The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

DJ YAYO
<#idiota><#nevetes2>

DJ YAYO
Esz!
Csak kicsi volt a kép!
És kinlódtam!!!

lol

DJ YAYO

mivolt az a macska ? 😄

ebbõl a jelenetbõl van magyar paródia is 😛 az alatt tokyo hotel megy 😞

DJ YAYO
THX!!!

Daves
teriyaki boyz-tokyo drift

neszóljbe!!

DJ YAYO
Sziasztok!
Emlékeztek amikor a fekete meg a koma kimegy a parkolóhoz és a kocsiját akarja megmutatni a komának és elviszi a zöldfülût a parkolóházba köszön a fekete a barátjának az beengedi a parkolóházba és amikor beértek mutatják a kamerák a pipiket meg a "VAS"akat és közben van az a jó japán zene!
Na annak a zenének mi lenne a neve<#fejvakaras>? Csak a nevét kérdezném!

Shortstop
LOL!

MrSpock
Tegnap megnéztem,és azért rossznak nemmondanám,bár kicsit jobban megkellettvolna mutatni az éjszakai Tokyot.Az autók rendbenvoltak itt is.
Egész más feelingje van mint a napfényes California,vagy Miami-nak.
Diesel a végén kemény volt.:-)

Go Jeff Go!!!!

Nagyon jó! Tegnap még megnéztem angolul, de most a két öcsém is érti.
köszi!!
Átszabtam az idõzítést a "mavenes feliratnál", hogy jó legyen (nagyjából) az ASTEROIDS féle változathoz (1cd).

The_fast_and_furious_tokyo_drift.sub
sry, TC.
ASTEROIDS TS XVID releasehez nincs felirat wazze? A hosszúpuska egy kalap szart sem ér! Akkor is szar, ha */- 12 mp (stb) idõzítem, mert nem jó!!!
Valószínûleg az eredeti hangnál jobb lenne az "utángyártott".

PSN: berghold

Csá

Mikor lesz már szinkronos azt hallotam aug 5-én lesz kész a szinkron ha valaki jobban tudná irja már le.Szinkronnal sokkal jobb lenne.
Sland
az

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az 😄

PSN: berghold

Csabesz6
sztem is az😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Prézli
Vki mondja el nekem h Han-nak milyen kocsilya van!
Úgy hallottam hogy Veilside-os RX-7 de azért hátha vki jobban tudja...

Sland
nissan sylvia

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Gunnersboy
igen sztem õk is erre gondoltam h majd a 4. részben...😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tegnap megnéztem, és szerintem egész jó volt. A végén a fõszereplõnek milyen kocsija volt? Mert valami hihetetlenül vagányul nézett ki!
Kár, hogy nem mutatták, hogy a végén ki gyõz, Vind Diesel vagy a gyerek?
Nem baj, majd egy negyedik részben.:-)

Casillas
legnagyobb a végén vindízel 8)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Gunnersboy
Énis Szhelyi vagyok de nekem megvan a film...majd megtudakolom honnan van Oo

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sland
AAA ZINERNETTT!!!!!<#wilting>

hali! valahonnan le szeretném tõlteni de nem torrent oldalrol valaki mondjon olyan helyet léccives mer ezen a h@lye szombathelyen nincs a mozikba<#gonosz2><#falbav><#violent><#rinya>
InfectedMann
a film úgy ahogy bejött... történet nem basz a földhöz, de kihoztak belõle amit tudtak...
viszont ami a történetnél fontosabb volt->
Az autók jók voltak... csajok jók voltak... DRIFT -elést imádom... sárgákat rühellem 😄 úgyhogy tetszett a film mert õk szívták a faszt a végén ahogy kellett...
Szóval egy nézhetõ film... Az eddigi részeket is csak az autók miatt néztem meg...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Bucser
Imádom mikor kötekedõ újregek mondják nekem, hogy kussoljak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

toysoldier
Igazad van..tényleg kussoljatok

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Bucser
A stílusodból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser Trby 18 KUSSOLJATOKMÁREL!!!!!!!!
Ennek a fórumnak nem az a lényege hogy belekössetek egymásba és hogy csúnyán beszéljetek.
Ínkább írjatok valami érdekeset!

Vercetty
hát visszaolvastam, kiváncsi voltam mi van ebben a forumban, és megállapíthatom, h ez a Troby 18, egy eszméletlen nagy faszkalap...moderátorok nincsenek ezen az oldalon?? Troby 18 össze hsz-jét modlni lehetne, illetve én ki is bannolnám...

há háááá honnan veszed hogy 18 vagyok? mert benne van a nevemben??😄😄😄😄 oké akkor neked az vagyok te takony........ OKOSKODÓ FASZKALAPPP...Dugd fel magadnak amit kell..
Daves
gergõ992!itt van-#482 hozzászólás

neszóljbe!!

Bucser
Gyökér az apád fasza te kis 18 éves takony. Fogd már fel, hogy nem az öcséddel beszélsz!!

igen de te meg azt nem fogod fel hogy KÉSIK EZ A KURVA ÜZENET TE GYÖKÉR...MONDMÁR HOL TENYÉSZTENEK ILYEN EMBEREKET?? ELMEGYEK ARRA ÉS ELÜTÖK PÁRAT MER AUTÓZHATNÉKOM VAN......NA JÓVAN ITT MÁR NEM LÁTTOK VISZONT ..ERRE A RETEKRE IS CSAK AZÉRT REGELTEM HOGY EGY KURVA VIDEÓT LESZEDJEK ..DE SZAR:: NA PÁPÁ MEBEREK
szasztok!!! valaki meg tudja mondano a halálosabb iramban zenéit naon köszönöm

Bucser
"jah szóval nem akkor nem si tudod milyen érzés"

Baleset óta - érted ugye mit jelent? Én nem benne ültem én vezettem, balesetes autót szintén nem én voltam a hibás.. kicsit más érzés.

Szal ésszel autózok. ennyi a lényeg..
én si voltam balesetes kocsiban benne ültem.. totál káros lett a kocsink..de nem mivoltunk a hibásak akkor sem ..másra kell figyelni nem magunkra.na jó magunkra is
jah szóval nem akkor nem si tudod milyen érzés...akor nem tudom miért beszélsz nekem ha nem tudod milyen...de tudod mit? megfogadom amit mondtál ezentúl ugy vezetek ahogy mondtad és odafigyelek mindere igy jó? balesetek 80 százalékát az öregek okozzák meg a fiatal jogsisok.... akik nem figyelnek oda(DE ÉN NE VOK ILYEN..de ugy lessz ahogy mondod és akkor király lessz
Bucser
baleset óta nem.

szoktál sportsan közlekedni autóval????
Oké fõnök te laksz a környéken végülis te tudod😊 Amiben nem vagyok biztos abba nem vágok bele😊 szal errõl ennyit.. ha bizonytalan vagyok akkor sem csinálom... de ezt nem tudom miért nem értetted meg..
Bucser
Jólvan legyen ahogy te akarod. Úgyis azt csinálsz amit akarsz. Innentõl a flame-t befejeztem. (btw nem mindig van úgy ahogy gondolod de egyszer úgyis rájössz csak ne túl késõ legyen)