyon szar.... a haveromnál blablabla nekem nincs meg de láttam úgy blablabla tök felesleges -
#688 tudjuk tudjuk... én meg egy nissan skyline vagyok és szinkronosan szól a kipufogóm...
sőt ha megkérsz a head-up displayben tudok feliratozni is. -
Brosnan #687 Egyik ismerősömmel szinkronosba néztük nem kértem el de én is láttam csodálkoztam hisz moziba feliratos:D -
#686 "CSá" Biztos hogy nincs "!!!!" De köszi hogy megosztottad velünk.... -
Brosnan #685 CSá! Elmondanám hogy már van szinkronosba is!!!! Szerintem jó film de a 2. rész sokkal jobb volt!!!!!!!!! -
amdrula #684 Tanulj meg angolul, ha ilyen ideges vagy egy ***va felirattól. -
#683 Ha az ami a #654 ban be volt linkelve nem jó akkor sajnállak...
Vagy ha "KIB***OTT" lusta voltál kicsit lejebb olvasgatni akkor meg inkább nem mondok semmit.. -
#682 mostmar ku***ra kivagyok !! egy orat kinlodtam hopgy megcsinaljam a feliratot de NEM SIKERUL.KEREM SZEPEN TEGYEN FEL VALAKI EGY KIB***OTT JO FELIRATOT HOGY VEGRE MEGNEZHESEM A FILMET -
#681 adna valaki jo feliratot a filmhez 1cd-s valtozatra -
ZsirosKenyer #680 ezen sajnos csak pár szám van tőle, azok sem annyira komolyak, inkább pörgős elektronikus track-ek. Talán az utolsó az egyetlen lassabb szám, sajnos így is rengeteg filmbetét kimaradt erről az albumról ami a filmben benne van :( -
ZsirosKenyer #679 wow thx!
Nagyon bejön Brian Tyler muzsikája, a F&F első részének is ő írta a zenéjét, és anélkül nem is lenne olyan hangulatos a film mint amilyen lett.
Azon még "BT"-ként rövidíti a nevét: info -
#678 Gyorsan összehoztad:)))
Egyébként a 350Z ben milyen idegbeteg lesz a japo gyerek :DDDD -
#677 megvan az album
http://rapidshare.de/files/28155728/fatftdscore.zip.html
Matthew a jelszó vagy vmi hasonló ami mettyú! -
#676 Itt van egy részlet!
ITT
PLZ Segítsetek! -
#675 Nah megvan!
The Fast and the Furious Tokyo Drift (score) (2006) by Brian Tyler CD-n van a szám
a címe pedig: Saucin'
Album
Ezt az albumot honnan lehet beszerezni? -
#674 Tudjátok van az a rész amikor apiros evoval egy nagyon hosszút driftel és aztán a következő jelenet az hogy a parkolóházban versenyzik a sárga 350Z ellen amit meg is ver. Nah amikor még előtte az evoval driftel ott a sötétben akkor egy tök jó zene megy. nem tudjátok hogy az milyen music? -
#673 Kérlek az ilyen képeket hanyagold! -
#672 Most ilyenekkel akarod elbaszni a topikot?? Ha csak ennyire futja mehetsz vissza gumizni is akár.
Egyébként is mi a faszom az a Topigg??? -
#671 -
Szabi1991 #670 -
#669 -
#668 Esz!
Csak kicsi volt a kép!
És kinlódtam!!! -
Szabi1991 #667 lol -
#666 -
Szabi1991 #665 mivolt az a macska ? :D -
Szabi1991 #663 ebből a jelenetből van magyar paródia is :P az alatt tokyo hotel megy :( -
#661 THX!!! -
#660 teriyaki boyz-tokyo drift -
#659 Sziasztok!
Emlékeztek amikor a fekete meg a koma kimegy a parkolóhoz és a kocsiját akarja megmutatni a komának és elviszi a zöldfülűt a parkolóházba köszön a fekete a barátjának az beengedi a parkolóházba és amikor beértek mutatják a kamerák a pipiket meg a "VAS"akat és közben van az a jó japán zene!
Na annak a zenének mi lenne a neve? Csak a nevét kérdezném! -
#658 LOL! -
#657 Tegnap megnéztem,és azért rossznak nemmondanám,bár kicsit jobban megkellettvolna mutatni az éjszakai Tokyot.Az autók rendbenvoltak itt is.
Egész más feelingje van mint a napfényes California,vagy Miami-nak.
Diesel a végén kemény volt.:-) -
Chappy #656 Nagyon jó! Tegnap még megnéztem angolul, de most a két öcsém is érti. -
Chappy #655 köszi!! -
zoltang #654 Átszabtam az időzítést a "mavenes feliratnál", hogy jó legyen (nagyjából) az ASTEROIDS féle változathoz (1cd).
The_fast_and_furious_tokyo_drift.sub -
Chappy #653 sry, TC. -
Chappy #652 ASTEROIDS TS XVID releasehez nincs felirat wazze? A hosszúpuska egy kalap szart sem ér! Akkor is szar, ha */- 12 mp (stb) időzítem, mert nem jó!!! -
Szabi1991 #651 ez -
amdrula #650 Valószínűleg az eredeti hangnál jobb lenne az "utángyártott". -
joenumberone #649 Csá
Mikor lesz már szinkronos azt hallotam aug 5-én lesz kész a szinkron ha valaki jobban tudná irja már le.Szinkronnal sokkal jobb lenne.